|
|
| נשלח ב-20/3/2014 12:55 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
שלום חבר'ה...רציתי לשאול האם פעם בחור בפגישה הצליח לגרום לכן בדיבורו הפוגע והמזלזל,לבכות אחרי פגישה? |
|
הפגיעה שלעצמה כואבת מכאיבה ואולי טיפה משפילה, אבל הבחירה בידייך אם לבחור להיפגע ממנו או לא. ותזכרי- שמישהו שגורם לך לבכות לא שווה את הדמעות שלך ומישהו ששווה את הדמעות שלך לא יגרום לך לבכות.....
תוקן על ידי Yoland ב- 20/03/2014 12:55:59
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2014 12:59 |
|
| |
בס"ד
אממ משפט יפה אמרת...אולי יגרום לי לבכות מאושר ושמחה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2014 17:31 |
|
| |
הרבנית סיטרוק אמרה שידיעה לא גורמת אושר..
חח חייכנית, את עושה רושם של בחורה חזקה ונאה, ואת לא נפגעת מאף גברברון. אז מדברים אתך פתוח ותו לא. ואם הורדת מישהו באשמת דיבור לא נאות להוד מלכותה חיה מושקה.. אז נא לשקול זאת שנית
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2014 11:53 |
|
| |
בס"ד
אולי אני נראית חזקה רגשית ונפשית אבל בתוכי אני צמר גפן........
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2014 16:51 |
|
| |
את יודעת שזה שאת בכית, את עשית עליו הרבה דינים?
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 26/03/2014 16:51:43
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2014 10:32 |
|
| |
בס"ד
יופי עכשיו גם מאשימים את הקרבן....באמת תודה...עכשיו גם יצא חוק שאסור לבכות....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2014 14:04 |
|
| |
בס"ד למה באשכול נפרד? מה כל אדם שנפגע פעם ב...זה לא נורמלי?כבר חייב מדיצטיה לחיזוק התינוק שבי?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 14:27 |
|
| |
בס"ד
שלא יקבל שום עונש...רק הייתי מאד רוצה שילך לטפל בעצמו-כדי שיהיה לו טוב בחיים וימצא את זיווגו,ולא יהיה בודד עד סוף ימיו... מה גם שדרכו למדתי כמה תובנות שהיו חשובות לי-הדרך הייתה קשה...אבל אם ה' רצה שכך יהיה...אז מי אני שאתנגד? התובנות הן: 1)לבוא בגישה יותר חיובית לפגישה-ולא לחפש ולהדגיש חסרונות בשני-אפילו לא במחשבה.(וכמובן שלא במילים,לעולם לא לתת לשני את ההרגשה שהוא לא חשוב...ולהקטין אותו...) 2)לחושב על השני-על הדרך והמאמץ שעשה-ולכבד גם אם אני בטוחה 100%שהוא לא מתאים לי. 3)לא להיות מפוחדים שאולי "אפול בפח"-כשראיתי את זה אצל הבחור,ראיתי עד כמה שזה נראה מגעיל. הפחדים והחרדות האלו פשוט דוחים!אין כמו להיות מלאי שמחה ובטחון שבעז"ה ה' יזמן לי בחור/ה טובה וכו'.. וחיים טובים ומה שלא יהיה,אסתדר איתו עם הרצון הטוב שלי,עם ההשקעה שלי.ובעז"ה בסוף עם חשיבה חיובית כזו גם נמשכים לטיפוסים הטובים.....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/03/2014 14:28:13
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 14:11 |
|
| |
בס"ד
אני בההההלם...כשאני סופרת את החודשים אני מגלה ש.....עבר 8חודשים מאז....שיוא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 14:33 |
|
| |
ממה שהבנתי הוא ,שהבחור פסיכופט. למה הוא בא לדייט בכלל?{או מי נתן לו רשיון לצאת לשידוכים}. לא מתאים לו?? שיסחוב חצי שעה שעה ושילך לכל הרוחות!!! זו דעתי על הבחור. לגבי שאלתך, האם לקום באמצע? לא הייתי אומר, שעל העקיצה הראשונה תעשי מעשה. תעירי לו בעדינות ,אחרי הכל הוא בן אדם, יכול להיות שהתפלק לו. אם אחרי כל זה ,הוא ממשיך, תקומי,לא לפני שתסבירי לו שיילך לעזאזל, ותעזבי אותו אם החוב על השתייה והפה המלוכלך שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 14:39 |
|
| |
בס"ד
מהטראומה הזו אני לא נפגשת כבר 8 חודשים...
הבחור הזה נראה רגיל אבל בתוכו הוא בהחלט פסיכופט שחושב שכולם צריכים לרדוף אחריו...
לא היה לי נעים לעזוב כי הגיעה במיוחד מעיר רחוקה ולא מספיק זה הוא גם חוצניק שהגיע לארץ כדי למצוא שידוך...
|
|
|
|
|