אתמול שוחחתי עם חברה טובה שלי וכמובן שחלק מהשיחה היומיומית שלנו זה כמובן על הנושא הכי חם בעולם "שידוכים". במסגרת שיחתנו אתמול היא סיפרה לי שהיא מתלבטת לגבי בחור מסוים ואז לסיום השיחה היא אומרת לי אני מעדיפה שהוא יוריד אותי ואז ככה גם אני פחות ארצה אותו.ואני חשבתי לעצמי (ובקול) זה לא אמור להיות ההפך??!! אם מישהו לא רוצה אותך אז דווקא את פתאום מרגישה שאת כן רוצה אותו בהתבסס על ההנחה שמעריכים רק שמישהו או משהו שאין אותו כבר או מה שרצוי לא מצוי. (כמובן שזאת תחושה רגעית שמחזיקה בדיוק עד שנרדמים באותו יום) אני למשל בהקשר לנושא זה כשבחור מראה קצת התלהבות בפגישה או משהו דומה לזה מצד אחד זה מחמיא מודה בזה אבל מצד זה קצת מוריד לי ממנו.
אז חשבתי לעצמי מעניין איך זה איך אצלכם חברי הפורום הנכבדים, האם שבחור מוריד אותכם זה מצנן לכם את ההתלהבות או דווקא מחמם אותה??
תוקן על ידי riki_m ב- 07/03/2014 12:06:00
נשלח ב-7/3/2014 12:11
אצלי מתוך שלושה בנות שהורידו אותי...... (על שניים מתוכן הייתי בהלם מוחלט ;) ) שמחתי בסופו של דבר, כי אין שמחה כהתרת הספיקות...
נשלח ב-7/3/2014 12:12
זה הסיבה שכשאישה מצאת חן בעיני אני מנסה לא להראות לה את זה, שלא תראה שאני מתלהב ממנה ותחשוב שאני בכיס שלה... והיא תתקרר... כמו שכתבת...
אבל באמת לאמיתו, קשה לי לצאת עם אישה שלא מרגישה אלי משיכה. קשה לי לאהוב מישהי שלא אוהבת אותי... יש בי הרבה אהבה ורגש ויכול לתת המון אבל יש לי אופי כזה שכשמסובבים לי את הגב, גם אני מסובב את הגב ולא מתחנף יותר מידי.(הפסד שלה כמו שאומרים :))
נשלח ב-7/3/2014 12:36
אפשר גם וגם? (מצנם)
נשלח ב-7/3/2014 12:37
ה_ספרדי כתב:
אצלי מתוך שלושה בנות שהורידו אותי...... (על שניים מתוכן הייתי בהלם מוחלט ;) ) שמחתי בסופו של דבר, כי אין שמחה כהתרת הספיקות...
שניים? שלושה? בטוח שזה היה בנות? =)
נשלח ב-7/3/2014 13:26
אני לא יודעת מה איתכם..אבל בחור שמראה לי שהוא לא כ"כ מתלהב..זה מוריד לי את החשק גם להתלהב.. זה מלחיץ אותי.. בחור שרוצה אותי (ואני גם כן) עושה לי חשק להמשיך להפגש..גם אם בתחילה הססתי על התאמה רוחנית/מנטלית וכדומה. היה לי כמה מקרים שהורדתי בחורים..לא על האופי שלהם. אלא על התאמות אחרות. וכשהם ביקשו לנסות שוב. זה עשה לי משהו וגרם לי להחליט להמשיך לנסות. וכן להפך.היה לי מקרים של בחורים ששמעתי שהם מתלבטים..אז אמרתי "אם הוא מתלבט ואני גם כן..אז זה לא מתאים..אין לי חשק להמשיך" והורדתי..
נשלח ב-7/3/2014 14:24
שטויעס כתב:
אני לא יודעת מה איתכם..אבל בחור שמראה לי שהוא לא כ"כ מתלהב..זה מוריד לי את החשק גם להתלהב..
זה מלחיץ אותי..
בחור שרוצה אותי (ואני גם כן) עושה לי חשק להמשיך להפגש..גם אם בתחילה הססתי על התאמה רוחנית/מנטלית וכדומה.
היה לי כמה מקרים שהורדתי בחורים..לא על האופי שלהם. אלא על התאמות אחרות. וכשהם ביקשו לנסות שוב. זה עשה לי משהו וגרם לי להחליט להמשיך לנסות. וכן להפך.היה לי מקרים של בחורים ששמעתי שהם מתלבטים..אז אמרתי "אם הוא מתלבט ואני גם כן..אז זה לא מתאים..אין לי חשק להמשיך" והורדתי..
ובכל זאת שהמשכת שוב, הורדת
נשלח ב-7/3/2014 14:43
שמח_תמיד כתב:
זה הסיבה שכשאישה מצאת חן בעיני אני מנסה לא להראות לה את זה, שלא תראה שאני מתלהב ממנה ותחשוב שאני בכיס שלה... והיא תתקרר... כמו שכתבת...
אבל באמת לאמיתו, קשה לי לצאת עם אישה שלא מרגישה אלי משיכה. קשה לי לאהוב מישהי שלא אוהבת אותי... יש בי הרבה אהבה ורגש ויכול לתת המון אבל יש לי אופי כזה שכשמסובבים לי את הגב, גם אני מסובב את הגב ולא מתחנף יותר מידי.(הפסד שלה כמו שאומרים :))
גם עם זה בפגישות הראשונות קשה לך?? אני עד שאני לא מרגישה בטחון ושאני מכירה את הבחור אני סגורה מאופקת וקרה..... וגם יש לי בעיה כזאת שאני אוהבת מישהו\משהו אז אין אצלי חרטות. אף פעם לא קרה לי שאהבתי משהו\מישהו ובגלל שהוא אהב אותי פחות אז האהבה דעכה לי.....
נשלח ב-7/3/2014 14:55
בפגישות הראשונות לא נורא אם היא לא מרגישה ישר משיכה. אבל אם בהמשך הקשר הזוגי היא לא תאהב אותי אכן יהיה קשה לי עם הקשר הזה, כי קשה לי שהאהבה\המשיכה חד צדדית.
אני יודע שכשאישה מתאהבת זה כבר בלתי נשלט... לכן טבעי שהיא בהתחלה תהיה מאופקת ולא תשחרר ישר חום כדי שהיא לא תפגע אח"כ.
אגב שעמתי פעם פרוש על הפסוק "ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך" רק אם האישה משתוקקת לגבר והוא התשוקה שלה והיא מתאווה לו אז מקויים ההמשך - והוא ימשול בך. ואם הוא זה שמשתוקק לאישתו והיא התאוה שלו, אז הוא כבר לא שולט...
מתבוננת במה שכתבם....מי הכתיב את הכללים הללו? אי אפשר להיות פשוטים? להתלהב שכמתלהבים ? למה זה אמור להוריד רגש? באיזה משחק אנחנו משחקים? ודאי שכל אחד שומר על רמה של מכובדות ולא 'מזיל ריר' על אף אחד.... בשחקי כבוד יש הרבה מפסידים.......
נשלח ב-9/3/2014 14:29
אני חושב שאם מישהי מצאה חן בעיניך אז זה דבר אנושי ומתבקש להראות שהיא מצאה חן בעיניך. כמובן בלי הוזלת ריר כמו שכתבו לפני, אבל הרבה מאוד מהרגש פועל בצורה של הדדיות "כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם" המטרה העיקרית של הפגישות זה לראות האם המדוייטת מעניינת אותך והאם אתה מעניין אותה.
נשלח ב-9/3/2014 14:53
הליברל אני מדברת על התלהבות ולא על מציאת חן בסיסית והתעניינות. כמו לדוגמא להתלהב מכל משפט שני שהבחורה אומרת ולומר בקול פשש\יפה\וואוווו\אני לא מאמין לך וכו' וכו'
נשלח ב-9/3/2014 15:41
טוב, זה כבר מעורר קבס (גם לשמוע זוגות צעירים שמדברים ככה..) או אולי יש כאלו שככה מדברים ביום יום.. לא יודע, עדיין לא פגשתי כאלו.