בית פורומים שידוכי חרדים

החשבון שלי עם רבי נחמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/3/2014 12:53 לינק ישיר 

דבר ראשון תבדוק אם אמרתי משו רע...
דבר שני שוב פעם השקפה זה כלל לא קשור ללשון הרע באם זה מועיל ומציל..
ושוב ח'ו ח'ו שאני מדבר על האנשים העובדי ה' שלי דרך אגב יש הרבה חברים שכאלה עובדי ה' צדיקים ושלמים...
אלא אני מדבר על עצם השיטה הזאת למי שלא התחנך בה.
ושוב אני מתנצל אם פגעתי בך ולו במעט יקירי (אולי אתה ברסלבער באמת) לא היתה לי שום כוונה לכך, אלא רק לומר דעה בנושא...
אנחנו בני תורה כולנו ויודעים שיש ויכוחים על השקפות וכו' אז אין צורך להבהל מכך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 15:31 לינק ישיר 

יקירתי, 
קודם כל התגעגעתי .... :) 
שקראתי את ההודעה שלך עכשיו שוב, הרגשתי דז'ה וו ..... אותך בשולחן של ליל שישי בדיון סוער שאני מהצד מצד אחד מסכימה אתך ומצד שני מסכימה גם אתו :) 

דבר שני בשבילי זה נושא רגיש ועוד לבחורה רגישה, אני אישית לא אוהבת לומר את הדעה שלי בנושא ודווקא בגלל שיש לי הרבה, כל החינוך והוויה שלי מושתתים עם נגיעות לכל הצדדים. לכן אני עומדת משני צדדי המתרס...

לגופו של אשכול אני מעריכה מאוד את הרצון שלך לקבל את הדעה שהיא הפוכה ואולי אפילו מנוגדת לכל מה שאתה מכירה 
וגם זה שאתה מוכנה לא רק לקבל אלא גם ללמוד!!!!! (ואין לי ספק שיגיע יום וגם תהני למרות הUN חיבור שלך לעולם החסידות)
אני רואה כאן תחילתה של אהבה אמתית!!!! ובאמת מקווה ומתפללת אתך ובשבילך שאם הוא הזיווג שלך ושעוד חודש זה יקרה !!! (זה לא הרבה חודש??? זה מלא ימים....:)

וקצת מקנא בך קנאת סופרים כמובן!!! על שהכרת בחור שככה גרם לך להרגיש כלפיו....... בקרוב אצלי 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 23:09 לינק ישיר 

אני מוחה על הכותרת החשבון שלי עם רבי נחמן נא לכבד את כבוד התורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2014 23:17 לינק ישיר 

יש בזה משו אבל אני חושב שרק מנהל יכול לשנות את זה כרגע...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 23:39 לינק ישיר 

הכותרת נכתבה בהומור. כמובן.
למי שתהה, אין לי חשבון עם רבי נחמן, קטונתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 23:44 לינק ישיר 

בארור שאת התכוונת לטוב אין ספק בכך...
דרך אגב מה בסוף החלטת מחזירה את הבחור או לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2014 00:01 לינק ישיר 

מבחינתי מחזירה בלי שאלה. כרגע זה לא קשור בי. כנראה שצריך להתאזר בסבלנות ובעוד זמן מה נגלה מה השם רוצה בשבילי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2014 00:07 לינק ישיר 

אין כמו "השלך על השם יהבך וכו'" הכי טוב

שיהיה בהצלחה בעז'ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2014 03:05 לינק ישיר 

השעה מאוחרת ואני קוראת אשכול שסוף סוף יש בו קצת עניין...מחילה מכל פותחי האשכולות "המשעממים" למינהם
כנראה שהגיהנום קפא והמשיח בפתח אבל יש לומר שאני מסכימה מילה במילה עם זלמן...
בדיוק אני וחברותיי העלינו דיון כזה(זאת שאלה שחברה נשאלה בפגישה):
"את לדוגמא מתחתנת עם האדם שעליו חלמת ליטאי מכף רגל ועד ראש ההשקפות שלכם זהות והוא פשוט האביר על הסוס הלבן ויום אחד לאחר שכבר יש לכם כמה ילדים בבית שהולכים לחיידרים ליטאיים קורה משהו והוא מתחיל ללכת לכל מיני שיעורים של חסידות(לקחנו לדוגמא את ברסלב כי זה כאילו הכי נפוץ אבל זה גם יכול להיות חב"ד)
והוא מעוניין נגיד לנסוע לאומן פעם פעמיים בשנה-עכשיו אל תשכחי שגם יש לך ילדים שכנראה יצטרכו לשנות מוסדות לימוד, מה דרך הפעולה במקרה הזה?
אני אומר אישית שאני לא מתחברת לחסידות ברסלב בשום צורה(ואני אחזור על מה שזלמן אמר חס ושלום אני לא אומרת דבר וחצי דבר על ר' נחמן ותלמידיו אלא רק על מה שהפכה החסידות היום)
ולכן מבחינתי הפיכת המחשבה של הבעל במצב כזה שקולה בשבילי לחזרה בשאלה(חס ושלום לא בתהליך אלא אני מתייחסת לגודל השינוי)
תחשבי גם שהיום הכל ורדים ושושנים וכאשר אנחנו חושבות עם הלב השכל הולך למילואים
מכאן שתשאלי את עצמך אם היו אומרים לך לפני שנפגשת עם הבחור שהוא משתייך לחסידות ברסלב והוא מעוניין לנסוע לאומן כל ראש השנה...היית בכלל נפגשת? אם התשובה היא לא, הרי שיש לך תשובה.
אם התשובה היא כן, אז הבחירה כבר בידייך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2014 08:28 לינק ישיר 

די88 כתבה:

השעה מאוחרת ואני קוראת אשכול שסוף סוף יש בו קצת עניין...מחילה מכל פותחי האשכולות "המשעממים" למינהם
כנראה שהגיהנום קפא והמשיח בפתח אבל יש לומר שאני מסכימה מילה במילה עם זלמן...
בדיוק אני וחברותיי העלינו דיון כזה(זאת שאלה שחברה נשאלה בפגישה):
"את לדוגמא מתחתנת עם האדם שעליו חלמת ליטאי מכף רגל ועד ראש ההשקפות שלכם זהות והוא פשוט האביר על הסוס הלבן ויום אחד לאחר שכבר יש לכם כמה ילדים בבית שהולכים לחיידרים ליטאיים קורה משהו והוא מתחיל ללכת לכל מיני שיעורים של חסידות(לקחנו לדוגמא את ברסלב כי זה כאילו הכי נפוץ אבל זה גם יכול להיות חב"ד)
והוא מעוניין נגיד לנסוע לאומן פעם פעמיים בשנה-עכשיו אל תשכחי שגם יש לך ילדים שכנראה יצטרכו לשנות מוסדות לימוד, מה דרך הפעולה במקרה הזה?
אני אומר אישית שאני לא מתחברת לחסידות ברסלב בשום צורה(ואני אחזור על מה שזלמן אמר חס ושלום אני לא אומרת דבר וחצי דבר על ר' נחמן ותלמידיו אלא רק על מה שהפכה החסידות היום)
ולכן מבחינתי הפיכת המחשבה של הבעל במצב כזה שקולה בשבילי לחזרה בשאלה(חס ושלום לא בתהליך אלא אני מתייחסת לגודל השינוי)
תחשבי גם שהיום הכל ורדים ושושנים וכאשר אנחנו חושבות עם הלב השכל הולך למילואים
מכאן שתשאלי את עצמך אם היו אומרים לך לפני שנפגשת עם הבחור שהוא משתייך לחסידות ברסלב והוא מעוניין לנסוע לאומן כל ראש השנה...היית בכלל נפגשת? אם התשובה היא לא, הרי שיש לך תשובה.
אם התשובה היא כן, אז הבחירה כבר בידייך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2014 10:03 לינק ישיר 

רגע, די
לא הבנתי

ואם יקרה המצב הזה, וזה שקול מבחינתך, מצד גודל השינוי, כמו חזרה בשאלה (סתם, למה לא לדמות את זה לחזרה בתשובה?? יותר חיובי...)
מה תעשי?

אני לא אוהבת לבטל דברים של אנשים בהינף יד,
אבל מה שאמרת, ממש ממש לא מתקרב ללהיות נכון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2014 11:14 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
רגע, די
לא הבנתי

ואם יקרה המצב הזה, וזה שקול מבחינתך, מצד גודל השינוי, כמו חזרה בשאלה (סתם, למה לא לדמות את זה לחזרה בתשובה?? יותר חיובי...)
מה תעשי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2014 11:24 לינק ישיר 

אני מכיר הרבה אנשים ליטאיים שלומדים בכולל ליטאי ! שנסעו לאומן בראש השנה. וכל השנה הם לומדים ברוח ליטאית, ככה שזה ממש לא נכון.

תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 10/03/2014 11:25:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2014 13:14 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
רגע, די
לא הבנתי

מה תעשי?

אני לא מדמה את זה לחזרה בתשובה כי אני כביכול מדברת עליי.... אם הייתי חילונית אז כן זה אותו הדבר כמו חזרה בתשובה .. בגלל שאני חרדית אני מדמה שהצד השני חוזר בשאלה. ומה אני אעשה אם הצד השני יחזור בשאלה? או יהפוך להיות חסיד?

תוקן על ידי די88 ב- 10/03/2014 13:15:34

תוקן על ידי די88 ב- 10/03/2014 13:16:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2014 13:23 לינק ישיר 

אין לי מושג מה תיקנת, ועוד פעמיים, בהודעתך...
והיא עדיין תמוהה בעיניי עד מאד!

את חושבת באותה צורה, איך תנהגי באם בעלך יחזור בשאלה, או יהפך לחסיד..
משמע מהניסוח שלך שזה שקול בעינייך אותו דבר..

אז מה עוד יש להוסיף???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > החשבון שלי עם רבי נחמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.