| נשלח ב-24/3/2014 15:37 |
|
| |
בס"ד
אמממ יש בזה משו...אבל הבעיה שהאפוריה הזו נגמרת לחושבים הרבה תוך יום/יומיים...ואז רואים את כל החסרונות שאמורים לראות רק אחרי חתונה...וזה מוריד את החשק להתחתן....ואז שוב מעגל קסמים שמשאיר אותם רווקים... האם יבוא האביר שיגרום להם לפחות עד החתונה לא לחשוב???
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:39 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | חייכנית, טוב נוטה להסכים אתך בחצי פה. מצד אחד אני גם טיפוס שחושב והרבה אבל אם יגיע האחד אז אין לי ספק שהרגש שלי יקח את העניינים לידיים. מצד שני באמת אני מכירה בנות שהם כאילו גבר פעם ראשונה מדבר אתם או מספיק שיקבלו מחמאה קטנה וזהו הם מצאו את אביר חייהם. |
|
בס"ד
ואגב,מי אמר שזה טוב שהרגש יקח את העניינים לידיים???זה גם מסוכן...לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:42 |
|
| |
הממ נראה לי קצת נסחפת או שפשוט אף פעם לא חווית רגש אמתי לאדם קרוב..... (?!)
אפשר לאהוב אדם ולהיות מאוהבים ובו זמנית גם להיות מודעים לחסרונות שלו וזה לא סתור אחד את השני.
דווקא אם אני יוצאת עם בחור ואני מרגישה שאין לו חסרונות זה מריח לי קצת לא טוב. כי אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא........
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 16:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | חייכנית,טוב נוטה להסכים אתך בחצי פה. מצד אחד אני גם טיפוס שחושב והרבה אבל אם יגיע האחד אז אין לי ספק שהרגש שלי יקח את העניינים לידיים.מצד שני באמת אני מכירה בנות שהם כאילו גבר פעם ראשונה מדבר אתם או מספיק שיקבלו מחמאה קטנה וזהו הם מצאו את אביר חייהם. בס"דואגב,מי אמר שזה טוב שהרגש יקח את העניינים לידיים???זה גם מסוכן...לא? |
|
אצלי זה לא מסוכן בכלל אלא ההפך כי זה פשוט כמעט ולא קורה לי בכלל :( זה קורה רק שהשכל מאשר ואז הוא משדר ללב ואז הלב מתחיל להתאהב.....
ושזה יקרה אדע שמצאתי את אשר אהבה נפשי.... (מרגש אפילו רק לרשום את זה.)
|
|
|
|
|