בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה לבטלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2014 16:54 לינק ישיר 
ובמעבר חד

יש משו מרנין ברגע שהבנת שאתה מוריד אותה.. מדברים חופשי יותר, ומגיעים למחוזות מעניינים יותר.. ואם הבחורה קולטת אז לא קרה דבר, היא מבינה שיתכן וזה לא ימשיך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2014 18:54 לינק ישיר 

כלל ראשון בפגישות- מעבירים חצי שעה ארבעים דקות גם אם לא מתאים. מזתומרת להגיד- לא מתאים וללכת? זה מעליב, זה פוגע, וזה לא נותן לאדם השני צ'אנס בכלל להראות את עצמו ולהציג. אי אפשר להכיר אדם תוך חמש דקות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2014 19:01 לינק ישיר 

פשוטוטוב כתב:
כלל ראשון בפגישות- מעבירים חצי שעה ארבעים דקות גם אם לא מתאים. מזתומרת להגיד- לא מתאים וללכת? זה מעליב, זה פוגע, וזה לא נותן לאדם השני צ'אנס בכלל להראות את עצמו ולהציג. אי אפשר להכיר אדם תוך חמש דקות.

בד"כ זה נכון אבל..הייתה לי פעם פגישה חצי שעה בדיוק!וגם זה היה במאמץ אדיר..יש מקרים קיצוניים שאפשר לראות מיהו הבנ"א בגדול גם ב5 דקות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2014 19:08 לינק ישיר 

אני מכיר מקרה כזה שאחד הצדדים נעלב שמי הוא ניפגש איתו הציץ כמה פעמים לראות מה השעה בפגישה ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2014 00:24 לינק ישיר 

אליפלת כתב:
פגישות עם הרבה בחורות לא מזיקות אני אישית חושב לרוץ בסוף תקופת השידוכים לכנסת לפי כמות הבחורות שהולכות לתמוך בי אני הולך להיות המפלגה השניה בגודלה בכנסת אשמח אם תצטרף אלי

תתחיל מזה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A7

(ניק "מחודש"..?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 00:30 לינק ישיר 

רציף לפני 10 שנים היא היתה בת 30? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 00:32 לינק ישיר 

הא, לא שאלתי את זה בסוף? ...
הייתה לי את השאלה הזוטי גם בקצה הלשון .....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2014 00:35 לינק ישיר 

אני דואגת לה יותר מאשר לו (אם היא לא התחתנה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 01:34 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

מתוך פגישה שלא לשמה יבוא לפגישה לשמה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2014 11:55 לינק ישיר 
כן

riki_m כתב:
רציף לפני 10 שנים היא היתה בת 30? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2014 12:03 לינק ישיר 

רציף כתב:
יש משו מרנין ברגע שהבנת שאתה מוריד אותה.. מדברים חופשי יותר, ומגיעים למחוזות מעניינים יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 15:02 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
יש משו מרנין ברגע שהבנת שאתה מוריד אותה.. מדברים חופשי יותר, ומגיעים למחוזות מעניינים יותר..

(לא בהכרח אבל לרוב כן)
הבחור הראשון שנפגשתי אתו כבר מהזוית שהוא יצא מהרכב, הבנתי שהסיכוי בינינו 0% ובנוסף הייתה פגישה משעממת, כל הפגישה הוא דאג לספר לי כמה הוא חכם, מוצלח ומושלם. 
עשה לי טראומה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 15:05 לינק ישיר 

ais כתב:

זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם.
אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה.
שבת שלום 

תזמין לעצמך איס ותהנה ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 15:06 לינק ישיר 

בס"ד
בהחלט כל פגישה עם בחור נורמטיבי יכולה להפוך לחוויה אם באים בגישה קלילה של ללמוד מכל אדם..ולקחת את החיים בקלות ולצחוק מסצנות שקרו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 16:55 לינק ישיר 

riki_m כתב:

זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם.
אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה.
שבת שלום 

תזמין לעצמך איס ותהנה ממנו.

אני יותר בעניין של קפה רותח....:-)

תוקן על ידי ais ב- 25/03/2014 16:55:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה לבטלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.