|
|
| נשלח ב-23/3/2014 16:54 |
|
| |
ובמעבר חד
יש משו מרנין ברגע שהבנת שאתה מוריד אותה.. מדברים חופשי יותר, ומגיעים למחוזות מעניינים יותר.. ואם הבחורה קולטת אז לא קרה דבר, היא מבינה שיתכן וזה לא ימשיך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 18:54 |
|
| |
כלל ראשון בפגישות- מעבירים חצי שעה ארבעים דקות גם אם לא מתאים. מזתומרת להגיד- לא מתאים וללכת? זה מעליב, זה פוגע, וזה לא נותן לאדם השני צ'אנס בכלל להראות את עצמו ולהציג. אי אפשר להכיר אדם תוך חמש דקות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 19:01 |
|
| |
| פשוטוטוב כתב: |  | | כלל ראשון בפגישות- מעבירים חצי שעה ארבעים דקות גם אם לא מתאים. מזתומרת להגיד- לא מתאים וללכת? זה מעליב, זה פוגע, וזה לא נותן לאדם השני צ'אנס בכלל להראות את עצמו ולהציג. אי אפשר להכיר אדם תוך חמש דקות. |
|
בד"כ זה נכון אבל..הייתה לי פעם פגישה חצי שעה בדיוק!וגם זה היה במאמץ אדיר..יש מקרים קיצוניים שאפשר לראות מיהו הבנ"א בגדול גם ב5 דקות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 19:08 |
|
| |
אני מכיר מקרה כזה שאחד הצדדים נעלב שמי הוא ניפגש איתו הציץ כמה פעמים לראות מה השעה בפגישה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 00:30 |
|
| |
רציף לפני 10 שנים היא היתה בת 30? 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 00:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 00:35 |
|
| |
אני דואגת לה יותר מאשר לו (אם היא לא התחתנה)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 01:34 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מתוך פגישה שלא לשמה יבוא לפגישה לשמה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:05 |
|
| |
| ais כתב: |  | זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם. אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה. שבת שלום
|
|
תזמין לעצמך איס ותהנה ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:06 |
|
| |
בס"ד בהחלט כל פגישה עם בחור נורמטיבי יכולה להפוך לחוויה אם באים בגישה קלילה של ללמוד מכל אדם..ולקחת את החיים בקלות ולצחוק מסצנות שקרו...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2014 16:55 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם. אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה. שבת שלום
תזמין לעצמך איס ותהנה ממנו. |
|
אני יותר בעניין של קפה רותח....:-)
תוקן על ידי ais ב- 25/03/2014 16:55:39
|
|
|
|
|