|
|
| נשלח ב-26/3/2014 00:23 |
|
| |
תוקן על ידי אליפלת ב- 26/03/2014 00:24:34
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2014 00:25 |
|
| |
יופי . סוף , סוף "
שידרוג : לפורום < יש . לנו , גם . בלשנית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2014 10:05 |
|
| |
| די88 כתב: |  | וואו אני חושבת שזה אחד מהדברים שקורים לכולם!! פעם נפגשתי עם איזה בחור והיית בכזה שוק שכל הפגישה חשבתי לאיזו חברה אני מתקשרת קודם בשנייה שאני יוצאת מכאן...לדעתי הבאסה היחידה בכל הסיפור של פגישה סתם היא לא ההתכוננות כי זה סך הכל איזה שעתיים להתכונן זה ניחא הבאסה זה היאוש שלא נגמר שגם הפעם זה לא זה וצריך להמשיך את הדבר המרגיז הזה שנקרא שידוכים... |
|
גם לי זה קרה!!!! איך שהבחור נכנס לסלון רציתי לברוח!!!! הייתי כזו המומה שכל הפגישה לא הוצאתי הגה מהפה!!היו לי רק הבעות פנים כאלו ואחרות... ואני חושבת שהבאסה זה לבזבז ערב שלם על כלום ושאחד הצדדים צריך להיטלטל בדרכים סתם- אז בכלל....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2014 16:27 |
|
| |
חח אח של חברה שלי חשב שזה ממש לא מתאים כשנפגש עם מישהי אז הוא התחיל להגיד לה כל מיני דברים -שהוא לא רוצה לשבת ללמוד, שהוא יושב כל שבת עם הבנות בשכונה ושטויות והיא עוד יותר התלהבה עליו... מסכן...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2014 16:35 |
|
| |
| נליאן כתב: |  | וואו אני חושבת שזה אחד מהדברים שקורים לכולם!!
פעם נפגשתי עם איזה בחור והיית בכזה שוק שכל הפגישה חשבתי לאיזו חברה אני מתקשרת קודם בשנייה שאני יוצאת מכאן...לדעתי הבאסה היחידה בכל הסיפור של פגישה סתם היא לא ההתכוננות כי זה סך הכל איזה שעתיים להתכונן זה ניחא הבאסה זה היאוש שלא נגמר שגם הפעם זה לא זה וצריך להמשיך את הדבר המרגיז הזה שנקרא שידוכים...
גם לי זה קרה!!!!
איך שהבחור נכנס לסלון רציתי לברוח!!!!
הייתי כזו המומה שכל הפגישה לא הוצאתי הגה מהפה!!היו לי רק הבעות פנים כאלו ואחרות...
ואני חושבת שהבאסה זה לבזבז ערב שלם על כלום
ושאחד הצדדים צריך להיטלטל בדרכים סתם-
אז בכלל.... |
|
זה יכול לפגוע, צריך לדבר גם שאת לא ממשיכה איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2014 17:03 |
|
| |
חחח לא יעבוד לעבוד על אנשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2014 03:19 |
|
| |
| ais כתב: |  | פגישה לבטלה
זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם. אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה. שבת שלום |
|
תראה בהחלט שאפשר למנוע מקרים שכאלה עי'כ שמבררים יותר טוב לפני הפגישה ושואלים שאלות ברורות ועקרוניות בבירורים וכך אתה ממקד כמה שיותר את המיועדת שלך ו כמובן שתפילה תמיד אבל תמיד מועילה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|