|
|
| נשלח ב-24/3/2014 11:56 |
|
| |
מיאמוש- גם אני מכירה ומתלהבת כל פעם לשמוע!
והם מבצעים את זה ממש יפה... עם קולות שניים מהממים וכל זה!
ואגב- אני מצפת, ובערך כל שירי הפתיחה בפסטי'ם שהיו פה בתיכון הם ממיאמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 16:25 |
|
| |
אצלנו בפסטי המנהלת מסכימה רק ניגוני חבד... לפני שנתיים היה איזשהו שיר שהוא לא ניגון חבד-ושבוע לפני המופע המנהלת פסלה את הריקוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 17:29 |
|
| |
מיאמוש- http://www.shturem.net/images/news/68065_news_06122013_18786.mp3 כמה מתוק!!! רק שאני לא מבינה חסר ניגוני חב"ד?! מיאמוש כל הכבוד למנהלת שלך כך צריך להיות. אני יודעת שבכפר חב"ד בתיכון וביסודי רק ניגוני חב"ד בפסטי ובכל השאר... אגב לפני המון שנים אכן היו לוקחים ממיאמי ומצליל וזמר ופרחי לונדון וכו' עד ששנה אחת ביסודי בכפר חב"ד המרכזות יצאו עם פסטי מהפכני שקראו לו "סוד הניגון" לקחו ניגונים וחוברו עליהם את הסיפור שלהם למשל שאמיל הופ קוזאק וכו' ומאז הכל השתנה, ניגוני חב"ד הם כבר נחלת הכלל וגם ברחבות הריקודים לאו דווקא של חב"ד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 18:13 |
|
| |
הם ביצעו את זה מאוד יפה!!!נכון??(מאוד דומה למקור מבחינת קולות שניים...וכו)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 23:23 |
|
| |
גם אצלנו זה רק ניגונים, חוץ משירי פתיחה שאז נותנים לבנות להשתמש בלהיטים וכד'
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2014 13:04 |
|
| |
למען הסדר הטוב כדאי שמבנה התגובה יהיה בנוי מ 4 חלקים :
דוגמא:
המנגינה של מיאמי - "נקדש את שמך"
הזמר ששר אותו - ילדי קעמפ "גן ישראל" ארץ הקודש
המילים בשיר שהזמר שר- "חסיד עומד כנוע, מביט הוא לפנים, אל ה'אוהל' הוא הגיע, בדמעות על הפנים. יוצא, כולו רועד, אל ה'אוהל' שוב מביט וכך, באמונה הוא בליבו מחליט: הפזמון: אני אפעל ואתמסר, להשלים את החסר, כי בגן ישראל, כל חייל משתדל, להאיר האפילה בכל מקום, בכל פינה, לזרז הגאולה השלימה. מאוחדים, נמשיך כולם, להאיר את העולם כאן בקעמפ, כל אחד הוא שליח מיוחד, מטרתנו – זאת נזכור, שיתגלה נשיא הדור, יהפוך אז חלום – למציאות" קישור חוקי(אם יש)- גן ישראל ארץ הקודש
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2014 15:10 |
|
| |
שיר באידיש במנגינת אני מאמין ביצוע מאוד יפה!
רצועה 6 באלבום הזה:
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2014 21:27 |
|
| |
| netson כתב: |  | למען הסדר הטוב כדאי שמבנה התגובה יהיה בנוי מ 4 חלקים :
דוגמא:
המנגינה של מיאמי - "נקדש את שמך"
הזמר ששר אותו - ילדי קעמפ "גן ישראל" ארץ הקודש
המילים בשיר שהזמר שר- "חסיד עומד כנוע, מביט הוא לפנים, אל ה'אוהל' הוא הגיע, בדמעות על הפנים. יוצא, כולו רועד, אל ה'אוהל' שוב מביט וכך, באמונה הוא בליבו מחליט: הפזמון: אני אפעל ואתמסר, להשלים את החסר, כי בגן ישראל, כל חייל משתדל, להאיר האפילה בכל מקום, בכל פינה, לזרז הגאולה השלימה. מאוחדים, נמשיך כולם, להאיר את העולם כאן בקעמפ, כל אחד הוא שליח מיוחד, מטרתנו – זאת נזכור, שיתגלה נשיא הדור, יהפוך אז חלום – למציאות" קישור חוקי(אם יש)- גן ישראל ארץ הקודש |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2014 19:38 |
|
| |
https://www.youtube.com/watch?v=6ikTaj6ziwA מוטל -בסוף הסרטון השיר הקעמפים אוהבים את פרחי מיאמי 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2014 21:52 |
|
| |
צודקת!!גם אני שמתי לב לזה... והם צודקים!!...אין על מיאמי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2015 23:36 |
|
| |
זה של קעמפ כל שהוא...
|
|
|
|