בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מנגינות של מיאמי ע"י אחרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2016 19:45 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

לא תכלה שלהבת השליחות/שיר על גבי ורבקי הולצברג הי"ד
במנגינת sunshine

שרו את זה בכנס נשי ובנות חב"ד תשס"ט.
מילים:(כמיטב זכרוני..)
הרחק אי שם
בקצה העולם
פועל הוא שם,שליח
הרחק אי שם
בקצה העולם
מקרב את כולם אל משיח.
פזמון
לא תכלה שלהבת השליחות
לא תנצח הגלות
לא שליח לא לבד
הרעבע שם איתו לעד
קורא לעם המשיכו השליחות.
וכל העם יהיה איתכם ביחד
ויפיץ האור בלי שום פחד
לא שליח לא לבד
בית חב"ד יהיה לעד
אנו כאן נמשיך את השליחות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2016 20:29 לינק ישיר 

יפה ביותר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2017 22:27 לינק ישיר 

אח שלי השמיע עכשיו שיר של 'פאראד' בכפ"ח, שעשו לפני כמה שנים, ואני מקשיבה כזה ולא קולטת שזה לא ניגון חב"ד כי זה היה נשמע שקט כזה ומיוחד..עד שנפל לי האסימון 'רגע, זה של מיאמי!' זה היה השיר 'לך ה'', נוסטלגי מאוד ,מהאלבום 'תורה היום'. איזו מנגינה מרגשת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2017 20:45 לינק ישיר 

אוקי,עד שמצאתי ת'אשכול הזה,גיליתי שאת רוב הדברים כבר כתבו לפניי...
אבל יש עוד כמה דברים...  כשחזרתי מהחופש בשנה שעברה שמעתי חברה שנטועה עמוק בעניני הקינדערלך מזמזמת "לייט אפ דה נייטס" שאלתי אותה מה השיר הזה ולהפתעתי היא ענתה לי שזה היה השיר של הקייטנה שלהם! כל השנה אח''כ הם שרו את זה מלא! זה היה נחמד לשמוע שהם אהבו ת'שיר!  אני לא זוכרת ת'מילים ... 

עוד משהוא: בקייטנות חבדיות(ואולי לא רק) שיר ההתעמלות הפופולארי ביותר (אולי בעצם רק איפה שאני גרה...) הוא על מנגינת "שירו לו".הכרתי את השיר הזה לפני שהכרתי את שירו לו המקורי! (אולי הכרתי אותו מאחים שלי,אבל לא זכרתי אותו...) 

נ.ב: כשהחברות שלי שמעו את סנשיין פעם אחת,הם ישר שאלו אותי:"למה העתיקו את זה מהשיר על גבי ורבקי?"חחח....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2017 21:35 לינק ישיר 

חחחח
איך אני אוהבת את שיר ההתעמלות 'בואו נקפוץ יחדיו לסירוגין..' מיד מזכיר לי את מיאמי!

השיר של גבי ורבקי עם סנשיין פשוט מדהים. מנגינה מרגשת. ממש מתאים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2017 21:26 לינק ישיר 

נחמד להיכנס לאשכול הזה ולגלות כל כך הרבה שירים על מנגינות מיאמישאת כמעט כל השירים אני מכירה בתור חבדניקית מין המניין בכולפן אח שלי אמר לי שיש שיר אחד של קעמפ אורו הראשון שהוא על מנגינת אני מאמין! אותי זה מאוד ריגש לשמוע את זה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2017 21:40 לינק ישיר 

כן... יש גם את השירים "חסיד יושב" על מנגינת "תורה היום"ועוד שיר אחד על ONE BY ONE ...

ד''א...יום אחד נודע לי שמי שדאג לכך שבשירי קעמפ חבד הגדול בארץ יושולבו גם שירי מיאמי,היה לא אחר מ- (סליחה אבל מטעמי פרטיות אני לא יכולה להגיד הרבה...) אחד שידעתי עליו עוד לפני כן מאח שלי... קיצור-אמרתי לאח שלי שימסור לו תודה בשמי... בזכותו כולם מכירים שירים של מיאמי! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2017 21:53 לינק ישיר 

בהחלט תודה לו

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מנגינות של מיאמי ע"י אחרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.