|
|
| נשלח ב-24/3/2014 00:00 |
|
| |
חחחחחחחחחח =))
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 00:32 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  | אתה יודע שלרב עמאר יש בת בשידוכים  וגם לרב יצחק יוסף אם באלך... תברר אולי יקחו אותך לך תדע נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה עם בנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 00:34 |
|
| |
ברגע שארגיש כזה דבר עם בחור אני מתחתנת אתו :P
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 11:59 |
|
| |
אני חושבת שזה תלוי בהרגשה אישית. לי זה קרה... ומצד אחד ברור שרציתי מישו מכוששר וכו... מצד שני קצת היה לי הרגשה לא נעימה לידו.. לא ממש הבין מי שלא ברמה שלו.. הוא דווקא רצה להמשיך...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 12:01 |
|
| |
אני חיפשתי בחור כזה, שאני ירגיש שהוא מעלי בהכול, ברוחניות,בבגרות,בחכמה,זה גם יותר גברי בעיני(; בכולופן, אם הוא לא נותן הרגשה של התנשאות, והוא רוצה ומעוניין בי, למה שיפריע לי שהוא יותר ממני? להפך!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 12:10 |
|
| |
היה, הפריע לי, הורדתי. אם זה מפריע לך, את יכולה לתת עוד צ'אנס ולראות אם עובר. אם לא, אל הייתי ממליצה להמשיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:13 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | אני חיפשתי בחור כזה, שאני ירגיש שהוא מעלי בהכול, ברוחניות,בבגרות,בחכמה,זה גם יותר גברי בעיני(; בכולופן, אם הוא לא נותן הרגשה של התנשאות, והוא רוצה ומעוניין בי, למה שיפריע לי שהוא יותר ממני? להפך! |
|
נכון אבל חוץ מיותר מידי חתיך ויפה. שיהיה גבוה, רזה, גומות חן ואם כל השאר נסתדר.
נ.ב. שימי לב לדקדוק שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:15 |
|
| |
יותר מידי חתיך ויפה לא טוב? 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:19 |
|
| |
בס"ד לא ממש טוב...כי אז יש יותר סיכויים שנשים אחרות ירצו לכבוש אל ליבו....ומספיק הגברים לא נכנו בהמון נאמנות... אלא בהמון הורמונים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:23 |
|
| |
כן אח"כ יצא לנו ילדים יותר מידי יפים וזה לא טוב. (עפתי עכשיו)
סתם סתם..... שכל הבנות יסתכלו לי עליו, לא רוצה !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:23 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | אני חיפשתי בחור כזה, שאני ירגיש שהוא מעלי בהכול, ברוחניות,בבגרות,בחכמה,זה גם יותר גברי בעיני(; בכולופן, אם הוא לא נותן הרגשה של התנשאות, והוא רוצה ומעוניין בי, למה שיפריע לי שהוא יותר ממני? להפך!
נכון אבל חוץ מיותר מידי חתיך ויפה. שיהיה גבוה, רזה, גומות חן ואם כל השאר נסתדר.
נ.ב. שימי לב לדקדוק שלך. |
|
דווקא ביופי אני חושבת שאישה צריכה להיות יותר..
ומה הבעיה בדקדוק שלי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:28 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | אני חיפשתי בחור כזה, שאני ירגיש שהוא מעלי בהכול, ברוחניות,בבגרות,בחכמה,זה גם יותר גברי בעיני(;בכולופן, אם הוא לא נותן הרגשה של התנשאות, והוא רוצה ומעוניין בי, למה שיפריע לי שהוא יותר ממני? להפך! נכון אבל חוץ מיותר מידי חתיך ויפה. שיהיה גבוה, רזה, גומות חן ואם כל השאר נסתדר.נ.ב. שימי לב לדקדוק שלך. דווקא ביופי אני חושבת שאישה צריכה להיות יותר..ומה הבעיה בדקדוק שלי? |
|
נו זה מה שכתבתי גם :)
לטובתך אשלך לך בפרטי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:30 |
|
| |
חחחחח איזה קנאיות.  על זה נאמר "אין אישה מתקנאת אלא בירך חברתה"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2014 15:36 |
|
| |
חייכנית הנה הוכחה שאנחנו נשיות ולא גבריות !!!! 
|
|
|
|
|