בית פורומים שידוכי חרדים

נגיד שאת יושבת באוטובוס, מהרהרת לך, והנה עובר בחור אחד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/3/2014 02:23 לינק ישיר 

יטגאן כתב:
ומה בעצם ההבדל העקרוני בין זה לפניות באינטרנט או בפייסבוק?

נשלח מהאנדרואיד שלי

פניות באינטרנט לפעמים מבוססות על היכרות עם האישיות, לעיתים בצורה אנונימית, כך שלא יודעים דבר על חיצוניות הצד השני. במקרה כזה אפשר לטעון שזה בא ממקום פנימי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 10:25 לינק ישיר 

בס"ד

אם גם אני אתרשם מהבחור והוא לא עושה את המנהג הזה לכל בחורה...לדעתי זה רעיון חמוד ורומנטי...
אבל ברור שזה מאד מביך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 10:49 לינק ישיר 

שמח_תמיד כתב:

בס"ד

תפריד בין התחלה זולה ורחובית ובין פתק מכובד שכתוב בצורה צנועה ומוגש בצורה של שליח/מביא לחברה שתמסור לי...
ואח"כ הולך מיד(ולא נדבק ומחכה לתשובה...שזה כבר מטריד...)
(אלא מביא פתק מכובד לפני שיורד מהאוטובוס למשל...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 10:54 לינק ישיר 

אליפלת כתב:
הבנתי שזה טרנד חדש בחברון

באמת?! לא ידעתי!!איכססס אם זה מתחיל להכנס לישיבות ולא משנה באיזה סגנון הם...-זועה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 11:13 לינק ישיר 

והרוח_תשוב כתב:
כיפה אדומה,

אני לא שופט את החלטתך או את תגובתך, כי זהו באמת מעשה לא מקובל. אבל לדעתי הבחור הזה דווקא ראוי להערכה, יותר ממי ששומט הזדמנויות הנקרות בדרכו רק בגלל שזה לא מקובל. הוא ראה בך מעלות מסויימות שגרמו לו לרצות לבדוק את האפשרות, וזו הדרך היחידה שהייתה לו לבדוק את האפשרות. 

אמנם התרשמותו ממך הייתה חיצונית בלבד, אך גם בשידוך אין את יודעת בדיוק מה מניע את הבחור להיפגש איתך. אנשים נוטים לחשוב שביכולתם לעמוד על אישיותו ועל כוונותיו של אדם על ידי שיחה איתו. זהו אחד הדברים הרחוקים ביותר מן המציאות. למרבה המזל רוב האנשים די דומים זה לזה, וכוונותיהם לרוב די טובות, כל שלרוב אין אנו מכירים אדם ואח"כ מגלים שהוא מפלצת. אך היו רבים שאיתרע מזלם ולא הועילו להם פגישות ולא בירורים. 

אישית אני אוהב אנשים פרגמטיים, ובאיזשהוא מקום הייתי שמח לנהוג כך גם אני, אם הדבר היה בא לי בטבעיות. איני משדל אותך להיענות לחיזוריו של זר מסתורי, אך אל תזלזלי בו. ובחיאת, סרבי בנימוס, כי אינך יודעת כמה כוחות נפש הוא אזר כדי לעשות זאת, ומבחינתו פשוט לא הייתה לו אף אפשרות אחרת ליצור איתך קשר.

אני מתאר לעצמי שישנם גם תמהוניים למיניהם המפזרים מכתבים כאלו לכל נערה חולפת, כפזר הפרח אבקני צוף אולי תבוא הדבורה. אם מקבוצה זו הגיע הבחור אני מושך את דברי.

בס"ד
איך אפשר לדעת שהוא לא מהקבוצה התמהונית?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 11:30 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

והרוח_תשוב כתב:
כיפה אדומה,

אני לא שופט את החלטתך או את תגובתך, כי זהו באמת מעשה לא מקובל. אבל לדעתי הבחור הזה דווקא ראוי להערכה, יותר ממי ששומט הזדמנויות הנקרות בדרכו רק בגלל שזה לא מקובל. הוא ראה בך מעלות מסויימות שגרמו לו לרצות לבדוק את האפשרות, וזו הדרך היחידה שהייתה לו לבדוק את האפשרות. 

אמנם התרשמותו ממך הייתה חיצונית בלבד, אך גם בשידוך אין את יודעת בדיוק מה מניע את הבחור להיפגש איתך. אנשים נוטים לחשוב שביכולתם לעמוד על אישיותו ועל כוונותיו של אדם על ידי שיחה איתו. זהו אחד הדברים הרחוקים ביותר מן המציאות. למרבה המזל רוב האנשים די דומים זה לזה, וכוונותיהם לרוב די טובות, כל שלרוב אין אנו מכירים אדם ואח"כ מגלים שהוא מפלצת. אך היו רבים שאיתרע מזלם ולא הועילו להם פגישות ולא בירורים. 

אישית אני אוהב אנשים פרגמטיים, ובאיזשהוא מקום הייתי שמח לנהוג כך גם אני, אם הדבר היה בא לי בטבעיות. איני משדל אותך להיענות לחיזוריו של זר מסתורי, אך אל תזלזלי בו. ובחיאת, סרבי בנימוס, כי אינך יודעת כמה כוחות נפש הוא אזר כדי לעשות זאת, ומבחינתו פשוט לא הייתה לו אף אפשרות אחרת ליצור איתך קשר.

אני מתאר לעצמי שישנם גם תמהוניים למיניהם המפזרים מכתבים כאלו לכל נערה חולפת, כפזר הפרח אבקני צוף אולי תבוא הדבורה. אם מקבוצה זו הגיע הבחור אני מושך את דברי.

בס"ד

תגרפלגי את הכתב....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 11:35 לינק ישיר 

בס"ד

אוייש אתם חבר'ה מצחיקים...לא חשבתי על רעיון כזה...חחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 16:11 לינק ישיר 
יפה עשית, הוא שולח לך מכתב כשמסביב בנות מצחקקות, נשמע מפגר..

כיפהאדומה1 כתב:
כמעט_חדשה כתבה:

השארת לבחורה מכתב באוטובוס?

(לאן אתה חותר?)

קרה לי לפני שבוע...
בחור אחד העביר לי מכתב... בזמן שחיכינו לאוטובוס ... בקש ממישהי שתביא לי כי לא רציתי לקחת... (באמת זה לא נעים!!! סורי ... )
לא רציתי לפתוח אותו... הייתי בשוק האמת....
כי הוא התרשם מחיצוניות...ולמרות שכתב שהוא יודע שזו לא דרך מקובלת...לא עשיתי עם זה כלום!!! פשוט זרקתי את הדף...
אולי מהלם?!?! מה, המצב כל כך קשה... הא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 24/03/2014 23:35:15

תוקן על ידי רציף ב- 25/03/2014 16:50:10

תוקן על ידי רציף ב- 25/03/2014 16:52:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 16:24 לינק ישיר 
יש אנשים אניני טעם באוכל או במראה של הבן זוג, ואין טעם להגיד לשדכנית שאתה מחפש מישיהי עם פנים לא עגולות, סתם דוגמה, כי אז היא תספר לכל העולם ושדכניו שהסתובב לו בורג.. ולא כדאי להתעסק איתי, אז חשבתי גם על הנוסחה הזאתי..

אני_הקטנה כתב:
היה סיכוי טוב יותר שיצא מזה משו, אם היה סתם מתחיל לדבר..
אבל פתק??
מה היא כותל??

ואני אפילו לא פותחת את הדיון של להדלק ממראה חיצוני
כי זה נראה לי בבלת..

תוקן על ידי רציף ב- 25/03/2014 16:54:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 16:25 לינק ישיר 

זה חמוד בתור מחמאה אבל לא בתור ממש לצאת איתו בפועל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 16:28 לינק ישיר 
כי הוא בחור חרדי שלא רוצה קשר עם בנות, ולא נעים שיכתוב את השם שלו, אז אם היא תרצה ותיהיה רצינית והיא תגיד לשדכנית.. איזה סיגנון היא מחפשת והשדכנית תציע איזה בחור מישיבת אור התורה אז..

כמעט_חדשה כתב:
היה סיכוי טוב יותר שיצא מזה משו, אם היה סתם מתחיל לדבר..
אבל פתק??
מה היא כותל??

ואם כבר פתק..
למה עם פרטים של דבורה זליבנסקי?
מה, הוא תינוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 16:47 לינק ישיר 
אדם ניכר בכתיבה שלו, ועדיין חייבים לברר, ואם אי אפשר לברר אז אין חתונה

חייכנית770 כתב:
כיפה אדומה,

בס"ד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 17:02 לינק ישיר 

אני לא מבין מה הדיון, כדי שדבר כזה יעבוד צריכה להיות בחורה שגם לא עובדת רק על פי  המקובל והיא תוכל לקבל צעד כזה וענבי הגפן בענבי הגפן וכו' 
ובעצם זה שאת שואלת מראה איפה את עומדת בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 23:18 לינק ישיר 

אני חושבת שזה זול לא מכבד ולא מכובד. 

קרה לי פעם משהו דומה רק שהיה לבחור קצת יותר אומץ מפתק
בחור ישיבה עצר אותי ברחוב והציע את עצמו (זה היה קצת יותר ארוך ומורכב מהשורה האחרונה)
אבל שורה תחתונה זאת הייתה הצעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2014 23:25 לינק ישיר 

תכל'ס מה האפשרויות בציבור שבו אתה לא יכול לבחור בעצמך אלא לחכות למישהו שימצא לך?

זה כמו מישהו שרשום בתיווך דירות שעובר ורואה דירה מצויינת למכירה... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נגיד שאת יושבת באוטובוס, מהרהרת לך, והנה עובר בחור אחד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.