כי אחרי הכל הוא רק רשם לה עם איזו שדכנית לדבר ואת שמו ,לא מספרי טלפון וכאלה
אז מה, לא יעלה על הדעת שבכלל בחור ירצה בעצמו לקחת בחורה ספציפית, זאת הרי עבירה גדולה מאוד חרמנא ליצלן...
(את בטח יודעת שעצמאות מחשבתית וחרדיזם לא הולכים ביחד)
אתה חרדי?!...ואם כן...אז מה עובר עליך בנ"א?????
אתה לא בטוח בדרך שלך,לא מסכים איתה,קורא לרבנים ישישם????????
נשלח ב-31/3/2014 14:43
אצל החרדים (בשונה מהחילונים) כל השידוכים הם ללא היכרות מוקדמת ולפי מה שכתוב "על הנייר" (וגם הלשון החלקלקה של השדכן) כך שהאוטובוס יכול להיות ג"כ שדכן טוב... P=
(לא שאני ממליץ, אבל באותה מידה אני גם לא מגנה. ואני כמובן לא מדבר על השבבניקים האלה שיתחילו עם כל אחת באוטובוס אלא קורא תיגר על ההנחה לפיה "שדכנות" היא האפשרות היחידה והטובה ביותר ושאין מקום לפתיחות/גמישות בנושא הזה)
נשלח ב-31/3/2014 14:46
אדם_ה1 כתב:
אצל החרדים (בשונה מהחילונים) כל השידוכים הם ללא היכרות מוקדמת ולפי מה שכתוב "על הנייר" (וגם הלשון החלקלקה של השדכן) כך שהאוטובוס יכול להיות ג"כ שדכן טוב... P=
(לא שאני ממליץ, אבל באותה מידה אני גם לא מגנה. ואני כמובן לא מדבר על השבבניקים האלה שיתחילו עם כל אחת באוטובוס אלא קורא תיגר על ההנחה לפיה "שדכנות" היא האפשרות היחידה והטובה ביותר ושאין מקום לפתיחות/גמישות בנושא הזה)
בס"ד אכן...ואני בעד להחזיר עטרה ליושנה- בט"ו באב או הכרות בחורים/רות ליד הבאר...אבל היום הוא צריך להיות הג'אנטלמן שמביא לי ולגמלי מים.......
נשלח ב-31/3/2014 14:47
צדיקונת כתב:
אדם_ה1 כתב:
כי אחרי הכל הוא רק רשם לה עם איזו שדכנית לדבר ואת שמו ,לא מספרי טלפון וכאלה
אז מה, לא יעלה על הדעת שבכלל בחור ירצה בעצמו לקחת בחורה ספציפית, זאת הרי עבירה גדולה מאוד חרמנא ליצלן...
(את בטח יודעת שעצמאות מחשבתית וחרדיזם לא הולכים ביחד)
אתה חרדי?!...ואם כן...אז מה עובר עליך בנ"א?????
אתה לא בטוח בדרך שלך,לא מסכים איתה,קורא לרבנים ישישם????????
את יכולה להסביר בדיוק מה הציק לך ולמה היית צריכה להשתמש במספר דו ספרתי של סימני שאלה?
נשלח ב-31/3/2014 14:51
במגזר החרדי יש גדרים שבתוכם אתם משתמש בעצמאות המחשבתית... הסגנון הבוטה עושה לי משו...להגיד על רבנים ישישים....זילזול כזה...
נשלח ב-31/3/2014 14:52
חייכנית770 כתב:
אכן...ואני בעד להחזיר עטרה ליושנה- בט"ו באב או הכרות בחורים/רות ליד הבאר...אבל היום הוא צריך להיות הג'אנטלמן שמביא לי ולגמלי מים.......
אוי ואבוי, פעם היו בוחרים אישה לפי כמה שהיא יפה, זה ממש עבירה ולא מתאים...
תנו רבנן יפיפיות שבהן מה היו אומרות תנו עיניכם ליופי שאין האשה אלא ליופי(תענית לא.)
נשלח ב-31/3/2014 14:53
ישיש זאת מילת גנאי? עדכנו את מילון אבן-שושן ולא אמרו לי?
נשלח ב-31/3/2014 14:54
כל מילה יכולה להפך לגנאי ברגע שאומרים אותה במקום/זמן/מנגינה שונה וכדו...
נשלח ב-31/3/2014 14:59
המחשב שלך מנגן תגובות פה? משוכלל...
(וכמדומני שהוספתי "עם כל הכבוד" אם לא שמת לב)
נשלח ב-31/3/2014 15:01
טוב אין עניין להשמיע דברים שלא נשמעים...
אבל כל דבר יש צורה להגיד אותו ושכתבת אתזה זה קומם אותי...
נשלח ב-31/3/2014 15:11
אדם_ה1 כתב:
אכן...ואני בעד להחזיר עטרה ליושנה- בט"ו באב או הכרות בחורים/רות ליד הבאר...אבל היום הוא צריך להיות הג'אנטלמן שמביא לי ולגמלי מים.......
אוי ואבוי, פעם היו בוחרים אישה לפי כמה שהיא יפה, זה ממש עבירה ולא מתאים...
תנו רבנן יפיפיות שבהן מה היו אומרות תנו עיניכם ליופי שאין האשה אלא ליופי(תענית לא.)
הן ולא הוא....
נשלח ב-31/3/2014 15:20
אה, והגברים בטח היו משפילים עיניהם וצועקים "שיקצע", נכון?
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 31/03/2014 15:20:50
נשלח ב-31/3/2014 15:28
בס"ד
אויששש חחחחחאהבתי...מאתגר להיפגש עם הבחור הזה(=
נשלח ב-31/3/2014 15:28
וואי הדיון הזה הפך למלחיץ קצת...
נשלח ב-31/3/2014 15:29
רציף,
כמעט שנתיים אתה מגיב כאן ועדיין לא למדת לכתוב תוכן ולא נושא?? א"א לצטט אותך ככה!