|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:29 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
| זלמן808 כתב: |  | | צדיקונת כתבה: |  |
| אדם_ה1 כתב: |  | | איך בדיוק זה מתקשר ל"צניעות" מצידו? |
|
יותר סוג של רגישות מאשר צניעות... |
|
רגישות?? לא בנתי איך בדיוק מתבטאת כאן רגישות... אשמח אם תאירי את עיניי..... לדעתי לא רגישות יתר יש כאן, אלא ביטחון עצמי מופרז (שזה יכול להיות טוב ויכול להיות לא טוב תלוי בבנאדם)... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רגישות מצד הבחורה שלא רגילה לדברים כאלה ויש דברים שלא מתאים מבחינתה לעשות אותם ..לא בקטע של אסור.. |
|
אוקיי הבנתי.... אבל מה קשור בדיוק רגישות של הבחורה כאן, כאילו זה בארור שמדרכי הצניעות היא תרגיש לא בנוח כל כך ממשפט בסגנון הזה וזה מעיד לטובתה ב'ה, אבל השאלה שהיא שאלה זה על הבחור מה זה אומר עליו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:35 |
|
| |
עם כל הכבוד.
שמעתי עליך דברים טובים הכוונה:
שאת בחורה עם יראת שמיים.
שאת בחורה צנועה.
שאת בחורה עם מידות טובות.
מה לא בסדר להגיד את זה?
זה ממש יצר הרע שרוצה סתם לפרק שידוך!
גבר מחפש אישה טובה ולכן מברר, לכן הוא רצה לעשות לה שמח ולהגיד ששמע עליה דברים טובים אצל הברורים מה לא טוב? איזה היסחפות !
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 06/04/2014 21:35:40
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:35 |
|
| |
בחורת סמינר חרדית שנכנסת לשידוכים לא רגילה לדיבורים האלה..היא לויודעת איך להתייחס לכל משפט,מבט וכדו.. ולפי השאלה היא ניראית לי די חדשה בתחום.. מבחינתה זה לא נעים ,לא רגילה לזה..והיא שואלת אם זה מעיד גם על הבחור.. זהו שלא מחייב בכלל!!וטיפ להמשך הדרך(מאחלת לך שזאת תיהיה דרך הכי מהירה וקלה!)לוצרך להתייחס ברצינות לכל מילה/משפט...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:38 |
|
| |
אויש נו היא לא ריגלה בכלל לדבר עם גברים (אם אישה תגיד לה את זה לא תהיה לה בעיה לשמוע).
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:39 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | עם כל הכבוד.
שאת בחורה עם יראת שמיים.
שאת בחורה צנועה.
מה לא בסדר להגיד את זה?
גבר מחפש אישה טובה ולכן מברר, לכן הוא רצה לעשות לה שמח ולהגיד ששמע עליה דברים טובים אצל הברורים מה לא טוב? איזה היסחפות !
|
|
וממבט ראשון הוא כבר קלט את כל זה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:42 |
|
| |
אני גם לא ממש מבינה על מה הרעש, סתם בחור נחמד שרוצה לפתוח יפה את השיחה ולזרום. וזה בסדר גמור. ואפילו יפה מצידו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:42 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
בחורת סמינר חרדית שנכנסת לשידוכים לא רגילה לדיבורים האלה..היא לויודעת איך להתייחס לכל משפט,מבט וכדו.. ולפי השאלה היא ניראית לי די חדשה בתחום.. מבחינתה זה לא נעים ,לא רגילה לזה..והיא שואלת אם זה מעיד גם על הבחור.. זהו שלא מחייב בכלל!!וטיפ להמשך הדרך(מאחלת לך שזאת תיהיה דרך הכי מהירה וקלה!)לוצרך להתייחס ברצינות לכל מילה/משפט... |
|
על הטיפ זה.... חח
תוקן על ידי זלמן808 ב- 06/04/2014 21:47:02 יש אנשים שהיו קוראים לזה, "שלא יקנו אותך במילים" ;-) .
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי זלמן808 ב- 06/04/2014 21:48:10
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:44 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
אני גם לא ממש מבינה על מה הרעש, סתם בחור נחמד שרוצה לפתוח יפה את השיחה ולזרום. וזה בסדר גמור. ואפילו יפה מצידו.  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:46 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  |
עם כל הכבוד.
שאת בחורה עם יראת שמיים. שאת בחורה צנועה. שאת בחורה עם מידות טובות.
מה לא בסדר להגיד את זה? זה ממש יצר הרע שרוצה סתם לפרק שידוך!
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 06/04/2014 21:35:40 |
|
ממש לא יצר הרע אדרבה שהשידוך יצליח בעזה'י... אולם צריך לדעת איך לנהל פגישה עם בחורה... ויותר ממה שצריך לדעת מה לומר בפגישה, צריך לדעת מה לא לומר בה, וחלק מזה זה המשפט פתיחה של הבחור/ה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:49 |
|
| |
זלמן, כללים זה טוב ונחמד. אני אישית לא רואה בזה משו חריג. אנשים חביבים ומתחבבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:50 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  | | עופה_מוזרה כתבה: |  |
אני גם לא ממש מבינה על מה הרעש, סתם בחור נחמד שרוצה לפתוח יפה את השיחה ולזרום.
וזה בסדר גמור. ואפילו יפה מצידו.
|
|
|
|
איזה שטויות אלא אם כן אתה רוצה להרוס סתם ככה שידוך בלי טעם.
פעם אני בררתי על אישה שאמרו עליה שיש לה יראת שמיים גדולה, לבושת צנוע מאוד,
מחפשת בן תורה, ממש מידות טובות, האם אני לא צריך להגיד שמעתי עליך דברים טובים?
אבל היצר הרע תמיד מתכסה התוך סדין של צדיקות, שבפנים עמוק יש סיבה אחרת לגמרי מצדיקות.
אין שום בעיה לפרגן, אבל אם לא בא לך לשמוע פרגון, אולי בסדר יש גברים נוקשים... כל אחד ומה שמתאים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:51 |
|
| |
|
|
|
|
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
זלמן, כללים זה טוב ונחמד.
אני אישית לא רואה בזה משו חריג. אנשים חביבים ומתחבבים.
|
|
בינינו גמאני לא רואה בזה משו חריג... אבל בשביל ההדרכה בשידוכים חייב להגיד לשני את מה שמקובל ומוסכם ;-) נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי זלמן808 ב- 06/04/2014 21:56:21 |
|
|
|
|
| |
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 06/04/2014 21:54:14
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 21:53 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | עם כל הכבוד.
שאת בחורה עם יראת שמיים.
שאת בחורה צנועה.
מה לא בסדר להגיד את זה?
וממבט ראשון הוא כבר קלט את כל זה?  |
|
זה לא ממבט ראשון !
זה מברורים לפני שהוא ניפגש, אצל הרבנית שלה ואצל החברות שלה וכו'
יש דבר שנקרא ברורים.
|
|
|
|
|