|
|
| נשלח ב-7/4/2014 00:06 |
|
| |
זלמן אנא לא לריב על חשבוני!!  חוצמזה לא יפריע לי לקחת פה ושם תובנות מהגולשים כל עוד אני מסופקת מהתשובה!! בכלל לא הבנתי איך עלה על דעתכם שהמשפט הזה יכריע את הדיעה שלי על הבחור
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 00:10 |
|
| |
| hila21 כתבה: |  | זלמן אנא לא לריב על חשבוני!!  חוצמזה לא יפריע לי לקחת פה ושם תובנות מהגולשים כל עוד אני מסופקת מהתשובה!! בכלל לא הבנתי איך עלה על דעתכם שהמשפט הזה יכריע את הדיעה שלי על הבחור |
|
בדעתי זה אפעם לא עלה..... אבל תשאלי את היהודי שמח אולי הוא יוכל לתת לך תשובה על מחשבתו אשר חשב....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי זלמן808 ב- 07/04/2014 00:10:45
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 08:45 |
|
| |
נו נו, גם אני אמרתי את זה כמה פעמים. אם הוא שמע עליך דברים טובים, והתרשם, אז למה לא לפרגן ולתת הרגשה נעימה לשני????
כמו שאמרו כבר, נשמע שאת טריה בעסק (ואיחולי שמהר מהר כבר הוא יהיה מאחוריך עם בן זוג טוב והרבה אושר ושמחה!) ובמבט לאחור, גם אני בתחילה נרתעתי מהאינטימיות ומחמאות בפגישה זה נורמלי, וטוב. ומתוק וטהור וזה מגיע מהשמרנות שחונכת עליה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 09:20 |
|
| |
יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר
בנים, אנא חיסכו ממני ומעצמכם הודעות בפרטי. תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:42 |
|
| |
בס"ד למה לא מקסים?איזה כייף זה לשמוע מילים טובות ...ומי אמר שהוא לא דיבר איתה לפני שאמר את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:47 |
|
| |
אם בחור ערבי יגיד לך ברחוב אני קולט שיש לך חייכנית לב טוב, גם תרגישי איזה כיף שהוא הביא לי מחמאה?!!
ציטוט בשבילך: "בשניה הראשונה שנכנס לפגישה זורק את המשפט הבא"
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד למה לא מקסים?איזה כייף זה לשמוע מילים טובות ...ומי אמר שהוא לא דיבר איתה לפני שאמר את זה? |
|
אני מצוטט מהשאלה של הילה "בחור שבשניה הראשונה..." כמה הוא כבר הספיק להכיר אותה? כנראה שמדובר בבחור בעל אבחנה מהירה מאוד ;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:48 |
|
| |
כנראה מדובר בבחור בעל אופי חנפן 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:52 |
|
| |
לצערי אני עדיין לא יודע להסיק ממשפט אחד את מבנה האישיות של הבחור ואפילו מספר שעות לא מספיקות לי.. :( באמת שלא כדאי להתחיל לבנות שכונה שלמה של תאוריות ומשאלות לב על בסיס המשפט הזה, יש מצב שהוא אפילו לא זוכר שהוא אמר אותו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:57 |
|
| |
בארור גם אני לא, אפילו שמתי איקון מוציא לשון 
אם זה היה קורה לי, סביר להניח שהייתי מתעלמת מהמשפט או דנה לכף זכות במקרה הקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:58 |
|
| |
| חציון כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד למה לא מקסים?איזה כייף זה לשמוע מילים טובות ...ומי אמר שהוא לא דיבר איתה לפני שאמר את זה? |
|
אני מצוטט מהשאלה של הילה "בחור שבשניה הראשונה..." כמה הוא כבר הספיק להכיר אותה? כנראה שמדובר בבחור בעל אבחנה מהירה מאוד ;) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
כנראה הוא התכוון למראה החיצוני...שהולם את מה שאמרו עליה בבירורים... ואגב,בנות,תפסיקו לנתח כל משפט של הבחור,אלא תשאלו את עצמכן שאלה אחת וזה..."נעים לי לדבר איתו"?
|
|
|
|
|