|
|
| נשלח ב-7/4/2014 12:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 12:41 |
|
| |
בס"ד
את האמת?קרה לי פעם אחת עם ערבי שאמר לי "איזה יפה את...למה אלוקים ברא אותך"... איך התעצבנתי שהוא בכלל דיבר אלי... אבל אם זה היה יהודי...לא יודעת איך הייתי מגיבה/מרגישה,אבל ברור שאי אפשר להשוות בחור ברחוב לבחור בפגישה... אבל ברור שהייתי מעדיפה מחמאה אמתית שבאה אחרי הכרות... כמו שפעם אחת שהייתי בבית מלון והיה שם חבדניק אחד שהתלהב על מעשה יצירתי שעשיתי(עם האוכל) והחמיאי לי,שזה רעיון גאוני,דווקא אהבתי את זה...כי ניכר שזה לא מחמאה של חנופה אלא אמתית...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 19:15 |
|
| |
בעיני גברים לפחות
ובוודאי אצל גברים צעירים המשפט הזה חיובי, אלא שנראה לכאורה שהוא טיפוס עם הפתעות שכאלה, אולי טיפוסזורם ווצוהל יותר מדי, ואת קובעת אם האיש מתאים לך. ברוכה הבאה, שמעתי עלייך הרבה דברים טובים :(
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 19:52 |
|
| |
אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי... א' תלוי מה היתה הנימה שבה הוא אמר את זה וזה רק את יכולה להרגיש את זה ב' אולי זה גם פגישה ראשונה שנייה עבורו והוא לא ידע איך להתחיל את השיחה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 20:09 |
|
| |
אני די מזדהה עם מה שאמרת רציף אבל לי אישית הוא נשמע טיפוס זורם וחינני, אפשר להגיד שאהבתי תודה לכולם:))
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 21:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 21:18 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
קיצער, את ממשיכה איתו.  שיהיה בהצלחה, הילה. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 12:16 |
|
| |
התחלתי עם השאלות? אתם אלה שלקחת את הדיון הזה רחוק מדי.......... בסה"כ שאלתי שאלה פשוטה מה דעתכם על המשפט הנאמר מעלה... זה הכל... ואתם הגעתם לזה שאני עושה ניתוחים על הבחור קצת פרופורציות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 12:24 |
|
| |
בס"ד
סתם מסקרן,מה אכפת לך מה דעתנו?הרי על טעם וריח אין על מה להתווכח...ו70פנים לתורה... אך אם את אוהבת את הסגנון מה זה משנה מה שנגיד? אני תמיד חשבתי ששואלים אחרים מתי שמתלבטים.... החיים מלמדים אותי כל פעם משו חדש...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 13:27 |
|
| |
חג שמח חייכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 13:44 |
|
| |
בס"ד גמלך חג שמח מתוקה שלי...תמשיכי לשתף אותנו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:17 |
|
| |
חחחחחח  רק חבל שקראת\התייחסת להודעה אחת ולא לכל השרשור ודבר שני תודה על האבחון אופי שעשית לי ועל היכולת שלך להיכנס ללב שלי ולהחליט בשבילי מה אני מרגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:35 |
|
| |
| הליברל כתב: |  |
| riki_m כתב: |  | כנראה מדובר בבחור בעל אופי חנפן  |
|
כנראה שאת מכילה יותר מדי מרירות משידוכי סרק שכבר אבדת את האמון בבני המין השני.
עם גישה מרירה ותוקפנית הסורקת כל בחור למצוא את הסרך הקטן ביותר לא תתקדמי הרבה. |
|
כנראה שאתה צברת המון משקעים משידוכי סרק ולכן אתה ממהר להסיק מסקנות ;) הדברים נכתבו בבדיחות הדעת, אם חלילה נפגעת אנא קבל את התנצלותי מראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|