|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:40 |
|
| |
תוקן על ידי זלמן808 ב- 08/04/2014 14:41:19
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:40 |
|
| |
בס"ד חציון,אתה גם ליברל?(בעל 2כינויים)?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:44 |
|
| |
בס"ד אז למה התנצלת על משהו שאתה לא כתבת?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:47 |
|
| |
אם שמת לב תיקנתי את ההודעה שלי כי גמאני חשבתי שהוא התנצל על משו שלא קשור אליו... אבל מיד אח'כ הבנתי שהוא מתכוון לדבר על ליברל ולא על ריקי אז תיקנתי למשו אחר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 14:57 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | חחחחחח  רק חבל שקראת\התייחסת להודעה אחת ולא לכל השרשור ודבר שני תודה על האבחון אופי שעשית לי ועל היכולת שלך להיכנס ללב שלי ולהחליט בשבילי מה אני מרגישה. |
|
האמת היא שאני מתייחס גם לדברים נוספים שכתבת בעבר, לדוגמא: "הבחור הראשון שנפגשתי אתו כבר מהזוית שהוא יצא מהרכב, הבנתי שהסיכוי בינינו 0% ובנוסף הייתה פגישה משעממת, כל הפגישה הוא דאג לספר לי כמה הוא חכם, מוצלח ומושלם. עשה לי טראומה"
שורש כל הענין?
יש פה בפורום כמה בחורות עם גישה מעט תוקפנית ואני חושב שזה חבל (גם בלי קשר לשידוכים)
ולא, אין לי שום טראומה מבחורות תוקפניות. עד היום הפגישות שלי היו לרוב זריזות ונחמדות ואולי גם מעט סתמיות אבל לא יותר מזה. אין לי סיפורים מרגשים במיוחד (- אולי חוץ מאחת שהצליחה להוריד אותי פעמיים, אבל אין לי מרירות עליה כי נהניתי מאוד בפגישה)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 15:02 |
|
| |
אגב ליברל... מה עם ועדים של ר' ראובן לויכטר.... מחכים לעוד כמה ועדים טובים שלו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 15:29 |
|
| |
| הליברל כתב: |  | , לדוגמא: "הבחור הראשון שנפגשתי אתו כבר מהזוית שהוא יצא מהרכב, הבנתי שהסיכוי בינינו 0% ובנוסף הייתה פגישה משעממת, כל הפגישה הוא דאג לספר לי כמה הוא חכם, מוצלח ומושלם. עשה לי טראומה"שורש כל הענין?
יש פה בפורום כמה בחורות עם גישה מעט תוקפנית ואני חושב שזה חבל (גם בלי קשר לשידוכים)ולא, אין לי שום טראומה מבחורות תוקפניות. עד היום הפגישות שלי היו לרוב זריזות ונחמדות ואולי גם מעט סתמיות אבל לא יותר מזה. אין לי סיפורים מרגשים במיוחד (- אולי חוץ מאחת שהצליחה להוריד אותי פעמיים, אבל אין לי מרירות עליה כי נהניתי מאוד בפגישה) |
|
לפעמיים מאוחרי משפט שאולי נשמע תוקפני לפי דעתך יש מאחורי המילים משמעות קצת יותר עמוקה ואסביר לגבי השידוך הספציפי הנ"ל הייתי בחתונה של בן דוד והיה שם בחור שראה אותי בזמן החופה והציע את עצמו אח"כ למשפחה שלי, בחתונה עצמה שמתי לב לבחור חרדי אחד (הרחבה הייתה מעורבת) שהסתכל עליי, אחרי החתונה שהציעו לי את הבחור הייתי בטוחה שזה הבחור שאני ראיתי ושמחתי ולא חשבתי לרגע אולי זה בחור אחר, אבל שהגעתי לפגישה לפני שהתחלנו לשוחח (בזמן שיצא מהרכב שלו) הבנתי שהוא לא בחור ישיבה בכלל (לפי הסגנון שלו) ולכן גם הבנתי שהסיכוי בינינו הוא אפס ואיך לא ידעתי את זה לפני זה?! זה כבר סיפור אחר.
לגבי הפגישה עצמה הוא פשוט לא הספיק לדבר על עצמו, באמת הייתי המומה ולא נתקלתי בכזה דבר ואחרי הפגישה הוא ביקש מאבא שלי לבקש ממני סליחה כי אולי נפגעתי מצורת ההתנהלות והדיבור שלו וביקש לעשות פגישה נוספת למרות אחרי שהורדתי.
לכן אולי כדאי לפעמיים לדון טיפה לכף זכות ולקרוא בין השורות. :) ואשמח לשמוע ממך עוד משפטים תוקפניים שלי שכתבתי ברחבי הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 15:34 |
|
| |
נ.ב.
אני לא מנסה להצדיק את עצמי, משפטיי ומעשיי, ב"ה פחות או יותר אני יודעת מה יש לי לתקן בעולם ופעם ראשונה שנתקלתי במחמאה שאמרו לי שאני תוקפנית, אבל באמת תודה על הערה לקחתי לתשומת לבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 15:34 |
|
| |
ריקי? אחרונה שאפשר להגיד עליה בחורה תוקפנית! לפעמים קוראים משפט לא בצורה שבה הוא באמת נאמר,וזה הבעיה על כתב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 17:08 |
|
| |
כנ"ל. יש שלב כזה בשידוכים, ואני חושבת שאני דיי בשלב הזה, שבו אתה רואה בכל פגישה כיציאה נחמדה, בית קפה, לשבת עם בחור, לשמוע סיפור חיים, לצחוק קצת; וזהו.. נחמד כזה. גישה נוחה וכיפית. בסוף יגיע ההוא שיעיף אותי ללפלנד. בטוח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 17:14 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
כנ"ל.
יש שלב כזה בשידוכים, ואני חושבת שאני דיי בשלב הזה, שבו אתה רואה בכל פגישה כיציאה נחמדה, בית קפה, לשבת עם בחור, לשמוע סיפור חיים, לצחוק קצת; וזהו.. נחמד כזה.
גישה נוחה וכיפית.
בסוף יגיע ההוא שיעיף אותי ללפלנד. בטוח.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 17:26 |
|
| |
דווקא לא. התכוונתי ללפלנד. אתה לא מכיר?  כמעט כמו ללה-לנד, בערך. רק יותר שווה.  תעשה גוגל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|