|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:31 |
|
| |
מזלות זה לא קטע של בנות??? תמיד חשבתי שרק בנות מאמינות בדברים האלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:36 |
|
| |
כן קרה לי בפגישה אחת עם בחורה (שיצאתי איתה 3 פעמים) ששאלה מה המזל שלי מה השם ומה התאריך לידה וזכרה הכל 
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 08/04/2014 18:53:08
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:23 |
|
| |
ואתם מבינים במזלות? לאיזה מזלות אתם מתחברים?
אגב יש לי בבית ספר על שמות, כל שם מה זה אומר.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 08/04/2014 19:23:51
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:51 |
|
| |
אני לא מאמין בלבדוק ככה !
למרות שמי שיגיד לי מה שהשם שלו אני אכתוב מה הספר אומר על השם הזה : )
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2014 13:24 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | ואתם מבינים במזלות? לאיזה מזלות אתם מתחברים?
אגב יש לי בבית ספר על שמות, כל שם מה זה אומר.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 08/04/2014 19:23:51
|
|
בס"ד
נראה לי מזלות המים והאדמה זה המזלות שאני הכי מתחברת אליהם....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2014 18:26 |
|
| |
נראלי שמזל דגים הכי חמוד
לכל מזל המזל המתאים שלו, אין מזל רע, יש מזל לא מתאים. למשל מזל גדי מתאים למזל קשת, וגדי ממש אבל ממש לא מתאים למזל טלה. בדקתי פעם איזה מזל מסוים, ובכל אתר אסטרולוגיה בנט היה מופיע קישקוש אחר ושונה מקודמו חח
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2014 20:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | לכל מזל המזל המתאים שלו, אין מזל רע, יש מזל לא מתאים. למשל מזל גדי מתאים למזל קשת, וגדי ממש אבל ממש לא מתאים למזל טלה. בדקתי פעם איזה מזל מסוים, ובכל אתר אסטרולוגיה בנט היה מופיע קישקוש אחר ושונה מקודמו חח |
|
כמה נכון, מחיי המציאות, בלי אתרים והקישקושים שלהם. אני עידה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 13:03 |
|
| |
אני אוהבת רק את החיות במזל כל השאר לא מעניין
עקרב, סרטן, שור, דג, טלה, אריה וגדי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 13:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | לכל מזל המזל המתאים שלו, אין מזל רע, יש מזל לא מתאים. למשל מזל גדי מתאים למזל קשת, וגדי ממש אבל ממש לא מתאים למזל טלה. בדקתי פעם איזה מזל מסוים, ובכל אתר אסטרולוגיה בנט היה מופיע קישקוש אחר ושונה מקודמו חח |
|
בס"ד נכון מזל דגים הכי חומד אבל הבעיה שהם מאד נהנתנים ואוהבים אוכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 15:26 |
|
| |
אז תלמדי לבשל... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 15:30 |
|
| |
בס"ד
אמממ אין לי בעיה העיקר שיחתוך לי את כל מה שצריך לבשל וישטוף כלים בסוף
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 15:35 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | לכל מזל המזל המתאים שלו, אין מזל רע, יש מזל לא מתאים. למשל מזל גדי מתאים למזל קשת, וגדי ממש אבל ממש לא מתאים למזל טלה. בדקתי פעם איזה מזל מסוים, ובכל אתר אסטרולוגיה בנט היה מופיע קישקוש אחר ושונה מקודמו חחבס"דנכון מזל דגים הכי חומד אבל הבעיה שהם מאד נהנתנים ואוהבים אוכל... |
|
אכן, בני מזל דגים 'מפורגנים' ביותר על ידי האסטרולוגים. יש הטוענים שבניגוד לבני מזלות אחרים להם יש לכל אחד מספר מזלות מתאימים לו, מזל דגים הוא סוג של ג'וקר שמסתדר עם כל המזלות האחרים. אם כי חסרונותיהם העיקריים הם הנטיה לתיאורטיות והניתוק המסוים מן המציאות. וגם רגשיות יתר שהיא תכונה נפלאה כשלעצמה, אך בשעות משבר גורמת לעומס רגשי רב.
אגב, הייתי פעם אצל איצטגנין, וקיבלתי סקירה יפיפייה ומפורטת על אישיותי, על בת זוגי לעתיד ועל מצבי הכספי. למרבה הצער התברר בסוף התחוור לי שנתתי לו תאריך לא נכון. חבל.
ואלי אסטרולוגיה היא בכלל כפתרון חלומות, על זה כתוב בגמרא שכפי שפותרים כך מתקיים. ומסופר שם על אביי ורבא שבמשך כעשרים לילות חלמו חלומות זהים בדיוק, ובכל פעם הלכו לאותו פותר חלומות שישב בשוק. אלא שאביי שילם לפותר וקיבל פתרונות טובים, ואילו רבא לא רצה לשלם והפתרונות היו בהתאם. בסופו של דבר בעקבות הפתרונות אביי התעשר וזכה לבנים וכבוד, ואילו רבא איבד את כל רכושו ואת אישתו (!) שנפטרה. (כמובן שהנקמה באותו איצטגנין תאב בצע לא אחרה לבוא, אבל זה כבר סיפור אחר). אז אם כבר ללכת לאסטרולוג, לכו לאחד עם פתרונות טובים, ועם הרבה חוש הומור. ודיר באלאק!! אל תשכחו לשלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 15:35 |
|
| |
אז בשביל מה הוא צריך אותך בעצם?
|
|
|
|