בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דעה! פרחי מיאמי, לאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2014 14:55 לינק ישיר 

אולי נשלח לירחמיאל מייל בשם חברי הפורום??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2014 22:00 לינק ישיר 

לנסות לא יכול להזיק, רק לפי הערכתי לא מדי יועיל.
לדעתי זה ענין של משאבים, ירחמיאל כבר לא צעיר ואין לו את המשאבים שיש לצעירים... אכן פרחי מיאמי זאת אגדה, ואמפריה, וכולנו כמעריצים ופייבוריטים לא רוצים לראות את המקהלה כהסטוריה, אך מצד שני צריך לראות את המציאות, התחרות היום גדולה בעוד שבעבר כלל לא היתה תחרות, מעבר לכך המוזיקה השתנתה כך שרק בסגנון המוזיקלי ירחמיאל צריך להתאים את עצמו וזה לבד כבר דורש הרבה עבודה...
בקיצור לא קל לשמר את המותג ששמו פרחי מיאמי במשך עידן ועידנים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2014 00:06 לינק ישיר 

התחרות הזאת עם שאר המקהלות מינורית.
לפרחי מיאמי אין צורך שיכירו אותם עוד אנשים
פרחי מיאמי היא המקהלה המוכרת בעולם החסידי
אין צורך בקליפים כדי להבין זאת זה פשוט ידוע. ירחמיאל ביגון לא צריך לספק סחורה בקליפים.
הוא כבר הצליח להיות מוכר בכל חור ובכל חנות מוסיקה יהודית כלשהיא.
קליפים תופס לזמן מסוים לתקופה וסתם רעש וצלצולים.
פירמה כמו ירחמיאל ומיאמי תופסת בגלל איכות לא רעש ולא צלצולים

תוקן על ידי BroMish ב- 14/04/2014 00:42:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2014 10:46 לינק ישיר 

מסכימה איתך במאה אחוז!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2014 00:32 לינק ישיר 

BroMish כתב:
אין צורך בקליפים כדי להבין זאת זה פשוט ידוע. ירחמיאל ביגון לא צריך לספק סחורה בקליפים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2014 00:47 לינק ישיר 

BroMish כתב:
המקהלה מוכרת רק עד אלינו ילדי שנות התשעים... אחינים שלי שמעו יותר על YBC מאשר על פרחי מיאמי...
אתה צודק, אבל זה מספק רק אותנו המעריצים. ולא את הדור הצעיר והויזואלי של היום... שכדי לקנות אותו צריך המחשה.
הצליח להיות מוכר, זאת נחלת העבר... אנחנו מדברים פה לגבי העתיד שלא נראה מזהיר במיוחד לעומת העבר המשגשג.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2014 01:00 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2899452
זה קישור לציטוטים מראיון של ירחמיאל ביגן אצל מנחם טוקר לפני 4 שנים בערך, שבו ירחמיאל עצמו מתודה לעובדה שהוא כבר מבוגר והענין כבר לא קל כבעבר...
אני עדיין חושבת שבשבילנו פרחי מיאמי זה הרבה מעבר לעוד סתם מקהלה, השירים והמוזיקה הפכו אצל כולנו לנחלה וחלק בחיי היום יום, ומה שהיה ישאר.
אך עם כל זאת מראת המציאות מוכיחה שכיום הדברים לא כשהיו, ומשהו בפרחי מיאמי הטובים והמוכרים כבר איננו כשהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2014 15:55 לינק ישיר 

וואו!!תודה שפירו לא ראיתי את זה עד היום
ואגב זה רק מחזק אצלי את ההרגשה שאולי באמת כדאי שמישהו יכנס ויזיז ענינים שם......
ואגב היום יש הרבה שלא יודעים בכלל שמיאמי עדיין חיים וקיימים!!פעם מנחם שם ברדיו שיר של מיאמי והוא אמר:"אוי כמה כואב לי לדבר על פרחי מיאמי..."וגם מעוד הרבה מכרים שמעתי-כן פעם היה פרחי מיאמי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2014 19:24 לינק ישיר 

אז צריך לעשות משהו!!!!ליידע אותם!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2014 21:34 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:

המקהלה מוכרת רק עד אלינו ילדי שנות התשעים... אחינים שלי שמעו יותר על YBC מאשר על פרחי מיאמי...
זה מספק רק אותנו המעריצים. ולא את הדור הצעיר והויזואלי של היום... שכדי לקנות אותו צריך המחשה.
זאת נחלת העבר... אנחנו מדברים פה לגבי העתיד שלא נראה מזהיר במיוחד לעומת העבר המשגשג.

נכון וכך יהיה.
כמו שאת אומרת,הדור הצעיר באמת יותר מודע לסגנון ישיבה בויס או הח'ברה
ירחמיאל סיים עם הקטע בלחפש מעריצים. ירחמיאל מבחינתי יכול למלא שתי ביוגרפיות שלמות
מהמעמד הכל כך מכובד במוסיקה החסידית.
הדור הצעיר מחפש יותר אקשן או רעש כמו ישיבה. - הפסד שלו.
ירחמיאל שומר על סגנון,על קדושה. תוצאה: פרחי מיאמי.
וכן הרבה אנשים פה מהססים לומר משהו כל כך ברור וידוע.
פרחי מיאמי שומרים על מסורת מוסיקה חסידית, לא פוזלים לצדדים , ולא סובלים יותר מידי רעש.
טראנס? רוק? חיקויי גויים מעוררי בחילה על הבמות? בשאר המקהלות והזמרים. (ויש המון כאלו..)
פרחי מיאמי - מוזיקה פשוטה טהורה ואמיתית.

תוקן על ידי BroMish ב- 17/04/2014 21:35:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2014 22:39 לינק ישיר 

הכל נכון,ברומיש,אבל לצערנו הרוב אוהבים את המוסיקות האלקטרוניות ולא המקוריות והטובות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2014 22:59 לינק ישיר 

BroMish כתב:

זה מספק רק אותנו המעריצים. ולא את הדור הצעיר והויזואלי של היום... שכדי לקנות אותו צריך המחשה.
זאת נחלת העבר... אנחנו מדברים פה לגבי העתיד שלא נראה מזהיר במיוחד לעומת העבר המשגשג.

נכון וכך יהיה.
כמו שאת אומרת,הדור הצעיר באמת יותר מודע לסגנון ישיבה בויס או הח'ברה
ירחמיאל סיים עם הקטע בלחפש מעריצים. ירחמיאל מבחינתי יכול למלא שתי ביוגרפיות שלמות
מהמעמד הכל כך מכובד במוסיקה החסידית.
הדור הצעיר מחפש יותר אקשן או רעש כמו ישיבה. - הפסד שלו.
ירחמיאל שומר על סגנון,על קדושה. תוצאה: פרחי מיאמי.
וכן הרבה אנשים פה מהססים לומר משהו כל כך ברור וידוע.
פרחי מיאמי שומרים על מסורת מוסיקה חסידית, לא פוזלים לצדדים , ולא סובלים יותר מידי רעש.
טראנס? רוק? חיקויי גויים מעוררי בחילה על הבמות? בשאר המקהלות והזמרים. (ויש המון כאלו..)
פרחי מיאמי - מוזיקה פשוטה טהורה ואמיתית.

תוקן על ידי BroMish ב- 17/04/2014 21:35:30

ברומיש-דבר ראשון אני חייבת להגיד לך שדבריך דברי טעם יש לך מח חכם מח של תורה!!ולרגע הייתי יכולה לחשוב שהדברים יוצאים מפיו של ירחמיאל בעצמו!!
דבר שני-תראה אף אחד לא ביקש שמיאמי יעשו מוזיקות אלקטרוניות(ואגב כל מילה בסלע ישיבה בויז באמת מזכירים לי את ביבר וחבריו הגויים)אנחנו התכוונו פה שכדאי שמיאמי יוציאו קליפים(לא אלקטרוניים)קליפים עדינים כמו ההוא של סיום הש"ס וזה בגלל שאנחנו אוהבים את המקהלה ורוצים לראות אותם בעוד פוזות ומצבים וכו'..................קליפ לא חייב להיות אלקטרוני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2014 23:09 לינק ישיר 

נכון מאוד בתשכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2014 22:36 לינק ישיר 

בתשכה כתב:

ברומיש-דבר ראשון אני חייבת להגיד לך שדבריך דברי טעם יש לך מח חכם מח של תורה!!ולרגע הייתי יכולה לחשוב שהדברים יוצאים מפיו של ירחמיאל בעצמו!!
דבר שני-תראה אף אחד לא ביקש שמיאמי יעשו מוזיקות אלקטרוניות(ואגב כל מילה בסלע ישיבה בויז באמת מזכירים לי את ביבר וחבריו הגויים)אנחנו התכוונו פה שכדאי שמיאמי יוציאו קליפים(לא אלקטרוניים)קליפים עדינים כמו ההוא של סיום הש"ס וזה בגלל שאנחנו אוהבים את המקהלה ורוצים לראות אותם בעוד פוזות ומצבים וכו'..................קליפ לא חייב להיות אלקטרוני...

תודה רבה חן חן.
כל אחד וטעמו. אמרתי את זה פעם לעידו,שהדבר היחיד שמעניין אותי במיאמי זה האודיו.
לשמוע אותם ולהתענג. אני מאז תקופת משיח כבר לא עדכני בכלל לגבי שמותם או הופעתם בחו"ל.
מה שלגבי הקליפים יכול כנראה באמת להוסיף לטעם המוזיקה הכל כך משובח - על גבול הטעם הטוב.
אך עדיין זה לא דבר שיעניין במיוחד את מר ביגון
אם אצליח להיכנס לראשו המבריק מוזיקלית
אמצא שם קונספט לאלבום מיאמי מבריק בעיבוד מוסיקלי של מונה לשנת תשע"ד
ואמצא שם חזרות אחרונות למופע מרהיב של פרחי מיאמי בארץ הקודש.
"ירחמיאל,סליחה על ההפרעה.. אבל אתה קצת מרחף בזמן האחרון.. כאילו הלוו
האלבום האחרון יצא באמצע 2011 ואתה יודע כבר 2014. ההפוגה הזאת עברה כל גבול"
שבוע טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2014 01:53 לינק ישיר 

אכן ברומיש כל מילה חצובה בסלע, זו האמת שעושה את פרחי מיאמי למה שהיא, אך הדיון כאן הוא לגבי דור ההמשך שכבר לא כמונו יודע וגדל על פרחי מיאמי, כי כנראה שהטהרה והקדושה של פרחי מיאמי אינו מסוגל להתחבר לעולם החולני של היום....
אנחנו רק מנסים להעלות פה אפשרויות של מה ניתן לעשות על מנת שפרחי מיאמי לא יהפכו להיות מותג ארכיאולוגי שניתן להתרפק עליו רק מהעבר... לא רוצים שהמקהלה תהפוך להסטוריה, אנחנו רוצים את המקהלה בהווה ובעתיד כפרחי מיאמי הגדולים, הטובים, והישנים, שימשיכו להיות מי שהם אך בצורה שתצליח גם לגעת בדור העתיד שיכיר אותם ויתחבר אליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דעה! פרחי מיאמי, לאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.