נכון מאוד!!!! ואולי נעלה רעיונות מעשיים איך אנחנו יכולים לעזור בזה.......!!
נשלח ב-20/4/2014 13:44
shapiro3 כתב:
אכן ברומיש כל מילה חצובה בסלע, זו האמת שעושה את פרחי מיאמי למה שהיא, אך הדיון כאן הוא לגבי דור ההמשך שכבר לא כמונו יודע וגדל על פרחי מיאמי, כי כנראה שהטהרה והקדושה של פרחי מיאמי אינו מסוגל להתחבר לעולם החולני של היום.... אנחנו רק מנסים להעלות פה אפשרויות של מה ניתן לעשות על מנת שפרחי מיאמי לא יהפכו להיות מותג ארכיאולוגי שניתן להתרפק עליו רק מהעבר... לא רוצים שהמקהלה תהפוך להסטוריה, אנחנו רוצים את המקהלה בהווה ובעתיד כפרחי מיאמי הגדולים, הטובים, והישנים, שימשיכו להיות מי שהם אך בצורה שתצליח גם לגעת בדור העתיד שיכיר אותם ויתחבר אליהם.
נשלח ב-20/4/2014 13:58
אז כנראה שהדור החדש לא ראוי בשביל פרחי מיאמי. אלא דור שנות ה90 ומעלה. פה כנראה מסתיימת איכות המוזיקה. ברגע שירחמיאל יתחיל עם סגנון גרסטנר וחביריו אין לאן לשאוף. לא מתאים לדור ההמשך מיאמי? שילכו יחפשו את ביבר.
נשלח ב-20/4/2014 14:23
אף אחד לא מחפש את ביבר אם כבר את וואן דיירקשן! חחחחחחחחחח ברומיש אני מסכימה איתך שאין הרבה הבדל בין ישיבה בויז לוואן דיירקשןן אבל ביבר?????כל עוד הם בלי סמים הכל בסדר!!אבל עזוב אפשר גם לחדש קצת את המוזיקה וגם להישאר בגבולות הביגון
נשלח ב-22/4/2014 10:06
למזלי אני לא מכירה את הלהקה הזו............. אבל אני חושבת שירחמיאל צריך לפעול ולעשות כדי להשאר הטופ שבמקהלות של המוזיקה החסידית,ע"י קליפים איכותיים וכדו',כי יש הרבה שמחפשים את המוזיקה האמיתית-שזה מיאמי!!!,אבל מי שלא גר בארהב,לא יכול לנסוע להופעות וכדו'-וכך אין לנו-הישראלים, שום אות חיים מהם!! ועד שייצא הדיסק............-מקווה שזה יהיה מיד אחרי שבועות במקרה הטוב.... בכל אופן,שמתי לב שיותר מכירים את ישיבה בויס ממיאמי(הכוונה לדור הצעיר) וחבל!!!!!
נשלח ב-22/4/2014 11:15
מיאמוש כתב:
למזלי אני לא מכירה את הלהקה הזו............. אבל אני חושבת שירחמיאל צריך לפעול ולעשות כדי להשאר הטופ שבמקהלות של המוזיקה החסידית,ע"י קליפים איכותיים וכדו',כי יש הרבה שמחפשים את המוזיקה האמיתית-שזה מיאמי!!!,אבל מי שלא גר בארהב,לא יכול לנסוע להופעות וכדו'-וכך אין לנו-הישראלים, שום אות חיים מהם!! ועד שייצא הדיסק............-מקווה שזה יהיה מיד אחרי שבועות במקרה הטוב.... בכל אופן,שמתי לב שיותר מכירים את ישיבה בויס ממיאמי(הכוונה לדור הצעיר) וחבל!!!!!
נשלח ב-22/4/2014 11:19
בוקר טוב,בתשכה!!
נשלח ב-22/4/2014 11:48
חחחחחחחחחח בוקר טוב בואי לאשכול שיחה!
נשלח ב-22/4/2014 14:10
באמת שלא הבנתי מה הלחץ. גם ככה כל הז'אנר החסידי עצמו כולו משתנה לטובת האלקטרונית. סלאמת,אנחנו שייכים לדור ההוא לדור הישן. זה כמו שפתאום לא תבינו למה הדור הצעיר לא שומע חווה אלברשטיין או הגבעטרון ודווקא מודע (או נושם במקרה הזה) לעומר אדם. דורות משתנים. הנה דורות באים במוסיקה החסידית- ישיבה בויס אלי פרידמן ושאר צבעים. זהו. מיאמי נחשבים כיום די בנאליים לעומת הסגנונות בשלל צבעים שהמוסיקה החסידית מציעה. צבעים אמרתי? יותר רעש. מה שמסביר את זה שהמוסיקה כיום די קלוקלת במובני איכות מוסיקה. אז בסדר דור ההמשך לא יכיר את מיאמי גם אם הם יפיצו קליפים תהיו בטוחים. אין פה מה להתבאס תאמינו לי. מה שכן אני יכול לומר,שהילדים שלי ינשמו מיאמי מיום היולדם מהאלבום הראשון עד האחרון.
נשלח ב-22/4/2014 14:27
אתה צודק פרחי מיאמי זה בנשמה! זה באמת פרחים עם ניחוחות גן עדן שנוגעים ברבדים הטהורים וברוך ה׳ עדיין נמצאים שם למרות המוזיקה הרדודה של ימינו...
אך עדיין אנו רוצים עד מוזיקה כזו, עוד מוזיקה לנשמה, מוזיקה יהודית טהורה.
נשלח ב-22/4/2014 15:38
BroMish כתב:
באמת שלא הבנתי מה הלחץ.
הלחץ נובע מזה שפרחי מיאמי צועדים הישר בדרך הבטוחה ל...אחור! ממש כך. כאילו בכח ירחמיאל מנסה להעלים את המקהלה... לא דיסקים לא קליפים לא עדכונים...שום כלום. לפחות יש למה לקוות לאחר ההופעה של פסח...
תוקן על ידי netson ב- 22/04/2014 15:39:05
נשלח ב-22/4/2014 16:38
BroMish כתב:
באמת שלא הבנתי מה הלחץ. גם ככה כל הז'אנר החסידי עצמו כולו משתנה לטובת האלקטרונית. סלאמת,אנחנו שייכים לדור ההוא לדור הישן. זה כמו שפתאום לא תבינו למה הדור הצעיר לא שומע חווה אלברשטיין או הגבעטרון ודווקא מודע (או נושם במקרה הזה) לעומר אדם. דורות משתנים. הנה דורות באים במוסיקה החסידית- ישיבה בויס אלי פרידמן ושאר צבעים. זהו. מיאמי נחשבים כיום די בנאליים לעומת הסגנונות בשלל צבעים שהמוסיקה החסידית מציעה. צבעים אמרתי? יותר רעש. מה שמסביר את זה שהמוסיקה כיום די קלוקלת במובני איכות מוסיקה. אז בסדר דור ההמשך לא יכיר את מיאמי גם אם הם יפיצו קליפים תהיו בטוחים.אנחנו לא נהיה בטוחים כי זה פשוט לא נכון- ירחמיאל בעצמו אמר בראיון שהדבר שבגללו מיאמי שרדו במשך כל השנים לעומת מקהלות אחרות הוא החידושים שבכל הופעה ושיר והשמירה על עדכניות ותורניות גם יחד!! אין פה מה להתבאס תאמינו לי. מה שכן אני יכול לומר,שהילדים שלי ינשמו מיאמי מיום היולדם מהאלבום הראשון עד האחרון.
נשלח ב-22/4/2014 18:06
וואי איזה דיון!! טוב לחזור לדיונים האלו...:) יש לי משהו לומר: הגזמתם!! ירחמיאל לא הולך אחורה!! ומי שרוצה אלקטרוני - זה לא המקום... עד שנשאר אי אחד של שפיות ורוגע, של מוזיקה אמיתית נקי'ה צלולה וטהורה, אי אפשר לבקש לשנות אותה! מוזיקה אלקטרונית, רעש, בלגנים וקפיצות יש מעל ומעבר, ולא רק מעבר לגדר... אין בכלל אפשרות להתחיל להשוות את הרמה הגבוהה של מיאמי במוזיקה!! אם לא לדבר עכשיו על כך שמקהלה לא בונים מקפיצות ותוכנות - אלא ממוזיקה נכונה ואיכותית שבנוי'ה במשלבים הנכונים!! כשהכל משתלב ביחד, הן על ידי הנגינה והן ע"י הקולות והוסלנים או המקהלה - כל אחד במקומו הראוי לו ובעיתוי המתאים - בונים מוזיקה יפה מרגשת ואיכותית שפשוט מדברת בעד עצמה!! מה שכן - בהחלט היתי פונה לירחמיאל בקשה, שיוציא איזה קליפ, משהו נחמד, חי, תוסס...העם צמא למוזיקה הזו!! ולצערנו - כעת ירחמיאל הוא היחיד כמעט שמספק את הסגנון הזה, הנקי והצלול... כמו ש- מיאמוש אמרה יפה - אנחנו הישראלים לא גרים שם, ולא יכולים לבוא להופעות... למה ניגרע?? אנחנו רוצים קליפים, רוצים להרגיש שהאיכות הזו עדין קימת וחי'ה, שהיא לא שוכחת את העם המחכה.. שהיא יוזמת!! (ואני מוכנה לקחת חלק בזה, בע"ה:) ממש אהבתי את ההתכתבות הזו... נעים לחזור לנושא חם כל כך ולדיונים כאלו!!!:) לצערי הרב, בזמן האחרון אני עסוקה עד כמעט למעלה מראשי... ככה שממש קשה לי להגיע, אבל אני תמיד משתדלת למצוא את הזמן. כי משפחה כזו לא עוזבים:)
לגבי ההופעה - הסיקור והכל נראים מדהימים!!! תודה רבה! אני מקווה בע"ה למצוא את הזמן להגיב כראוי. אבל גם אם לא - אז ממש תודה רבה!!! ואני מצפה ומחכה לראות את ההסרטות!!! אם אפשר...
נשלח ב-22/4/2014 21:35
תמרורית וואו!!!איך התגעגעתי לתגובות שלך!! ובקשר לאלקטרוני אני חוזרת ואומרת שאף אחד לא התכוון לומר שירחמיאל יעשה מוזיקה אלקטרונית מה שאנחנו רוצים זה בעצם כמו שמיאמוש אמרה-קליפים נחמדים לא רעשניים כמו הקליפ הראשון והאחרון לבנתיים) שיצא לכבוד סיום הש"ס!
נשלח ב-22/4/2014 21:53
ברומיש ברומיש... איפה הפנתיאון, איפה. כל מילה - פנינה!
נטסון, המאמר שלך חשוב, מועיל ומנוסח היטב, וראוי לו בלי ספק שיגיע לידיים הנכונות.
להלן דעתי:
1. דרכים חדשות להגיע לדור הצעיר הן אכן דבר מתבקש. כמובן מבלי לשנות את המסורת המיאמית המסורה מדור לדור. אילו דרכים בדיוק? בשביל זה צריך לצאת מחוץ לקופסא... בתקווה שלא רק המכביטס יודעים לעשות את זה.
2. הופעות בארץ - כמובן שאנחנו היינו מאושרים לראות את מיאמי ארה"ב מדי פעם. אבל גם אם הנסיבות לא מאפשרות -
3. מיאמי מזרח, אייכם? קיימים? גוועו? אם רוצים, אפשר ליצור בעזרתם יופי של קשר עם הקהל הישראלי. השאלה אם רוצים.
4. כן, זאת בדיוק השאלה: מה ירחמיאל מתכנן למקהלה. עתיד פורח וצומח, כמו שאיחל קאנטרי יוסי במיאמי 25: ש-25 השנים הללו יהיו רק הקדמה לדבר האמיתי..., או - שזהו, שכבר לא מעניין אותו יותר להתפתח. ואז, כאמור, המקהלה תישאר לאוהדים השרופים בלבד, אלו שיעקבו בדבקות בכל מצב שלא יבוא.