בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דעה! פרחי מיאמי, לאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2014 22:16 לינק ישיר 

אידי כתב:

3. מיאמי מזרח, אייכם? קיימים? גוועו? אם רוצים, אפשר ליצור בעזרתם יופי של קשר עם הקהל הישראלי. השאלה אם רוצים.

איפה מנחם קליין? איפה?

תוקן על ידי netson ב- 22/04/2014 22:16:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 22:21 לינק ישיר 

באמת למה הם לא עושים כלום???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 22:28 לינק ישיר 

netson כתב:

3. מיאמי מזרח, אייכם? קיימים? גוועו? אם רוצים, אפשר ליצור בעזרתם יופי של קשר עם הקהל הישראלי. השאלה אם רוצים.
איפה מנחם קליין? איפה?

שאלת המליון!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2014 09:27 לינק ישיר 

בתשכה כתב:

איפה מנחם קליין? איפה?

שאלת המליון!!!

קטעים.
דווקא היום באמצע העבודה המייגעת, בעודי מזמזם קטעים נבחרים ממיאמי אקספריאנס 3
תהיתי לעצמי מה קורה עם מיאמי ישראל בניצוח קליין. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2014 21:29 לינק ישיר 

דיון חשוב, מעניין ומדאיג גם יחד...
אני חושבת שכל מי שאהב ואוהב כעת את מיאמי- ימשיך לרצות להתעדכן ולחפש חידושים מיאמיסטיים (דיסקים ודיוידי חדשים, הופעות וכד'), ולא יסתפק כלל בדברים אחרים שהמוזיקה ה"חסידית" מזמנת בינתיים.
שימו לב! אולי שנה וחצי שאין כל חידוש מבחינת ירחמיאל- להוציא מופעים- והפורום כאן ממשיך ופורח (פחות או יותר..), גם בלי חידושים!
כי מי שאוהב, לדעתי- ימשיך לאהוב תמיד... מיאמי זה מדבק

רק מה, באמת חבל שירחמיאל לא מתחשב בנו מספיק ונותן לנו הרבה מאד זמן לחכות לכל דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2014 23:26 לינק ישיר 

אסתרק - אהבתי את התגובה!!
מאזנת, כרגיל:)
ואת המשפט הזה - "כי מי שאוהב, לדעתי- ימשיך לאהוב תמיד... מיאמי זה מדבק" אני מוסיפה לפנתיאון. משפט חזק!:)
מסכימים?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2014 00:41 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
דיון חשוב, מעניין ומדאיג גם יחד...
אני חושבת שכל מי שאהב ואוהב כעת את מיאמי- ימשיך לרצות להתעדכן ולחפש חידושים מיאמיסטיים (דיסקים ודיוידי חדשים, הופעות וכד'), ולא יסתפק כלל בדברים אחרים שהמוזיקה ה"חסידית" מזמנת בינתיים.
שימו לב! אולי שנה וחצי שאין כל חידוש מבחינת ירחמיאל- להוציא מופעים- והפורום כאן ממשיך ופורח (פחות או יותר..), גם בלי חידושים!
כי מי שאוהב, לדעתי- ימשיך לאהוב תמיד... מיאמי זה מדבק

רק מה, באמת חבל שירחמיאל לא מתחשב בנו מספיק ונותן לנו הרבה מאד זמן לחכות לכל דבר.

דבר ראשון לא אמרנו שאנחנו נפסיק להעריץ אותם אם לא יהיה קליפים אנחנו בסך הכל דוקא בגלל שאנחנו כל כך מעריצים את מיאמי עד כדי כך שלא נעזבם לעד אנחנו חושבים שמגיע לנו לראות את הפרחים האהודים עלינו בקליפים!!וזה רצון אנושי מאד!!לא ביקשנו יותר מזה!!דבר שני שאנחנו כן רוצים שעוד אנשים יעריצו ויאהבו את מיאמי כי אם אנחנו נישאר הקהל המאזינים היחיד לא יהיה שווה לירחמיאל לבזבז כסף על דיסקים והופעות וחבל על המקהלה..............................

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2014 00:42 לינק ישיר 

BroMish כתב:

איפה מנחם קליין? איפה?

שאלת המליון!!!

קטעים.
דווקא היום באמצע העבודה המייגעת, בעודי מזמזם קטעים נבחרים ממיאמי אקספריאנס 3
תהיתי לעצמי מה קורה עם מיאמי ישראל בניצוח קליין. 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-טלפתיה אה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2014 00:43 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
אסתרק - אהבתי את התגובה!!
מאזנת, כרגיל:)
ואת המשפט הזה - "כי מי שאוהב, לדעתי- ימשיך לאהוב תמיד... מיאמי זה מדבק" אני מוסיפה לפנתיאון. משפט חזק!:)
מסכימים?:)

בטחו שמסכימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2014 01:24 לינק ישיר 

אוח, כמה זמן לא התדיינתי כך עם עצמי, ובכלל.. בנוגע לשאלה 'הקיומית' הזו..
נטסון, המאמר כתוב בצורה יסודית, מקיפה וערוכה היטב

להלן מס' נקודות שנכתבו באופן רנדומלי:

#הדבר הראשון והחזק ביותר שעולה בי כשאני קוראת את החשש מהתחרות בין המקהלות
הוא משפט שהעיד על עצמו החתם סופר (אם אינני טועה)
"מעולם לא נצחני אדם, כי לא נצחתי אדם" ובתרגום חופשי:
ברגע שאדם לא מכניס את עצמו לתחרות, אז אף אחד לא יכול עליו.הוא תמיד יהיה המנצח והמוביל.
זה ירחמיאל.
הוא לא נאיבי.אני מחשיבה אותו לאדם משכיל,מקצועי ומודע היטב.גם לניואנסים.
לאחד שיודע לקרוא את המפה.
המקהלה הזו היא מפעל חיים .אין לי ספק שהוא ישקיע בה עד יומו האחרון. בדרך שלו, הייחודית
וכל עוד היא תשאר כזו, זה יעבוד. 
אם הוא יהיה כמו כולם, אז מיאמי תאבד את הפירמה.

#נכון,זה כואב שמשהו באדמה החמימה והבטוחה ,שצעדנו עליה עד כה, שהצמיחה לנו פרחים לתפארת..
נסדק, אולי מתייבש.
אבל היא תמשיך להיות מקור של חיות למי שרק יחפש ויבקש.
כמו שברומיש כתב מי שרוצה חידושים, שילך למקומות אחרים.
מי שמחובר לערכים, לאמת, יגיע וימצא אותה היכן שהיא נמצאת,בלי צורך בפרסומות.

אין  לי התנגדות וזה יהיה אפילו מהנה ונחמד, שירחמיאל יצליח לשלב בין שני הרכיבים הנ"ל. אבל לטעון שזה מחויב המציאות?!

# יש את סעיף היחס של ירחמיאל לקהל,שהוא טעון שיפור, אין ספק.
כן לנסות לרדת ולהבין את הצורך.. ולתת כבוד לאוהד הישראלי המצוי, שתומך מרחוק.
ובכלל זה ,הוצאת דיסקים  לשמע ולצפיה בלי להוציא את הנשמה.

#לעניות דעתי, מיאמי מזרח לא מהווה תחליף מהסיבות הנ"ל ומסיבות שכבר הועלו כאן בעבר.

עד כאן בינתים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2014 21:21 לינק ישיר 

ברומיש ברומיש... מה יהיה איתך? יחיד בדורו. לא כולם מסתכלים אך ורק על המוזיקה... לצערנו היום הכל הפך לויזואלי.

netson כתב:

איפה מנחם קליין? איפה?

מה אתם שואלים איפה?
אידי, תשלחי לו איזה מייל מעוצבן :)

עוד נקודה קטנה בקשר לקליפים,
אני חושב שלנו זה חשוב עוד יותר בגלל שאין הופעות בארץ אז אנחנו לא מכירים את הילדים כבר. (ברומיש, לא מדברים עליך. אני יודע שלא אכפת לך מהילדים ואנחנו עוד נדבר על זה השבוע)
זה שמכירים מי שר ורואים אותו זה נותן תחושה של שייכות לעניין.
פעם (2010-12) הייתי מכיר כל ילד במקהלה ועכשיו אני לא מכיר אף אחד... (עדיין יש לי את המודעה של ההופעה ב2011 תלויה לי פה מול העיניים, אחח איזו הופעה... הלכתי להסתכל שוב בתמונות...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2014 22:51 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
ברומיש ברומיש... מה יהיה איתך? יחיד בדורו. לא כולם מסתכלים אך ורק על המוזיקה... לצערנו היום הכל הפך לויזואלי.

איפה מנחם קליין? איפה?

מה אתם שואלים איפה?

אני חושב שלנו זה חשוב עוד יותר בגלל שאין הופעות בארץ אז אנחנו לא מכירים את הילדים כבר. (ברומיש, לא מדברים עליך. אני יודע שלא אכפת לך מהילדים ואנחנו עוד נדבר על זה השבוע)
פעם (2010-12) הייתי מכיר כל ילד במקהלה ועכשיו אני לא מכיר אף אחד... (עדיין יש לי את המודעה של ההופעה ב2011 תלויה לי פה מול העיניים, אחח איזו הופעה... הלכתי להסתכל שוב בתמונות...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 05:41 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
אוח, כמה זמן לא התדיינתי כך עם עצמי, ובכלל.. בנוגע לשאלה 'הקיומית' הזו..
נטסון, המאמר כתוב בצורה יסודית, מקיפה וערוכה היטב

להלן מס' נקודות שנכתבו באופן רנדומלי:

#הדבר הראשון והחזק ביותר שעולה בי כשאני קוראת את החשש מהתחרות בין המקהלות
הוא משפט שהעיד על עצמו החתם סופר (אם אינני טועה)
"מעולם לא נצחני אדם, כי לא נצחתי אדם" ובתרגום חופשי:
ברגע שאדם לא מכניס את עצמו לתחרות, אז אף אחד לא יכול עליו.הוא תמיד יהיה המנצח והמוביל.
זה ירחמיאל.
הוא לא נאיבי.אני מחשיבה אותו לאדם משכיל,מקצועי ומודע היטב.גם לניואנסים.
לאחד שיודע לקרוא את המפה.
המקהלה הזו היא מפעל חיים .אין לי ספק שהוא ישקיע בה עד יומו האחרון. בדרך שלו, הייחודית
וכל עוד היא תשאר כזו, זה יעבוד. 
אם הוא יהיה כמו כולם, אז מיאמי תאבד את הפירמה.
כל כך נכון.
ירחמיאל בנה את מיאמי בשתי ידיו, פעל ע"פ הדרך הפרטית שלו מבלי לפזול ימינה שמאלה.
מה שהוביל אותו בעצם למעצמה המלכותית. אחרי הכל פרחי מיאמי צועדים כבר 37 שנה. וואו...

#נכון,זה כואב שמשהו באדמה החמימה והבטוחה ,שצעדנו עליה עד כה, שהצמיחה לנו פרחים לתפארת..
נסדק, אולי מתייבש.
לדעתי הדבר היחיד שהתייבש פה זה הרצון העז לראות את מיאמי שוב על מדפי החנויות החסידיות
אבל משהו פה לא זז.
דיון בפני עצמו: מה קורה לירחמיאל ביגון איש הכל יכול?
האיש שיודע להלחין כל מילה וחצי האיש שיודע לאלתר ולכתוב כל רעיון אפשרי בעולם החסידות מתעכב כבר 3 שנים להוצאת אלבום? פה הייתי מתייבש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 09:24 לינק ישיר 

נכון מאוד ברומיש!!!
ואני מסכימה במיליון אחוז עם עידודו-אנחנו הישראלים רוצים להכיר גכ את הילדים!!!!!!!!!!!!!!!!ב2011 זו היתה אחת ההופעות בישראל!!!!למה מיאמי לא מגיעים שוב????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 22:15 לינק ישיר 

עידודודו כתב:

בהחלט, בעז"ה... אבל לא מבטיחה להתעצבן... תעבוד על זה 

אני חושב שלנו זה חשוב עוד יותר בגלל שאין הופעות בארץ אז אנחנו לא מכירים את הילדים כבר. (ברומיש, לא מדברים עליך. אני יודע שלא אכפת לך מהילדים ואנחנו עוד נדבר על זה השבוע תן לו על הראש! כן! כן! (איך אני בשבילך, ברומיש?))

איזו - תובנה - !!!
מרקרתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דעה! פרחי מיאמי, לאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.