בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דעה! פרחי מיאמי, לאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2014 22:16 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

שימו לב! אולי שנה וחצי שאין כל חידוש מבחינת ירחמיאל- להוציא מופעים- והפורום כאן ממשיך ופורח (פחות או יותר..), גם בלי חידושים!

יאיי!
סופר לייק :)
ב"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:19 לינק ישיר 

BroMish כתב:

לבבית30 כתב:
זה ירחמיאל.
הוא לא נאיבי.אני מחשיבה אותו לאדם משכיל,מקצועי ומודע היטב.גם לניואנסים.
לאחד שיודע לקרוא את המפה.
המקהלה הזו היא מפעל חיים .אין לי ספק שהוא ישקיע בה עד יומו האחרון. בדרך שלו, הייחודית
וכל עוד היא תשאר כזו, זה יעבוד. 
אם הוא יהיה כמו כולם, אז מיאמי תאבד את הפירמה.
כל כך נכון.
ירחמיאל בנה את מיאמי בשתי ידיו, פעל ע"פ הדרך הפרטית שלו מבלי לפזול ימינה שמאלה.
מה שהוביל אותו בעצם למעצמה המלכותית. אחרי הכל פרחי מיאמי צועדים כבר 37 שנה. וואו...

תושב"כ ותושבע"פ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:22 לינק ישיר 

הערה: למעט דוד פרלמן, כלללללללללל הילדים חדשים ואף אחד לא מכיר אותם. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 22:25 לינק ישיר 

בעיה של חוסר המשכיות. אבל בזה ירחמיאל כבר לא אשם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:40 לינק ישיר 

הי חבר'ה אני אמנם רשום חדש בפורום אבל זה אחרי עשרות שעות שהשתתפתי מבחוץ בלי להיות רשום אבל מה לעשות הפיתיון של המייל עם התמונות והסרטונים לא נתן לי לישאר מבחוץ. 

ולענייננו: אין מה לעשות לא שווה כלכלית להוציא דיסקים, רק בשביל שיזמינו אותך להופעות ויהי' שירים חדשים אולי צריך לאסוף תרומות ולשלוח לירחמיאל? חוצמזה ראיתי שמישהו כתב שבהופעה האחרונה בחוה''מ פסח ירחמיאל הודיע שהולך לצאת דיסק והיו בהופעה שירים חדשים אז בואו ונרגע ונחכה עוד קצת כבר בהחלט רואים אור בקצה המנהרה הארוכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:40 לינק ישיר 

יש לי 2 דברים להוסיף-הראשון הוא שפעם רב הילדים במקהלה היו יותר דתיים מאשר חרדיים ולכן רובם גם היו נגישים ברשת לרובם יש גם עד היום חשבון ברשתות חברתיות!!ולכן היה הרבה יותר קשר עם הילדים(כמו הפורום של מינדי שילדים ממיאממי כתבו שם)וכמובן שגם היה את הדיסקים עם השמות
בנוסף הילדים באמת אהבו את העניין של המקהלה אהבו שחפרו עליהם והעריצו אותם וכו' כיום אם תסתכלו על ההופעה ההאחרונה-רב הילדים חרדיים מאדד כאלה שפחות מעניין אותם הכבוד והפופולריות והמעריצים
אני זוכרת שכשההרשקוביצים נכנסו למקהלה ישר הם הפיצו תמונות ברשת(לא תמונות מהמקהלה כן?)ככה גם האייל וזה נתן המון חיבור בין הקהל שבבית לפרחים האהובים!!
ולכן באמת חשוב עכשיו יותר מתמיד שיהיו קליפים מכיוון שפעם לא היינו צריכים את זה הכרנו את הילדים בכל מיני פוזות(כמו קעמפ שדי חמד)וזמניםהילדים החדשים לא נראים ככאלה שיעלו תמונות לרשת!!
ולכן באמת יש לילדי ישיבה בויז הערצה גדולה למרות שגם שם הילדים חרדיים ברובם!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 22:43 לינק ישיר 

ניורק - בהחלט רואים כבר אור. אם כי חושבני שהתלונות היו על אורכה של המנהרה ;)

בתשכה - למה להעריץ ילדים ששרים...? במחילה, כן.
להעריך - מקבלת.
אבל להעריץ למה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:47 לינק ישיר 

בתשכה- אם כבר את מדברת על התמונות, אז אמשיך. לא רק שירחמיאל לא טורח להוציא קליפ אלא אפי' תמונות מחזרות למיניהן או סתם, הוא לא מעלה. האם זה מתוך עצלות או מתוך אי עניין בזה("הוא מהדור של פעם":-) )  או סיבה אחרת?

תוקן על ידי netson ב- 27/04/2014 22:50:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:55 לינק ישיר 

הי חברה, אני חושב שירחמיאל לא עסוק בלהעלות תמונות או סרטונים. בזה עסוקים האוהדים שלו, הוא עסוק לעשות פרנסה והוא עושה רק מה שבאמת חשוב לו לפרסום ההופעה או הדיסק. אולי צריך לבקש ממישהו מבפנים שם שידאג לזה נראה יש לי קצת קשר עם יהודה גורקין אולי הוא ידאג לי למשהו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:59 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
יש לי 2 דברים להוסיף-הראשון הוא שפעם רב הילדים במקהלה היו יותר דתיים מאשר חרדיים ולכן רובם גם היו נגישים ברשת לרובם יש גם עד היום חשבון ברשתות חברתיות!!ולכן היה הרבה יותר קשר עם הילדים(כמו הפורום של מינדי שילדים ממיאממי כתבו שם)וכמובן שגם היה את הדיסקים עם השמות
בנוסף הילדים באמת אהבו את העניין של המקהלה אהבו שחפרו עליהם והעריצו אותם וכו' כיום אם תסתכלו על ההופעה ההאחרונה-רב הילדים חרדיים מאדד כאלה שפחות מעניין אותם הכבוד והפופולריות והמעריצים
אני זוכרת שכשההרשקוביצים נכנסו למקהלה ישר הם הפיצו תמונות ברשת(לא תמונות מהמקהלה כן?)ככה גם האייל וזה נתן המון חיבור בין הקהל שבבית לפרחים האהובים!!
ולכן באמת חשוב עכשיו יותר מתמיד שיהיו קליפים מכיוון שפעם לא היינו צריכים את זה הכרנו את הילדים בכל מיני פוזות(כמו קעמפ שדי חמד)וזמניםהילדים החדשים לא נראים ככאלה שיעלו תמונות לרשת!!

יכול להיות שזה ישמע מבוגר מידי או סתם בנאלי.
מוזיקת מיאמי היא מוזיקה שסללה דרכים במוסיקה החסידית ובכלל אצל היהודים.
(אגב יש סרטון מופץ ברשת שמראה סיניות רוקדות ריקודי עם ברקע השיר הנה מה טוב של מיאמי)
פוזות? למי אכפת? אני כל כך מעריץ ואוהב את את המוזיקה. אבל הפוזות שלהם זה הדבר האחרון שיעניין אותי.
ואם יש לי איזשהיא סלידה מישיבה בויס זה רק בגלל הפרצופים המגוחכים שלהם.
וזה כבר האמת מגוחך.

תוקן על ידי BroMish ב- 27/04/2014 23:01:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 23:01 לינק ישיר 

ניורק כתב:
נראה יש לי קצת קשר עם יהודה גורקין אולי הוא ידאג לי למשהו..

מה? מאיפה אתה מכיר אותו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 23:08 לינק ישיר 

BroMish כתב:

יכול להיות שזה ישמע מבוגר מידי או סתם בנאלי.
מוזיקת מיאמי היא מוזיקה שסללה דרכים במוסיקה החסידית ובכלל אצל היהודים.
(אגב יש סרטון מופץ ברשת שמראה סיניות רוקדות ריקודי עם ברקע השיר הנה מה טוב של מיאמי)
פוזות? למי אכפת? אני כל כך מעריץ ואוהב את את המוזיקה. אבל הפוזות שלהם זה הדבר האחרון שיעניין אותי.
ואם יש לי איזשהיא סלידה מישיבה בויס זה רק בגלל הפרצופים המגוחכים שלהם.
וזה כבר האמת מגוחך.

תוקן על ידי BroMish ב- 27/04/2014 23:01:23

ברומיש אני מבטיחה לך שאני לא מעריצה בגרוש את ישיבה בויז אלא ממש להיפך וגם אותי מעצבנים הקליפים שלהם!!
אבל ברור שאם מיאמי יוציאו קליפ זה יראה אחרת מאצל ישיבה בויז

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 23:09 לינק ישיר 

netson כתב:
נראה יש לי קצת קשר עם יהודה גורקין אולי הוא ידאג לי למשהו..
מה? מאיפה אתה מכיר אותו?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-חיכיתי לזה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 23:29 לינק ישיר 

אידי, אידי...

בתשכוש - אני בהחלט מסכימה עם הדיעה הכללית שלך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 23:40 לינק ישיר 

אני חבדניק והייתי איתו בקעמפ באמריקה, אני לא ממש בקשר איתו עכשיו אבל בישיבה שאני עובד יש בחור שהיה איתנו והוא עדיין שומר איתו על קשר אשתדל לדבר איתו לראות אם הוא מעוניין לדעתי בחור כיום הוא בחור חבדניק רציני ויר''ש ולא מתעסק או שאין לו את הזמן והאפשרות לפרסם דברים בשונה מהרבה חברה במיאמי שבאים מרקע שונה לגמרי לדוגמא משפחת אייל אבל למה לא לנסות?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דעה! פרחי מיאמי, לאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.