בית פורומים בחדרי חרדים

פה חשדתי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2014 00:14 לינק ישיר 
'פה' חשדתי לגמרי..

זה לא מגזין מסוג 'כל העולם כולו' ?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 00:25 לינק ישיר 

אחיהוד כתב:

המגילה זה בגלל קריאת ה'שק ואפר יוצע לרבים' במקור, או לרגל א'יש ל'רעהו ו'מתנות ל'אביונים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2014 00:47 לינק ישיר 

תסתכלו טוב ותראו שלכל מקום הוא מגיע מצויד.. אם זה בספר "חזון עובדיה" או ב"מגילת אסתר" או ליקוטי מוהר"ן,
לפעמים הוא לבוש שק ולפעמים נטול.. ואפי' שופר הוא לא שוכח.. 
נופל טיל בביכנ"ס באשדוד והוא בדיוק היה שם וניצל בנס..
אין אירוע חדשותי בזמן האחרון שקשור בציבור החרדי ותמונתו לא מופיעה..
מסקנה- ברור שהבנ"א עובד עם קופירייטר וסטייליסט צמודים!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2014 15:48 לינק ישיר 

מתוך תמונות ברכת כהנים של קובי הר צבי
http://www.bhol.co.il/article_old.aspx?id=74601

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2014 16:29 לינק ישיר 

מישהו יודע מה התעריפים שלו? כמה הוא לוקח לשעה? איך אני יוצר קשר עם הסוכן שלו?
אני פשוט מתחיל לגלגל אירוע ואני צריך אטרקציות בשביל הילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2014 16:40 לינק ישיר 

תתקשר לשב"כ סניף ישראלים תת סניף חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2014 17:16 לינק ישיר 

שמו הוא ש. ו. ורב על הנסתר על הנגלה בסיפורו. הכרתי אותו [במקרה] מילדותו ועד היום. כבן עשרים וסיפורו מעניין מאד ולא ארחיב מפני כבוד משפחתו [כמדו' שמקורם באשדוד].

לא ארחיב ולא אענה על שאלות לא בפרטי ולא בפורום כלל וכלל בשום צורה שהיא, בכלל שקלתי אם לכתוב וכתבתי כמה הודעות ומחקתי, אם כבר הגעתם לשב"כ החלטתי לסקרן אתכם עוד קצת.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 11:42 לינק ישיר 

"ניצלתי בזכות זיכוי הרבים של הידברות"
"צעדתי לכיוון המדרגות וראיתי את החורבן שהרקטה גרמה. פתאום הבנתי את עוצמת הנס". שלמה ויזמן ניצל באורח
פלא מפגיעת רקטה שנפלה בבית הכנסת באשדוד בו שהה. "ניצלתי בזכות זיכוי הרבים של הידברות", הוא אומר.
ראיון בלעדי

שירה כהן | חמישי ב' אלול התשע"ד|15:17 28.08.14

מזה זמן מה מתעסק שלמה ויזמן מאשדוד, בזיכוי הרבים. אולם את הנס שקרה לו בשבוע שעבר, כשניצל מפגיעת רקטה
בבית הכנסת 'מורשה' באשדוד – הוא מייחס אך ורק לזכות פעליו של ארגון הידברות, בראשות הרה"ג זמיר כהן שליט"א.

נס בתוך נס

"מדובר בשטיבלאך - מקום די גדול והומה מתפללים ולומדים, בפרט בתקופה זו של בין הזמנים", מספר ויזמן
בהתרגשות. "זה נס שבזמן נפילת הרקטה – היו במקום רק קומץ אנשים קטן. כנראה בגלל החום הכבד ששרר באותו יום
בחוץ, ובשל העובדה שאנשים התכוננו לכבוד שבת".

הסכיתו ושמעו עד היכן מגעת מצווה חשובה זו של זיכוי הרבים. מסתבר שויזמן בכלל לומד בישיבה בירושלים, והגיע
לאשדוד באותו יום באופן מיוחד, לבקשתם של שני בחורים שהוא מחזק ברוחניותם. ויזמן והבחורים נפגשו בבית הכנסת,
והשניים, שידעו שהוא פעיל חזק בתחום ההפצה של חומר יהודי וזיכוי הרבים, מסרו לידיו שקית עם דיסקים של הרב
זמיר כהן, ועלונים של הידברות. זמן קצר לאחר שעזבו הבחורים את המקום, נשמעה האזעקה.

"הייתי בקומה השנייה של בית הכנסת בזמן האזעקה, ולא ידעתי מה לעשות. בבית הכנסת אין מרחב מוגן, והיססתי אם
לרדת למטה ולרוץ למקלט שיש בבניין ממול. התחלתי לרוץ במדרגות, ופתאום נעצרתי וחזרתי בחזרה למעלה".

למה?

"תוך כדי ירידה במדרגות, התפללתי ואמרתי: 'אנא בורא עולם, בזכות הדיסקים של הרב זמיר כהן וזיכוי הרבים של
הידברות – תן לי עצה טובה מה לעשות'. ופתאום הרגשתי בהרגשה ברורה, שאני צריך להישאר למעלה ולא לרדת".

אז מה עשית?

"ישבתי על כיסא באחת הפינות, לקחתי ספר תהילים והתחלתי להתפלל. תוך שניות אחדות שמעתי פיצוץ אדיר שבחיים
שלי לא שמעתי. הועפתי מהכיסא, זכוכיות התנפצו על ראשי וצעקות איומות נשמעו מסביב. לא הבנתי מה קרה. בתחילה
חשבתי שהתקרה קרסה עליי, אך משהתברר לי שאני בריא ושלם – קמתי, צעדתי לכיוון המדרגות ולא האמנתי למראה
עיניי".

"אותו מקום ממנו הייתי אמור לרדת - שניות אחדות קודם לכן, הפך לחורבן שאין כדוגמתו. אבק כבד כיסה הכל, רסיסים
נפוצו לכל עבר, הספרים עפו, חלונות נעקרו מהמקום, שולחנות נפלו ונהרסו. פשוט לא להאמין. ראיתי זוועה שאין
כדוגמתה, ואז הבנתי איזה נס גדול נעשה לי. אני מאמין באמונה שלימה שניצלתי בזכות הדיסקים של הרב זמיר כהן
וזיכוי הרבים של הידברות".

תוקן על ידי עט_חד ב- 13/10/2014 11:43:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 12:43 לינק ישיר 

נו נו חשפתם את שמו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 13:27 לינק ישיר 

זיהוי כתב:
שמו הוא ש. ו. ורב על הנסתר על הנגלה בסיפורו.  

כל הענין הוא סוד גדול, כמו שבאבא זוטא נוהג לצטט את שארל עמאר. קורים כאן דברים שלא כדרך הטבע! או כמו שאני נוהג לצטט את עצמי, עף לו הסכך! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 16:01 לינק ישיר 

יפה לו להשתדרג

בפעם הבאה הוא יופיע בערוץ 2 בראיון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 16:34 לינק ישיר 

לגבי המגזין של כל העולם כולו, לדעתי מדובר בעלון "בית מרן". 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 17:50 לינק ישיר 

יהודי חשוב מנקיי הדעת. חבר לכל יראי השם וחושבי שמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 18:14 לינק ישיר 

לי דווקא הוא מזכיר את אלעד מהאח הגדול...
המודח הראשון בעונה האחרונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2014 18:44 לינק ישיר 

יהודי חשוב שמצד אחד מצוי אצל קנאים ומצד שני אצל הרב זמיר כהן התומך בגיוס

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פה חשדתי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.