בית פורומים בחדרי חרדים

פרסום ראשון: גדו"י במכתב נגד הרב צימבליסט - הבורר של ישיבת פוניבז'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2014 23:09 לינק ישיר 

שכן המצב דהיום הינו אסוני למרקוביץ כאשר בחוריו נטשו את האולם כליל בששת ימי השבוע ועברו לבימ"ד אחר בשם פרלמן ואינם שוהים בישבה עצמה כלל ועיקר, שלא לדבר על הדמוגרפיה שבמסגרתה בחורי פונוביז' השפויה הינם יותר מכפול מבחורי מרקוביץ, הנבלעים בהמון הרב, ושלא לדבר כמובן על פערי הבחורים שבין שני הישיבות שברי לכל שאילו הבחורים ממרקוביץ היו מתקבלים לפונוביז' השפויה הרי שברובם הם לא היו מוצאים אפילו חברותא שיסכים לשרוף את זמנו וללמוד עימם מבין בחורי פונוביז' השפויה, כל האינטרס היחיד של מרקוביץ בפסיקת צימבליסט הוא בעיקר באנרכיה המשפטית והאדמה החרוכה הותיר אחריו צימבליסט בכל הקשור לחוק וסדר, הא ותו לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2014 23:12 לינק ישיר 

השקר הוא נשק רע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 00:38 לינק ישיר 

פרוטגורס כתב:

זו לא רק בעיה של פוניבז', זו בעיה של החברה החרדית כולה. לצערנו, הנוער הנושר של החברה החרדית, ברובו סובל מהפרעות פיגור כזו או אחרת, מרוכז כיום ברובו הגדול בקרייה האקדמית בקריית אונו, "שבבניקים" אשר עד אתמול התקשו בקריאה, הפכו לפתע ל"פילוסופים" בענייני משפט, והכל בתמורה לפעמיים בשבוע של שמיעת שיעורים תת רמה ממורים מיומנים לקהל הסובל מפיגור קל עד קשה, במשך שלוש שנים, ופתאום החברה הגבוהה החרדית, אנשים שייגעו כל חייהם וצברו מיליוני שעות ביצירה לימודית בהוויות אביי ורבא, מוצאת את עצמה עם ברי פלוגתא חדשים, אלו שעד אתמול היו נחשבים לדיסלקטים של "החיידר".

אני מאחל לך רק בריאות ואל נא תשכח לקחת ריטלין.

פרוטגורס,
למען האמת, ההאשמות שכתבת הם לא יותר מרמה של ילד בחיידר, לטעון שכל מי שלא לומד גמרא הוא דיסלקט... נו... נו..., אתה יכול לטעון שהוא לא צדיק גדול, ואולי גם לא חכם גדול, אבל סובל מהפרעת פיגור כזו או אחרת.... ממש משפטים מחכימים.
יעשה לי טובה כבודו וינסה להתעמת במתמטיקה או פיזיקה עם הנושרים הללו ונבדוק מי יותר דיסלקט.
ולא, אני כלל לא מעריך יותר את אלו שבחרו במקצוע כזה או אחר על פני לימוד תורה, רק הדעה הטיפשית הזו צורמת, כאילו כל החילונים מטומטמים, וכל הנושרים הם הדיסלקטים של החיידר.
תפנים שיש הרבה גאונים מחוץ למסגרת הישיבתית, גם מי שלא צבר מיליוני שעות (תזכירו לי כמה שעות יש ב-80 שנה?) בהוויות אביי ורבא, מסוגל להיות מוצלח בתחום שהוא בחר.

תוקן על ידי בלקול ב- 25/04/2014 00:39:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 01:00 לינק ישיר 

בלקול!! הוא הצביע על התופעה הידועה שאין להתחמק ממנה שאחוז נכבד מהמסתובבים באותם מכללות היו אידיוטים בישיבה, בהחלט יכול להיות שהם גילו שאינם "כאלו"אידיוטים אבל גאוני מטמטיקה או פיזיקה בטח שהם לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 01:03 לינק ישיר 

זמורת_כרם כתב:
שכן המצב דהיום הינו אסוני למרקוביץ כאשר בחוריו נטשו את האולם כליל בששת ימי השבוע ועברו לבימ"ד אחר בשם פרלמן ואינם שוהים בישבה עצמה כלל ועיקר, שלא לדבר על הדמוגרפיה שבמסגרתה בחורי פונוביז' השפויה הינם יותר מכפול מבחורי מרקוביץ, הנבלעים בהמון הרב, ושלא לדבר כמובן על פערי הבחורים שבין שני הישיבות שברי לכל שאילו הבחורים ממרקוביץ היו מתקבלים לפונוביז' השפויה הרי שברובם הם לא היו מוצאים אפילו חברותא שיסכים לשרוף את זמנו וללמוד עימם מבין בחורי פונוביז' השפויה, כל האינטרס היחיד של מרקוביץ בפסיקת צימבליסט הוא בעיקר באנרכיה המשפטית והאדמה החרוכה הותיר אחריו צימבליסט בכל הקשור לחוק וסדר, הא ותו לא.

טוב, זה הרי צפוי להחריד שתגיב כך, למה אתה מצפה בכלל שמישהו יאמין לך ?
כאשר אני רואה כזו תגובה אני מבין שהמצב הוא בדיוק הפוך,  וכך גם לפי מה ששמעתי,  מאנשים אוביקטיביים הישיבה של הרב מרקוביץ עולה ופורחת והולכים אליה טובי הבחורים .
הישיבה של כהנמן היא בסגנון אחר לגמרי כמו נכדי משפחת  קנייבסקי וכו' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 01:07 לינק ישיר 

טוב הרי צפוי להחריד שתגיב כך למה אתה מצפה שמישהו יאמין לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 01:09 לינק ישיר 

שכחת להוסיף שהשמש זורחת בלילה והקיץ הוא עת ירידת הגשמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 11:23 לינק ישיר 

חיזוקתשובה,
אני הצבעתי על התופעה הידועה והמפורסמת, למתג כל מי שלא חושב כמוך כאידיוט מפורסם, ואם בבקשה תוכל לגלות את אזני מאיפה אתה שואב את הידע שלך לגבי רמת הIQ של הלומדים במכללות, אני גם יוכל לדון איתך עניינית על תופעה כזו או אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 11:30 לינק ישיר 

את הידע אני שואב מהכירותי חלק לא מבוטל מהלומדים שם ולפחות מי שאני מכיר ענה בישיבה או בבחרותו על חלק מהגדרותיו של פרוטגורס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 12:35 לינק ישיר 

מעניין מאוד... כי מהיכרותי עם חלק לא מבוטל מהלומדים שם שמתי לב דווקא להפך.
אז אולי זה תלוי מי החברים שלך....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 13:56 לינק ישיר 

חיזוק ופרוטגורס
אני דיברתי על אחת מהבעיות העיקריות של השונאים ותשובתו של 
פרוטגורס והגיגי חיזוק מחזקים את התזה..

בעת שתומכי הרש"מ ישבו וחשבו על טענות משפטיות ומה הם יוכלו לטעון בבוררות, השונאים היו בטוחים ששמוליק הולך לעוף מהגבעה.
טענותיהם היו שובת לב - היעלה על הדעת שפועל שסוגר פקקים במפעל קוקה קולה הוא בעל המפעל - למדנות שזורה בדמוגגיה - יושבי קרנות ולומדי בית המדרש כבר ששו בניצחונם המוחץ.

וכך התנהל קרב משפטי הזוי כשצד אחד טוען בחיטים והשני עונה בזכר קודשו - כשמטרתו אינה ניצחון משפטי (שכבר היה מונח בכיסו) אלא אך ורק הניראות הציבורית.
ומאז ועד עתה ממשיכים השונאים במעשים פזיזים ללא כל מחשבה ותכלית משפטית.
המחשבה הבאה הייתה אנחנו נראה להם.
אדלשטיין כהנמן פוברסקי ברמן וכיו"ב והחליטו להשאיר את רש"מ עם המכנסיים למטה.
אנחנו נעזוב את הביהמ"ד ונרד לאוהל ושיחפש עשירי לרקוד איתו בשמחת תורה "אוח" זה יהיה נקמה על מה שעשו לר' דוד - ושנה אחר כך הם כבר לא דרכו בכל הימים נוראים בביהמ"ד. 
נראה אותו מסתדר עם רישום נפרד וכך הלאה והלאה טעויות, שליפות מהמותן.

ובסופו של יום מי היה מאמין לפני 20 שנה שהיית מספר לו מה יהיה בישיבה - זה הרי הזוי - פשוטו כמשמעו.

אבל 
פרוטגורס שלא הייתה לו תשובה לאמת הפשוטה, ששחמט לא משחקים עם קוביות והליך משפטי לא מנוהל על ידי חובבנים בני המשפוחה - חכמים אינטלגנטיים בעלי השכלה ישבתית ליטאית - קבע שמי שלומד במכללות צריך לקחת ריטלין.
מדובר במלך הכיתה, שלא שם לב שהוא האחרון שצריך לכבות את האור. ילד מפגר !! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 15:47 לינק ישיר 

פרוטגורס

שנים שלא נהניתי כל כך מקריאת אשכול. חן חן לך על ההבנה המקיפה ועל הרהיטות

אתה משמש כדיין באיזה מקום? כי אם כהנמן לא לקחו אותך כטוען רבני שלהם זה הפסד כולו שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 15:50 לינק ישיר 

בזמן כתב:

תמשיכו לשחק שחמט עם קוביות !
רק אל תבכו כשאתם מפסידים בכל הליך משפטי.

ואל תספר לי על החברה החרדית הגבוהה ועל שיטת הלימוד הליטאית - פוניבז' היא הדוגמא לגידול דור של אנשי ריב ומדון, אין לך ריב שכנים מתמשך וארוך, כזה שכבר מזמן לא זוכרים ממה נוצרה המהומה שלא מעורב בו ליטאי אלו מהמליוני שעות שך.

למען הגילוי הנאות מעולם לא דרכתי באונו או במכללה למשפטים.

תוקן על ידי בזמן ב- 24/04/2014 14:29:27

זה דוקר את הלב לראות אותך ככה, באת לכאן לפורום זחוח לגמרי ואז פרוטגורס הכניס בך כמו שצריך מאז הפכת לפגר מת, אתה אפילו מתנצל שלא למדת במכללה, ממש קשה לראות נפילה שכזו בשידור חי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 16:01 לינק ישיר 

מה היה בישיבת הבוררים?
האם הכינוס אתמול בתמיר היה קשור לנושא שהתעורר עכשיו?

תוקן על ידי לאסלקאדעתך ב- 25/04/2014 16:02:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 16:51 לינק ישיר 

בזמן כתב:
חיזוק ופרוטגורס
אני דיברתי על אחת מהבעיות העיקריות של השונאים ותשובתו של 
פרוטגורס והגיגי חיזוק מחזקים את התזה..

בעת שתומכי הרש"מ ישבו וחשבו על טענות משפטיות ומה הם יוכלו לטעון בבוררות, השונאים היו בטוחים ששמוליק הולך לעוף מהגבעה.
טענותיהם היו שובת לב - היעלה על הדעת שפועל שסוגר פקקים במפעל קוקה קולה הוא בעל המפעל - למדנות שזורה בדמוגגיה - יושבי קרנות ולומדי בית המדרש כבר ששו בניצחונם המוחץ.

וכך התנהל קרב משפטי הזוי כשצד אחד טוען בחיטים והשני עונה בזכר קודשו - כשמטרתו אינה ניצחון משפטי (שכבר היה מונח בכיסו) אלא אך ורק הניראות הציבורית.
ומאז ועד עתה ממשיכים השונאים במעשים פזיזים ללא כל מחשבה ותכלית משפטית.
המחשבה הבאה הייתה אנחנו נראה להם.
אדלשטיין כהנמן פוברסקי ברמן וכיו"ב והחליטו להשאיר את רש"מ עם המכנסיים למטה.
אנחנו נעזוב את הביהמ"ד ונרד לאוהל ושיחפש עשירי לרקוד איתו בשמחת תורה "אוח" זה יהיה נקמה על מה שעשו לר' דוד - ושנה אחר כך הם כבר לא דרכו בכל הימים נוראים בביהמ"ד. 
נראה אותו מסתדר עם רישום נפרד וכך הלאה והלאה טעויות, שליפות מהמותן.

ובסופו של יום מי היה מאמין לפני 20 שנה שהיית מספר לו מה יהיה בישיבה - זה הרי הזוי - פשוטו כמשמעו.

אבל 
פרוטגורס שלא הייתה לו תשובה לאמת הפשוטה, ששחמט לא משחקים עם קוביות והליך משפטי לא מנוהל על ידי חובבנים בני המשפוחה - חכמים אינטלגנטיים בעלי השכלה ישבתית ליטאית - קבע שמי שלומד במכללות צריך לקחת ריטלין.
מדובר במלך הכיתה, שלא שם לב שהוא האחרון שצריך לכבות את האור. ילד מפגר !! 

אתה מערבב אוסף דברים ללא קשר.
טענות משפטיות, לא היו אמורים לטעון בכלל בבוררות. אלא רק אחרי הבוררות, בבית המשפט.
ושם אכן כהנמן עשו הכל כדי להצליח.
אך אם כרגיל כמעט בלתי אפשרי לתקוף פסק בורר.
קל וחומר בתיק כל כך מעצבן, שאף שופט לא רוצה שזה יפול כעול על כתפי בית המשפט.

הגרי"ג ירד לאוהל, על אפו ועל חמתו של כהנמן.
להוריד את מינון המחלוקת.
איש לא חשב שמרקוביץ יתקשה בארגון התפילות שלו למעלה...
איש גם לא חשב שהוא יתקשה ברישום נפרד.
וכן על זה הדרך.

וכבר כתבתי לך, שבגרודנא כשכהנמן ניהלו משפט רגיל, הם זכו ובגדול.
כמובן, שלא התקשית להתעלם מעובדה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרסום ראשון: גדו"י במכתב נגד הרב צימבליסט - הבורר של ישיבת פוניבז'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 26 27 28 לדף הבא סך הכל 28 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.