בית פורומים בחדרי חרדים

פרסום ראשון: גדו"י במכתב נגד הרב צימבליסט - הבורר של ישיבת פוניבז'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2014 17:16 לינק ישיר 

סגן
אין לי מושג מה היה בגרודנא ויכול להיות שאתה צודק.
בוררות זה הליך משפטי לכל דבר ועניין, ומתחילתו ועד סופו ולאחר סופו עשו השונאים כל טעות ושגיאה משפטית אפשרית.
ולאחר מכן הם עשו המון דברים ללא מחשבה תחילה - בכוחניות בהתנשאות ובטימטום מוחלט - ממש כמו פרוטגורס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 17:18 לינק ישיר 

מנין לך שהם עשו טעויות בהליך זה?
ואיזה המון דברים הם עשו אח"כ ללא מחשבה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 17:24 לינק ישיר 

את הליך הבוררות בפוניבז' אני מכיר - וזו דעתי.
ואת ההתנהלות אחר כך, אין לך מעשה שנעשה על ידם שנעשה לאחר התייעצות עם יודעי דת ודין הבקיאים בדיני הבוררות ובמשמעות עשיית מעשים הנוגדים באופן מובהק פסק של בורר.

מבחינתם כל ההבהרות וסמכויות הבורר שווים להלכות "וכסית". ולכן ככה זה נראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2014 17:35 לינק ישיר 

אם אתה מכיר את ניהול התיק.
אולי תספר לנו, מה עלה בגורל הצוואה לטובת הגב' רבקה, וההשלכות מכך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2014 21:38 לינק ישיר 

זמורת_כרם כתב:

בזמן
זה דוקר את הלב לראות אותך ככה, באת לכאן לפורום זחוח לגמרי ואז פרוטגורס הכניס בך כמו שצריך מאז הפכת לפגר מת, אתה אפילו מתנצל שלא למדת במכללה, ממש קשה לראות נפילה שכזו בשידור חי

לדעתי הוא מתנהג גרוע יותר מפגר מת, הוא מתנהג כמו חייה פצועה שמלכלכת בדם הגסיסה את כל האזור. מה הוא חשב לו המחבל המקולקל הזה, הוא הגיע לפורום ומיד החל ללכלך את הפה בקללות ונאצות במקום לשאול שאלות ענייניות, בא פרוטגורס שניהל את האשכול במתינות באורך רוח ובאינטליגנטית יוצאת דופן וכיוון את הקנה לעבר השדרה השישית בחוד השדרה של בזמן וירה ירייה אחת אבל מדויקת שגרמה לפרפור החיה הגוססת שעד עכשיו עוד מלכלכת את האשכול בכתמי דם השחיטה.

תוקן על ידי לא_בא_טוב ב- 26/04/2014 22:09:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2014 21:40 לינק ישיר 

צר לי עבורך, אך לדעתי מבחינה משפטית, לגבי המסמך נשוא האשכול.
בזמן צודק לחלוטין.
ואני משוכנע שאינו מחבל כלל ועיקר. ומבחינתו, שני הצדדים יכולים ללכת שלובי זרוע לעזאזל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 13:50 לינק ישיר 

סגן כתב:

ואני משוכנע שאינו מחבל כלל ועיקר. ומבחינתו, שני הצדדים יכולים ללכת שלובי זרוע לעזאזל.

אין מה לומר, לתמימות שלך יש חן מיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 14:01 לינק ישיר 

סגן כתב:
צר לי עבורך, אך לדעתי מבחינה משפטית, לגבי המסמך נשוא האשכול.
בזמן צודק לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 14:13 לינק ישיר 

סגן כתב:
מה עלה בגורל הצוואה לטובת הגב' רבקה, וההשלכות מכך?

אם פוניבז' היא חברה פרטית יש לכך השלכות.
אך אם היא הפכה לחברה לתועלת הציבור אין לכך משמעות גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 14:43 לינק ישיר 

בזמן כתב:
את הליך הבוררות בפוניבז' אני מכיר - וזו דעתי.
ואת ההתנהלות אחר כך, אין לך מעשה שנעשה על ידם שנעשה לאחר התייעצות עם יודעי דת ודין הבקיאים בדיני הבוררות ובמשמעות עשיית מעשים הנוגדים באופן מובהק פסק של בורר.

מבחינתם כל ההבהרות וסמכויות הבורר שווים להלכות "וכסית". ולכן ככה זה נראה.

אתה מכיר כרגיל רק צד אחד של הבוררות, כי אי אפשר לטעון כנגד כהנמן שלא ניהלו נכון את הבוררות אצל צימבליסט כשאתה עובר על החומר-כוונתי לפרוטוקולי הדיונים-ולא רואה\מבין היכן מרקוביץ פעל יותר נכון מבחינה משפטית, מה שכן ניתן לטעון היא על התמימות של כהנמן שנקטו שמתנהל להם כאן דיון תורני הלכתי נטו והם הסתמכו "רק" על הדיונים ולא השקיעו גרם בהשפעה חיצונית על צימבליסט בעוד שכיתת המחבלים הפעילו את כל התותחים להשפיע עליו "מחוץ" לבית הדין וזו טענה שכבר נטענה ע"י הבורר ר' פנחס שרייבר נ"ע, לגבי אי ההצלחות בבתי המשפט כבר ענה לך העונה שכאן הסיכויים פחותים מאד לזכות כשאתה הולך נגד הבוררות, בכל אופן הנפילה של כהנמן היא התמימות שלו להליך הבוררות ולא הנקודות שהעלית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 15:05 לינק ישיר 

חיזוק 
מסתבר שאתה חסר הבנה בקריאת חומר משפטי - אם לדעתך הנייר שנחתם ע"י ה"ה צמבליסט הופך אותו לחסר סמכות ודיני הבטלות חלים על כל פס"ד וההבהרות שנתן - ניתוח הפרוטוקולים מוכיח כי צד אחד התנהל באופן מקצועי והצד שכנגד היה חשוב לו איך בשערי אשר יקראו את הפרוטוקולים.
עדים שחלמו להעיד שלא בפני בעל דין. וכיו"ב.
ללא הדרכה ללא ניסיון והתוצאות רשומות בדף ההיסטוריה ולתפארת מדינת ישראל שדגלה יונף בגאון בעוד מספר ימים על הישיבה שאבדה.

אינני יודע אם הטעויות הרבות שנעשו הם מתמימות או מטיפשות או משילוב של שניהם.
האמת זה גם לא מעניין אותי. מפליא אותי שלאחר כל כך הרבה מכות לא השכילו להבין שההליך וההחלטות כולם חייבים להיעשות בלווי משפטי ומקצועי. ללא עצות ורעיונות של פרוטגרוס וחבריו. שעם כל ידיעותיהם וחריפותם אין להם את היכולת לנהל קרב משפטי.

(סגן, אין לי מושג בעניין אבל אולי ההליך בגרודנא לא עניינה את אותם בוחשים בקדירה ולכן מי שטיפל בעניין הם אנשי מקצוע)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 15:35 לינק ישיר 

הבנתי שלא הבנת, צר לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 15:35 לינק ישיר 

רק אני שמתי לב שבזמן לא ענה ולו במילה אחת לשאלתו של חיזוקתשובה? הוא כל הזמן צועק כחייה מפרפרת, טעויות, טעויות וחוץ מזה אין עם מי לדבר.

הוא מוכיח את מה שטוענים רבים שמחבל מקולקל דומה לחב"דניק מקולקל, הוא יוריד את הכיפה אבל עדיין יישאר נאמן לרבי לעשות לו נחת רוח... הזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 15:36 לינק ישיר 

בזמן מתעקש על כשלים בניהול התיק, ללא הבאת שמץ של עילה או ראיה וכדו'.
רק על סמך היכרותו האישית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 16:18 לינק ישיר 

לא_בא_טוב כתב:
רק אני שמתי לב שבזמן לא ענה ולו במילה אחת לשאלתו של חיזוקתשובה? הוא כל הזמן צועק כחייה מפרפרת, טעויות, טעויות וחוץ מזה אין עם מי לדבר.

הוא מוכיח את מה שטוענים רבים שמחבל מקולקל דומה לחב"דניק מקולקל, הוא יוריד את הכיפה אבל עדיין יישאר נאמן לרבי לעשות לו נחת רוח... הזוי.

אתה אידיוט חסר דעה גולם שלא ראוי לתגובה כלל.
כפי שכתבתי לדעתי מבחינה משפטית המכתב שכתב ה"ה צמבליסט אינו שולל את סמכותו כבורר.
וזאת בניגוד לחוות דעתם המלומדת של הלמדנים בוגרי כור ההיתוך הליטאית אשר הרסו באווילותם את ניהול ההליך המשפטי.
הא ותו לא.
אני יותר חב"דניק ממחבל, זה בטוח... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרסום ראשון: גדו"י במכתב נגד הרב צימבליסט - הבורר של ישיבת פוניבז'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 18 19 20 ... 26 27 28 לדף הבא סך הכל 28 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.