| נשלח ב-13/5/2014 16:02 |
|
| |
שמוליק מפר כל תג בפסיקה וברור שאם הרב כהנמן רוצה למשל לדרוש את הלוז העיקרי בפסיקה האוסר על שמוליק כל נגיעה בכסף ובניהול הישיבה ובוודאי שלא יקיים עמותה עצמאית דבר שנוגד את כל עיקרה של הפסיקה, הרי שהאינטר המובהק של הרב כהנמן הוא לדרוש את אישור הפסיקה.
לא סתם שמוליק מבקש מצימבליסט לתת פסיקה נכלולית אחרת, ובמקום שצימבליסט ידרוש משמוליק לקיים את פסיקתו הוא הולך ומתוועד בסתר עם שמוליק ומקבל הוראות מעו"ד שחל בהזמנת מרקוביץ ככיצד הם רוצים שיפעל, אבל מה כבר אפשר לצפות מ"בורר" שמאשר בדבריו את שיתוף הפעולה שלו עם שמוליק אפי' בזיוף של הוספת מילים שלא נחתמו בשטר הבוררות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 16:32 |
|
| |
אור: גם אם יש לך שאלות על מכתב הגרנ"ק, אין בזה כדי לבאר את ההקשר החסר במכתב הגרי"ש. כל נסיון לערבב בין השניים, אינו אלא נסיון התחמקות לא מקצועי. (טרחני?) בעניין מכתב הגרנ"ק. או שהוא בא למנוע ממרקוביץ להגיש בקשה לביטול פס"ד. או שהוא בא כדי למנוע מצימבליסט לשנות את פסה"ד ללא סמכות.
כפי שלמעשה נעשה בסמוך לפסה"ד, ללא כל עילה. כאשר רא"כ פיטר את אחותו מעבודתה בניהול המטבח, בהתאם לפסה"ד שהוא לבדו אחראי על כל ענייני ניהול הישיבה והגשמיות. וצימבליסט הוציא לו צו מניעה, ללא כל סמכות, וללא כל נימוק. כאשר פסק הדין מאפשר לרא"כ לעשות מה שבא לו בנושאים אלו.
וכך לכל אורך הדרך, צימבליסט עצמו עשה צחוק מפסק הדין שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 16:36 |
|
| |
אין לכם מידות טובות?
מדוע אתם יורדים לחיי הטרחן אור היום?
אין סיכוי בחיים שהוא יבין את השאלות שלכם!
הטבע של טרחן זה להידבק לאנשים בין אם הוא מבין את הרמז ובין אם לאו.
רשעים, תניחו לו לנפשו! תיכף הוא מתאבד!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 16:39 |
|
| |
יש מצב שהוא מבין שטרחן בגימ' אור היום?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 16:45 |
|
| |
לא בטוח.
שתבין, לדעת הטרחן אור היום, אסור ללכת ולאשר בביהמ"ש פס"ד סופי של בי"ד, שמא מחר ביה"ד יתחרט וירצה לשנות את פסה"ד שלו. אז מסבירים לו אלף פעמים שאין לשום בי"ד בעולם סמכות לשנות את פסה"ד הסופי שלו!!! ואם פסה"ד לא מתקיים בפועל זכותו של הבע"ד לתבוע לבי"ד אחר, אבל הבי"ד הקודם סיים בכל מקרה את תפקידו מבלי שהוא מקבל את הסכמת שני הצדדים לדון בפניו מחדש!!! ואז הטרחן מתחיל להקיא ולשאול מחדש ...
אתם ממש שופכי דמים!
תוקן על ידי לא_בא_טוב ב- 13/05/2014 16:51:25
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 22:03 |
|
| |
| אור_היום כתב: |  | באמת הגיע הזמן שתפסיק לרדוף אחרַי כל היום. אתה מנסה להשמיץ אותי, אבל פוגע בעצמך.
מעניין לראות שעל הטענה הענינית שלי, מגוף המכתב של ר' ניסים, עניתי אד הומינם. |
|
כשאתה תפסיק להטריד פה את הפורום בתרמית הניטרלי אני יחדל ממעשי, אני לא משמיץ אלא מצמיד לך מראה שלא יטעו כאן כמה תמימים בניטרליות שלך הידועה לשמצה בין היודעים, גועל נפש של טרחן רמאי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 23:24 |
|
| |
חברה, אור היום זה לא הגרח"ג צמבליסט, מה יצא לכם מלהוכיח שהוא לא ניטרלי
?
למה להתאמץ כ"כ
?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 00:50 |
|
| |
יש תיעוב מובנה אצל כל אחד לצבועים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 04:04 |
|
| |
אתם לא מבינים שככל שאתם מתנפלים בגסות גדולה יותר על אור_היום כך אתם גורמים לקורא הממוצע לחשוב שהוא צודק?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 04:33 |
|
| |
אוזניים לכותל
כאחד שמאוד מאוד רוצה להיות "מייבין" בעניינים של אשכנזים, מה יש לך לומר על המחלוקת בפוניבז' בפרספקטיבה אוניברסלית של פורת יוסף?
אנא, תחשוב בכובד ראש על השאלה המורכבת הזו, כי אם לא נצטרך מחוסר ברירה להיעזר ב"מייבין" המתחרה שלך לעניינים אוניברסליים "שור זועם".
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 04:38 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 08:25 |
|
| |
אזנים לכותל, מה אתה מתעסק עם הז'אנר הזה. הם עוד לא שכחו שהשווית בין זיכרמן לבגין :)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 08:31 |
|
| |
מבלי להביע עניין - רמת השיח באשכול זה ירדה פלאים. טרחן נכלולי רמאי שקרן רשעים שמוליק טועה שטחי מאפיונריות עבריין סדרתי ! חלאס
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 08:34 |
|
| |
זה תוצאה קבועה באשכולות שהטרחן מעורר הקבס אור_היום פושט בו את טלפי הנטרליות שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 08:46 |
|
| |
| בזמן כתב: |  | מבלי להביע עניין - רמת השיח באשכול זה ירדה פלאים.
טרחן נכלולי רמאי שקרן רשעים שמוליק טועה שטחי מאפיונריות עבריין סדרתי !
חלאס
|
|
כיור וכנו, מה זה משנה מי אשם?
אתה [וגם אני] יכול לכתוב בצורה מכובדת, ואף אחד לא יכריח אותך להוריד את הרמה בלי שתרצה.
תוקן על ידי אור_היום ב- 14/05/2014 08:46:39
|
|
|
|
|