בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2014 09:16 לינק ישיר 

הצילום מאוד איכותי!!יישר כוח!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2014 13:47 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
אשמח אם זה יעשה בהקדם.. cant wait to see it

אני באמצע להעלות את זה ובסיום אביא קישור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2014 14:43 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

א גוט'ן מועד לחברי הפורום הנכבד.

שמח אני לבא בזאת ולקיים הבטחה נושנה לחברי הפורום. בכתיבתי האחרונה בפורום, לפני זמן רב, ציינתי כי יש עמי באמתחתי תיעוד וידאו מלא מהקונצרט, אולם מכיון שבחג הסוכות השתא פורסם כי לקראת חג החנוכה אור חדש על ציון יאיר כשהקונצרט יראה אור על-גבי DVD, מנעתי עצמי מלפרסם את הוידאו שברשותי. אולם, אחר שכלה חורף, עבר קציר, ואנחנו לא נושענו [ירחמיאל, ולא כך שנינו "ברוך שומר הבטחתו לישראל"??], גמרתי אומר להטעים את הרבים בחלק מהקונצרט המפעים.
מעשה גדול עשית!

על אף שעיקר כוונתי היא להביא בפניכם תיעוד וידאו מהקונצרט המופלא שהתקיים בחוה"מ פסח אשתקד, קונצרט שהוקדש לחגיגות 36 שנה לפרחי מיאמי, לא אוכל להתעלם מהקונצרט שהתקיים השתא, והסתיים בקול תרועה לפני שעות אחדות. אני לכשעצמי לא זכיתי להשתתף בקונצרט זה מסיבות שונות, אולם יש בידי תיעוד וידאו מחלקים נבחרים [וכפי שכבר חשף כאן elmonsey אמש, אכן ביצעה המקהלה מחרוזת שירים ווקאלית, לא לפני שירחמיאל הקדים כי זו פעם ראשונה בה מבצעת המקהלה שירים ווקאליים בהופעה חיה, ועל קהל ההמונים לקבל בהבנה אם לא יהיה הביצוע מושלם...] ואעלהו אי"ה בזמן הקרוב.

מחכים גם לתיעוד הזה :-)

יישר כח על הכל

תוקן על ידי netson ב- 20/04/2014 14:44:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2014 14:49 לינק ישיר 

טוב הנה הקישור לוידאו שהלה הביא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2014 15:57 לינק ישיר 

תודה רבה!

יש סיכוי לראות את כל ההופעה של חיחי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2014 16:45 לינק ישיר 

אני ממליצה לכולם לראות את הסרטון בהקדם האפשרי כי אח"כ אני חוסמת אותו!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2014 17:52 לינק ישיר 

תודה לך 'בתשכה' על הנגשת הוידאו לכלל חברי הפורום.

תודה מיוחדת ל'מיאמוש' ולמנהלנו הדגול 'netson' על הפירגון והתודות [אגב, היכן המנהלת הדגולה אידי ושאר חברי הפורום הנכבדים צפונים? מדוע בביתם הם ספונים, ובאשר מתרחש בפורום אינם מבחינים??]. שומא עליכם לדעת, כי עיקר התודות וההודאות אינם מכוונים אלי, שכן חלקי בוידאו זה מסתכם בתיעוד הקונצרט עצמו, כשאת מלאכת העריכה וההעלאה נטל על עצמו אחד מידידיי. תיעוד הקונצרט/ים - "ועתה כתבו לכם את השירה הזאת" - נעשה תוך כוונה "למען יעמדו ימים רבים" לזכרון דברים ולשמחת סופרים לשימוש אישי בלבד - "למען תהיה לי השירה הזאת לעד" - ומובן אם-כן שהוא לא נעשה תוך כוונה מיוחדת להעלותו לפורום זה, כך שאין עליכם להודות לי על-כך. שונה בכך מלאכת העריכה, שנעשתה כולה בידי ידידי: עבודה קשה זו - הכוללת המרה, עריכה, העלאה ועוד - נעשתה אך ורק מתוך כוונה לשתף את חברי הפורום בתיעוד מקונצרט מופלא זה. דומני שאכן מגיעה לו איזו תודה קטנה על-כך..., דבר שבהחלט יסייע ויגרום לו להתאמץ שוב בעתיד לתועלת חברי הפורום.

ביחס למה שכתבת 'מיאמוש' כי "הצילום מאד איכותי": אכן, איכות הצפייה והסאונד בוידאו זה הוא גבוה, בהשוואה לקטעי וידאו המתפרסמים בדרך כלל כתיעוד מקונצרטים שונים. 'התנצלותי' על האיכות הירודה יחסית כוונה בעיקר בהשוואה לאיכות הוידאו המקורי, כפי שצולם בקונצרט, העולה באיכותו עשרת מונים, הן מהפן הויזואלי והן מהפן האודיטורי - הקונצרט כולו צולם באיכות HD כשדקת וידאו בודדת שוקלת כ-175 (!) מ"ב - ומאיכות מיוחדת זו נאלצתי להוריד רבות בכדי להתאימו למגבלות השרת.

ובאשר לשאלתך '1r23a' אם "יש סיכוי לראות את כל ההופעה של חיחי": כפי שהזכרתי קודם, הדבר כרוך במלאכה רבה (שכן את הוידאו כפי שהוא כעת לא ניתן להעלות בשום אופן מפאת משקלו הרב), מה עוד, ש - כפי שכבר הזכרתי בתגובה קודמת - בהתחשב בעובדה כי ירחמיאל מתעתד להוציא לאור קונצרט זה ב-DVD (יעידו על-כך מצלמות הוידאו שהיו שם ותיעדו כל משך הקונצרט), אני חושב שאין זה מן הראוי לפרסם את כל הקונצרט לכל אורכו. אולם, בהחלט אשמח להעלות חלקים נוספים מהקונצרט [כדוגמת: אני מאמין בביצוע של האחים אברמוביץ', שאם איני טועה זו היית את שביקשת זאת באשכול אחר, ועוד] לקראת ל"ג בעומר.

שוב, חושבני שיש על כולנו להתגייס ולהודות לכל העוסקים במלאכה [כשדבריי אלו מכוונים בעיקר לאשכול הסמוך – בו העלה  elmonseyסיקור ותיעוד נפלא מהקונצרט האחרון]. ובאוירת חג הפסח אוסיף:

פעם נקלע רבי נתן אדלר (רבו של ה"חתם סופר") למקום מסוים שם לא הכירוהו, ושמע אנשים זרים לו, מדברים אודותיו ומבקרים את מעשיו. (היה זה כשהתלקחה בפרנקפורט אש מחלוקת נגד הנהגותיו בקודש של רבי נתן אדלר).

פתח ואמר: רבותי, מזה זמן רב יש לי קושיה על פיוט חד גדיא: לכאורה, השונרא (החתול) שאכל את הגדי עשה דבר פשע, וא"כ הכלב שנשך אותו צדק, ולפי"ז המקל שהכה אותו לא צדק, וטוב עשתה האש ששרפה אותו; המים לא היו צריכים לכבות את האש, וטוב עשה השור שהענישם ושתה המים; לא היה על השוחט לשחוט את השור, וצדק מלאך המות שנקם בשוחט, וממילא קשה מדוע העניש הקב"ה את מלאך המוות?

שמעו האנשים ותמהו: אכן, קושיה עצומה. פנו אל ר' נתן ושאלוהו אם יודע התשובה.

נענה ר' נתן ואמר: התשובה לכך פשוטה – אכן, יתכן שהחתול אכל את הגדי שלא בצדק ויש סיבה טובה לכעוס עליו ולהענישו, אבל אם יש סכסוך בין האבא לחתול, מה לו לכלב להתערב בריב לא לו וללבות את אש המחלוקת? הוא האשם יותר מכל. ואם כן צדק המקל שהכה את הכלב, והאש ששרפה אותו לא צדקה; המים שכיבו את האש צדקו, ואילו השור ששתה אותם וכילם לא צדק; השוחט ששחט את השור בהחלט צדק, וא"כ מלאך המוות שהרג את השוחט לא צדק, והואיל וכך – צדק הקב"ה בכך ששחט את מלאך המוות...

אולם דברים אלו אמורים בענייני מדון ומריבה; בהם אל לו לאדם להתערב ולהתעבר על ריב אחרים. לעומת זאת, כשמדובר בענייני ששון ושמחה, הנאה מוסיקלית צרופה משירת מלאכים טהורה, בלחניו של ירחמיאל – שירה של תורה, חובה וזכות מוטלים על כולם להתערב, לדון ולהביע דעה - כמו גם תודה - על הנעשה והנשמע בפורום.

רק כך נזכה כולנו לאכול מן הזבחים ומן הפסחים, להמשיך ליהנות מתיעודים ודיווחים, ולהיות שמחים מירחמיאל והפרחים...

א גוט'ן יו"ט

תוקן על ידי משוררששיער ב- 20/04/2014 18:36:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2014 20:58 לינק ישיר 

תודה רבה לך

משוררששיער
אנו מודים לך על הסיקורים הנפלאים ועל התגובות הנפלאות שלך שמפארות את האשכול!!
ובאמת תודה גדדולה מאד לאלימונסי שטרח לצלם ולתעד לנו את המופע ואח"כ להעלות אותו לרשת ולשלוח לכולם קישורים!!!!!!!!!!!!!!!
יבורכו מפי עליון כל העוסקים במלאכה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 10:01 לינק ישיר 

מצטרפת לבתשכה!!
יישר כח גדול!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 10:31 לינק ישיר 

משוררששיער!!!!!!
כל הכבוד!!!!!!!
ענק!!!!!!
!!!!!!
איכות ההסרטה באמת נדירה.
והסיקור - מיוחד. אהבתי מאוד את סגנון הכתיבה ואת דבר התורה.
ישר כוח!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 13:12 לינק ישיר 

תודה רבה רבה ממש אחד הקליפים הכי מענגים לצפיה!!!!!!!!!!!!
תודה רבה לכל הטורחים עליו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 17:05 לינק ישיר 

תודה רבה באמת!
אמנם לא אוכל לצפות בגל ספירת העומר, בע"ה אח"כ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 22:27 לינק ישיר 

משורר - נעתקה נשימתי.
וידאו איכותי כזה הוא דבר שכבר כמה וכמה לא פגשנו!
(שאלת איפה אני, ובכן, כמו שציינתי באשכול "שיחה בפורום" - קראתי אך נבצר ממני להגיב עד עתה עקב מגבלות טכניות.)
יישר כוח גדול, עצום ורב, לך ולידידך אשר על העריכה.
עכשיו אני עומדת בניסיון לא לצפות עד אחרי הספירה :)
יישר כוח גם על הכתיבה המרתקת. משובב לב ביותר.
יישר כוח שלישי במספר על הנגשת הוידאו לרימונים, לך שאיפשרת ולבתשכה שהרימה את הכפפה... תודה לך בתשכה! אגב, את יכולה פשוט להגדיר את הוידאו כ"לא רשום", וכך יוכלו לצפות רק דרך הקישור הישיר ולא יוכלו למצוא את זה בחיפוש יוטיוב.
העוסקים בצרכי ציבור באמונה, הקב"ה ישלם שכרם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 22:30 לינק ישיר 

אידי-את תמיד משרה אוירה כיפית בבואך ושופכת מים קרים על הנשמות העייפות-ולא רק באשכול הזה כן?*
דבר שני בקשר לסרטון-לא קראתי לזה בשם כך שאני באמת חושבת שבחיפוש פשוט לא יוכלו למצוא את הוידאו!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 22:55 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
אני ממליצה לכולם לראות את הסרטון בהקדם האפשרי כי אח"כ אני חוסמת אותו!!

למה לחסום? וחוץ מזה, זה ימי הספירה אז "בהקדם" כבר לא יהיה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext