בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2014 22:05 לינק ישיר 

הי אני חדש בפורום המיוחד כ''כ שלכם. אשמח שתקבלו אותי בשמחה אני חי את מיאמי 24 7 ובכלל מוזיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:09 לינק ישיר 

ברוך הבא ניורק! 
נשמח לערוך איתך היכרות באשכול "נעים להכיר" - http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2881175

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:25 לינק ישיר 

אידי, תודה.
קראתי את כל האשכול של 'נעים להכיר' נשמע בהחלט מושקע. אשמח לראות את השם שלי מתווסף לרשימת השותפים בפורום.
מקווה שבאמת יהי' שותף פעיל בפועל מה שברור שבכח כל רגע נתון...
שוב תודה. וכמובן אשמח לדעת אחרי כמה זמן ואיך מקבלים את המייל ששווה מליון דולר אם לא יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:30 לינק ישיר 

ניורק כתב:
אידי, תודה.
קראתי את כל האשכול של 'נעים להכיר' נשמע בהחלט מושקע. אשמח לראות את השם שלי מתווסף לרשימת השותפים בפורום.
מקווה שבאמת יהי' שותף פעיל בפועל מה שברור שבכח כל רגע נתון...
שוב תודה. וכמובן אשמח לדעת אחרי כמה זמן ואיך מקבלים את המייל ששווה מליון דולר אם לא יותר

היי ברוכים הבאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו נורא נורא אוהבים חדשים!!
ו-אגב אהבתי את המשפט שאמרת על המייל!!
בפרט שאת רב התמונות מהשנה האחרונה אני העליתי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 22:31 לינק ישיר 

ואם אתה רוצה להתווסף לרשימת החברים אז ליד איפה שכתוב-חברים בפורום-יש + כזה אז אתה לוחץ עליו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 22:35 לינק ישיר 

חברים, כדי לא לגלוש מנושא האשכול המיוחד של משוררששיער, מוזמנים לעבור לכאן - http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2847020&whichpage=439&forum_id=21217#R_3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 02:07 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
משורר- קטונתי. אתה פשוט מוכשר!

אחטא לאמת אם לא אפתח את החמת, ואגלה כי בין המניעים המרכזיים שהובילו אותי לכתוב, ולא לחשוש למאמר החכם: יוסיף דעת – יוסיף מכאוב, היא העובדה שעל חברי הפורום נמנים גם כותבים מאד מוכשרים, אשר מפעם לפעם מעלים הרהורים, אנקדוטות מזכירים ומחשבות מעוררים, ולפעמים, לפעמים, אף משמשות כתיבותיהם כהשראה למשוררים...

לא שקראתי את כל המגילות.. במחילה ;)

מחול לך, מחול לך...

אבל הספיק לי רפרוף פה ושם כדי לקלוט את זה.
הערכתי על הזמן שהקדשת לכתוב הכל!
ועל נדיבות הלב והמאמצים שעשית כדי לחלוק אתנו את הוידאו האיכותי הזה.

חן חן על ההערכה, אצלי היא בהחלט התקבלה בברכה.

אחתום בתקוה, שלא ירחק הזמן בו נזכה שוב לאיזו תשובה, פרי כתיבה או סתם תגובה. לנו, בכל אופן, היא מאד חשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 02:09 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
אתה יכול בבקשה להעלות את שארית הקונצרט בבקשה

כבר הבעתי את דעתי ברחבי האשכול כי למרות שהייתי שמח לשתף את הרבים בתיעוד מלא מהקונצרט המפעים [כמו גם מקונצרטים נוספים, כדוגמת חוה"מ סוכות השתא (שחלק גדול מהקונצרט אכן התפרסם על-ידי בפורום); חוה"מ פסח שהתקיים זה עתה], מ"מ לדעתי אין זה מן הראוי לפרסם ברשות הרבים תיעודים מלאים מקונצרטים מדהימים בהם השקיע ירחמיאל עמל יזע ודמים (תרתי משמע).

הדברים נכונים כלפי כל קונצרט, ונכונים שבעתיים - כך לדעתי, בינתיים - כשהמדובר הוא בקונצרט העתיד לראות אור מטעם ההפקה בעריכה מקצועית, שכן פרסומים מוקדמים בשווקים ובחצרות, בוודאות גמורה פוגע במכירות, ואם נאמר זאת ברורות – על ראש ירחמיאל אנו מפילים גזירות.

[מלבד העובדה שפעמים רבות בעת עריכת הוידאו משלים ירחמיאל מקטעי וידאו נוספים, מלטש קטעי אודיו מועדפים, וכל זאת בכדי שחוויה מושלמת יקבלו הצופים. דומני, שכמנצח על מקהלת הילדים היחידה (!) המופיעה ושרה בצורה חיה על הבמה [דבר המהוה נושא לאשכול בפני עצמו], זכותו המלאה לנהוג כך ולתקן אי אלו חריקות או צרימות שמטבע הדברים מתרחשים בהופעות. פרסום תיעוד וידאו מלא של הזמרירים הצעירים, יביא אח"כ להשוואות טלאים וסיקורים מיותרים...].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 02:11 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
כן אשמח מאוד!!!!
לפחות את החלק של אברמוביץ..

אשמח מאד להעלות מקטעי וידאו נוספים מהקונצרט [ובפרט את הקטע בו משוררים (...) האחים לבית אברמוביץ' את השיר 'אני מאמין'], אולם בכדי שלא להביא את חברי הפורום לידי נסיון [אני מזכיר לך את דברייך באשכול הסמוך: "זה מאוד קשה לא לראות את הקליפים עכשיו", או את דברי אידי באשכול זה: "עכשיו אני עומדת בניסיון לא לצפות עד אחרי הספירה"...], נראה לי שעל קטעי הוידאו אעמיד שומר, ואל הפורום לא אעלה את החומר, עד סמוך לל"ג בעומר.

מצטער על-כך שבינתיים תיאלץ דבורה (ושאר נביאות הפורום) לשבת תחת התומר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 17:23 לינק ישיר 

miami 36

dvd בוטל

התוכניות בוטלו
זה לא יהיה ב-DVD
אני יודע זה דרך חבר שלי שעובד עבור mostlymusic

ירחמיאל לא ייתן תשובה למה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 17:24 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:
כן אשמח מאוד!!!!
לפחות את החלק של אברמוביץ..

אשמח מאד להעלות מקטעי וידאו נוספים מהקונצרט [ובפרט את הקטע בו משוררים (...) האחים לבית אברמוביץ' את השיר 'אני מאמין'], אולם בכדי שלא להביא את חברי הפורום לידי נסיון [אני מזכיר לך את דברייך באשכול הסמוך: "זה מאוד קשה לא לראות את הקליפים עכשיו", או את דברי אידי באשכול זה: "עכשיו אני עומדת בניסיון לא לצפות עד אחרי הספירה"...], נראה לי שעל קטעי הוידאו אעמיד שומר, ואל הפורום לא אעלה את החומר, עד סמוך לל"ג בעומר.

מצטער על-כך שבינתיים תיאלץ דבורה (ושאר נביאות הפורום) לשבת תחת התומר...

בבקשה אם אתה יכול להעלות כמה שירים נוסטלגיים תודה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 18:06 לינק ישיר 

יכול להיות שהוא לא רוצה שיהיו ילדים "ישנים" בדיוידי החדש אלא רק מאלה שישירו באלבום אט אט-כנראה הוא מתכנן שלדיוידי יקראו אט אט ולא מיאמי 36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2014 06:43 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
miami 36
dvd בוטל

התוכניות בוטלו
זה לא יהיה ב-DVD
אני יודע זה דרך חבר שלי שעובד עבור mostlymusic

ירחמיאל לא ייתן תשובה למה

מה לא יהיה??????
למה?
ממה שראיתי זה היה קונצרט מהמם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 17:05 לינק ישיר 

אוו... זה לא רציני, אני ממש מקווה!!
באמת, ההופעה הזו יכולה להקפיץ ברמות, היא לא אמורה לבוא כפתיח או כתוספים... 
זו ממש הופעה שנשמעת מיוחדת, מעבר למה שהי'ה עד עכשיו, הופעות כאלו יותר מדברות בעד עצמן - צורת פרסומת הכי טובה שיש, כמעט לפחות - כשהן בפן האמיתי, בלי קשקושים או השמטות...
כשזה בא בצורה מוכללת - מתחילה ועד הסוף, לרוב זה יוצא הופעה מדהימה ומיוחדת.
כמו האקספירינסים עד עכשיו - הם באו בשלמות, ודווקא בגלל זה כולם היו מרותקים למחשב, כולל אני.. למה? כי זה הופעה אחת, זו הרגשה שונה לחלוטין מקליפ שקופץ מפה לשם, משם לפה וחזרה..
למרות שבעצם זה מה שקרה ברווח, אבל שם זה הוסיף, וזה הי'ה שירים באותו הנושא, ואם זה י'הי'ה כך - אז זה גם בסדר:)
למרות שזה לא נראה הולך להיות כך, לפחות על סמך השנים האחרונות...
חבל, באמת חבל.
למרות שבטוח הוא הפעיל שיקול דעת לפני כן, אבל... נקווה שבסוף יצא בע"ה, דיוידי איכותי, טוב...
אמן!:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 20:31 לינק ישיר 

נשמע מוזר שזה לא יופיע בדיוידי. זה היה קונצרט היסטורי בהחלט... מה הוא יכול לשים בדיוידי שיהיה יותר טוב מזה?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.