בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2014 20:52 לינק ישיר 

זה כבר בהחלט מעניין שזה לא יצא בוידיאו אבל אני גם נוטה לחשוב אופטימי וגם מבחינת היגיון אני חושב שהוא פשוט כנראה משקיע את המשאבים היינו הכסף בדיסק או במשהו אחר 
אגב תגידו אין מצב לבקש ממנו אנחנו הרי יודעים שע''י תפילות ותחננונים תמיד אפשר להשיג ירחמיאל נראה מישהו עם לב טוב... 
תחשבו איך זה נשמע שנוכל לספר או שירחמיאל יספר בראיון הבא שלו שבעיקרון הוא לא תכנן להוציא את זה אבל בגלל שלחצו עליו אז הוא החליט להוציא אני בטוח שיש כאן חברה בפורום שיש להם קשרים...
אם לא בואו נתנחם בדיסק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 21:30 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
miami 36
dvd בוטל

התוכניות בוטלו
זה לא יהיה ב-DVD
אני יודע זה דרך חבר שלי שעובד עבור mostlymusic

ירחמיאל לא ייתן תשובה למה

!!!!!!!!!!!!WHAT?????????????? YOU'RE NOT Serious

תוקן על ידי בתשכה ב- 29/04/2014 21:31:20

תוקן על ידי בתשכה ב- 29/04/2014 21:32:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2014 21:43 לינק ישיר 

האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה
רב ש"ץ ירושלים
בחצרות חסידיםפרטי
אימתי יוצא אדם מידי חרדיותו?
בחדרי חרדיםקריאה בלבד
והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2014 05:21 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
miami 36
dvd בוטל

התוכניות בוטלו
זה לא יהיה ב-DVD
אני יודע זה דרך חבר שלי שעובד עבור mostlymusic

ירחמיאל לא ייתן תשובה למה

האמת ששמעתי על-כך כבר לפני תקופה ממקור מסויים, אולם נטיתי (או אולי: רציתי) להאמין כי הדברים אינם נכונים.

אם אכן יתבררו הדברים כנכונים, דומני שבדברים הבאים נעוצים הטיעונים: 'מיאמי 36', על-אף שהיה הפקת ענק שהביאה לכולנו קונצרט מיוחד במינו, מדהים מפעים שהכיר לכולנו גבהים חדשים, למרות זאת אם נבחן את הקונצרט מהפן הויזואלי [בדגש על הפן הויזואלי, שכן מהפן האודיטורי הוא היה פשוט מושלם. טוב, איך יכול להיות אחרת כשאלי לישינסקי מופקד על הסאונד?] נגלה כי הוא לקה מעט בחסר.

הדבר נבע הן מצידו של אחראי ניהול הבמה: חוסר המקום על במה הקטנה (יחסית) וריבוי האמנים המופיעים (דבר מבורך בהחלט), הובילו לכך ש-18 חלקי התזמורת, 18 בוגרי המקהלה, ו-36 ילדי המקהלה נאלצו להסתופף (כמעט להצטופף) יחד בפלטפורמה קטנטנה (שוב, הכל יחסית). אם להשוות זאת למופעי האקספיריינס (Experience) הזכורים לטוב של שנות התשעים, הרי שלמרות שנערכו אף הם באודיטוריום שבברוקלין קולג' (הישן, עוד לפני השיפוצים השונים שעבר), מכל-מקום העובדה שלחברי התזמורת הוקצה מתחם מיוחד למרגלות בימת ההופעה (היה זה לפני השיפוצים, כבר אמרנו? אגב, למיטב זכרוני, בפס קול המצורף ל-DVD יבא - בו ירחמיאל משתף את הקהל בתחושות הצפות ועולות בו תוך כדי צפייה ב-DVD. חידוש מפתיע ומיוחד מאד, אם-כי דומני שרבים רבים מהצופים ב-DVD מופלא זה לא נחשפו אליו, וחבל - מעלה ירחמיאל זכרונות מאותם השנים בהם היה האודיטוריום שונה) הוריד מהעומס על הבמה ושיווה לקונצרט מראה מרשים יותר. אולם לא פחות מכך הוא נבע גם מצידם של הפרחים: משום מה, הכוריאוגרפיה והופעת הבמה שלהם לא היתה כ"כ מושלמת, כשתנועות הגוף לא היו כ"כ אחידים.

חשוב לי להדגיש: הקונצרט היה בין המוצלחים ביותר שידעה המקהלה, כשכל הערב כולו הוקדש לשירי מיאמי האהובים, העלה בכולנו זכרונות מיוחדים, והיווה בהחלט גולת הכותרת של חגיגות ציון 36 שנה למקהלה. הוא היה פשוט I-n-c-r-e-d-i-b-l-e. אולם כשניגשים להפקת DVD ותיעוד וידאו מהקונצרט, במיוחד אחרי אמות המידה והרף הגבוה שהציב ירחמיאל ב'יבא', צריך לקחת בחשבון את העובדה (המצערת, יש לומר) שתחושות הקהל באודיטוריום אף פעם לא מועברות בשלימות בצפייה במחשב (יעיד על-כך כל אחד ואחת שהשתתף פעם בקונצרט). ואם קהל ההמונים שישב בקונצרט פשוט נהנה מכל רגע (יעידו על-כך התשואות ומחיאות הכפיים שרק הלכו וגברו), כשהאווירה המחשמלת חיפתה על פשלות קטנות כאלו ואחרות, קהל הצופים בבית נחשף בעיקר לפן הויזואלי של הקונצרט, ויתאכזב מאד אם הביצוע לא יהיה מושלם.

זו רק דעתי, אולם בהחלט יכול להיות כי ישנם סיבות נוספות לכך (אם אכן פני הדברים הם כך) שירחמיאל החליט שלא להוציא לאור את הקונצרט ב-DVD.

במחשבה שנייה, אני עדיין מתפלא על-כך (שוב, אם אכן זה כך), משום שככל שהדבר נוגע לחלק השני של הקונצרט, הרי שחלק זה בוצע שוב כמעט במדויק (למעט שינויים קלים בין חברי מקהלת הבוגרים, ולמעט כמובן קטעי המחזה 'On the road to yerushalayim' שהועלה בפסח ולא בוצע שוב) בשני הקונצרטים שערך ירחמיאל בחוה"מ סוכות האחרון. כך שיש לו בהחלט מרחב תימרון ובידו לשלב קטעי וידאו מהם, בהם היתה הכוריאוגרפיה והופעת הילדים פשוט מושלמת. בשיחה שתפסתי עם ירחמיאל לאחר הקונצרט הוא הסב את תשומת ליבי לכך שהחלק השני כבר בוצע ב'מיאמי 36', והערתי לו כי לעניות דעתי, הופעת הילדים בקונצרט האחרון היתה מושלמת יותר [וכבר הרחבתי על-כך בעבר כאן: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=6&topic_id=3024586&forum_id=21217].

במחשבה שלישית, ואחרונה, החלק השני כלל בעיקר את הופעת הבוגרים, שהיתה מושלמת כבר ב'מיאמי 36', כך שהדבר לא תורם כל-כך בכל הקשור להופעת הילדים.

ימים יגידו...

תוקן על ידי משוררששיער ב- 30/04/2014 05:27:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 05:23 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
משוררששיער כתב:
כן אשמח מאוד!!!!
לפחות את החלק של אברמוביץ..

אשמח מאד להעלות מקטעי וידאו נוספים מהקונצרט [ובפרט את הקטע בו משוררים (...) האחים לבית אברמוביץ' את השיר 'אני מאמין'], אולם בכדי שלא להביא את חברי הפורום לידי נסיון [אני מזכיר לך את דברייך באשכול הסמוך: "זה מאוד קשה לא לראות את הקליפים עכשיו", או את דברי אידי באשכול זה: "עכשיו אני עומדת בניסיון לא לצפות עד אחרי הספירה"...], נראה לי שעל קטעי הוידאו אעמיד שומר, ואל הפורום לא אעלה את החומר, עד סמוך לל"ג בעומר.

מצטער על-כך שבינתיים תיאלץ דבורה (ושאר נביאות הפורום) לשבת תחת התומר...

בבקשה אם אתה יכול להעלות כמה שירים נוסטלגיים תודה :)

אעשה מאמץ בעז"ה [shapiro3, ההדגשה בשבילך...] להעלות קטעי וידאו לקראת ל"ג בעומר.

תוקן על ידי משוררששיער ב- 30/04/2014 05:28:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 12:23 לינק ישיר 

אני מקווה שכולכם טועים. הלוואי. אם זה נכון, זו שערוריה גדולה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 13:40 לינק ישיר 

איום ונורא.
ושוב אנחנו חוזרים לאיך אני אכתוב ערך וויקי על חייא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2014 00:43 לינק ישיר 

אידי-  כדאי -רק באם זה אפשרי- לראיין את חייא. לא נראה לי שיתנגד, בפרט אחרי שאחיו התראיינו...

תוקן על ידי netson ב- 01/05/2014 00:59:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2014 14:48 לינק ישיר 

netson כתב:
אידי-  כדאי -רק באם זה אפשרי- לראיין את חייא. לא נראה לי שיתנגד, בפרט אחרי שאחיו התראיינו...

וואו~~!!זה כבר רעיון פגזי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 20:06 לינק ישיר 

אני לא מבין הרבה דברים
שירחמיאל עושה
למשל ניסיון מיאמי 5 (1995)
הווידאו היה 30 דקות
והמחיר היה כ -40 דולרים!

אבל בקלטת, השמע היה ארוך שעות רבות, עם רבים מהבוגרים מ1980s

למה, האם הם אינם כוללים את כל זה בוידאו: (

לא מבין את תעשיית המוזיקה היהודית, למה הם לא משחררים כל כך הרבה הופעות גדולות

למשל האסק 1, האסק 3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2014 20:52 לינק ישיר 

יהיה דיוידי של מיאמי אט אט" או לא?-הבנתי שלא יהיה מיאמי 36 אבל את אט אט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 23:00 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
יהיה דיוידי של מיאמי אט אט" או לא?-הבנתי שלא יהיה מיאמי 36 אבל את אט אט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 23:14 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
אני לא מבין הרבה דברים
שירחמיאל עושה
למשל ניסיון מיאמי 5 (1995)
הווידאו היה 30 דקות
והמחיר היה כ -40 דולרים!

אבל בקלטת, השמע היה ארוך שעות רבות, עם רבים מהבוגרים מ1980s

למה, האם הם אינם כוללים את כל זה בוידאו: (

לא מבין את תעשיית המוזיקה היהודית, למה הם לא משחררים כל כך הרבה הופעות גדולות

למשל האסק 1, האסק 3

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2014 06:20 לינק ישיר 

בתשכה כתב:

וואו~~!!זה כבר רעיון פגזי!!

צודקת. האמת שאני ממש לא אתנגד לראיון גם עם האח שמעליו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 00:34 לינק ישיר 

כן נכון אני יותר אשמח לראיון עם רבינא תדעו לכם שהוא חתיכת אישיות הוא מוזיקאי יודע באמת לשיר זה לא רק הקול שלו... כמובן שמי שמראיין אותו לא ישכח לצלם את הציציות שלו מתנופפים למחציים בחוץ... אך איזה מתוק...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.