בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/5/2014 01:51 לינק ישיר 

ניורק כתב:
כן נכון אני יותר אשמח לראיון עם רבינא תדעו לכם שהוא חתיכת אישיות הוא מוזיקאי יודע באמת לשיר זה לא רק הקול שלו... כמובן שמי שמראיין אותו לא ישכח לצלם את הציציות שלו מתנופפים למחציים בחוץ... אך איזה מתוק...

מותר לי לשאול איפה פגשת אותו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/5/2014 16:21 לינק ישיר 

בתשכה במענה לשאלתך לא פגשתי אותו רק מהסולויים שלו שראיתי אמרתי את דעתי אבל בהחלט הייתי שמח לפגוש אותו... ולראיין אותו... אבל בהחלט רואים שהוא יודע לשיר... תשמעי את הסולו בשמע ישראל בדיסק לא בהאסק או את הסולו בשיר יבוא בוידיאו יש לו עוצמה ונוכחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 16:24 לינק ישיר 

אגב מישהו כתב שם שראיינו את אחיו של חייא. אז את רבינא לא ראיתי שראיינו יש רעיון שלו?.?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 19:42 לינק ישיר 

יש ראיון של רבינא בדיוידי של מיאמי קונצרט!!(הראיון שהיה לירחמיאל אצל נחום סגל ביחד עם רבינא ג'רמי ודוד פרלמן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/5/2014 23:49 לינק ישיר 

בתשכה העלו אין לי הDVD של מיאמי קונצרט זה ראיון בעברית? או אם תרגום? העלו קישור של זה לפורום בעבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2014 06:53 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
יש ראיון של רבינא בדיוידי של מיאמי קונצרט!!(הראיון שהיה לירחמיאל אצל נחום סגל ביחד עם רבינא ג'רמי ודוד פרלמן!

נכון יש, אבל אני הבנתי רק קטעים מסוימים מאד כי הכל באנגלית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2014 12:05 לינק ישיר 

כמובן שהאינסטינקט שלי הוא להסכים להגדרה "אישיות" על אברמוביצינו (ואני דווקא כן פגשתי אותם).
אבל חברים, ספרו לי בבקשה: מה הקשר בין זה לבין "קונצרט מיאמי 36 תשע"ג"?
ואם זה לא קשור, נא לחשוב לאן זה כן קשור, ולהמשיך שם!
כנ"ל על כל הנושאים האחרים, שאינם קשורים לכותרת האשכול!
תודה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2014 21:45 לינק ישיר 

כך בל"ג בעומר שאתה הולך להעלות קטעים אחרים של המקהלה בבקשה? כולנו מחכים, ותודה לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 00:29 לינק ישיר 

vintagembd כתב:
כך בל"ג בעומר שאתה הולך להעלות קטעים אחרים של המקהלה בבקשה? כולנו מחכים, ותודה לך

אכן, מתעתד אני להעלות לקראת ל"ג בעומר קטע וידאו נוסף מהקונצרט.

אולם, את קטע הוידאו הקודם העליתי לשרת Vimeo, כשלאחר ההעלאה נוכחתי לדעת כי מחברי הפורום המשתמשים באינטרנט חסום מנעתי בר, שכן אין בידם גישה לשרת זה. [דבר שאילץ אותי להגדיר את הוידאו כניתן להורדה, בכדי שתהיה אפשרות לחברי פורום אחרים להורידו ולהעלותו לשרתים אחרים, מה שגרם בסופו של יום לקטע הוידאו להתפרסם ברשות הרבים, לחרוג בכך מההגדרה 'שימוש סביר' שאין לירחמיאל כל בעיה עמה - הנכונה כל עוד פרסום הוידאו נשאר בין כותלי הפורום - ולגלוש לתחום הפרסום הציבורי המזיק ואסור, בצדק רב, מבחינתו של ירחמיאל].

בעקבות זאת, קטע הוידאו שאפרסם בקרוב יועלה לשרת Vimeo תוך הגדרתו כאינו ניתן להורדה [אני מודע לכך שעם הכלים הנכונים ניתן כיום להוריד וידאו אף משרת זה, אולם ככל הידוע לי עתה, לא מתאפשרת הורדה באיכות המעולה בה הוידאו הועלה], ואל חברי הפורום שטוחה בקשתי: אשמח לשמוע כל פתרון לפיו אוכל להעלות את הוידאו לשרת אחר הנגיש לכלל חברי הפורום מחד, ומאידך אינו מאפשר כל הורדה, כך שלא יצמח מכך כל תקלה והטרדה כמו נזק וחרדה לאיש והאגדה.

מצפה לתגובותיכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 15:41 לינק ישיר 

קודם כל תודה רבה על הווידאו. מקווה שימצא פתרון לבעלי אינטרנט חסום,שכן גם אנו רוצים לראות את הווידאו הנ"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2014 22:44 לינק ישיר 

לא מכירה אחד כזה... :(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 23:09 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

אכן, מתעתד אני להעלות לקראת ל"ג בעומר קטע וידאו נוסף מהקונצרט.

אולם, את קטע הוידאו הקודם העליתי לשרת Vimeo, כשלאחר ההעלאה נוכחתי לדעת כי מחברי הפורום המשתמשים באינטרנט חסום מנעתי בר, שכן אין בידם גישה לשרת זה. [דבר שאילץ אותי להגדיר את הוידאו כניתן להורדה, בכדי שתהיה אפשרות לחברי פורום אחרים להורידו ולהעלותו לשרתים אחרים, מה שגרם בסופו של יום לקטע הוידאו להתפרסם ברשות הרבים, לחרוג בכך מההגדרה 'שימוש סביר' שאין לירחמיאל כל בעיה עמה - הנכונה כל עוד פרסום הוידאו נשאר בין כותלי הפורום - ולגלוש לתחום הפרסום הציבורי המזיק ואסור, בצדק רב, מבחינתו של ירחמיאל].

בעקבות זאת, קטע הוידאו שאפרסם בקרוב יועלה לשרת Vimeo תוך הגדרתו כאינו ניתן להורדה [אני מודע לכך שעם הכלים הנכונים ניתן כיום להוריד וידאו אף משרת זה, אולם ככל הידוע לי עתה, לא מתאפשרת הורדה באיכות המעולה בה הוידאו הועלה], ואל חברי הפורום שטוחה בקשתי: אשמח לשמוע כל פתרון לפיו אוכל להעלות את הוידאו לשרת אחר הנגיש לכלל חברי הפורום מחד, ומאידך אינו מאפשר כל הורדה, כך שלא יצמח מכך כל תקלה והטרדה כמו נזק וחרדה לאיש והאגדה.

מצפה לתגובותיכם.

טוב תקשיב-יש לי רעיון!!
תשים את הוידאו כן להורדה-אני יוריד אותו ואז אני ישלח את הוידאו לעצמי בהודעת מייל(דרך ג'מבו מייל)ואז אני יביא לפה קישור לשם!!
עכשיו מה שטוב ברעיון הזה-זה שאחרי חודש הוידאו נמחק אוטומטית והקישור לא עובד!!כך שכל מי שירצה לצפות בזה מהפורום יוכל ואחרי חודש הקישור כבר לא יעבוד!!
מה אתה אומר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2014 15:38 לינק ישיר 

בתשכה כתב:

טוב תקשיב-יש לי רעיון!!
תשים את הוידאו כן להורדה-אני יוריד אותו ואז אני ישלח את הוידאו לעצמי בהודעת מייל(דרך ג'מבו מייל)ואז אני יביא לפה קישור לשם!!
עכשיו מה שטוב ברעיון הזה-זה שאחרי חודש הוידאו נמחק אוטומטית והקישור לא עובד!!כך שכל מי שירצה לצפות בזה מהפורום יוכל ואחרי חודש הקישור כבר לא יעבוד!!
מה אתה אומר?

נראה לי כי אעשה שוב את שעשיתי בפעם הקודמת. אעלה את הוידאו לשרת Vimeo תוך הגדרתו כניתן להורדה, כך שיהיה באפשרותך להורידו באיכות המעולה בה הוא הועלה.

אולם, לאור העובדה כי לעת עתה נראה שחברת הפורום היחידה המחוסרת גישה לשרת זה, מפאת מגבלות האינטרנט החסום, היא 'מיאמוש' [יתקנו אותי חברי הפורום בהקדם האפשרי אם טעיתי], ובהתאם לכך שאיננו מעוניינים בפרסום מיותר בראש כל חוצות, חסר כל מחיצות, המסב נזק למקהלה ועלול לפגוע במכירות בתפוצות – בשונה מהפעם הקודמת בה הועלה הוידאו על-ידך ליוטיוב, אבקשך בפעם הזאת שלא להעלותו ליוטיוב (זאת משום שההורדה מאתר זה קלה ביותר למחזיק בתוכנה מתאימה), ורק לשלחו במייל ל'מיאמוש', כפי שאכן עשית בפעם הקודמת. [הייתי שולח זאת בעצמי, אולם אין עיתותיי בידי בימים אלו, ומחוסר הזמן איאלץ לבקש זאת ממך, בתשכה].

אבהיר שוב: הייתי שמח יותר להעלותו לכל שרת או אתר אחר הנגיש אף לבעלי האינטרנט החסום (ומנגד, אינו מאפשר הורדה חפשית של הוידאו). אולם מכיון שעל אחד שכזה לא שמעתי, ופתרון לכך מחברי הפורום לא קיבלתי, אשוב ואנהג כמעשיי בראשונים, ואעלה את הוידאו לשרת Vimeo.

במצב הנוכחי וההווה בו מועלה הוידאו לשרת זה, אגדיר את הוידאו כניתן להורדה, תוך התכחשות מה ל'אמונתי' ובניגוד מוחלט לדעתי, זאת מתוך התחשבות בחברת הפורום 'מיאמוש', כך שאף בידה תהיה יכולת הצפיה והשימוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2014 15:43 לינק ישיר 

ובכן,

ל"ג בעומר קרב ובא, וזה גם הזמן לצפות בוידאו שהועלה כאן מזמן, בתחילת האשכול [ניתן לצפות בו בשרת Vimeo בקישור שהובא על ידי, או באתר יוטיוב בקישור שהובא על-ידי בתשכה].

כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק, וכדאי לחברי הפורום לנצל את יום הילולתו בכדי לצפות בוידאו אשר בספר הפורום הוחק, ולא להשתהות ולעמוד ממרחק.

אסב את תשומת לבכם לשתי אנקדוטות מעניינות, בהם ניתן להבחין במהלך הצפיה בוידאו:

א. בנקודת זמן 22:05 – לאחר שהבוגרים ביצעו את השיר "הנה מה טוב", נוטל ירחמיאל את המיקרופון ונשא דברים קצרים, בהם מעיר כי עיבוד השיר נעשה בידי בנו חנניה, מציין את העובדה שכמעט כל חברי מקהלת הבוגרים לא הורגלו בילדותם לשירה במיקרופונים אלחוטיים אישיים, ומציג את המחרוזת הבאה אותה יבצעו.

באמצע הדברים, צועק אחד מהקהל: I love Yerachmiel ("אני אוהב את ירחמיאל"), וירחמיאל, בלי להתבלבל, ממשיך בדבריו באותו הטון: I love you too ("אני אוהב אותך גם-כן")...

הספונטניות והזרימה הטבעית בה מגיב ירחמיאל, הינה תוצאה של חוש ההומור הטבעי בו התברך ירחמיאל, הבא לידי ביטוי בקונצרטים, כמו גם בראיונות שונים במהלך השנים. דומני שבקונצרטים בארץ לא בא הדבר לידי ביטוי, מפאת מגבלות השפה, וחבל...

ב. בנקודת זמן 31:44 – נוטל ירחמיאל את שרביט הניצוח מידו של ישראל לאם, ובמשך מספר שניות מנצח על המקהלה עם השרביט.

הדבר היה, לדעתי, פרי ההתרגשות והאוירה המיוחדת שאפפה את ירחמיאל לכבוד הופעתם הראשונה של הבוגרים. על התחושה המיוחדת שעברה בו כשעלה אל הבמה בזמן שירת הבוגרים, סיפר מעט מאוחר יותר בראיון שהעניק לנחום סגל.

כפי שציינתי בדבריי למעלה לפני ימים אחדים, אעלה אי"ה בעוד מספר שעות קישור לקטע וידאו נוסף מאותו קונצרט מפעים, בתקווה שיוסיף אורה ושמחה ששון ויקר ליהודים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2014 23:26 לינק ישיר 

רגע אתה יכול אולי לומר באיזה מספר הסרטה מופיעות הדקות היפות שציינת???
ואגב:אני מאד מעריכה את התחשבותך במיאמוש!!רואים שאתה בן אדם עם ערכים!!
ואגב נראה לי שגם לתמרור25 אין גישה לשרת ההוא!תמרוריתתתקני אותי אם אני טועה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.