בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2014 23:38 לינק ישיר 

באמת תודה רבה על העזרה וההתחשבות! זה מרגש
בתשכוש - יש לי אפשרות אני חושבת להגיע לשם, אבל למען האמת קצת קשה לי לראות מהאינטרנט כי אין לי גישה חופשית. ההתנתקויות שלו מאד לא נוחות. ולכן היתי מעדיפה אם אפשר להוריד - הבעי'ה שהבנתי שעדיף שלא..
אשמח לשמוע תשובה חיובית:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2014 23:47 לינק ישיר 

זהו אז הנה משוערשיער אמר שאם לא מעלים את זה ליוטיוב זה טוב
.....................אם הבנתי נכון........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2014 23:52 לינק ישיר 

אהה יופי בע"ה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 03:13 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
רגע אתה יכול אולי לומר באיזה מספר הסרטה מופיעות הדקות היפות שציינת???

שתי האנקדוטות הללו מופיעות בוידאו שהועלה על ידי (בקישור המופיע בתחילת האשכול) תחת השם: Miami 36 - Chai Chai; אותו הוידאו שהועלה על ידך ליוטיוב.

מקטע הוידאו הוא מקשה אחת בת כחצי שעה, המורכב משלשה חלקים שונים מההופעה, כך שאין כל מספור לזו הרצועה, ומנגד – לא חשבתי שאת אי מי הדבר הטעה.

ואגב:אני מאד מעריכה את התחשבותך במיאמוש!!רואים שאתה בן אדם עם ערכים!!

תודה רבה על השבחים, הערכת ההתחשבות והערכים...

נדמה לי שאחד מהיסודות היא ההתחשבות בחברי פורום ותיקים, כך שלא ייאלצו ליטול תרמיל ולנדוד למרחקים, בכדי ליהנות משירת ירחמיאל והפרחים, שבכוחה להעניק לכולנו חיזוקים. הלא כן?

ואגב נראה לי שגם לתמרור25 אין גישה לשרת ההוא!תמרוריתתתקני אותי אם אני טועה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 03:20 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
באמת תודה רבה על העזרה וההתחשבות! זה מרגש

שמח אני לסייע לדבר מצווה (כהתעלות רוחנית משירה גאונית), תוך התחשבות בכלל החברים/ות שבפורום נכבד זה.

בתשכוש - יש לי אפשרות אני חושבת להגיע לשם, אבל למען האמת קצת קשה לי לראות מהאינטרנט כי אין לי גישה חופשית. ההתנתקויות שלו מאד לא נוחות. ולכן היתי מעדיפה אם אפשר להוריד - הבעי'ה שהבנתי שעדיף שלא..
אשמח לשמוע תשובה חיובית:)

כאמור בדבריי הקודמים, התשובה היא בהחלט חיובית. את השרביט הנני בזאת מושיט, ואל תמרור ההיתר עליכם להביט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 03:22 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
זהו אז הנה משוערשיער אמר שאם לא מעלים את זה ליוטיוב זה טוב
.....................אם הבנתי נכון........

בתשכה,

אני שומע [או: רואה] נכון ?? את מטילה ספק בהבנתך הבריאה?...

אכן כן, דבריי הובנו על-ידך בדיוק כפי שהיתה בכוונתי. אשמח בהחלט שתורידי את הוידאו משרת ה-Vimeo, אולם במקום להעלותו ליוטיוב לרשות הרבים, לשלחו אישית לחברות הפורום שאין בידן גישה לשרת.

יש תקווה (סוג של קבלת פנים לבני פרידמן...) כי - לאור מספרן המועט יחסית של חברות הפורום הזקוקות לכך - הדבר אינו כרוך בטירחה רבה מדי. במידה ואשמע ממך כי הדבר כרוך בטירחה מצידך, יש בהחלט מקום להתחשבות...

» אסביר את עצמי מעט יותר, ובכך תתקבל בקשתי בלא עותר, ויבינו כלל החברים להיכן אני חותר, עת על עצביהם הנני פורט כנגן בפסנתר (...):

א. אני מאמין בשיתוף כלל החברים, בקטעי וידאו שונים, סיקורים וסתם הרהורים.

ב. איני מאמין בשיתוף הנעשה תוך פרסום פומבי ברשות הרבים, ומתן אפשרות צפייה עולמית לכלל התושבים, תוך רמיסה ברגל גסה את כל זכויותיו (הרבות, יש לומר...) של ירחמיאל מצדיק הרבים ככוכבים. [בתלמוד בבלי (מסכת בבא בתרא, דף ח עמוד ב) דרשו את הפסוק "ומצדיקי הרבים ככוכבים" ואמרו "אלו מלמדי תינוקות". בכך בדיוק עסק ירחמיאל בעבר, כשבמידה מסוימת עוסק הוא בכך עד היום...]. ענין אחד הוא לשתף את חברי הפורום, שמסיבות כאלו ואחרות לא היו באודיטוריום, ולשמוע הרהורים העומדים ברום, וענין אחר לגמרי הוא לשתף את כלל יושבי תבל, דבר שבהיזק רב גובל ובהכנסותיו של ירחמיאל מחבל. [חישבו לרגע על המשוואה הפשוטה: נזק הנגרם לירחמיאל מפרסום שלנו = נזק הנגרם לנו מאי פרסום של ירחמיאל, בהעדר הפקת אלבומים נוספים].

ג. ממכלל הנתונים שיש בידי כרגע עולה, כי מהאתר יוטיוב יכול כל אחד המחזיק בכלים ובתוכנות מתאימות להוריד בקלות רבה כל וידאו באותה האיכות בדיוק שהוא הועלה (לשם דוגמא: את הוידאו הקודם שהעליתי לפורום, מצאתי אח"כ מסתובב ברשת על קרבו וכרעיו ושאר שלליו), בעוד שמהשרת Vimeo יכול המחזיק בכלים ותוכנות מתאימות להוריד את הוידאו רק באיכות ירודה הפחותה מזו שבה הוא הועלה (סוג של נחמה...).

בהתאם לכך היתה בקשתי – מחד גיסא, שהוידאו יורד על-ידי בתשכה (או כל חבר פורום אחר) ויישלח לשאר חברי הפורום הזקוקים לכך, בכדי שיוכלו כולם ליהנות ממנו, ומאידך גיסא, שהוא לא יועלה לאתר יוטיוב, כך שלא יביא הדבר לפרסום מיותר ומזיק.

מקווה שעתה מובנים יותר הדברים, ויהיו מקובלים ונשמעים באזני החברים.

תוקן על ידי משוררששיער ב- 18/05/2014 03:28:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 03:27 לינק ישיר 

בתחילת הקונצרט 'Miami 36', לאחר הופעתו של מנדי וולד, עלה נחום סגל והציג בפני הקהל "קבוצה בת ארבעה אחים בעלי הישגים מיוחדים במינם" ("Unique accomplishments"), הלא הם בני משפחת אברמוביץ, תוך שהוא מונה ומפרט חלק מהרזומה של כל אחד מהם. מיד לאחר-מכן עלו ובאו ארבעת האחים (המוכשרים, יש לומר) לבית משפחת אברמוביץ, וביצעו את השיר "אני מאמין" בעיבוד יפהפה שנכתב במיוחד לערב זה בידיו האמונות של חנינא.

אני שמח להגיש בפניכם תיעוד וידאו מביצוע זה (בתיעוד וידאו זה והעלאתו נעשה מאמץ לשמור על חלק גדול מהאיכות המיוחדת בה הוא צולם), ומצפה (או נכון יותר: מצפים כולנו) לשמוע תגובות שונות, כתובנות, מסקנות או סתם מחשבות, שצפו ועלו בכם תוך כדי הצפיה:

קישור: https://vimeo.com/93601202 קוד הגישה הוא: 1818 (חי חי).

מקטע וידאו זה מוגש לפניכם תוך צירוף 'אזהרה': לפני הצפייה עליכם להשכיח ולעמעם מעט את הזכרונות מהקול הגבוה ובמיוחד, 'קול הראש' (Head Voice), בו התברך בנימין רבינא, ולגשת את הצפייה חסרי כל דעות קדומות. ראו הוזהרתם !!

כעת, לאחר האזהרה, יכולה לבא הארגעה: אל דאגה, בנימין רבינא אמנם איבד (כך נראה בינתיים) את הקול המיוחד, היכול לטפס בקלות למנעדים גבוהים, להכות צלילים במפתח סול, תוך שמירה על ביצוע נכון כך שלא יישמע כצווחה, אולם הוא מחזיק כעת בקול בעל ארומה מלאה ורכה, מלטפת ומרגיעה; קול נחמד ונעים לאוזן.

מוקדש לכל אוהבי (ובצדק רב, יש לומר) משפחת אברמוביץ (מישהו אמר אידי?).

אני תקווה כי יביא הוידאו לשמחה, בקרב חברי וחברות הפורום וכלל המשפחה, ויהיה לכולנו: ל"ג בעומר שמח.

●●●

קולו זימר עריצים / והכרית את כל הקוצים / והציל הלחוצים / אדוננו בר יוחאי - - -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 09:29 לינק ישיר 

משורר משורר!

איזה קטע מדהים! באיזו איכות!

סוף סוף הצלחתי לשמוע בבירור את המלמולים של נחום סגל (טוב, הוא לא אשם שעד עכשיו ראיתי את זה בהסרטת מצלמה ביתית.)

בכל אופן:

וואו.

קודם כל, סוף סוף ירחמיאל טורח לומר מילה טובה על אברמוביצינו בפומבי. אמנם ע"י שליח, אבל יותר טוב מכלום.
(כן, בטח שמישהו אמר "אידי". משוררנו, לעיל )

בכל אופן, נסיכי ההרמוניות שלנו מצדיקים את הכינוי! אילו הרמוניות... תענוג...

הקולות הגבוהים הגיעו משני הקצוות:

חנינא שכבר הספיק לעצב את קולו כבוגר, וחייא שטרם הספיק להתחלף. ה"אני מאמין" הגבוה שלו בסוף עשה את הכל.
עקיבא ורבינא הופקדו על הקולות הנמוכים - וואו! איזה שינוי... משוררנו, אני מבינה שלטובת ניקוי הראש הזכרת לנו בתחילת הוידאו את "נגינתם" המיתולוגי...?

גם עקיבא נראה כמתחיל להתאפס על הנמוך, אבל מי יודע. כנ"ל רבינא: עד שלא יתאפס על הקול הסופי, הכל עוד פתוח. תרשו לי להזכיר לכם איך חנינא נשמע במיאמי 27... אותו קטע עתיק יומין שהועלה בזמנו לפורום הישן... מכירים? ואם אחרי זה הוא נשמע היום כמו שהוא נשמע, אז.

אוי, איך הייתי רוצה ראיון מרובע - - - - - -

ל"ג שמייח מאוד לכולם, והרבה תודה למשורר! 

תוקן על ידי אידי ב- 18/05/2014 09:42:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2014 09:48 לינק ישיר 

תודה רבה על ההתחשבות משוררשיער!!!!
בתשכה,מחכה לקליפ...:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2014 21:23 לינק ישיר 

מישהו יכול לעשות חסד ולפעול למעננו הרימונים?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2014 22:53 לינק ישיר 

יואווו!!!!
איזה קטע מדהים!!!!
עד עכשיו לא היתי מעריצה גדולה שלהם.. שרים יפה, אבל הקולות הנמוכים בד"כ לא מרגשים אותי.\עכשיו הם הצליחו להוכיח ההיפך...
מדהים!!! כמעט מחאתי כפים למחשב:)
זה הי'ה פשוט ענק!! משהו ברמה שחסרה מאד!!!
במיוחד השריקה באמצע מאד מאד השלימה את הקליפ המושלם הזה...
פשוט תענוג.
תודה רבה!!
ואיזו איכות מצוינת. ב"ה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2014 06:37 לינק ישיר 

מהמם!!!

תודה רבה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2014 06:43 לינק ישיר 

ראיון מרובע-זה באמת רעיון גאוני ! :) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2014 16:21 לינק ישיר 

הי אני רוצה גם לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נו מישהו שולח לי?????????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2014 21:25 לינק ישיר 

גם ראיון משולש עם ההרשקוביצים, ראיון מחומש עם האיילים או ראיון כפול עם הברוינים....... יספק אותי.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.