|
|
| נשלח ב-21/5/2014 19:27 |
|
| |
תודה רבה על הקליפ!! איפה אפשר להוריד את הקליפ הראשון שהועלה כאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 21:20 |
|
| |
אוקיי חברים לא היחה לי זמן קודם אבל הנה עכשיו הורדתי אותו(ז"א ליתר דיוק-הוא באמצע לרדת ובעז"ה כשאגמור מי שרוצה שאני ישלח לו את זה שייתן לי תמייל שלו בפרטי ואני ישלח לו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 22:08 |
|
| |
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 22:22 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | הי אני רוצה גם לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו מישהו שולח לי????????????? |
|
הנה תגובה שהתכוונתי להעלות לפני מספר דקות: הייתי שמח מאד לשלוח לך את הוידאו באופן אישי, אולם כפי הנראה עתה הדבר יתאפשר לי רק בעוד מספר ימים. אציין שוב, כי בדיוק מהסיבה הזו ביקשתי את חוות דעתם של חברי הפורום אודות העלאת הוידאו לשרת אחר שיהיה נגיש לכולם, אולם מאחר ולא קיבלתי אף הצעה קונקרטית, נאלצתי להשתמש אף הפעם בשרת Vimeo, תוך תקווה כי יורד על-ידי 'בתשכה' ויישלח אחר כבוד אליך כמו אל שאר חברי הפורום שאינם מחזיקים כרגע בגישה לשרת זה. אולם מה אעשה, ובדיוק ביום ההעלאה נעלמה 'בתשכה' אל הלא נודע... בתשכה, היכן את ?? משמח להיווכח כי אף המחשבה יש בכוחה, אל רחבת הפורום להשיב את 'בתשכה', או אז בפני כולם ייפתחו שערים לרווחה, עת אליהם תגיע מנחה שלוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 22:23 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | תודה רבה על הקליפ!! איפה אפשר להוריד את הקליפ הראשון שהועלה כאן? |
|
אם התכוונת לקליפ השני, שהועלה לפני מספר ימים ('אני מאמין' בביצועם של האחים אברמוביץ) – תשובה לדברייך כבר יש בדברי 'בתשכה'. אם התכוונת לקליפ הראשון, שהועלה בתחילת האשכול (הופעת הבוגרים ועוד אי אלו קטעים) – ככל הידוע לי, הוידאו מוגדר כאינו ניתן להורדה, כשכרגע אין בידי אפשרות לשנות את ההגדרות. אולם, אף את מקטע וידאו זה כבר הורידה 'בתשכה' בעבר, ואשמח אם תשלח היא לך אף אותו באישי. צפייה מהנה. אשמח לשמוע על כל מחשבה, אבחנה, או סתם הבנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 23:03 |
|
| |
יישר כח משוררששיער על הקליפים בכלל ועל דאגתך ומסירותך!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 11:28 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | הי אני רוצה גם לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו מישהו שולח לי?????????????
הנה תגובה שהתכוונתי להעלות לפני מספר דקות: הייתי שמח מאד לשלוח לך את הוידאו באופן אישי, אולם כפי הנראה עתה הדבר יתאפשר לי רק בעוד מספר ימים. אציין שוב, כי בדיוק מהסיבה הזו ביקשתי את חוות דעתם של חברי הפורום אודות העלאת הוידאו לשרת אחר שיהיה נגיש לכולם, אולם מאחר ולא קיבלתי אף הצעה קונקרטית, נאלצתי להשתמש אף הפעם בשרת Vimeo, תוך תקווה כי יורד על-ידי 'בתשכה' ויישלח אחר כבוד אליך כמו אל שאר חברי הפורום שאינם מחזיקים כרגע בגישה לשרת זה. אולם מה אעשה, ובדיוק ביום ההעלאה נעלמה 'בתשכה' אל הלא נודע... בתשכה, היכן את ?? משמח להיווכח כי אף המחשבה יש בכוחה, אל רחבת הפורום להשיב את 'בתשכה', או אז בפני כולם ייפתחו שערים לרווחה, עת אליהם תגיע מנחה שלוחה. |
|
חחחחחחחחחחחחחח יואו אתה קורע!! אני פשוט בעומס מבחנים רציני אז ברוך ה' הורדתי את הוידאו ואשתדל לשלוח הערב את הוידאו השני למיאמוש ולאסתרק את הראשון!~!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2014 00:30 |
|
| |
בתשכה, אפשר גם? נפתח לי רק מהפלאפון, והחבילה שם נגמרת נורא מהר ככה שלא העזתי לצפות בארוכים (בטח שלא להוריד...)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2014 10:51 |
|
| |
בטח בכיף!! יהיה לי הכבוד:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2014 12:31 |
|
| |
| אידי כתב: |  | בתשכה, אפשר גם? נפתח לי רק מהפלאפון, והחבילה שם נגמרת נורא מהר ככה שלא העזתי לצפות בארוכים (בטח שלא להוריד...) |
|
אידי, שאת לא תצפי בוידאו שהועלה בתחילת האשכול? זהו, אפוא, פשר דממת האלחוט מצידך בכל הקשור לאיזו תובנה מקסימה אודות הופעת הבוגרים... אם בארזים נפלה שלהבת, מה יעשו אזובי קיר ??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2014 15:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 01:21 |
|
| |
רק עכשיו זכיתי לראות את הוידיאו של ארבעת האברומוביצים שרים אני מאמין אני יהי' אתכם כנה נכנסתי למצב רוח רע לראות את האהוב עלי כ''כ בנימין רבינא כבר לא עם הקול המתוק...והמבט הושבבי הזה אוף למה הקולות משתנים זה פשוט מתסכל ומעצבן אני צריך לשבת על זה שבעה... אני עדיין לא אוחז בשלב שאני יכול לדבר על הקול העכשווי שלו יקח לי זמן לעכל את מה שעיני ראו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 01:24 |
|
| |
אתם בטח מבינים.. או שלא... לדעתי מי שרואה כזה דבר, וזה הרי נופל עלינו בבום ויכול מיד לגשת להגיב על הקול העכשווי שלו... זה מראה על משהו... אני עכשיו בתדהמה מוחלטת... ז''א ידעתי שהוא גדל אבל כזה הבדל בקול מהאסק 25 ועכשיו?? זה פשוט כואב לי עמוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 12:34 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | רק עכשיו זכיתי לראות את הוידיאו של ארבעת האברומוביצים שרים אני מאמין אני יהי' אתכם כנה נכנסתי למצב רוח רע לראות את האהוב עלי כ''כ בנימין רבינא כבר לא עם הקול המתוק...והמבט הושבבי הזה אוף למה הקולות משתנים זה פשוט מתסכל ומעצבן אני צריך לשבת על זה שבעה... אני עדיין לא אוחז בשלב שאני יכול לדבר על הקול העכשווי שלו יקח לי זמן לעכל את מה שעיני ראו... אתם בטח מבינים.. או שלא... לדעתי מי שרואה כזה דבר, וזה הרי נופל עלינו בבום ויכול מיד לגשת להגיב על הקול העכשווי שלו... זה מראה על משהו... אני עכשיו בתדהמה מוחלטת... ז''א ידעתי שהוא גדל אבל כזה הבדל בקול מהאסק 25 ועכשיו?? זה פשוט כואב לי עמוק...
|
|
וידום אהרון. עת לדבר ועת לחשות - - - וכעת ברצינות: זהו אכן מפתיע ו"נופל עלינו בבום" [או אולי בעצם לא כל-כך מפתיע: וכי חשבת לעצמך שלעולם הוא יישאר עם קולו הגבוה והמיוחד?], ובדיוק מסיבה זו הזהרתי אתכם מראש לעמעם מעט את מנגינת קולו ולגשת אל הצפייה חסרי כל דעות קדומות [ומה אומר אני, שהופתעתי בהופעה חיה בלי כל אזהרה מראש ??]. אך מצד שני, אני לכשעצמי דוקא מאד נהניתי מהקול העכשווי שלו. הוא מחזיק כעת בקול נעים לאוזן, קול עגול בעל מרקם קטיפתי המלטף את התווים. על הביצוע הכל-כך נכון וכל-כך מדויק כמובן שאין צורך להרחיב. כשרון מוסיקלי, כבר אמרנו? [אם-כי אני מזהיר שוב: אל תתחבר ו'תיכנס' יותר מדי לקול העכשווי, כי חבל שיהיה לך קשה 'לצאת' ממנו לכשישתנה שוב ויתייצב על הקול האמיתי...] אולי העובדה כי בנימין רבינא עצמו כבר השלים עם חילוף הקול שלו (תעיד על-כך העובדה שהסכים להופיע בקולו העכשווי) תעלה מזור וארוכה לכאב הנשמה, ותביא לנחמת ציון, ירושלים וניו יורק.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 14:34 |
|
| |
ניורק:
נראה לי שרבינא היה מתרגש אם היה יודע כמה אוהבים אותו פה בפורום :) (לא "מעריצים". זה לא אותו דבר בכלל.)
ולעניין ההלם - מבינים אותך לגמרי... אנחנו פשוט נחשפנו לקטע הזה כבר, אמנם לא בהסרטה איכותית שכזאת אבל בהחלט משהו שנתן לנו להבין בלי שום ספק מה קרה סופית לסופרן העל של המקהלה. לכן לא פגשת פה תגובות המומות.
מה קרה כשאני שמעתי את זה לראשונה? ובכן, קודם כל נחנקתי בהלם ופשוט שתקתי לאורך כל הקליפ בלי יכולת להגיב. (משורר, ספר לנו חוויות מה"הפתעה בהופעה החיה בלי כל אזהרה מראש" ) מצד שני, ההרמוניות היפהפיות של נסיכי ההרמוניות שלנו הדביקו אותי למקום מסיבה הפוכה לגמרי, של התפעלות והתרגשות עוצרת נשימה... דואליות.
לגבי עצם הקול של רבינא, הרי ש - א. הפסקה האחרונה והנעימה כל כך של משורר (בתוך שאר הפסקאות, כמובן, אבל זאת במיוחד :)) יכולה לעזור... ב. רבינא עדיין לא אמר את המילה האחרונה: זוכר את הקול של חנינא כילד? (מיאמי 26, ועוד יותר בהרמוניית השיא בשיר "זכרני נא" באלבום "בדרך התורה"). עכשיו שהבהרנו מה היה הקול המקורי שלו כילד (רמז: די דומה לרבינא, משום מה ;)), ובמקביל כולנו גם מכירים את הקול שלו כבוגר - אני אעלה לטובת מי שלא מכיר את האמצע: סרטון קצר וישן מתקופת מיאמי 27 (לא, זה לא יצא לאור). ואת המסקנות תעשו לבד 
 |
|
|
|
|
|