תראו מה אני עושה באחת בלילה.
בס"ד
A Life of Torah
איזה יופי! דוד פרלמן, שע"פ מה שזכור לי שמעתי (מאלה ששמעו את הראיון המלא שתקציר ממנו הובא ב"Miami in Concert") שהוא אוהד מיאמי בעצמו לפני שנכנס למקהלה (תחשבו על זה :)), נראה בדיוק כמו מישהו שרואה בעיני רוחו את "אבנר" המקורי מבצע את השיר אי אז ב 1992, והוא פשוט נכנס לנעליו!
גם אח"כ, כשנחום נכנס, דוד נראה כממצה את החוויה, שוב כ"אבנר" אבנרי יותר מנחום עצמו... גדול!!!
הצגת הבוגרים
איי, איזו התרגשות. המנגינה הדרמטית ברקע מגבירה את דפיקות הלב, כשהבוגרים - אז והיום - זורחים מן המסכים. כמו שהזהרתי פעם - הקטע הזה לא לבעלי לב מיאמי חלש...
מה אתם אומרים, להאמין לשנים שהם כותבים לכל אחד או לסמוך על החישובים שלנו? שאלה עקרונית לגבי התיעוד לדורות בוויקי.
את זאבי קאופמן הם יכלו לקחת מהסולו שלו ב"יעלה ויבוא" - קצרצר אמנם, אבל יותר טוב מכמו שזה נראה עכשיו - כאילו לא היה לו שום סולו בכלל...
מסתבר שאנחנו זוכרים את מה שהם לא? :)
והנה הם נכנסים... (משהו צעק שם "חייא" (15:08) או שלא קלטתי נכון?!)
הבוגרים המבוגרים יותר מאופקים במקצת. רוב הצעירים, לעומתם, מפגינים את החוויה הפלאשבקית שהם נתונים בעיצומה... דניאל מצ'ניק מתרגש יותר מכולם: "הנה מה טוב", זה השיר שלו!
בכל אופן, כשהם באים לסולו (או לטריו, במקרה שלנו) - גם המאופקים ביותר כבר לא באמת יכולים יותר להישאר כאלה :))
הבחירה באייזק בנישי לשיר הזה טבעית. אבל איפה דניאל מצ'ניק?!
scream scream -
נראה לי שבקטע הזה יצחק פרידמן אומר לדניאל מצ'ניק שהחוויה הזאת פשוט לא מהעולם הזה ולא נתפסת אצלו בכלל...
...או שככה לפחות אני מפרשת את שפת הגוף שלו בדקה 20:41? :)
(ירחמיאל: "אתם מדברים שם על הבמה?!")
לא ברוח ה'
ירחמיאל, אני כבר יכולה לדקלם יותר טוב את הדיבורים שלך מ"לא ברוח ה'" המקורי :)
(לא חכמה. אני יכולה לדקלם את זה מתוך שינה - את הגרסה העברית לפחות. איי, איזה שיר! טוב. ממשיכה לצפות.)
ג'ונתן ברודי מעולה, חבל שאף פעם לא שמענו אותו במקהלה.
דניאל (נמאס לי לכתוב מצ'ניק. כל עוד לא ציינתי אחרת, זה הוא (אלא מי...)) מעביר רטט של התרגשות, ונראה לי שהוא מעביר אותו גם בעצמו-הוא :)
הסיומת של "לפני ה'" מקסימה! (אלי ס., זה אתה?)
בנישי. כל חברי מיאמי 25 משועשעים. גם ירחמיאל חוזר להתנהג כמו שהתנהג בסולואי בנישי דאז, והכל כמו שהיה :)
הרווחיסטים, כאז כן עתה, משחזרים את "יעלה ויבוא".
לג'ונתן ברודי יש קול ממש יפה!! והוא גם לוקח את העסק ממש ברצינות. חבל שהוא לא היה סולן בולט :'[ [אפשר עדיין לתקן?!]
אח"כ לא הבנתי מי הילד ששר... עד שהסתבר שזה לא היה ילד אלא זאבי קאופמן :]
עבדים היינו
מה יוחנן אמר שם? לא הצלחתי לשמוע :]
נראה בנאדם ממש נחמד.
בכל אופן, נראה שגם הוא די אהב את הסיטואציה השיחזורית...
וגם הוא, כמו ירחמיאל, לא הקפיד על כל הקנייטשים המדוייקים של 94' . ;]
מה לעשות? לא כולם דוד פרלמן.
גם לכם היה חסר משהו ב"עוד ישמע"?!
ציפיתי לריקוד ;]
עוד, יש-מע...
איזה סיום עוצמתי, איזה.
ומזל טוב לאריק סטרן! :]