בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2014 14:58 לינק ישיר 

חנינא במיאמי 27

מי שלא מכיר את הקול המקורי של חנינא, שלא יצפה!! עד שיכיר את הביצועים היפהפיים של חנינא כילד וגם את הביצועים שלו כיום, כבוגר.

בחדרי כרגיל לא מטמיע לי, אז מי שיכול... יבורך :)

https://www.youtube.com/v/RN7zawhI3w8

* classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="425" height="344" xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab"> <*
הורני ה'

תוקן על ידי אידי ב- 30/05/2014 15:01:09

תוקן על ידי netson ב- 30/05/2014 15:05:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2014 23:15 לינק ישיר 

ראיתי את שני הקטעים, סופסוף!

אברמוביץ יפה, באמת הלם לשמוע את רבינא. אבל כמו שהרבה אמרו לפני- הקול העכשווי שלו גם טוב. הקטע שחייא שורק חמוד מאד, כי באמת כמעט לו היה לו ביטוי בשיר, חוץ מההתחלה ומהסוף. כנראה בגלל שהטון שלו לא מתאים לטונים של אחיו. יותר מזה אין לי הערות...

הקטע הראשון והארוך- לחיות חיי תורה מדהים! גם פרלמן לבד, גם הדואט שלו עם נחום סטארק וגם עם כל המקהלה... אפשר לבכות מרוב שהשיר הזה מרגש!!
כייף לראות את הבוגרים, השירה שלהם הרמונית ויפה ומעוררת זכרונות. השירים שירחמיאל החליט שהם ישירו יפים ברובם וכייף לשמוע אותם בביצוע הבוגרים, אם כי אני לא אוהבת את השיר "לא ברוח ה'" - הוא מתחיל מאד נמוך ולמשך זמן ארוך מדי, והקשר בינו לבין הפזמון כמעט מקרי. הייתי שמחה לשיר אחר במקומו.
אגב, מה בדיוק הלל שם בסוף, ירחמיאל מורה לאחד הבוגרים להתקרב... למה?

באופן כללי, אם אתה, משורר, זה שהחלטת איזה מההסרטות שבידך להכניס לקליפ ואיזה לאו, חבל שלא הכנסת קטע ארוך יותר שנוכל לראות ולשמוע בו את ילדי המקהלה החדשה. אבל בכל מקרה תודה רבה! היה מאד מהנה לראות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

פורום
ממלכה במבחן.
על איסתרק, על מהללאל ועל עצמנו.
בואו לבקר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2014 01:27 לינק ישיר 

תראו מה אני עושה באחת בלילה.

בס"ד

A Life of Torah

איזה יופי! דוד פרלמן, שע"פ מה שזכור לי שמעתי (מאלה ששמעו את הראיון המלא שתקציר ממנו הובא ב"Miami in Concert") שהוא אוהד מיאמי בעצמו לפני שנכנס למקהלה (תחשבו על זה :)), נראה בדיוק כמו מישהו שרואה בעיני רוחו את "אבנר" המקורי מבצע את השיר אי אז ב 1992, והוא פשוט נכנס לנעליו! 
גם אח"כ, כשנחום נכנס, דוד נראה כממצה את החוויה, שוב כ"אבנר" אבנרי יותר מנחום עצמו... גדול!!!

הצגת הבוגרים

איי, איזו התרגשות. המנגינה הדרמטית ברקע מגבירה את דפיקות הלב, כשהבוגרים - אז והיום - זורחים מן המסכים. כמו שהזהרתי פעם - הקטע הזה לא לבעלי לב מיאמי חלש...

מה אתם אומרים, להאמין לשנים שהם כותבים לכל אחד או לסמוך על החישובים שלנו? שאלה עקרונית לגבי התיעוד לדורות בוויקי.

את זאבי קאופמן הם יכלו לקחת מהסולו שלו ב"יעלה ויבוא" - קצרצר אמנם, אבל יותר טוב מכמו שזה נראה עכשיו - כאילו לא היה לו שום סולו בכלל...
מסתבר שאנחנו זוכרים את מה שהם לא? :)

והנה הם נכנסים... (משהו צעק שם "חייא" (15:08) או שלא קלטתי נכון?!)

הבוגרים המבוגרים יותר מאופקים במקצת. רוב הצעירים, לעומתם, מפגינים את החוויה הפלאשבקית שהם נתונים בעיצומה... דניאל מצ'ניק מתרגש יותר מכולם: "הנה מה טוב", זה השיר שלו!
בכל אופן, כשהם באים לסולו (או לטריו, במקרה שלנו) - גם המאופקים ביותר כבר לא באמת יכולים יותר להישאר כאלה :))
הבחירה באייזק בנישי לשיר הזה טבעית. אבל איפה דניאל מצ'ניק?!

scream scream - 
נראה לי שבקטע הזה יצחק פרידמן אומר לדניאל מצ'ניק שהחוויה הזאת פשוט לא מהעולם הזה ולא נתפסת אצלו בכלל... 
...או שככה לפחות אני מפרשת את שפת הגוף שלו בדקה 20:41? :)
(ירחמיאל: "אתם מדברים שם על הבמה?!")

לא ברוח ה'
ירחמיאל, אני כבר יכולה לדקלם יותר טוב את הדיבורים שלך מ"לא ברוח ה'" המקורי :)
(לא חכמה. אני יכולה לדקלם את זה מתוך שינה - את הגרסה העברית לפחות. איי, איזה שיר! טוב. ממשיכה לצפות.)
ג'ונתן ברודי מעולה, חבל שאף פעם לא שמענו אותו במקהלה.
דניאל (נמאס לי לכתוב מצ'ניק. כל עוד לא ציינתי אחרת, זה הוא (אלא מי...)) מעביר רטט של התרגשות, ונראה לי שהוא מעביר אותו גם בעצמו-הוא :)
הסיומת של "לפני ה'" מקסימה! (אלי ס., זה אתה?)
בנישי. כל חברי מיאמי 25 משועשעים. גם ירחמיאל חוזר להתנהג כמו שהתנהג בסולואי בנישי דאז, והכל כמו שהיה :)

הרווחיסטים, כאז כן עתה, משחזרים את "יעלה ויבוא".
לג'ונתן ברודי יש קול ממש יפה!! והוא גם לוקח את העסק ממש ברצינות. חבל שהוא לא היה סולן בולט :'[ [אפשר עדיין לתקן?!]
אח"כ לא הבנתי מי הילד ששר... עד שהסתבר שזה לא היה ילד אלא זאבי קאופמן :]

עבדים היינו
מה יוחנן אמר שם? לא הצלחתי לשמוע :]
נראה בנאדם ממש נחמד.
בכל אופן, נראה שגם הוא די אהב את הסיטואציה השיחזורית...
וגם הוא, כמו ירחמיאל, לא הקפיד על כל הקנייטשים המדוייקים של 94' . ;]
מה לעשות? לא כולם דוד פרלמן.

גם לכם היה חסר משהו ב"עוד ישמע"?!
ציפיתי לריקוד ;]
עוד, יש-מע...
איזה סיום עוצמתי, איזה.

ומזל טוב לאריק סטרן! :]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2014 11:38 לינק ישיר 

אידי כתב:
תראו מה אני עושה באחת בלילה.

זו, מנהלת אמיתית!!!
תודה על הסיקור ועל השקעתך בשעות לא שעות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2014 11:44 לינק ישיר 

תודה נטסון על ההערכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2014 12:26 לינק ישיר 

תודה אידי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2014 13:31 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
תודה אידי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/6/2014 20:01 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2014 23:54 לינק ישיר 

אידי על מה אתם מדברים פה? את מה את מסקרת?

ואסתרק על איזה סרטון את מדברת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2014 13:29 לינק ישיר 

מדובר על הוידאו שהעלה משוררששיער בתחילת האשכול הזה.
( http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=3046782&forum_id=21217 )
ואגב, את חנינא העליתי כאן במיוחד בשבילך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2014 00:24 לינק ישיר 

אידי, איזה סיקור!!!!
ואיזו שעה, כל הכבוד!!! תודה רבה, תמיד כיף לראות את הסיקורים הכל כך אקטואלים שלך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2014 00:27 לינק ישיר 

אידי כתב:
חנינא במיאמי 27

מי שלא מכיר את הקול המקורי של חנינא, שלא יצפה!! עד שיכיר את הביצועים היפהפיים של חנינא כילד וגם את הביצועים שלו כיום, כבוגר.

הורני ה'

דווקא אותי עניין כאן משהו אחר לגמרי...     (למרות שאני לא אוהבת את הביצועים שלו בשלב הזה. הם היו בוסריים מאד.)
אידי, אולי תנדבי לנו עוד כמה אוצרות כאלו...? 

ואיך זה שאף אחד לא העז להעלות כזו בקשה חצופה?! 

-
 בנוגע לסיקור, חמוד לראות על מה כל אחת שמה את הדגש...  וואו כמה זמן לקח לי לאתר אותו... והנה הוא:
הסיקור שלי

בעמוד אחרי זה, מצאתי סיקור נוסף שלך, אידי:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3003861&whichpage=8&forum_id=21217#R_6

(משום מה לא נתן לי להכניס קישור)

תוקן על ידי לבבית30 ב- 19/06/2014 00:47:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2014 00:35 לינק ישיר 

לבבית, אולי כי פשוט הקדמת אותי בכמה שניות?:)
לא אוהבת!!!
שלבבית תכתוב את זה!
אני מאד נהנית, בכל שלב...
תודה רבה אידי!
קליפ יפהפה ונותן טעם לעוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2014 01:16 לינק ישיר 

חחח... לבבית 
כמה צפוי!
מתנצלת, אין לי עוד קטעים כאלה מהמשהו האחר שמשך את תשומת ליבך... בטח לא באיכות כזאת. יש דברים אחרים מהתקופה הזאת, אני אחפש בהזדמנות אי"ה, אבל ממש לא איכותיים.
תודה על הקישורים לעצמנו מאז! נהניתי לקרוא אותם שוב :)
אז יותר התמקדתי על הקולות, וכאן יותר על המראות (האיכות... אין מילים!)
לכן גם לא כתבתי שוב על אלסונינו, כי הרגשתי שאמרתי אז כבר מה שהיה לי...

תמרור - שמחה לשמוע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2014 08:01 לינק ישיר 

אידי כתב:
חנינא במיאמי 27

וידאו מיוחד המעלה ניחוחות בטעם של פעם. רק תפוס מקום והתיישב, הטה אזנך ולקולות הקשב.

אמנם, סביר כי באותם הימים הוא העציב, דכדך ציער ואף הכאיב, כשעל קולו המיוחד של חנינא הוא העיב, אולם כעת במבט לאחור על איך שלבסוף קולו הגיב, נדמה כי מבשר בהחלט על בא אביב, על כך שקולו של רבינא לא הכזיב, הוא עוד ישוב ויפרח וימשיך להלהיב.

אודה שלא הכרתיו, מעולם לא שמעתיו אף לא ידעתיו, ותודה לך, אידי, על העלאתו מהארכיב.

מצטרף בזאת לבקשתה ["החצופה"?] של לבבית, כי תשתפי עמנו אוצרות נוספים ששלית מהחבית (לאו דוקא "מהמשהו האחר שמשך את תשומת ליבה שלה"...).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והימים האלה נזכרים ונעשים: קונצרט "מיאמי 36" - חוה"מ פסח תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.