| נשלח ב-20/4/2014 16:39 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | וואו!!!!!!!!!!!!!!!זה נראה מדהים!!!!!!!!!!!!סוף סוף קצת שינוי בתלבושות.. חבל שרק דיויד פרלמן נשאר......... איך אני אמורה לקבל את התמונות וההסרטות?לבקש באימייל של הפורום?-לא ככ הבנתי.. |
|
לא רק באימייל פרטי שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 16:40 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | | מישהו ראה בקהל אולי את ג'רמי או דוד הרשקוביץ??????????? |
|
לא ראיתי אותם וגם לא את יאיר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 16:44 |
|
| |
חבל.......................ואת איל ראית אולי?אלברט ריצ'י סול מישהו מהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 16:52 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | | חבל.......................ואת איל ראית אולי?אלברט ריצ'י סול מישהו מהם? |
|
לא
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 18:48 |
|
| |
תודה רבה לידידינו elmonsey על הסיקור המיוחד והתיעוד הנפלא. רק אחת אעיר: עליך לתקן את כותרת האשכול "מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשס"ד סיקור + תמונות" ל"מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות". כנראה שהשירים הנוסטלגיים כמו גם הקונצרט המדהים העלו בך ניחוחות וטעמים מן העבר, מאותם הימים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 21:57 |
|
| |
תיקנתי אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2014 23:11 |
|
| |
רוב תודות לאלי שוב על הקליפים.
סיקור קצרצר וראשוני לאחר צפייה בכל הקליפים.
* נראה שירחמיאל ליקט קבוצת פרחים חדשים ומוכשרים, יש שם לא מעט קולות יפים ובעלי פוטנציאל. * הקטע הוואקלי די נועז מבחינת ירחמיאל, רק בשביל זה הייתי מורידה בפניו את הכובע, לגבי הביצוע והשירה עצמה, קשה לי מאד לגבש דעה, הסאונד בהקלטה לא רשמית בד"כ לא מעבירה את האפקט הרצוי בשירים וואקליים. אין ספק שהם עשו מאמץ אדיר, היו כמה וכמה זיופים, אך בגדול זה נשמע די טוב. הילד שעשה את הקולות בהחלט מוכשר, חבל שירחמיאל לא נתן לו קרדיט בסוף השיר. הייתי מאד רוצה לשמוע את השיר הזה בהופעה חיה בעצמי ועוד יותר בCD כאשר השיר מופק היטב. * למרות הפעמים הרבות ששמענו את השיר "חי חי" טרם שיניתי את דעתי לגבי השיר. שיר בינוני שלא מוביל לשום מקום. * אט אט - אצטרך להקשיבה פעמים רבות לשיר בכדי להגיע להחלטה כלשהי. אגב, בפעם הראשונה ששמעתי את השיר משיח, מאד התאכזבתי. שיניתי את דעתי כאשר שמעתי את השיר ב-CD. ייתכן שזה יקרה שוב לגבי השיר הזה. * האלומני: 1. השירה נחמדה. 2. לא אהבתי את הביצוע של יושי. 3. דורון לוין הפתיע אותי לטובה. 4. ראיתם שזלמן לוין הופיע? 5. לפני שנה הרעיון היה נפלא, בסוכות בסדר, הפעם זה כבר לא כל כך מיוחד, למרות שהם חברי מקהלה לשעבר.
* בחירת השירים להופעה: השירים מההופעה מיאמי בירושלים, כן, הבנתי את נושא המופע, אך עדיין, זה כמעט היה נשמע כמו שהיתה לירחמיאל אג'נדה מסוימת בבחירת שירים אלו.
* אני נוטה להסכים עם אלי, למרות הטעויות בשיר I want to know עדיין ביצוע טוב. אני לא זוכרת את שם הילד השלישי, דוד פרלמן, אברהם אלמן והילד השלישי ששכח את המילים - ובכל זאת, יש לו קול יפה מאד ויודע להחזיק מנגינה.
*אשת חיל - אהבתי את השיר, שיר מיאמי טיפוסי. הילדים קצת זייפו אך בגדול שיר יפה.
סולנים: 1. שלמה גורי - אח של? קול יפה 2. אברהם אלמן - כבר אמרתי אחרי ההופעה של סוכות, הוא אחד הכוכבים הבאים., שר יפה, מתיקות ויודע להחזיק מנגינה. רק מה, לא יודעת כמה זמן יהיה במקהלה, עפ"י המראה נראה כבר כבן 12. 3. דוד פרלמן - ואחרי כן ולמרות הכל - גם עם הקול המשתנה, עדיין, קול מקסים ושנים של ניסיון. 4. הילד הבלונדיני שלובש חולצה צהובה זוהרת - אהבתי את הקול שלו, נדמה לי שקיבל רק סולו אחד. 5. הילד שעומד בצד ימין מאחורה, עם המשקפיים לובש חולצה כחולה ( אני חושבת ששמו אביגדור בלוך), שר את החלק הגבוה בדואט בחלק הראשון של 'אשת חיל' - קול מתוק ונפלא. 6. הילד עם החולצה בצבע בורדו (צבי שמחון?)ששר את הסולו השני ב'אשת חיל' קול יפה, מזכיר לי קצת את שלמה גולומבק במראה ובקול.
זהו לעת עתה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2014 22:29 |
|
| |
תודה על הסיקור גריני!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2014 23:48 |
|
| |
| greenie כתב: |  | רוב תודות לאלי שוב על הקליפים.
סיקור קצרצר וראשוני לאחר צפייה בכל הקליפים.
* נראה שירחמיאל ליקט קבוצת פרחים חדשים ומוכשרים, יש שם לא מעט קולות יפים ובעלי פוטנציאל. * הקטע הוואקלי די נועז מבחינת ירחמיאל, רק בשביל זה הייתי מורידה בפניו את הכובע, לגבי הביצוע והשירה עצמה, קשה לי מאד לגבש דעה, הסאונד בהקלטה לא רשמית בד"כ לא מעבירה את האפקט הרצוי בשירים וואקליים. אין ספק שהם עשו מאמץ אדיר, היו כמה וכמה זיופים, אך בגדול זה נשמע די טוב. הילד שעשה את הקולות בהחלט מוכשר, חבל שירחמיאל לא נתן לו קרדיט בסוף השיר. הייתי מאד רוצה לשמוע את השיר הזה בהופעה חיה בעצמי ועוד יותר בCD כאשר השיר מופק היטב. * למרות הפעמים הרבות ששמענו את השיר "חי חי" טרם שיניתי את דעתי לגבי השיר. שיר בינוני שלא מוביל לשום מקום. חחחחחחחחחח אהבתי את הגדרה!!! * אט אט - אצטרך להקשיבה פעמים רבות לשיר בכדי להגיע להחלטה כלשהי. אגב, בפעם הראשונה ששמעתי את השיר משיח, מאד התאכזבתי. שיניתי את דעתי כאשר שמעתי את השיר ב-CD. ייתכן שזה יקרה שוב לגבי השיר הזה. * האלומני: 1. השירה נחמדה. 2. לא אהבתי את הביצוע של יושי. 3. דורון לוין הפתיע אותי לטובה.מה?דורון לוין היהי?איפה אני לא ראיתי אותו!!גם לא במצגת של הסולנים עם השמות!! 4. ראיתם שזלמן לוין הופיע? התכוונת בטח זלמן פולק לא? 5. לפני שנה הרעיון היה נפלא, בסוכות בסדר, הפעם זה כבר לא כל כך מיוחד, למרות שהם חברי מקהלה לשעבר.
* בחירת השירים להופעה: השירים מההופעה מיאמי בירושלים, כן, הבנתי את נושא המופע, אך עדיין, זה כמעט היה נשמע כמו שהיתה לירחמיאל אג'נדה מסוימת בבחירת שירים אלו. מה זה אג'נדה?
* אני נוטה להסכים עם אלי, למרות הטעויות בשיר I want to know עדיין ביצוע טוב. אני לא זוכרת את שם הילד השלישי, דוד פרלמן, אברהם אלמן והילד השלישי ששכח את המילים - ובכל זאת, יש לו קול יפה מאד ויודע להחזיק מנגינה.
*אשת חיל - אהבתי את השיר, שיר מיאמי טיפוסי. הילדים קצת זייפו אך בגדול שיר יפה.
סולנים: 1. שלמה גורי - אח של? קול יפה של חיים יהודה גורי לא? 2. אברהם אלמן - כבר אמרתי אחרי ההופעה של סוכות, הוא אחד הכוכבים הבאים., שר יפה, מתיקות ויודע להחזיק מנגינה. רק מה, לא יודעת כמה זמן יהיה במקהלה, עפ"י המראה נראה כבר כבן 12. 3. דוד פרלמן - ואחרי כן ולמרות הכל - גם עם הקול המשתנה, עדיין, קול מקסים ושנים של ניסיון. 4. הילד הבלונדיני שלובש חולצה צהובה זוהרת - אהבתי את הקול שלו, נדמה לי שקיבל רק סולו אחד. 5. הילד שעומד בצד ימין מאחורה, עם המשקפיים לובש חולצה כחולה ( אני חושבת ששמו אביגדור בלוך), שר את החלק הגבוה בדואט בחלק הראשון של 'אשת חיל' - קול מתוק ונפלא. 6. הילד עם החולצה בצבע בורדו (צבי שמחון?)ששר את הסולו השני ב'אשת חיל' קול יפה, מזכיר לי קצת את שלמה גולומבק במראה ובקול.חחחחחחחחחחחח
זהו לעת עתה. |
|
תודה על הסיקור גריני!!!!!סיקור מקיף!!!!!!
|
|
|
|
|