|
|
| נשלח ב-24/4/2014 21:47 |
|
| |
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!משורשיער!!!אין כמוך!!תודה ענקית עלח התרגום!!!!איזו השקעה!!! ובאמת גם אני לא ידעתישהוא עומד בראש עמותת שירינו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 21:48 |
|
| |
ואידי-תודה!!!אולי מישהו יכול להעלות תמונה שלו לאשכול הסולנים.?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 22:46 |
|
| |
| netson כתב: |  | | מי יודע, אולי תיהיה הופעה וואקלית בקרוב... הלוואי |
|
נשמע מלחיץ קצת... אז רק אם חנינא מנצח.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 23:11 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחח-חנינא אה?אני הייתי מציעה לפוריםפ הבא להביא את דוד ויושי לנצח על המקהלה(רק בשביל המהתלה....) באמת מלחיץ!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2014 00:23 |
|
| |
מודה לכולם על התודות, כמו גם על התגובות האוהדות. אכן, עמותת 'שירינו' (Shirainu), המוכרת יותר כאן בארה"ב, הוקמה ע"י ירחמיאל בעצמו והוא הכח המניע שעומד בראשה. העמותה פועלת ללא מטרות ריווח, ומוקדשת לשימור וקידום העיקרון בו היא מאמינה (או בעצם, בו ירחמיאל מאמין, ובצדק רב) – מוסיקה יהודית עם ערכים תורתיים (Jewish Music with Torah Values). על עיקרון שירה זה כבר שמענו מפיו של ירחמיאל בעצמו, בראיון שהעניק השנה לפורום, בו הסביר: הקונספט הוא שמוסיקה יהודית צריכה לבא מתוך יסודות תורניים (תורתיים). אני לא אוהב את ההגדרה 'מוסיקה יהודית', אני אוהב יותר את ההגדרה 'מוסיקה תורתית' (Torah'dig Music). עוד על מהות השירה היהודית בעיניו של ירחמיאל, ועל פעולותיה והפקותיה השונות של העמותה ניתן לקרא באתר הבית: www.shirainu.org אם-כי, לצערינו, בדומה לאתר הבית של המקהלה, האתר אינו מתעדכן לעיתים קרובות כלל. מה שמחזיר אותנו שוב לצורך של ירחמיאל להאציל סמכויות לכח צעיר, שיהיו מופקדים על הפקת וניהול המקהלה והעמותה מהפן הטכני, כבר אמרנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2014 01:33 |
|
| |
בראש ובראשונה תודה ענקית לאלי על ההסרטות, התמונות הסיקורים וכל היתר...
משורר, תודה על התרגום הנפלא. הראיון הזה חזק ומצריך עיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2014 06:13 |
|
| |
תודה משורר. עצה ידידותית, לפני שאתה כותב מילים באנגלית אולי כדאי לבדוק בגוגל או במילון איך לאיית אותם.
את קליפ האקאפלה אפשר לראות בתקופת ספירת העומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2014 16:58 |
|
| |
תודה רבה אלימונסי על ההסרטות!!!הצילום מאוד איכותי! נראה שיש עתיד חדש למיאמי...קולות מאוד מיוחדים!!!!!! מקווה שהאלבום ייצא השנה!!!!נ.ב זה מאוד קשה לא לראות את הקליפים עכשיו...אבל לפחות את קליפ האקאפלה ראיתי ....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2014 17:00 |
|
| |
ולא ידעתי שירחמיאל עומד בראש עמותת שירנו!!! אדם מוכשר במיוחד!!!!!כמו שכתב משוררששיער.... יש סיכוי שהם יגיעו בזמן הקרוב לארץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2014 21:40 |
|
| |
יישר כוח לכל המסקרים והמתרגמים! בעז"ה אני אראה את מה שיש לראות ולשמוע ואז אוכל להצטרף לדיון הפורה על הילדים החדשים.
אידי, אולי תכירי בעובדה שאין יותר אברמוביצ'ים במקהלה כמו שאני הכרתי בעובדה שאין יותר ממשיכים לשושלת הרשקוביץ הנכבדה (ואני ממעט בתיאורים פה) 
אולי אפשר ללחוץ קצת על ירחמיאל במייל לגבי הופעה בארץ? או לזרוק משהו למנחם? ארי? מישהו?
עבר יותר מדי זמן מההופעה האחרונה בארץ
שנתיים, שמונה חודשים ותשעה ימים!
שזה 983 ימים, 1 שעות, 50 דקות 6 שניות
- 84,937,806 שניות
- 1,415,630 דקות
- 23,593 שעות
- 140 שבועות
בקיצור, זה המון זמן... שמישהו ישלח לירחמיאל את החישוב הזה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2014 22:50 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | יישר כוח לכל המסקרים והמתרגמים! בעז"ה אני אראה את מה שיש לראות ולשמוע ואז אוכל להצטרף לדיון הפורה על הילדים החדשים.
אידי, אולי תכירי בעובדה שאין יותר אברמוביצ'ים במקהלה כמו שאני הכרתי בעובדה שאין יותר ממשיכים לשושלת הרשקוביץ הנכבדה (ואני ממעט בתיאורים פה) 
אולי אפשר ללחוץ קצת על ירחמיאל במייל לגבי הופעה בארץ? או לזרוק משהו למנחם? ארי? מישהו?
עבר יותר מדי זמן מההופעה האחרונה בארץ
שנתיים, שמונה חודשים ותשעה ימים!
שזה 983 ימים, 1 שעות, 50 דקות 6 שניות
- 84,937,806 שניות
- 1,415,630 דקות
- 23,593 שעות
- 140 שבועות
בקיצור, זה המון זמן... שמישהו ישלח לירחמיאל את החישוב הזה :) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2014 00:20 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | החליפות הלבנות האלה נראות קצת מוזרות...לא? |
|
אם הם היו חובשים גם כובעים לבנים הן ממש היו פרחי ירושלים :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2014 00:23 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | | נטסון!!בטח ששאול היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תסתכל בתמונות 67 ו-69 הוא עומד ליד יושי!וגם רואים אותו בוידאו בקישור שהבאתי!!שזה בעצם הביא אותו אחד אחר רק בשרת אחר |
|
טוב. עכשיו ראיתי את קליפ 16(הוואקלי). את טועה! מי שעומד על יד יושי זה לא פחות מאשר דורון לוין הם באותה שורה.. פלא שלבבית לא שמה לב.... לשאול אלסון יש משקפיים חדשות, והוא עומד בשורה הרחוקה יותר מהקהל וזה נראה שהוא עומד ביון יושי לדורון. תבדקי...
תוקן על ידי netson ב- 27/04/2014 00:26:07
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2014 00:36 |
|
| |
קליפ 16
אלי- תודה על הקליפים. בכל אופן הלכתי ישר להוריד את הקליפ הווואקלי(מס' 16). צפיתי בקליפ פעם אחת בלבד. ואני חושב שהתוצאה דיי ברורה. להלן התרשמותי. 1)צילום וידאו מאוד איכותי של אלי! 2) האמת שלא מי יודע מה התרשמתי מהשירה הוואקלית. זה ניסיון דיי יפה שלהם אך אני ציפיתי לראות אותם יותר מקצועיים כמו "המכביסט" ולכן התאכזבתי. לכן אל תפתחו לעצמכם ציפיות גבוהות מהקליפ. לסיכום שירה יפה שלהם אך עדיין לא לרמות בו הייתי רוצה לראות אותם. אז מי שחשב שיהיה הופעה וואקלית(ובעצם רק אני חשבתי כך :-) ) אז שימשיך לחשוב ולחלום :-) 3)הקול של דוד פרלמן מצויין. נראה כמה זמן זה עוד יכול להימשך...
תוקן על ידי netson ב- 27/04/2014 00:57:40
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2014 08:27 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | מודה לכולם על התודות, כמו גם על התגובות האוהדות. אכן, עמותת 'שירינו' (Shirainu), המוכרת יותר כאן בארה"ב, הוקמה ע"י ירחמיאל בעצמו והוא הכח המניע שעומד בראשה. העמותה פועלת ללא מטרות ריווח, ומוקדשת לשימור וקידום העיקרון בו היא מאמינה (או בעצם, בו ירחמיאל מאמין, ובצדק רב) – מוסיקה יהודית עם ערכים תורתיים (Jewish Music with Torah Values). על עיקרון שירה זה כבר שמענו מפיו של ירחמיאל בעצמו, בראיון שהעניק השנה לפורום, בו הסביר: הקונספט הוא שמוסיקה יהודית צריכה לבא מתוך יסודות תורניים (תורתיים). אני לא אוהב את ההגדרה 'מוסיקה יהודית', אני אוהב יותר את ההגדרה 'מוסיקה תורתית' (Torah'dig Music). עוד על מהות השירה היהודית בעיניו של ירחמיאל, ועל פעולותיה והפקותיה השונות של העמותה ניתן לקרא באתר הבית: www.shirainu.org אם-כי, לצערינו, בדומה לאתר הבית של המקהלה, האתר אינו מתעדכן לעיתים קרובות כלל. מה שמחזיר אותנו שוב לצורך של ירחמיאל להאציל סמכויות לכח צעיר, שיהיו מופקדים על הפקת וניהול המקהלה והעמותה מהפן הטכני, כבר אמרנו? |
| .
צודק!!!!!!!
|
|
|
|
|