בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2014 09:17 לינק ישיר 
קליפ 18- זיהוי הפרחים

להלן שמות ילדי המקהלה(קרוב למחצית) רק מי שהצלחתי לשמוע. אבקש שתתקנו אותי בזיהוי הפרחים. (כי יש סיכוי שאני טועה) וכמובן להוסיף עוד שמות!!!
כתבתי את שמות הילדים שהצלחתי לשמוע באופן ברור הן את השם הפרטי והן את שם המשפחה (אך עדיין כאמור יכולה להיות לי טעות)בלבד!
כפי שרואים, ירחמיאל בעצמו לא ידע לאיית כמה שמות, כך שניתן להבין שהפרחים מאוד טריים.

דבר נוסף: האם מתפתחת לנו שולשלת חדשה? שולשלת לבית גורי? ימים יגידו!

1)שלמה גורי.(כן האח של... דיי דומה לו)
2)אברהם הלמן
3)מיכאל ויינגרטן
4)יהודה בראון
5)יוסף חיים סטילר
6) בני מן
7)דוד פרלמן
8)שלמה גרוס
9)אייזיק חסון(הוא"ו בשורוק)
10)יהודה אפנהיימר
11)שמעון יצחקוב

greenie כתב:
...סולנים...
5. הילד שעומד בצד ימין מאחורה, עם המשקפיים לובש חולצה כחולה ( אני חושבת ששמו אביגדור בלוך), שר את החלק הגבוה בדואט בחלק הראשון של 'אשת חיל' - קול מתוק ונפלא.
6. הילד עם החולצה בצבע בורדו  (צבי שמחון?)ששר את הסולו השני ב'אשת חיל' קול יפה, מזכיר לי קצת את שלמה גולומבק במראה ובקול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 09:30 לינק ישיר 

איך קוראים לילד ששר ב i want to know ,לא אברהם הלמן ולא פרלמן?יש לו קול מאוד יפה!! אבל למה הם שכחו את המילים? זה נראה קצת מוזר..כי כמו שאני מכירה את ירחמיאל הוא מאמן את הילדים מאוד חזק....
ו-איך זה יכול להיות שאני לא מכירה את השיר הזה?????למישהו יש אותו ויכול לומר ממתי הוא?(אמא שלי כן הכירה אותו (משפחתי המורחבת אוהדת את מיאמי כבר משנות ה90..)ושאלה אותי בפליאה איך זה שאני לא מכירה....-אז אין לי תשובה לזה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 11:37 לינק ישיר 

מצאתי את השיר ב-miami experience 1...........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 11:38 לינק ישיר 

משורר
תודה ענקית על התרגום סוף סוף משהו הרים את הכפפה ונתן תרגום קולח וברור לראיון באנגלית ועל זה תודה ענקית!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 12:20 לינק ישיר 

השיר מאלבום Victory Entebbe

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 19:49 לינק ישיר 

netson כתב:
נטסון!!בטח ששאול היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תסתכל בתמונות 67 ו-69 הוא עומד ליד יושי!וגם רואים אותו בוידאו בקישור שהבאתי!!שזה בעצם הביא אותו אחד אחר רק בשרת אחר
טוב. עכשיו ראיתי את קליפ 16(הוואקלי). את טועה! מי שעומד על יד יושי זה לא פחות מאשר דורון לוין הם באותה שורה..  פלא שלבבית לא שמה לב....
לשאול אלסון יש משקפיים חדשות, והוא עומד בשורה הרחוקה יותר מהקהל וזה נראה שהוא עומד ביון יושי לדורון. תבדקי...

תוקן על ידי netson ב- 27/04/2014 00:26:07

כן נכון אתה צודק אח"כ בקליפ ראיתי שזה באמת דורון ורציתי לעאדכן אותך שתעיטי אבל שכחתי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2014 22:39 לינק ישיר 

netson כתב:
אם זיהיתי נכון את שעיה כאהן, הבנאדם צמח לגובה!

אז זהו, שטעיתי. או שהוא לא הרגיש טוב או שהוא עזב את המקהלה.
חבל. היה נראה לי שהוא צעיר עדיין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 22:45 לינק ישיר 

התחלופה מוגזמת בעליל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 00:44 לינק ישיר 

הקונצרט השנה היה מאוד מוצלח! המקהלה נשמעה טוב מאוד, התנועות מאוד אחידות וסולנים חדשים עם קולות מעולים אחד אחד!! (כבר מזמן לא היה ככה) 2 או שלש סולנים שעולים לטונים מאוד גבוהים בקלות רבה ולא בצעקות! רק חבל שהמקהלה התחלפה בכזו דרסטיות עם דוד פרלמן בלבד למזכרת מהאהוב והמוכר... האלמניי הוסיפו מאוד כמו תמיד עם כמה בוגרים חדשים: דורון לוין, שלמה גולומבק, אחד עם זקן לא מוכר לי והשאר שכבר היו. ירחמיאל עם מצב רוח כרגיל רק נהיה קצת לחוץ ובקש שקט מוחלט כש introduced את מיאמי 'הקאפעלא החדש', אבל כשהילדים עלו עם החליפות הלבנות (שאהבתי - זה שינוי קצת מכל הצבעוני של השנים האחרונות...) 
הבנתי מה היה הלחץ - זה לא היה נשמע סגנון של מיאמי בכלל, יותר כמו ישיבה בויס אבל לא מקצועי, לא נעים לאוזן..... צריך לצפות כדי להבין... למרות שהילד שעשה קולות של תופים עשה עבודה טובה מאוד! שאר השירים היו טובים מאוד! עם מגוון גדול של סולנים מעולים!

אלו שבלטו מאוד: 

צבי שימחון: (זה שלא ידע איפה להתחיל בשיר i want to know ושאל מדוד פרלמן שיעזור לו...) לדעתי עם הקול הכי מיוחד ושירה טובה מאוד! בשיר אט אט היה לו סולו מאוד יפה ובסוף הסולו העלה את המקהלה טון - transposed זה הזכיר קצת את הסגנון של ישיבה בויס - הוא עשה את זה יפה.

אברם אלמן: כנראה מצא חן בעיני ירחמיאל כי היו לו המון סולו, שר טוב ויפה אבל יש טובים ממנו לדעתי.

הילד עם המשקפיים ששר פעמיים את ה high harmony בדואט - פעם אחת באיך נשיר (שאגב בוצע מאוד יפה ומרגש) ופעם שניה נראה לי בדואט בשיר חדש - לא זוכרת איזה. קול צלול וטוב.

שלמה גורי - שירה טובה - יותר מאח שלו.

דוד פרלמן: מעולה כרגיל רק מעניין איך הוא מרגיש ככוכב לשעבר עם קול עדיין טוב ובכל זאת גנבו לו את הבמה קצת.

אחרי המקהלה ראיתי את דוד פרלמן עם אבא שלו, יצחק פרידמן, את יושי - בחור ישיבה עם כובע ביד! ואת יאיר קעניג שצמח לגובה וכמעט לא זיהיתי - חבל שהוא לא שר באלמניי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 02:42 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

[quote]

מודה לכולם על התודות, כמו גם על התגובות האוהדות.

אכן, עמותת 'שירינו' (Shirainu), המוכרת יותר כאן בארה"ב, הוקמה ע"י ירחמיאל בעצמו והוא הכח המניע שעומד בראשה. העמותה פועלת ללא מטרות ריווח, ומוקדשת לשימור וקידום העיקרון בו היא מאמינה (או בעצם, בו ירחמיאל מאמין, ובצדק רב) – מוסיקה יהודית עם ערכים תורתיים (Jewish Music with Torah Values). על עיקרון שירה זה כבר שמענו מפיו של ירחמיאל בעצמו, בראיון שהעניק השנה לפורום, בו הסביר: הקונספט הוא שמוסיקה יהודית צריכה לבא מתוך יסודות תורניים (תורתיים). אני לא אוהב את ההגדרה 'מוסיקה יהודית', אני אוהב יותר את ההגדרה 'מוסיקה תורתית' (Torah'dig Music).

עוד על מהות השירה היהודית בעיניו של ירחמיאל, ועל פעולותיה והפקותיה השונות של העמותה ניתן לקרא באתר הבית:www.shirainu.org אם-כי, לצערינו, בדומה לאתר הבית של המקהלה, האתר אינו מתעדכן לעיתים קרובות כלל. מה שמחזיר אותנו שוב לצורך של ירחמיאל להאציל סמכויות לכח צעיר, שיהיו מופקדים על הפקת וניהול המקהלה והעמותה מהפן הטכני, כבר אמרנו?

[/quote]

. צודק!!!!!!!

I see that there are things that return you to the forum…

Waiting to hear you more often in great reviews, wise comments or just wonderful responses...

תוקן על ידי משוררששיער ב- 28/04/2014 02:52:36

תוקן על ידי משוררששיער ב- 28/04/2014 02:53:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 06:46 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

[quote]

מודה לכולם על התודות, כמו גם על התגובות האוהדות.

אכן, עמותת 'שירינו' (Shirainu), המוכרת יותר כאן בארה"ב, הוקמה ע"י ירחמיאל בעצמו והוא הכח המניע שעומד בראשה. העמותה פועלת ללא מטרות ריווח, ומוקדשת לשימור וקידום העיקרון בו היא מאמינה (או בעצם, בו ירחמיאל מאמין, ובצדק רב) – מוסיקה יהודית עם ערכים תורתיים (Jewish Music with Torah Values). על עיקרון שירה זה כבר שמענו מפיו של ירחמיאל בעצמו, בראיון שהעניק השנה לפורום, בו הסביר: הקונספט הוא שמוסיקה יהודית צריכה לבא מתוך יסודות תורניים (תורתיים). אני לא אוהב את ההגדרה 'מוסיקה יהודית', אני אוהב יותר את ההגדרה 'מוסיקה תורתית' (Torah'dig Music).

עוד על מהות השירה היהודית בעיניו של ירחמיאל, ועל פעולותיה והפקותיה השונות של העמותה ניתן לקרא באתר הבית:www.shirainu.org אם-כי, לצערינו, בדומה לאתר הבית של המקהלה, האתר אינו מתעדכן לעיתים קרובות כלל. מה שמחזיר אותנו שוב לצורך של ירחמיאל להאציל סמכויות לכח צעיר, שיהיו מופקדים על הפקת וניהול המקהלה והעמותה מהפן הטכני, כבר אמרנו?

[/quote]

. צודק!!!!!!!

I see that there are things that return you to the forum…

Waiting to hear you more often in great reviews, wise comments or just wonderful responses...

תוקן על ידי משוררששיער ב- 28/04/2014 02:52:36

תוקן על ידי משוררששיער ב- 28/04/2014 02:53:36

I try to visit at least once a day but I don't always have anything to comment on besides my hebrew is not that good

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2014 14:09 לינק ישיר 

מה?????????????????.ראית את יאיר????????????????????.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2014 14:09 לינק ישיר 

יש לך אולי תמונה?????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2014 19:02 לינק ישיר 

לא, סליחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2014 19:09 לינק ישיר 

חבל...............
נראה לך שהוא יהיה בהופעה בתשרי?אני בעזה טסה...............

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.