| netson כתב: |  | | אידי כתב: |  | אחרון האברמוביצים עזב... סוף עידן...
|
|
אני בונה עדיין על כך שבCD יהיו כמה ילדים ישנים(כמו שבמי לה' אלי, יאיר קעניג סולן באחד השירים). בין היתר בנימין רבינא אברמוביץ ג'רמי הרשקוביץ וכמובן יהודה גורקין. מקווה שלא להתבדות...
|
|
צר לי לאכזב אף אותך, אולם ככל הידוע לי (משיחה שהיתה לי לפני זמן מה עם מאן דהו מצוות ההפקה), הקלטות הסטודיו לאלבום הקרוב החלו רק אחרי חודש תשרי האחרון. כך שמאד קשה לי להאמין כי ניתן יהיה למצא בין המשוררים שאת האלבום מפארים, את הסולנים הזוהרים שכבר נודעו בשערים. הוסף לכך עובדה נוספת שלמדתי מאותה השיחה, לפיה קיים סיכוי רב שבאלבום הבא נמצא רק ארבעה, חמישה שירים המבוצעים ע"י המקהלה, כשארבעה, חמישה שירים נוספים יבוצעו ע"י הבוגרים (Miami Alumni Choir), ואליהם יצטרפו וישלימו מספר שירים נוספים שיבוצעו בידי שניהם [נכון לשעת השיחה שלי עם אותו מקור, ירחמיאל עדיין התלבט איך בדיוק לעשות זאת: האם אכן להפיק זאת כך, או לשתף את מקהלת הבוגרים לכל אורך האלבום, או אולי בכלל להפיק לבוגרים אלבום נפרד משל עצמם. אגב, למיטב זכרוני, ירחמיאל עצמו שיתף את הקהל בלבטים הללו בקונצרט סוכות האחרון כשלפני שהציג שיר חדש העונה לשם "עם לבדד ישכון" - שיר באנגלית, איטי, והלחן פנטסטי. מאד מאד אהוב עלי אישית - אמר כי "השאלה הגדולה היא מה הולכים להיות האלמנטים באלבום הקרוב, נצטרך לראות איך האלבום מתפתח"], ותגלה כי קטנים הסיכויים שנמצא באלבום הקרוב את הסולנים האהובים שכולנו מחבבים. אין ברירה, ניאלץ בינתיים להאמין לירחמיאל כי הקולות החדשים שיש לו בארסנל אינם נופלים במאומה מהראשונים - ואולי אף עולים עליהם - ולהמתין בסבלנות לצאת האלבום בכדי לאמת זאת... אם נצא ללמוד מההיסטוריה, המקהלה כבר החליפה את עצמה פעמים רבות; סולני העשור פרחו עזבו וצעירים אנונימיים את מקומם תפסו; קולות הפעמונים את המקהלה נטשו, כשקולות אלמונים אל הבמה נכנסו. אולם במבט לאחור, ההיסטוריה בהחלט הוכיחה כי כל זמן שירחמיאל מנצח על המקהלה, אל לנו לחשוש. המשוררים הצעירים אל הבמה גוייסו, בין תווי שירת המלאכים הם בהחלט התבססו, ובמעלות הנגינה מעלה מעלה טיפסו. על כך כבר אמר החכם: דור הולך ודור בא והארץ לעולם עומדת.
|
|