בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2014 06:52 לינק ישיר 

אלימונסי, תודה רבה!
הסרטים ממש באכות מצוינת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 06:56 לינק ישיר 

ירחמיאל עם מצב רוח כרגיל רק נהיה קצת לחוץ ובקש שקט מוחלט כש introduced את מיאמי 'הקאפעלא החדש', אבל כשהילדים עלו עם החליפות הלבנות (שאהבתי - זה שינוי קצת מכל הצבעוני של השנים האחרונות...) 
הבנתי מה היה הלחץ - זה לא היה נשמע סגנון של מיאמי בכלל, יותר כמו ישיבה בויס אבל לא מקצועי, לא נעים לאוזן..... צריך לצפות כדי להבין... למרות שהילד שעשה קולות של תופים עשה עבודה טובה מאוד! שאר השירים היו טובים מאוד! עם מגוון גדול של סולנים מעולים!
 זה באמת סגנון אחר, אבל לעניות דעתי, לפעם הראשונה זה יצא ממש מוצלח.

תוקן על ידי 1r23a ב- 29/04/2014 06:56:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 10:19 לינק ישיר 

אידי כתב:
אחרון האברמוביצים עזב...
סוף עידן...

אני בונה עדיין על כך שבCD יהיו כמה ילדים ישנים(כמו שבמי לה' אלי, יאיר קעניג סולן באחד השירים). בין היתר בנימין רבינא אברמוביץ ג'רמי הרשקוביץ וכמובן יהודה גורקין. מקווה שלא להתבדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 20:25 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
חבל...............
נראה לך שהוא יהיה בהופעה בתשרי?אני בעזה טסה...............

מיאמית אזכורים כלפי שמיא לא נוהגים לכתוב בצורה שמשתמעת בקונוטציה כ"כ שלילית... אני מנתצלת מראש אם רק שכחת את הגרשיים, זה פשוט צורם לי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2014 21:26 לינק ישיר 

אני באמת לא שמתי לב לגרשיים...בעז"ה בפעם הבאה אשים לב:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2014 21:35 לינק ישיר 

"אט אט קומט משיח אט אט..." משום מה השיר לא יוצא לי מהראש...

מה עושים כשאין זמן לקרוא את כל האשכולות? ואין זמן להוריד את כל הסרטונים? למי יש פיתרון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2014 21:38 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
חבל...............
מיאמית אזכורים כלפי שמיא לא נוהגים לכתוב בצורה שמשתמעת בקונוטציה כ"כ שלילית... אני מנתצלת מראש אם רק שכחת את הגרשיים, זה פשוט צורם לי...

!!!HHHHHHHHHHH LOL

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2014 05:07 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
חבל...............

צר לי לאכזב אותך, אולם מקורות מהימנים טוענים כי בכלל לא ברור אם ייערך קונצרט בחוה"מ סוכות הבעל"ט באזור ניו-יורק, זאת משום שישנם למקהלה קריאות להופיע באזורים מרוחקים יותר (Out of town). הדבר הוזכר על-ידי ירחמיאל עצמו, אם אינני טועה, בראיון אותו העניק לנחום סגל בערב חג הפסח (אותו הראיון שתורגם על-ידי באשכול זה), ומבירור שערכתי התברר שאכך כך הם פני הדברים, והם לא נאמרו רק משיקולי פרסום כאלה ואחרים. לא שח"ו חשדנו בו בירחמיאל באי אמירת אמת לצורך שיקולי פרסום שונים. הוא לא באמת זקוק לזה...

ולגופו של ענין: הבוגרים אכן נצפים בד"כ בקונצרטים (את יאיר, לדוגמא, ראיתי בקונצרט שנערך בחוה"מ סוכות האחרון). כחלק ממשפחת מיאמי הם אינם מוותרים על ההזדמנות לשוב ולהשתתף בקונצרטים (אלא שהפעם – מהכיוון ההפוך, של הקהל), ולחזות בהיסטוריה שממשיכה לפרוח בהווה ויוצרת עתיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 05:12 לינק ישיר 

netson כתב:
אידי כתב:
אחרון האברמוביצים עזב...
סוף עידן...

אני בונה עדיין על כך שבCD יהיו כמה ילדים ישנים(כמו שבמי לה' אלי, יאיר קעניג סולן באחד השירים). בין היתר בנימין רבינא אברמוביץ ג'רמי הרשקוביץ וכמובן יהודה גורקין. מקווה שלא להתבדות...

צר לי לאכזב אף אותך, אולם ככל הידוע לי (משיחה שהיתה לי לפני זמן מה עם מאן דהו מצוות ההפקה), הקלטות הסטודיו לאלבום הקרוב החלו רק אחרי חודש תשרי האחרון. כך שמאד קשה לי להאמין כי ניתן יהיה למצא בין המשוררים שאת האלבום מפארים, את הסולנים הזוהרים שכבר נודעו בשערים.

הוסף לכך עובדה נוספת שלמדתי מאותה השיחה, לפיה קיים סיכוי רב שבאלבום הבא נמצא רק ארבעה, חמישה שירים המבוצעים ע"י המקהלה, כשארבעה, חמישה שירים נוספים יבוצעו ע"י הבוגרים (Miami Alumni Choir), ואליהם יצטרפו וישלימו מספר שירים נוספים שיבוצעו בידי שניהם [נכון לשעת השיחה שלי עם אותו מקור, ירחמיאל עדיין התלבט איך בדיוק לעשות זאת: האם אכן להפיק זאת כך, או לשתף את מקהלת הבוגרים לכל אורך האלבום, או אולי בכלל להפיק לבוגרים אלבום נפרד משל עצמם. אגב, למיטב זכרוני, ירחמיאל עצמו שיתף את הקהל בלבטים הללו בקונצרט סוכות האחרון כשלפני שהציג שיר חדש העונה לשם "עם לבדד ישכון" - שיר באנגלית, איטי, והלחן פנטסטי. מאד מאד אהוב עלי אישית - אמר כי "השאלה הגדולה היא מה הולכים להיות האלמנטים באלבום הקרוב, נצטרך לראות איך האלבום מתפתח"], ותגלה כי קטנים הסיכויים שנמצא באלבום הקרוב את הסולנים האהובים שכולנו מחבבים.

אין ברירה, ניאלץ בינתיים להאמין לירחמיאל כי הקולות החדשים שיש לו בארסנל אינם נופלים במאומה מהראשונים - ואולי אף עולים עליהם - ולהמתין בסבלנות לצאת האלבום בכדי לאמת זאת...

אם נצא ללמוד מההיסטוריה, המקהלה כבר החליפה את עצמה פעמים רבות; סולני העשור פרחו עזבו וצעירים אנונימיים את מקומם תפסו; קולות הפעמונים את המקהלה נטשו, כשקולות אלמונים אל הבמה נכנסו. אולם במבט לאחור, ההיסטוריה בהחלט הוכיחה כי כל זמן שירחמיאל מנצח על המקהלה, אל לנו לחשוש. המשוררים הצעירים אל הבמה גוייסו, בין תווי שירת המלאכים הם בהחלט התבססו, ובמעלות הנגינה מעלה מעלה טיפסו.

על כך כבר אמר החכם: דור הולך ודור בא והארץ לעולם עומדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 08:37 לינק ישיר 

אני מקווה שהם כן יעשו הופעות בניו יורק או לפחות באזור!!!!!!!(יש סיכוי שהם יגיעו לארץ?????)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2014 10:32 לינק ישיר 

לדעתי לא שווה להם כלכלית להגיע בארץ א. בגלל המרחק וממילא המחירים של הכרטיסים ב. בגלל שבארץ גם ההרבה שמשלמים על הופעה זה עדיין לא דולרים... ירחמיאל חושב כמו כל בוס אחר בעיקר כלכלית 
נכון שזה מעצבן??? כי אנחנו (בעיקר חברי פורום זה ) רוצים שיתחשבו בנו קצת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 12:34 לינק ישיר 

משוררששירר- מקווה שזה לא נכון... זאת אומרת ששנתיים וחצי שנים התבזבזו בלא להקליט שירים? זה לא נשמע לי הגיוני, שבתקופת זמן זו היו רק הופעות. האם מישהו יכול לברר אצל אחד הפרחים כדי שנשאל אותו אם היו הקלטות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 13:38 לינק ישיר 

אוי.
אז איך אני אכתוב ערך וויקי על חייא? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 17:43 לינק ישיר 

יש לי תחושה שחלקכם לא מבינים איך עובדים העניינים. כאשר המקהלה נוסעת להופעות הדורשות טיסה, ההורים משלמים על עלות הטיסה לילדיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2014 23:29 לינק ישיר 

greenie כתב:
יש לי תחושה שחלקכם לא מבינים איך עובדים העניינים. כאשר המקהלה נוסעת להופעות הדורשות טיסה, ההורים משלמים על עלות הטיסה לילדיהם.

נכון מאד!!ירחמיאל אמר את זה כבר בעבר!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.