|
|
| נשלח ב-18/5/2014 01:37 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | | אח"כ ילד אחר החריז שעכשיו ישירו שיר חדש של האלבום החדש מתחיל עם המילים "אשת חיל" וממשיח עם "בואי בשלום"מתוך התפילה. (אני לא יכתוב מה קרה עם הסולן בסוף השיר בדואט עם דוד פרלמן זה תצטרך להסתכל בווידיאו...) |
|
אלי,צפיתי בוידאו חיפשתי וחיפשתי ולא ראיתי ולא מצאתי כלום...
לכשאיהיה לי מוכן(וזה יכול לקחת המון זמן), אעלה את תובנותיי לגבי ההופעה.
תוקן על ידי netson ב- 18/05/2014 12:36:07
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 10:04 |
|
| |
לפי מה שראיתי בקליפ הנ"ל,דיויד פרלמן היה מעולה בעוד שהסולן השני, אברהם אלמן,קצת פישל....(עלה בטון במין צווחה כזאת....) לדיויד נשאר קול מדהים עדיין!!! מקווה שיבוא גם להופעה בארץ ושישאר במקהלה לפחות עד הופעות תשרי תשע"ה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 10:59 |
|
| |
טוב, לאחר צפייה חוזרת. לא ממש תאהבו את המסקנה שלי לגבי השיר אט אט, אך בכל זאת, אחלק אותה עמכם, כי הרי להשאיר אותה בבטן, לא שייך.
ירחמיאל צריך דחוף להוסיף קצת קצב והרמוניות לשיר, כי בגדול, כרגע, זה נשמע ונראה כמו שהילדים שרים את השיר עם עצירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 12:19 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | לפי מה שראיתי בקליפ הנ"ל,דיויד פרלמן היה מעולה בעוד שהסולן השני, אברהם אלמן,קצת פישל....(עלה בטון במין צווחה כזאת....) לדיויד נשאר קול מדהים עדיין!!! מקווה שיבוא גם להופעה בארץ ושישאר במקהלה לפחות עד הופעות תשרי תשע"ה..... |
|
בסדר, זה קורה. חשבתי משהו יותר רציני... __________________ אם דוד פרלמן יבוא לארץ לדעתי ישבר שיא בזה שילד מהמקהלה מגיע שלוש פעמים להופעה בארץ ברציפות ובכלל(!). אני צודק?
תוקן על ידי netson ב- 18/05/2014 12:20:11
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2014 00:32 |
|
| |
סיקור
הסיקור שלי מתייחס לשירים שעניינו אותי ולכן אליהם אתייחסותי.
הקדמה:
ראשית, אלי מסריט מהולל. הסרטות ברורת ומדויקות. ואוו... אשריך אלי!!!
כמה נקודות: 1) ירחמיאל הופיע בהופעה זו המון על הבמה. (נוכחותו היתה דיי חשובה לאור העובדה שרוב מוחלט של הילדים לראשונה הופיעו בקדמת הבמה ולא בשורה השלישית או הרביעית כבהופעת סוכות). ועם כל זאת הילדים הילדים שרו חופשי ופתוח. מה שאני לא זוכר בכל ההופעות האחרונות שהיה! ישנם ילדים שדיי התחברו לשירים ושרו את השיר מליבם ואפשר לראות את זה לפי תנועות גופם ואת זה מאוד אהבתי.
2)בהופעה זו נוכחתי לדעת שיש המון סולנים מצויינים בעידן זה לפרחי מיאמי! יפה עשה ירחמיאל שנתן לכמה שיותר לשיר סולו! הסולן שמשך את תשומת ליבי הוא שמעון("שימי") יצחקוב(למרות שלא קיבל המון קטעי סולו). ______________________________________________________________
סיקור
קליפ מס' 2 אט אט.
המילים: "יבנה בית המקדש, במהרה, במהרה בימינו בימינו. אט אט קומט משיח אט אט, קומט שוין שנעל אריין, פרייעלאך זאל מען זיין, בית המקדש גיין עם משיח צדקנו" (חסרים לי עוד משפט מסויים שסיומו הוא "וכשנים קדמוניות" מי שהספיק לשמוע והבין שיעדכן בפורום ).
הסולן שמשך את תשומת ליבי הוא שמעון יצחקוב מופיע בדקה 1:53.( לבוש בחולצה ירוקה)
אם הייתי שומע את השיר הזה בשמע הייתי נותן לו 10. וזה אכן מגיע לו בשמע!
לצערי דווקא הצפייה בו הורידה אותו מהציון הגבוה. מה שהוריד ממני את הציון הוא הכוריאוגרפיה שהיו בה מצד אחד אלמנטים דווקא חדשים ומרעננים אך מצד שני סגנונות שלא מתחבר אליהם. הציון לשיר הוא: 7.
קליפ מס 3 "איך נשיר" איי איי איי. בדיוק בשיא, השיר יסתיים. הלחן והעיבוד לא מאהובים עלי(בלשון המעטה) והכוריאוגרפיה כמובן שאין. לכן התמקד במה שאהבתי. את קולם וטונם של הילדים ושליטתם בו. פשוט מצויינים.
על אף האמור, לא הייתי נותן לשיר זה יותר מציון 5 (וגם בזה אני Larg)
קליפ מס' 4. בחירת שירים מעניינת. מאוד אהבתי את שילוב השירים. הכיאורגרפיה היתה מצויינת. ושוב קולות הסולנים המוצלחים! הסיום של יבוא הוא חדשני מוצלח ויפה! ציון למחרוזת: 10
קליפים מס' 6 7 8 השיר "אני מאמין".
אתחיל מהסוף: הציון 10+! תודה רבה לירחמיאל שהחזיר שוב את השיר הזה לבמה, כ"כ אהבתי אותו, בעבר וגם היום. בשיר זה יש המון תנועה ושינויים ושוב מגון עצום של סולנים. הוסיפו את הלחן המדהים והיבוד המחודש(כבר לא דאנס. זה פשוט יופי אחר!)וקבלו את הציון דלעיל. חבל רק על הסאונד והרמקולים שלא היו טובים. אין ספק שהשיר הזה שב לבמה בין היתר בעקבות ההופעה של הפרחים בירושלים. ירחמיאל משתדל בדר"כ לשיר שיר שירושלים מוזכרת בו!
קליפ מס' 13
אכזבה גדולה. דווקא 2 סולנים ששרו טוב בשירים אחרים. לפיכך אתמקד בדברים החיוביים. שוב הסולנים למרות שכחו, ידעו לשיר בלי הרבה לחץ.( אחרים במקומם היו הרבה יותר מתרגשים.) אין ספק שדוד פרלמן לקח את ניסיונו האישי , לא נלחץ, וזרם עם זה הלאה. כל הכבוד לו! לידד בגילו זה דיי נדיר להתנהג בהופעה חיה מול קהל אלפים. פשוט בגרות גדולה יש לו! אני מעדיף לא לדרג את הסרטון הזה בכלל..
קליפ 16 - וואקלי
*** קליפ 18- זיהוי הפרחים _____________________________
הערות בקצרה. 1)בקליפ הבוגרים- שאל אלסן לא קיבל הרבה סולו וחבל. אולי בפעם הבאה. מי יודע...
2)קליפ מס 19, סאונד על הפנים...
__________________________________-
לסיכום
א. הייתי מביא להופעה, ציון של90%. ב. זה אומר ששווה להגיע להופעה בארץ! ג. מצד שני מן הסתם שבארץ יופיעו פחות ילדים ככה שאפשר להוריד כמה אחוזים מה- 90 ... ד. כל אחד יסיק את המסקנות לעצמו...
תוקן על ידי netson ב- 19/05/2014 13:54:03
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 19:19 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | שמתי לב שכמעט כל המקהלה הם ילדים חדשים דוד פרלמן עדיין היה במקהלה היה לו כמה קטעי סולו... ...תגובות בבקשה!!!!!!!!!!!! |
|
כעת אני רואה שחלק מהילדים עוד הופיעו בשנה שעברה במופע " חי חי". כנסו: לכאן או לכאן
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2014 23:18 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | בתשכה - זלמן לוין הוא פרח מתקופת מיאמי בירושלים +-, אבל גריני לא התכוונה ברצינות :) |
|
ובין היתר הוא הוא היה סולן יחד עם שייע גורקין וג'ושוע נבטן בשיר אם אשכחך ירושלים. ותודה לחסידיסק על המידע
ואידי, אם ראיתי טוב יש על זה ערך ריק בויקי...(על דיסק "מיאמי בירושלים")
תוקן על ידי netson ב- 21/05/2014 23:32:39
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 06:16 |
|
| |
בטח, שהתכוונתי ברצינות. גם זלמן פולק וגם זלמן לוין הופיע במקהלת האלומני בהופעה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 11:25 |
|
| |
[quote]הסיקור שלי מתייחס לשירים שעניינו אותי ולכן אליהם אתייחסותי.
הקדמה:
ראשית, אלי מסריט מהולל. הסרטות ברורת ומדויקות. ואוו... אשריך אלי!!!
כמה נקודות: 1) ירחמיאל הופיע בהופעה זו המון על הבמה. (נוכחותו היתה דיי חשובה לאור העובדה שרוב מוחלט של הילדים לראשונה הופיעו בקדמת הבמה ולא בשורה השלישית או הרביעית כבהופעת סוכות). ועם כל זאת הילדים הילדים שרו חופשי ופתוח. מה שאני לא זוכר בכל ההופעות האחרונות שהיה! ישנם ילדים שדיי התחברו לשירים ושרו את השיר מליבם ואפשר לראות את זה לפי תנועות גופם ואת זה מאוד אהבתי.
2)בהופעה זו נוכחתי לדעת שיש המון סולנים מצויינים בעידן זה לפרחי מיאמי! יפה עשה ירחמיאל שנתן לכמה שיותר לשיר סולו! הסולן שמשך את תשומת ליבי הוא שמעון("שימי") יצחקוב(למרות שלא קיבל המון קטעי סולו). אני שמתי עין על עוד סולן: מיכאל וויינגרטן (אחד הסולואים שלו זה הפזמון של 'רווח' בוואקאלי) סולן מעולה! ______________________________________________________________
סיקור
קליפ מס' 2 אט אט.
המילים: "יבנה בית המקדש, במהרה, במהרה בימינו בימינו. אט אט קומט משיח אט אט, קומט שוין שנעל אריין, פרייעלאך זאל מען זיין, בית המקדש גיין עם משיח צדקנו" - לא יכל לחבר מילים חדשות לכבוד השיר החדש, זה היה נראה לי מוזר שהוא השתמש עם מילים משיר ישן... (חסרים לי עוד משפט מסויים שסיומו הוא "כימי כימי עולם, כימי כימי עולם וכשנים קדמוניות" מי שהספיק לשמוע והבין שיעדכן בפורום ).
לצערי דווקא הצפייה בו הורידה אותו מהציון הגבוה. מה שהוריד ממני את הציון הוא הכוריאוגרפיה שהיו בה מצד אחד אלמנטים דווקא חדשים ומרעננים אך מצד שני סגנונות שלא מתחבר אליהם. לא אהבתי שחזר על תנועות ישנות כמו השערים. הציון לשיר הוא: 7.
קליפ מס 3 "איך נשיר" איי איי איי. בדיוק בשיא, השיר יסתיים. הלחן והעיבוד לא מאהובים עלי(בלשון המעטה) והכוריאוגרפיה כמובן שאין. לכן התמקד במה שאהבתי. את קולם וטונם של הילדים ושליטתם בו. פשוט מצויינים.
על אף האמור, לא הייתי נותן לשיר זה יותר מציון 5 (וגם בזה אני Larg) ואני כ''כ התרגשתי מהשיר
קליפ מס' 4. בחירת שירים מעניינת. מאוד אהבתי את שילוב השירים. הכיאורגרפיה היתה מצויינת. ושוב קולות הסולנים המוצלחים! הסיום של יבוא הוא חדשני מוצלח ויפה! גם כן אהבתי את הסיום! ציון למחרוזת: 10
קליפים מס' 6 7 8 השיר "אני מאמין".
אתחיל מהסוף: הציון 10+! תודה רבה לירחמיאל שהחזיר שוב את השיר הזה לבמה, כ"כ אהבתי אותו, בעבר וגם היום. בשיר זה יש המון תנועה ושינויים ושוב מגון עצום של סולנים. הוסיפו את הלחן המדהים והיבוד המחודש(כבר לא דאנס. זה פשוט יופי אחר!)וקבלו את הציון דלעיל. חבל רק על הסאונד והרמקולים שלא היו טובים. אין ספק שהשיר הזה שב לבמה בין היתר בעקבות ההופעה של הפרחים בירושלים. ירחמיאל משתדל בדר"כ לשיר שיר שירושלים מוזכרת בו!
קליפ מס' 13
אכזבה גדולה. דווקא 2 סולנים ששרו טוב בשירים אחרים. לפיכך אתמקד בדברים החיוביים. שוב הסולנים למרות שכחו, ידעו לשיר בלי הרבה לחץ.( אחרים במקומם היו הרבה יותר מתרגשים.) אין ספק שדוד פרלמן לקח את ניסיונו האישי , לא נלחץ, וזרם עם זה הלאה. כל הכבוד לו! לידד בגילו זה דיי נדיר להתנהג בהופעה חיה מול קהל אלפים. פשוט בגרות גדולה יש לו! אני מעדיף לא לדרג את הסרטון הזה בכלל.. למה אני אוהבת לראות קליפים עם פשלות?
קליפ 16 - וואקלי
*** קליפ 18- זיהוי הפרחים _____________________________
הערות בקצרה. 1)בקליפ הבוגרים- שאל אלסן לא קיבל הרבה סולו וחבל. אולי בפעם הבאה. מי יודע...
2)קליפ מס 19, סאונד על הפנים...
__________________________________-
לסיכום
א. הייתי מביא להופעה, ציון של90%. ב. זה אומר ששווה להגיע להופעה בארץ! ג. מצד שני מן הסתם שבארץ יופיעו פחות ילדים ככה שאפשר להוריד כמה אחוזים מה- 90 ... ד. כל אחד יסיק את המסקנות לעצמו...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 11:32 |
|
| |
הערותי בצבע כחול
| annete כתב: |  | ...סיקור
קליפ מס' 2 אט אט. המילים: "יבנה בית המקדש, במהרה, במהרה בימינו בימינו. אט אט קומט משיח אט אט, קומט שוין שנעל אריין, פרייעלאך זאל מען זיין, בית המקדש גיין עם משיח צדקנו" - לא יכל לחבר מילים חדשות לכבוד השיר החדש, זה היה נראה לי מוזר שהוא השתמש עם מילים משיר ישן...צודקת בהחלט! אגב מהלחן של המילים האלו בשיר אפשר לעשות לדעתי שיר שלם
(חסרים לי עוד משפט מסויים שסיומו הוא "כימי כימי עולם, כימי כימי עולם וכשנים קדמוניות" מי שהספיק לשמוע והבין שיעדכן בפורום ). תודה על ההשלמה. באמת לא חשבתי שאומרים את המילה "כימי" 4-5 פעמים...
לצערי דווקא הצפייה בו הורידה אותו מהציון הגבוה. מה שהוריד ממני את הציון הוא הכוריאוגרפיה שהיו בה מצד אחד אלמנטים דווקא חדשים ומרעננים אך מצד שני סגנונות שלא מתחבר אליהם. לא אהבתי שחזר על תנועות ישנות כמו השערים. לא הבנתי מה הבעיה? בגלל זה,זה לא טוב או לא יפה? הציון לשיר הוא: 7...
*** קליפ מס' 13
אכזבה גדולה. דווקא 2 סולנים ששרו טוב בשירים אחרים. לפיכך אתמקד בדברים החיוביים. שוב הסולנים למרות שכחו, ידעו לשיר בלי הרבה לחץ.( אחרים במקומם היו הרבה יותר מתרגשים.) אין ספק שדוד פרלמן לקח את ניסיונו האישי , לא נלחץ, וזרם עם זה הלאה. כל הכבוד לו! לידד בגילו זה דיי נדיר להתנהג בהופעה חיה מול קהל אלפים. פשוט בגרות גדולה יש לו! אני מעדיף לא לדרג את הסרטון הזה בכלל.. למה אני אוהבת לראות קליפים עם פשלות? אני ממש לא אוהב! אולי בגלל העובדה שאני חושב מה היה קורה אילו הייתי במקומו...:-)
|
|
תודה אננט על קריאתך את תגובתי. ידעתי שזה ארוך ולא לכל אחד יש את הזמן להגיב...
תוקן על ידי netson ב- 22/05/2014 11:34:43
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 11:50 |
|
| |
| netson כתב: |  |
לצערי דווקא הצפייה בו הורידה אותו מהציון הגבוה. מה שהוריד ממני את הציון הוא הכוריאוגרפיה שהיו בה מצד אחד אלמנטים דווקא חדשים ומרעננים אך מצד שני סגנונות שלא מתחבר אליהם. לא אהבתי שחזר על תנועות ישנות כמו השערים. לא הבנתי מה הבעיה? בגלל זה,זה לא טוב או לא יפה? טוב ויפה, אבל לדעתי שיר חדש עם תנועות חדשות ולא מוכרות יותר מרשים.
הציון לשיר הוא: 7...
*** קליפ מס' 13
אכזבה גדולה. דווקא 2 סולנים ששרו טוב בשירים אחרים. לפיכך אתמקד בדברים החיוביים. שוב הסולנים למרות שכחו, ידעו לשיר בלי הרבה לחץ.( אחרים במקומם היו הרבה יותר מתרגשים.) אין ספק שדוד פרלמן לקח את ניסיונו האישי , לא נלחץ, וזרם עם זה הלאה. כל הכבוד לו! לידד בגילו זה דיי נדיר להתנהג בהופעה חיה מול קהל אלפים. פשוט בגרות גדולה יש לו! אני מעדיף לא לדרג את הסרטון הזה בכלל.. למה אני אוהבת לראות קליפים עם פשלות? אני ממש לא אוהב! אולי בגלל העובדה שאני חושב מה היה קורה אילו הייתי במקומו...:-)
דוד פרלמן היה עוזר לך:)
תודה אננט על קריאתך את תגובתי. ידעתי שזה ארוך ולא לכל אחד יש את הזמן להגיב... נהניתי לקרא ולהגיב על הסיקור!
תוקן על ידי netson ב- 22/05/2014 11:34:43 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 16:48 |
|
| |
| annete כתב: |  |
לצערי דווקא הצפייה בו הורידה אותו מהציון הגבוה. מה שהוריד ממני את הציון הוא הכוריאוגרפיה שהיו בה מצד אחד אלמנטים דווקא חדשים ומרעננים אך מצד שני סגנונות שלא מתחבר אליהם. לא אהבתי שחזר על תנועות ישנות כמו השערים. לא הבנתי מה הבעיה? בגלל זה,זה לא טוב או לא יפה? טוב ויפה, אבל לדעתי שיר חדש עם תנועות חדשות ולא מוכרות יותר מרשים.
הציון לשיר הוא: 7...
*** קליפ מס' 13
דוד פרלמן היה עוזר לך:)
תודה אננט על קריאתך את תגובתי. ידעתי שזה ארוך ולא לכל אחד יש את הזמן להגיב... נהניתי לקרא ולהגיב על הסיקור!
|
היי נהנתי מאד!!לקרוא את הסיקור של שתיכם!! ויש לי מה להוסיף!! א.בסרטון 13 יש 3 ילדית ששרים את-i want to know והילד הבהיר(בפנים)שעומד ליד דוד פרלמן אני כמעט בטחוה שהוא אח של שלמה גולומבאך!!הוא דומה לו מאד וגם זכור לי שמישהו כתב פה שאחד מהילדים קוראים לו גולומבאך ומעניין אם הם קשורים!! ב.-מיד אחרי שדוד פרלמן גומר את הסולו שלו הוא כמעט נקרע מצחוק!!!וזה פשוט חמוד לראות אותו מנסה לא לצחוק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2014 15:57 |
|
| |
| netson כתב: |  | הערותי בצבע כחול
...סיקור
קליפ מס' 2 אט אט. המילים: "יבנה בית המקדש, במהרה, במהרה בימינו בימינו. אט אט קומט משיח אט אט, קומט שוין שנעל אריין, פרייעלאך זאל מען זיין, בית המקדש גיין עם משיח צדקנו" - לא יכל לחבר מילים חדשות לכבוד השיר החדש, זה היה נראה לי מוזר שהוא השתמש עם מילים משיר ישן...צודקת בהחלט! אגב מהלחן של המילים האלו בשיר אפשר לעשות לדעתי שיר שלם
(חסרים לי עוד משפט מסויים שסיומו הוא "כימי כימי עולם, כימי כימי עולם וכשנים קדמוניות" מי שהספיק לשמוע והבין שיעדכן בפורום ). תודה על ההשלמה. באמת לא חשבתי שאומרים את המילה "כימי" 4-5 פעמים...
לצערי דווקא הצפייה בו הורידה אותו מהציון הגבוה. מה שהוריד ממני את הציון הוא הכוריאוגרפיה שהיו בה מצד אחד אלמנטים דווקא חדשים ומרעננים אך מצד שני סגנונות שלא מתחבר אליהם. לא אהבתי שחזר על תנועות ישנות כמו השערים. לא הבנתי מה הבעיה? בגלל זה,זה לא טוב או לא יפה? הציון לשיר הוא: 7...
*** קליפ מס' 13
תודה אננט על קריאתך את תגובתי. ידעתי שזה ארוך ולא לכל אחד יש את הזמן להגיב...
|
כנראה שאלי גרסטנר גם חשב ככה... השיר הראשון בדיסק החדש של ישיבה בויס מתחיל עם המילים: ''אדיר אדירנו, ד' אלוקינו...'' במנגינה זהה לחלוטין!! (קום שוין שנעל אריין = אדיר אדירנו, פריילאך זאל מען זיין = ד' אלוקינו.......)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2014 20:06 |
|
| |
אלי אם אפשר עדיין לא קיבלתי את ההסרטות. זה ממש דחוף לי.
|
|
|
|
|