בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2014 09:54 לינק ישיר 

תבקש מאלימונסי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2014 11:35 לינק ישיר 

netson כתב:

elmonsey כתב:

אח"כ ילד אחר החריז שעכשיו ישירו שיר חדש של האלבום החדש מתחיל עם המילים "אשת חיל" וממשיח עם "בואי בשלום"מתוך התפילה. (אני לא יכתוב מה קרה עם הסולן בסוף השיר בדואט עם דוד פרלמן זה תצטרך להסתכל בווידיאו...)

אלי,צפיתי בוידאו חיפשתי וחיפשתי ולא ראיתי ולא מצאתי כלום...

לכשאיהיה לי מוכן(וזה יכול לקחת המון זמן), אעלה את תובנותיי לגבי ההופעה.

תוקן על ידי netson ב- 18/05/2014 12:36:07

טוב אחרי הצתה מאוחרת  גילתי, הבחוריצ'יק נשנק בקול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2014 11:38 לינק ישיר 
ועוד כמה הערות...

השיר החדש "בואי כלה" עוד יכנס לפנתיאון השירים השקטים של מיאמי לדעתי... ציון 10+
אלי הקליפ של אני מאמין יעוד אראה בל"נ שנים ארוכות. ממש מצויין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 02:04 לינק ישיר 

אלימונסי תודה ותודה אלף פעם על ההסרטות פשוט חרשתי את זה 30 40 פעם עכשיו יש לי גם סיקור לא ארוך כדי לא לחזור על מה שכבר כתבו.
א.אהבתי מאוד את הביגוד החדש
ב. יצאתי עם תחושה שאני כמעט בטוח שהיא אמיתית שאין בהרכב הזה לצערי הרב קולות מיוחדים כמו שהיו בהרכבים קודמים לא תמצאו שם יאיר או גורקין בנימין רבינא יצ'י ספינר וכדו' יש שם אחד שלדעתי הוא הכוכב וזה לא שמחון אלא זה דווקא שמעון יצחקוב שלו יש קול יחודי 
יש שם הרבה קולות יפים אבל לא יודע עם מיוחדים ממש. מקווה מאוד שאני טועה
ג.בנוגע לשירים אז גם בזה יש לי תחושה לא הכי טובה זה לא נשמע ממש להיטים חוץ מהשיר באנגלית שמבצעים אתזה שלושה ילדים. 
ד. הטעויות דווקא אהבתי כי זה נדיר בהחלט במיאמי זה נראה הופעה זורמת כזו גם ירחמיאל מדבר שם עם חברה באמצע..
ואגב מה פשר החלפת הרמקולים בשיר אט אט ששתי סולנים לפני שהולכים לסולו הם מחליפים עם חבר רמקול, מה שי מצב שיש מקרפונים שלא עובדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2014 22:24 לינק ישיר 

יש מצב שאתה צודק בקשר לכוכבים שיש/אין, אבל עד שלא ייצא dvd לא נוכל לדעת בוודאות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 00:05 לינק ישיר 

אידי כתב:
יש מצב שאתה צודק בקשר לכוכבים שיש/אין, אבל עד שלא ייצא dvd לא נוכל לדעת בוודאות...

צריך את הדיסק כדי לדעת? לא ברור לי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2014 09:27 לינק ישיר 

לדעתי קשה לקבוע לפני הדיסק, כי -

א. עד שייצא - השמים הם הגבול... אולי יצנח הרבינא הבא (אין דבר כזה )
ב. אולי יתגלה הרבינא הבא (אין דבר כזה ) ששתק עד עכשיו.
ג. אולי נגלה שאחד הסולנים ששמענו הוא-הוא הרבינא הבא (אין דבר כזה ) ורק לא הבחנו בזה בגלל האיכות הביתית של ההקלטה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2014 15:56 לינק ישיר 

אין דבר כזה!!! אם זה משפחה שלנו אנחנו אוהבים אותם בכל מקרה ומותר לומר שיש חסרונות גדולים בהרכב הזה או במילים אחרות שאין שם כוכבים מיוחדים.. אבל את צודקת שווה לחכות למשהו מושקע אולי זה ישנה את דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי "אט אט" חוה"מ פסח תשע"ד סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.