| נשלח ב-23/4/2014 17:29 |
|
| |
@ריח הדבש- מרווה לצמא- א.קווין@
סיפור בהמשכים חדש, אוחזים כעת בפרק השלישי. אני באופן אישי מצפה מהסופרת לסיפור טוב! אחת הסופרות האהובות עלי...
בשלב הזה לא ברור מה קורה עם הבעל של (שכחתי ת'שם:)... יש למישו השערה?
תוקן על ידי אסתרק ב- 29/04/2014 22:25:17
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2014 20:11 |
|
| |
חי'יקי משהו, לא?
|
|
| נשלח ב-13/5/2014 22:48 |
|
| |
אסתר קווין במרווה לצמא? לא חבל על הסיפור שלה? משום מה סיפורים במרווה יוצאים דלוחים משהו... תראו את ההבדל בין ספרי רחל שור שפורסמו במרווה לבין אלו מהם שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 17:43 |
|
| |
אהמ... נאלצת לומר שיש משהו. באמת היחס שלי לסיפור הוא באופן של "כבדהו וחשדהו";) ובנוגע לר. שור.... אההההמממממ.... אני חושבת שכולם אצלה דלוחים במידה שווה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2014 23:59 |
|
| |
השבוע היא פירסמה סיפור מדהים במרווה לצמא! שגרם לי לצמרמורות.. על משכיר דירה וכו'.. משהו באמת יפה...
בכלל, השבוע הם כאילו עלו ברמה מבחינת הכתיבה, ככה נראה לי לפחות. לא יודעת:)
|
|
| נשלח ב-25/6/2014 21:45 |
|
| |
איכשהו פיספסתי כמה שבועות קריאה סדירה במרווה, וכבר הגיעו לפרק 13. אז אני אתחיל מכאן ונראה איך הסיפור מתקדם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2014 00:05 |
|
| |
נערתי קצת את האבק מעל האשכול, בכל אופן חצי שנה לא הגיבו כאן... סתם מה שרציתי לומר לגבי מרווה לצמא- עיתון מדהים שמה שיפה בו זה שהוא נקי נקי נקי לא תוכלו למצוא בו שום דבר, אפילו לא צבע של שיער ועיניים! אבל לפעמים הוא מדי נקי... רחל שור התחילה שם סיפור משהו על ההורים שנתקעו במחסן, ובגלל סיבות מסוימות הפסיקו לה אותו באמצע, והיא נאלצה לסגור אותו בצורה מוזרה, לכן היא לא כותבת שם יותר סיפורים בהמשכים. וחייקי- פתאום היא ילדה... אגב, נועה היא בתו של רוזנברג מרוסיה, כך נודע לי מפי מדליפניות שעובדות במרווה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2014 14:40 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | נערתי קצת את האבק מעל האשכול, בכל אופן חצי שנה לא הגיבו כאן... סתם מה שרציתי לומר לגבי מרווה לצמא- עיתון מדהים שמה שיפה בו זה שהוא נקי נקי נקי לא תוכלו למצוא בו שום דבר, אפילו לא צבע של שיער ועיניים!
אה? לא הבנתי את העניין עם הצבעים. ולמה זה יפה?
אבל לפעמים הוא מדי נקי...
כשקמח "נקי מדי" הוא מאבד את כל הערכים התזונתיים שלו. בשונה מקמח מלא ובריא. לכן לא קוראת מרווה כדי לא להתעצבן.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2014 15:43 |
|
| |
זה יפה שאף אחד לא שם לב אפילו לדברים האלה שחסרים, שמת לב שאף פעם לא כתוב שם את המילה 'כיף' או משהו דומה. ואני לא חושבת שיש בעיה בצבע של עיניים ושיער, אבל הם מצנזרים מאוד מאוד מאוד, שמא יגיעו לידי כך שיכתבו שלבחורה היו עיניים תכלת ושיער בלונדיני, אז הם מלכתחילה גם לא כותבים שלרב היו עיניים חומות וזקן לבן אלא משהו כזה כמו עיניו החודרות וזקנו העבות... לפני שהעיתון יורד לדפוס הוא עובר 17 מבקרים ומבקרות רוחניים! שימי לב, אין בעיתון מילה על פוליטיקה ואפילו לא חצי פרסומת! ולגבי הקמח את צודקת, ולכן אני קוראת גם מרווה ולא רק.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2014 01:18 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | נערתי קצת את האבק מעל האשכול, בכל אופן חצי שנה לא הגיבו כאן...
סתם מה שרציתי לומר לגבי מרווה לצמא-
עיתון מדהים שמה שיפה בו זה שהוא נקי נקי נקי
נכון!
לא תוכלו למצוא בו שום דבר, אפילו לא צבע של שיער ועיניים!
אבל לפעמים הוא מדי נקי...
רחל שור התחילה שם סיפור משהו על ההורים שנתקעו במחסן, ובגלל סיבות מסוימות הפסיקו לה אותו באמצע, והיא נאלצה לסגור אותו בצורה מוזרה, לכן היא לא כותבת שם יותר סיפורים בהמשכים.
מה? איזה סיפור? זכור לי משהו כזה, ולא יודעת על מה מדובר. נראה לי זה הי'ה ממזמן... לא?
וחייקי- פתאום היא ילדה...
וואי!! איך שזה הפריע לי!!
אבל מצד שני - אם לאנשים נראה שזה יותר עדיף, אז למה לא?
אגב, נועה היא בתו של רוזנברג מרוסיה, כך נודע לי מפי מדליפניות שעובדות במרווה... |
|
הי, רציני???
ואת בטוחה שזה מותר לפרסום??
זה נראה לי סוד מדרגה ראשונה.. אני טועה?
אידי... זה לא שכל מה שאין זה באמת אסור, אלא זה פשוט -לא ראוי. הצחקת אותי עם הקמח מלא:) וזה לא שאת חיבת להסכים, וגם אני - שקוראת אותו, בהחלט מתעצבנת מאד מהמילים כמו הנאה צרופה וכו', כי לפעמים זה כל כך מוזר לא להגיד "כיף"... אבל אין מה לומר - אחרי שאת מתרגלת לסגנון, את בהחלט מבינה ש - למה לא? אפשר גם ככה, ואם זה יותר עדיף מבחינות מסוימות - אז ודאי שכדאי. ואני בכלל לא שמתי לב שהם לא שמים את הענין של הצבעים. אם לא מהלעלעל! זה לא נראה שם כזה נורא.
וסליחה שאני אומרת. אבל לא בטוח שזה בדיוק הסיבה לכל זה.. יכולות להיות עוד סיבות שאינן ידועות לנו, ולא דווקא שזה "אסור" או משהו דומה. אלא בגלל סיבות אחרות לגמרי, לא יודעת אם הבנתם את כוונתי אבל נניח לזה.
ולגבי הפרסומות - בהחלט! לפעמים, בעיתונים שונים זה משעמם. אבל תחשבי על שבת, שאת רוצה סוף סוף ללכת לישון עם ערימה ענקיתתת של עיתונים, ומתוך חבילה של 4-5 עיתונים שמקבלים כל שבוע, בקושי עיתון אחד מתוך כלל החבלה הזו, אפשר לקרוא - כי הוא היחיד בלי הפרסומות!!! אז מה נעשה בשבת? סיוט! ולפעמים, את רואה הבטחה חגיגית של "30 עמודי תוספת" או משהו בסגנון, ומגלה שבסה"כ, רוב העיתון גדל בגלל עמודי הפרסומות שנוספו בו.. שקרנים:( אז פה את יכולה לדעת, שכשכתוב לך תוספת של עמודים זה אומר שבאמת הוסיפו לך עוד כמה עמודים עמוסים באותיות, והלוואי שגם תמונות וציורים קולעים.. ולא כמה מריחות צבע שאסור לך אפילו להעיף מבט לכיוונם כי שבת היום ובעיקרון אם לא השיעמום שתקף אותי כתולעת ספרים שנשארה בלי שום מילה כתובה (חוץ מפונט בגודל 50 לפחות של "הבשורה החדשה הגיעה אל..."... ) ובעיקרון היא לא היתה אמורה לפתוח את העיתון הזה כי יש דעות שהוא מוקצה לכל דבר אבל כידוע אסור לתולעת להישאר בלי משהו לקרוא, כי כשהעינים יוצאות בחיפוש זה כמו תולעת שיוצאת בחיפוש אחרי אוכל.. ואם היא לא תאכל - יאכלו אותה.. :) וגם כי לפעמים כשהם להוטים לקבל פרסומות, את רואה שלא תמיד הן חינוכיות, מה שנקרא "הגולם קם על יוצרו" - דברים שלא הית מאמינה שהם יסכימו להכניס לעיתון "חרדי"! אבל הפרסומות שלו כל כך לא חינוכיות.. שחבל על כתבה או שתים של חינוך ילדים, אם ממילא הילדים לא קוראים אותה אלא את הסלוגן של החברה שמחליף את המשפט הבנאלי "אמא תקני לי את..."...
ותאמיני לי אידי, גם אני עד לא מזמן שמתי עליו וטו, ולא שאני לא אוהבת עיתונים מסוננים!! אלא שהוא הי'ה נראה לי מנופה מדי.. כמו שאמרת על הקמח מלא וכו'.. היתה לו שפה מליצית שנראתה לי תקועה ולא קשורה, וקצת עיצבן אותי לקרוא אותו. אבל אחרי קצת זמן שקצת ירדה לי ההתנגדות העיוורת, וידעתי להעמיד את הדברים שמעצבנים אותי במקום אחד ואת התועלות של העיתון בצד שכנגד - גיליתי שכן, בהחלט יש ממה להחכים, ובהחלט יש לו אפילו רמה יותר גבוהה לפעמים משל עיתונים אחרים ונחשבים!! ובשורה חדשה - זה נראה שיש ב"ה ירידה תלולה מאד ברמת המליציות הלא קשורה, ויותר דיבורים עם תוכן מאשר ניסיון להכניס תוכן וערכיות בכוח לתוך המילים.
חושבת ששווה לנסות:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2014 01:54:07
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2014 02:10:01
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2014 02:20 |
|
| |
חחח טוב לדעת שאני לא מבזבזת לשווא את השעות הקטנות בלי שזה יכנס לראש הניצפים.. גם כשאני עיפה עדין קוראים אותי? חברה, לא לקחת רציני, ראו הוזהרתן, ולמרות שניסיתי להיות אוביקטיבית, כנראה שבכ"א השעה משפיעה במשהו... פשוט עד שיש לי זמן... אני משתדלת לנצל אותו. ואנחנו בהכי הכי!
| האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה | | | | | |
|
|
| | הפורומים הנצפים בשעה האחרונה | | | | | |
|
|
| |
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2014 02:23:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2014 14:35 |
|
| |
עיתון מרווה לצמא, הוא עיתון נחמד, חיסרון הפרסומות באמת קצת מפריע.... אני גם אחת שאוהבת עיתונים בשביל הפרסומות.... אבל זה באמת עוזר בשבת. אפשר לומר שהעיתון הזה "שמרני" מידי, אבל כבר הספקתי להתרגל אליו, בכל אופן, העיתון הכי מעניין, זה "משפחה".....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2014 15:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2014 16:37 |
|
| |
אידי, לקטע הזה של הצבעים והפרסומות קוראים ס'איז פאסט נישט.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2014 16:40 |
|
| |
ומיאמוש אני מסכימה איתך
|
|
|
|