בית פורומים ממלכה במבחן

***קנז***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2015 11:22 לינק ישיר 

יפה פילאק! יש לך אתזה:)
ובכלל, טוב לראות אותך כאן שוב:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 13:02 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 23:31 לינק ישיר 

המטרה שלו היתה ברורה לדעתי. לעקוב אחרי החוטפים על מנת להודיע מי המדינה שחטפה שיוכלו להיכנס איתה למשא ומתן. ממש לא לנסות להציל. זה פשוט לא שייך... ולגבי הפחד שלו מפני חזרה לעיר בגלל שהוא עריק. זה לא ככ מסתבר כייון שעם המידע שיש לו הוא יכול לקבל תגמולים. בטח לא להיפך. וזה נכטן מה שאולה אומרת הוא התעלף וניתפס הרי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:38 לינק ישיר 

ולגבי האישיות שלו. אין אנשים מושלמים וגם השחצנות הזו היא חיסרון. על אף שלא הייתי קוראת לה שחצנות אלה זווית ראיה מאד מאד מסויימת. המונדרים- עם כל רגשי הנחיתות שלהם, הטובים שביניהם מרגישים להיפך, גאוות יחידה ואולי גם התנשאות והרגשה שאנחנו יותר טובים מיכם. ואני גם נוטה להסכים עם אסתרק לגבי הטענה שמידת האמת היא נר לרגליו. והדוגריות היא השפה שצריך לדבר בה עם כל בני האדם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 23:47 לינק ישיר 

זה לא רק דוגריות... מילא היו מתייחסים אליהם , הכוזרים מוצגים ככאלה שממש מזלזלים בהם ( לא איסתרק...)
ולמרות זאת ואולי בגלל יש להם כבוד עצמי שלא תלוי בשום דבר.
השחצנות - כך קראתם לזה היא הדרך שלו להוכיח  , לא הייתי קוראת לזה שחצנות אלא זלזול... אם אתה הוא הנסיך וככה אתה מתנהג אז במה נבחרת להיות הנסיך... מה אתה שונה ממני?
ראינו שלדמויות אחרות (כוזריות!) הוא לא התייחס בזלזול הזקנה שנתנה לו סידאר , החיילים בפלוגה שלו...וכו'

אה, ומהללו הדיון קודם על שהמשיך לרדוף לא המשיך לרדוף , למה המשיך וכו' לא רלוונטי כאמור....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2015 17:28 לינק ישיר 

פילאק כתבה:

זה לא רק דוגריות... מילא היו מתייחסים אליהם , הכוזרים מוצגים ככאלה שממש מזלזלים בהם ( לא איסתרק...)
השחצנות - כך קראתם לזה היא הדרך שלו להוכיח  , לא הייתי קוראת לזה שחצנות אלא זלזול... אם אתה הוא הנסיך וככה אתה מתנהג אז במה נבחרת להיות הנסיך... מה אתה שונה ממני?
ראינו שלדמויות אחרות (כוזריות!) הוא לא התייחס בזלזול הזקנה שנתנה לו סידאר , החיילים בפלוגה שלו...וכו'

אה, ומהללו הדיון קודם על שהמשיך לרדוף לא המשיך לרדוף , למה המשיך וכו' לא רלוונטי כאמור....

אני מכירה גם בימינו מגזרים, קבוצות, שמזלזלים בהם ולמרות זאת יש להם כבוד עצמי שלא תלוי בשום דבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2015 21:49 לינק ישיר 

רידה, מניסיון שדורש התנצלות?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/7/2015 22:18 לינק ישיר 

האמת שלא לזה התכוונתי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2015 22:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2015 02:45 לינק ישיר 

רידה כתבה:

פילאק כתבה:

אני מכירה גם בימינו מגזרים, קבוצות, שמזלזלים בהם ולמרות זאת יש להם כבוד עצמי שלא תלוי בשום דבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

גם אני מכירה.
חב"ד למשל. לא מקבלים שום הכרה מהמגזר החרדי, למרות שברור שאנחנו חלק מהם וגם מסננים אותנו על ימין ועל שמאל מרוב העיתונים החרדים.
גם עבור המגזר החסידי אנחנו לא חלק, למרות שברור שאנחנו חסידות, ומהגדולות שקיימות, (את לא חסידה... את חב"דניקית)
אבל יש לנו מספיק כבוד עצמי:-) ב"ה. .. ותעיד רידה;-)

אגב, אני יודעת שגם מבחינתנו אנחנו יודעים שאנחנו שונים מכולם וכמעט לא דומים לאף אחד... ובכל זאת, יש התייחסויות מקוממות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2015 08:52 לינק ישיר 

חחח בדיוק אליכם התכוונתי. ולגבי הכבוד העצמי- אהממ... התאפקתי לא להוסיף עוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > ***קנז***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.