|
|
| נשלח ב-1/5/2014 12:24 |
|
| |
אור, א) מדוהר על נבואות שהתגשמו אלפי שנים אחרי שנכנסו לקנון. ב) גם בארצות האיסלם חיו היהודים בפחד תמידי. ג) ישראל וירדן הן חלק מארץ ישראל. לבנון ככל הידוע לי לא היתה שוממה. ד) ירושלים וצפת לא ׳שיגשגו ופרחו׳.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 12:30 |
|
| |
אבל לגבי התגשמות נבואות, נעזוב את הנבואות שדיברו על המאה הששית לפנה״ס שאין לנו מספיק מידע על ההתרחשויות בה. ונגלה שנבואת השיבה לארץ לא התגשמה. התנאי הקודם לשיבה הוא תשובה, דבר שממש לא קרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 12:31 |
|
| |
עוד ראיה היסטורית ליהדות היא השואה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 12:37 |
|
| |
| אריאל73 כתב: |  | | עוד ראיה היסטורית ליהדות היא השואה. |
|
אריאל
לא הבנתי, איך?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 12:49 |
|
| |
בתנ״ך כתוב בערך מאה פעם שאם עם ישראל עוזב את ה׳ - ה׳ מעניש אותו. בערך אלפים שנה עבדנו את ה׳ ואז החלטנו שוב לעזוב אותו. והופ - הוא העניש אותנו. וכגודל העבירה כך גודל הגזירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 12:58 |
|
| |
אלפיים שנה עבדנו את ה'? בדור המדבר עבדנו את ה'? בדור השופטים עבדנו את ה'? המלכים בית שני, למה נחרבו,? בכל הגלות כולם עבדו את ה'? נדמה לי כי ההפך בתחילת המאה החלה התעוררות דתי גדולה חסידים ליטאים לומדי תורה. יותר מאשר קודם- ודאי לא כמו היום, אבל בכל זאת שונה לטובה מהדורות הקודמים, השבתאים הפראנקיסטים המשכילים, לפי דעתך ה' חיכה כמה מאות שנים ונזכר להעניש? יש לך את ספרי הנ"ח של ה'? במלחמת העולם השניה מתו 60 מיליון אנשים, השמדת עם היה גם לארמנים לצוענים וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 13:12 |
|
| |
ירוחם, דור המדבר לא היה לפני אלפים שנה. הפרנקיסטים מנו כמה אלפי אנשים. השבתאים היו יהודים מאמינים ויראי שמים. החל מהמאה ה19 החלה תופעת ההתחלנות בישראל אבל היא הגיעה לממדים עצומים במחצית הראשונה של המאה ה20.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 13:21 |
|
| |
הבית הראשון חרב כי עזבו את תורת אלוהים ועבדו ע"ז הבית השני חרב כי עזבו את תורת אלוהים ועבדו לתורה אחרת תורתם של הפרושים גירוש ספרד קרה כי השפעתם של הראשונים גדלה עם תורתם החדשה גזירות המליניצקי התרחשה עם גמר חיבורו של השולחן ערוך לתורה האחרת השואה קרתה בגלל התחזקותם של האחרונים הליטאים החסידים לכל פלגיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 13:39 |
|
| |
אני חווה התגלות שמימית קיברנטית!, הנהלת החשבונות בשמים תקשרה איתי באמצעות ניק בפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:52 |
|
| |
אריאל אם ממה שכתוב בתורה בתוכחות, אתה מקיש על השואה, אז תמשיך ללמוד את פרשת התוכחות ותגלה- כי כל מה שכתוב בפ' בחוקותי, במדינת ישראל, אין לתוכחות הכתובות שם ,היום כל זכר. נהפוכו. למרות כל דברי הבלע שמטיחים בה כל גדלויי וקטני החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 15:39 |
|
| |
מטפחת, איך חווית את ההתגלות רק אחרי עשרות תגובות העוסקות בפעולותיו של ה׳ כפי שהן נראות לנו? או שהשואה שונה מקיום עם ישראל, המצב הכלכלי בארץ והעלייה . נ.ב. אני רוצה להדגיש שאין לראות באמור כאן תחליף להתייעצות עם מלאך ו/או גורם שמימי מוסמך.
תוקן על ידי אריאל73 ב- 01/05/2014 15:40:08
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 16:16 |
|
| |
| אריאל73 כתב: |  | מטפחת, איך חווית את ההתגלות רק אחרי עשרות תגובות העוסקות בפעולותיו של ה׳ כפי שהן נראות לנו? או שהשואה שונה מקיום עם ישראל, המצב הכלכלי בארץ והעלייה . נ.ב. אני רוצה להדגיש שאין לראות באמור כאן תחליף להתייעצות עם מלאך ו/או גורם שמימי מוסמך.
תוקן על ידי אריאל73 ב- 01/05/2014 15:40:08
|
|
יש לך במקרה כתובת דוא"ל או טלפון, לגורם השמימי המוסמך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 16:25 |
|
| |
אריאל, יחזקאל הנביא טוען בתוקף שהשיבה לארץ תהיה לפני התשובה. זה כן התקיים. הוא גם טוען שתהיה תשובה אח"כ, ויתכן שגם זה מתקיים מול עינינו. האם זה סותר לנאמר בתורה ובספרים נוספים? אולי כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 16:51 |
|
| |
בהמשך לדברי שם האחר, קשה לי להתאפק: [ אולי גירוש ספרד היה בגלל שהמציאו בה את הזוהר?
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 17:36 |
|
| |
חזקואמץ, לגבי הודעתך הקודמת, הכשל הוא דווקא משום שאינני מניח קיום של מחולל ניסים, אלא שאלת קיומו היא היא לב הדיון
תפוזי, יפה הגיב לך אורלציון.
|
|
|
|
|