| נשלח ב-28/4/2014 11:20 |
|
| |
על שקיפות אאוטינג וסגירת חשבונות
היתה פעם קבוצת אנשים שמתוך חשיבה עמוקה הגיעו למסקנות לא מקובלות בחברה שהם היו בה, בצר להם, ומתוך רדיפות ממשיות, הם פנו אל הרשת. זו סיפקה להם במה לכתוב להתכתב וגם להתווכח, לשקוע בחכמה שהם מצאו לנכון לעסוק בה, ומתוך חשש לשלומם, התקינו שיהא אדם שואל בשלום חבירו בניק. וקבעו להם חוקים מוצקים שלא לגלות לשוק מי הם ומה שמם, וקראוהו בשם איסור האאוטינג. חכמים שבהם ראו בדבר עוד תועלת והוא שבכך יתאפשר להם לנהל דיון נקי לגופו של ענין ומבלי להכניס בתוכו אמוציות אישיות.
במשך הזמן, התקבצו לשם עוד אנשים, ולהם מטרות שונות לגמרי. מתוך ההקפדה על חוקי ההסתרה והאאוטינג, שלגבי רבים כאן אינם אלא אנכרוניסטים, בעידן הפייסבוק ודומיו, ראו הם בחוקים האלה אמצאים נהדרים לתכסיסי הרשע שלהם. מדובר באנשים שאין להם הרבה אינטרס בדיון ענייני על מנת להגיע לאיזשהו בירור. אלא בהוצאת כעסים ומריבות על יריביהם בלבד. נמצדו הם למילים של החוק בניגוד לרוחו וכוונתו. יכול אדם לנהל דיון בן עשרות עמודים כאשר הטענה המרכזית בדבריו זה 'עזוב, אתה לא מבין מהחיים שלך כלום, אני היחיד שיודע ורשאי לחוות דעת'. חכמים להרע הם, לא אומרים את זה בצורה כה חשופה. אבל באמצעות הצפת ציטוטים ומראי מקומות רלוונטיים ולא רלוונטיים, דיבור בשפה גבוה גבוה ותוכן אין, רשימת מגילות ארוכות מלאי מליצות עוקצניות, השכילו הם להשתמש בחוקי החסיון לרעה.
הללו למדו גם את אמנות החלפת ניקים מדי כמה חודשים, והחזקה בכמה ניקים, באחד מרחיב ובשני מקצר, באחד הא חבר שלך ובשני יורה בך זיקי מוות. כאשר כל זה משמש תכסיסי מלחמה והשפלה כנגד הזולת, כאשר ההתקפות כביכול לא קשורות לאותו אישיות.
הרי, לפנינו, חברים, שאלה קלאסית של העדפת הטעם על החוק היבש. לטעמי, (בנוסף למגרעות רבות נוספות בסיסטם של הניקים וההסתרה לענ"ד) אין כל הגיון להרשות למישהו להשתולל בלי קשר לכל מטרה, כאשר ההגנה הזאת עומדת לצידו. לפעמים מותר לנו לגלות שהוא א הוא ב הוא ג, הוא זה שאינו מתבייש לכתוב אותם שטויות בשמו המלא בעיתונים אתרים וקובצים, הוא זה שכותב לחבריו על ביב השופכים דפה, הוא זה שמצפה ליחס ענייני בחסות ניקו.
יצחק
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2014 13:41 |
|
| |
ידידי: כבר טחנת את הנושא הרבה פעמים. אם האשכול היא מחאה על מישהו ? אז קיימת את מצוות מחאה בהידור רב !!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2014 15:03 |
|
| |
אותי מעצבן במיוחד שאותו "רב-ניקים" רואה את עצמו כמשגיח וכשוטר מחשבות מטעם הדת, ובכל פעם שמישהו כותב משהו שנשמע ממנו אפילו ברמז הנחה שלא לפי הדת האישית/הקהילתית של אותו רב-ניקים, הוא מזדרז להגיב משהו, לא בהכרח בעל תוכן, ובעיקר עוקצני ותועמלני. אותו רב-ניקים בדרך כלל אינו חותר לשום דיון אמיתי (הוא עצמו כמעט ואינו מעלה נושאים לדיון, אינו משתתף בדיונים לשמם, אינו מגיב על תגובות שאינן נוגדות את "דתו" אפילו אם הן מוטעות ושטחיות), הוא מומחה לערפל ולהציף בנתונים והודעות שמתייחסות רק למה שנוח לו. בנושאים שהוא יודע שידו על התחתונה, הוא מתאמץ לבלבל כאילו "לא ברור", "יש מקום לדון", "דיון זה אינו מתאים לפורום פתוח", "אפשר להניח הנחות יסוד אחרות" וכו' וכו'. יש כאן התמודדות לא שוה, כי אדם נורמלי אינו יושב כאן כל היום, ואין ביכולתו להגיב בכל עת על כל תגובה רדודה או מניפולטיבית. ואילו אותו אחד נדחף לכך מכוח דחף נפשי של "הגנה" על הדת ועל הזהות הנפשית שלו או השד יודע מה.
אבל, זו תכונתו של פורום אינטרנטי פתוח, ועלינו לקבל את הדברים הטובים עם הרעים שיש בו. בתקוה שמי שמחפש אמת יידע להבדיל בין בקשת האמת ובין שטיפת מוח של "עורך דין" של הדת והחרדיות.
תוקן על ידי בן_קוהלת ב- 28/04/2014 15:12:21
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2014 19:01 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | יצחק |
| אני מבין שכתשובת המשקל ציבורי התחלת לחתום את שמך. אך כמה יצחק איכא בשוקי. ומה תיקון תיקנת.?
תוקן על ידי Zeev_w ב- 28/04/2014 19:02:38
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2014 20:06 |
|
| |
קיבלתי בתוקף משרתי כנציב קבילות הפורום תלונה על אאוטינג מסוג מסויים. טרם בדקתי את כל מה שצריך לבדוק. אבל הכלל נגד אאוטינג הוא ללא פשרות.
מי שסבור או חש (שתי דרכי ידיעה) שיש התקפות חריפות מדי, מוזמן להגיב לכל התקפה לגופה ולא לגופו של מגיב.
זה קצת מוזר, אבל ראוי להשתדל לא לכתוב נגד אופי של כותבים בפורום במיוחד למרות שהרצועה הותרה אולי יותר מדי כלפי מחברים מחוץ לפורום (אני עצמי כידוע מעלה טענות נגד רבנים שונים, החל בר' חיים ויטאל וכלה ברב זילברשטיין על פסקים שונים שלו, אם כי אני מקפיד לנמק).
אני משער שיש הבדל בין טענה מנומקת כגון "הפסק הזה מחמיר" כפי שמוכח ב... לבין הטענה "המניע של הכותב הוא להיות חשוב בשמים ולתפוס מלאכים" אלא אם כן ניתן למצוא את הגילוי הזה אצל הכותב עצמו.
אם יש כותב בפורום שתוקף דעות וגישות בפורום, זו זכותו כל עוד הוא עושה זאת בצורה מנומקת ולא מעליבה. אם הוא עושה זאת בצורה הומוריסטית, זה לשבח.
אבוי לנו אם לא נוכל לצחוק על עצמנו.
מכל הסיבות האלו ואחרות אני רואה גנאי בהיטפלות למישהו באשמה שלקח על עצמו להיות "שוטר מחשבות". אם הוא מעלה נימוקים, יש להתייחס אליהם ולא לגופו של כותב. אם הוא מעליב, יש להסביר שלא כן ייעשה ואם צריך למחוק את העלבונות. (במקרים חמורים באמת אפשר לשקול חסימה, והיום חסימה פירושה לקבל אישור כתיבה לניק אחר או אותו ניק. ידוע לי שמנהל הפורום שלנו מקפיד לעסוק אישית בבירור פניות למרות שזה מעכב קבלה כדי למנוע מטרידים והטרדות).
בכל אופן, סבורני שלתקוף כותב אחד, ולייחס לו ניקים שונים, זה לא ראוי. אם אדם טרח ויצר כמה ניקים, סימן שרצה שלא יזהו ביניהם ויתייחסו אליהם כאישים שונים. וכיון שדרכנו להתייחס לכתיבה ולא לכותב, אין זה ראוי לצאת נגדו.
אני כן מסכים לדבר אחד שכתב יהי אור. אם יש מישהו שתוקף וחוזר ומבקר מתוך גישה שניתן לזהות כ"משטרת מחשבות" מותר לענות באותו מטבע של הומור ולכתוב לו "דבריך נשמעים כמו משטרת מחשבות". זה ולא מעבר לכך.
אפשר להמשיך לדון ככל שרוצים בנושא זה ואולי אלמד דברים חדשים. אבל נא ונא ונא להקפיד לא לאזכר ניקים על מנת לתקוף אותם. ובוודאי שלא לחבר בין זהויות.
*** יש כאן דבר מעניין. החוקה וכללי המוסר והעדינות אוסרים על אאוטינג. אך מה עם אאוטינג למחצה של ניק לניק? צריך לתקן את החוקה...
*** גילוי נאות: הכותב משמש בתור נציב קבילות של הפורום כדי לקבל ולטפל בפניות וערעורים על חריגות מהחוקה ופגיעות בכותבים. התגובה יכולה להחשב לרשמית למחצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 02:05 |
|
| |
זאב, ואם אחתום גם בשם משפחה ואכתוב שקוראים לי יצחק לוי, זה יעזור לך? וכמה יצחק לוי איכא בשוקא? ואולי אני סתם משקר וקוראים לי חיים כהן? למי שאינו מכיר את הבן אדם לרוב גם שם אינו מגלה כלום.
כל זה מאד שונה כאשר יש אדם ששמו ידוע והוא מנסה לשחק מיליון משחקים. והכי הזוי כאשר פה הוא כותב לחברים על ביב השופכים של עצכח ושם יש לו עשרים ניקים בעצכח כפול חמש עשרה בפייסבוק שבהם נוהג להשתלח בכל מי שמזיז לי בלי רסן ובצורה ילדותית, על זה אני מדבר. אני בכלל לא סוד וכל מכירי מכירים אותי כאדם אחד שכותב כאן או כתב כאן בשם יהיאור, לא שקרן צבוע.
מיימוני
תמהני שאתה נוטה כאן משיטתך הרציונלית בכל מקום ללכת אחרי טעם תכלית וגדר הדבר והנך נצמד פה ללשון החוק היבש.
בכלל הדיון הזה הזוי. שוויו בנפשכם שמיכי אברהם היה בא ואומר שאסור לקרוא לו פה מיכי כי הוא חותם בשם mdabraham ומי אמר שזה בכלל מיכי? או נדב שנרב היה טוען ששנרב_נ זה בכלל לא הוא, והיה מיתמם כאילו אינו יודע מיהו בכלל. באותו מידה לכתוב שדינואזורס **** מצונזר מצונזר מצונזר ***
הדבר ידוע לכל מי שמכיר אותו או קרא פעם שורה אחת ממנו, והוא אינו מפחד להגיד את זה כאשר הוא צריך להגן על עצמו או לתקוף אחרים. ההיתממות הזאת מצחיקה.
יכול אדם לפתוח כמה ניקים כאשר מטרתו לשעשע, או להציג דעות שונות, או מכל סיבה אחרת. לא כאשר המטרה הוא לתקוף ולהיתמם כאילו שזה לא הוא.
ההקפדה כאן כאילו חוקי האאוטינג ניתנו למשה מסיני ונידונים כפי המילים על הנייר בלבד הזויה.
תוקן על ידי יהיאור ב- 29/04/2014
תוקן על ידי נציב קבילות הפורום 02:07:10
תוקן על ידי עצכח ב- 29/04/2014 07:59:01
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 08:07 |
|
| |
יהי היקר ביותר
יש לך טענות מוצדקות.
כמו:
זה לא הגון לנצל ניק וחסינות מפני זיהוי כדי לתקוף אחרים.
כל אחד יכול לקשר סגנון כתיבה לסגנון כתיבה ולדעת ממילא. למה שהפקחים ידעו והתמימים לא?
יש אנשים שתוקפים בכל מקום ולא רק בפורום ורק בפורום מגינים עליהם (הבנתי נכון?)
אז כל זה נכון ולא נכון.
נכון שלא יפה לתקוף אחרים ולנצל חסינות מפני זיהוי.
נכון שחוקה היא דבר פורמלי.
ועדיין.
זכותו של כל אדם בישראל ובגויים לפתוח כאן ניק ואם יכתוב בהתאם לחוקת הפורום זה יתקבל.
זכותו של כל אדם בישראל ובגויים שלא יזהו אותו ולא ירמזו על זהותו.
וחובתו של נציב קבילות הפורום הוא לבזבז זמן על מחיקות, ואם הוא גם מיימוני אז הוא יכתוב הודעות ארוכות כדי להסביר למה.
מה שאתה יכול לעשות נגד מבקרים שנראים לך לא הגונים:
לכתוב נימוקים מדוע מה שהם עושים לא הגון.
לכתוב קטע הומוריסטי עליהם ואם זה לא יהיה פוגעני, זה יהיה חמוד.
(אבל אם יתלוננו עליך איני יודע מה יהיה).
לכל אחד מאיתנו יש שור קטן בפנים שקופץ על כל סמרטוט אדום, ולכל אחד סמרטוט משלו ואדום משלו.
גם לי.
שים לב: אם אתה כותב את כל ההודעה הארוכה בלי איזכורים ורמזים, זה עובר וזה בסדר. השתדלתי להשאיר את רוב התוכן שלך. זה בהחלט סביר לטעון נגד מישהו שהוא מנצל את האינטרנט כדי לתקוף בלי להזדהות. אני זוכר שלי עשו זאת והתחלתי לבדוק את עצמי אם זה נכון או לא. (והיה עלי להודות שיש איזה חסרון אתי בלהיות מסוגל לכתוב נגד בלי לגשת למושא ההתקפה ולשוחח איתו אישית).
אנא נצל את הכשרון שלך לאשכולות לא אישיים, ורסן את ההקפדה המובנת שלך נגד מה שנראה לך כאי צדק.
כדאי גם לזכור את התמונה הרחבה יותר. גם בכך שאדם ייפגע קשות אם יזוהה עם הפורום שלנו. גם עם הכלל שעליו עומד הפורום שניתן לכתוב בלי להזדהות. אולי יש כאלו שיכולים להרשות לעצמם להחשף בלי להינזק, והשמות שהזכרת הם בגדר הזה. אז האם צריך למנוע מאלו שזקוקים להגנה את ההגנה הזו? (אני חושב גם על עצמי, וכי הייתי יכול לכתוב כאן אילו היו עלולים להתייצב מול ביתי ולסקול אותי בעגבניות עסיסיות?)
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 08:41 |
|
| |
עיקרי הדברים נאמרו בטוט"ד ע"י עצכ"ח הטמיר ונעלם. כיהודה ועוד, הייתי מוסיף: א. אין כאן שאלה של חוק יבש מול טעם. אלו כללי משחק שבכדי לשנותם יש להזהיר לפני שמענישים. (אגב, הפייסבוק לא שינה כללי משחק. מי שלא רוצה להיחשף לא נחשף ומי שרוצה יכול לעשות זאת גם כאן. אולי הפייסבוק ודומיו היוו טריגר להיחשף). ב. אם כולם יודעים בין כה וכה, מה יתן ומה יוסיף הגילוי המפורש ואם לא יודעים, הדרא דינא לדוכתא. יותר אני תמה על המשתמש בניקא חלף, מה מטרתו. הנה בסוף כולם יודעים. וממה נפשך. אם זה אכן הוא, מה יתרון בריבוי השמות לבטלה. אם לא, מה בצע מצא לתלות את בוקי סריקי דיליה, ולדמות כתיבתו למי שחושדין בו ואין בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 08:55 |
|
| |
חיים כהן לא נותר לי אלא להסכים. היה בזמנו דיון אם זה הוגן שאותו אדם ישתמש בניקים שונים ואני הייתי מהסבורים שאין מניעה, אולם במקרים שאתה מתאר, אני מסכים לדבריך.
תוקן על ידי בעלבעמיו ב- 29/04/2014 08:55:38
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 10:51 |
|
| |
אני מסכים שיש כאלה שיכולים להנזק וכו, וזה כל המטרה כאן כפי שהסברתי. אבל נדמיין שיש מישהו שדורש דרשות גדולות בבית המדרש נגד המקום הנורא הזה ששמו עצכח, ואיך אסור לכתוב שם אפילו להשיב להם וכו', ובסוף הוא עצמו מתפעל עשרים ניקים בעצכח ובמקומות יותר גרועים. נראה לך הוגן שייהנה מחוקי המשחק פה.?
עצכח הוא טמיר ונעלם בערך כמו כל המשחק המוזר הזה.. אגב במקרה הזה נראה לי שהוא הזדהה במפורש. (כפי הבנתי עצכח הוא ניק של הניהול שמשתמשים בו כמה, וכאן כתב מיימוני) הפייס שינה את זירת המשחק בכתיבה ברשת בכלל, אבל זה סיפור אחר. וגם שם לא הגון לעשות את המשחק הזה. [מה גם שחוקי הפייסבוק רשמית מנוגדים לניקים, ואין שם חוק האוסר אאוטינג. תחשוב ששם ראוי לעשות זאת במקרה שזה לא הוגן?] כפי שכתב מיימוני, הנפקא מינה לגבי אלו הוא לגבי התמימים או החדשים, וזאת בהתאם לשיטה הכללית שלהם המזלזלת באינטליגנציה של כל מי שאינו אותם, וחושב שניתן לעבוד עליהם. התמיהה למה לעשות את זה תפנה אליהם.
תמשיכו להיתמם כאילו קיים אצל הומו ספייאנס מושג כזה ששמו דיון לא אישי, או שבגלל שמישהו מזדהה בניק זה יוריד מכך שבני אדם מדברים ומתכתבים עם בני אדם ולא עם רעיונות מופשטים. אני כבר כמעט לא מוצא טעם פה מהסיבה הזאת. הרבה יותר לעניין לדבר עם בני אדם מאשר עם ניקים. גם אחרי שאני מכיר אישית חלק גדול מהניקים פה. אבל זה נושא נפרד שחייב הרחבה וסיוג, מי שמעוניין יחפש את זה אצלי , לא אצל הניק שלי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 11:14 |
|
| |
מזל שאנשים עוד לא טוענים טענות בנוסח "אותו ראש כולל שעשה לך רע לא אני, זה רק התפקיד שנקרא ראש כולל, זה שאני במקרה גם הראש כולל לא אמור להגיד כלום על היחס שבינינו"
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 12:42 |
|
| |
יהי, אתה פשוט הזוי ומראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר, את המייל שנשלח מ'בית המדרש ללימוד נביאים', יודעים כל חברי בית המדרש מי כתב, יש להניח שהוא כתב אותו נגדי. אני לא אחראי על המייל של בהמ"ד ולא על בהמ"ד עצמו, בימי העיון הקודמים אף לא זכיתי להיות נוכח. העובדה שאתה בבורותך מייחס לי דברים שכל חברי הקבוצה יודעים בדיוק מי כתב אותם ולמה, מראה על כך שאין לך מושג על מה אתה מדבר והנך עושה צחוק מעצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 12:59 |
|
| |
איך קשור לכאן המייל הזה?
העיקר שאני הזוי ואין לי מושג על מה אני מדבר. רק אחד יש שיודע תמיד על מה הוא מדבר.
ושכחת איך באשכול קודם הזדהית עם המייל הזה ואף הסברת גדר השיג ושיח והשופכים.
תוקן על ידי יהיאור ב- 29/04/2014 13:02:57
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 13:22 |
|
| |
שמתי לב כי באשכול סמוך הסביר ארתח יפה את מטרת החלפת ושינויי הניקים בצורה יפה
[quote]אהה, ועוד משהו שהצחיק אותי. בדיון של יהי אור עם מימוני על אאוטינג ושקיפות וכו', כתב מימוני ליהי אור משהו כזה "אם אפשר לזהות את הסגנון של מישהו, למה שהפקחים ידעו והתמימים לא"? הבעיה היא, שגם כאן, מדובר במחקר פילולוגי טקסטואלי בינוני ומטה של יהי אור. כבר שאלו את יהי אור מה הבעיה שלו, נניח שמישהו החליף ניק, בסה"כ כל עוד יש אידיוטים מסוג זה שטורחים לפרסם שמות של אנשים, נח לאדם להשתמש בניק מבלי שכל אדם על גבי הגלובוס ידע מה הצחיק אותו היום בבוקר והדברים יהיו מונצחים לעד ברשת. לא אכפת לי שהמשתתפים הקבועים ידעו מי אני, אבל אני ממש לא מעוניין שכל אדם בעולם יוכל לעקוב אחרי לעולמי עד. [/quote]
רק צריך להבין כי "מה הצחיק אותי הבוקר" הכוונה מי כתב משהו שלא נראה לי ועשיתי ממנו ליצנות אלימה. לא נראה לי שמגיע לאדם הזכות הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 13:29 |
|
| |
אתה ממשיך לעשות צחוק מעצמך ולהתנהג כאחרון הפחדנים העלובים. את השם שלי אני חשפתי מרצוני, כשרציתי לחשוף. בכך גיליתי יותר אומץ ממך. שנינו חיים הרי באותה חברה. אין לי בעיה שבקרב הגולשים קבועים כאן יוודע שמי (ואם לא הייתי רוצה, לא היית יודע), והרי עוד שמות רבים ידועים לאלו שחיים כאן, ואפילו השמות הסודיים של המנהלים, ידועים להרבה משתתפים. הבעיה היחידה היא כאשר אחת לכמה זמן מגיע אידיוט שימושי, יהי חושך, או כל משהו דומה, ומרגיש כשרלוק הולמס בשעתו, שהוא (הפחדן שמסתתר מאחורי ניק) 'גילה' איך קוראים לי, איזה גאון! מבלי לשכוח את עברו החרדי כקמב"ץ העדה וכמחלק פשקוילים, הוא דואג לפרסום רבתי, בסגנון של "אתמול ראיתי את בן דוד שלך", "אני נמצא עכשיו מתחת הבית שלך, צא ותענה לי אם אתה יכול". כמובן שהכל בנימוקים של קנאות יתירה ועקרונות המוסר הנעלים וכו', כמסורת התירוצים והנימוקים של אבותינו הקדמונים אדם חוה קין וכו'. בשביל זה מסתמך האזרח ההגון על חוקי הפורום שמנסים איכשהו להצר את צעדי 'הקנאים החדשים' המזהים חרדקי"ם מסוכנים ומטפלים בהם כפי חכמתם הרבה. כשיום אחד אצטרך להשתטח לדיוטת הדיונים שלך, תראה בקלות שכל הדמיונות שאתה מייחס לי הם עורבא פרח. אתה בודאי מרגיש כשופט דיין ותליין כאשר אתה מבצע בחגיגיות את גזר הדין הנורא שלך. אל תתרגש, פעם בכמה חדשים מגיע גאון כמוך ועושה בדיוק אותו דבר. אני לא משתמש בשום עשרות ניקים, הסיבה היחידה שהחלפתי את הניק הקודם היא שגאונים כמוך טרחו להודיע לכל העולם ולכתוב זאת, באופן שיאפשר לכל סטודנט בעוד שלשים שנה לערוך מעקב על כל מה שאמרתי וכתבתי אי פעם במשך השנים. אף אדם לא יהיה מעוניין בכך. וההשוואה לפייסבוק מטופשת, כל אדם שולט על דף הפייסבוק האישי שלו ויכול למחוק מה שהוא רוצה או להגביל כניסה. דברים שכתבתי בפורום בגיל 16 תחת השם שלי יישארו לנצח כאן. את כל שאר הספקולציות שלך נשמור למחקר מיוחד. וכמובן 'איך קשור לכאן המייל הזה?' שאלה טובה, מערכת המייל של בהמ"ד, שסוד גלוי מי אחראי עליה ומנהל אותה, שלחה הודעת גינוי מרומזת נגד השתתפותי בדיון כאן. אבל לדבריך אני הוא זה ששלח את ההודעה, והראיה: דיברתי על ההודעה הזו כאן. גאוני בפשטות." וכמובן ישנו המוטיב החדש 'ליצנות אלימה', שלח את הרעיון לפקולטה למדעי החיים אין ספק שיפתחו קתדרה על שמך. אם קשה לך עם הומור, אתה לא חייב לנסות. מה שאני ממליץ לך הוא ליטול שמונה קורות מבין עיניך, ואת שאר הקורות שיש שם – תעשה מהם גמ"ח קורות, לזיכוי הרבים. כה לחי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 13:36 |
|
| |
זה בדיוק הגאונות שלך. לכתוב תגובה שלימה שתשעים ותשע אחוז ממנה הוא סתם התקפה נגדי בלי קשר לשום דבר. ואחוז אחד שלה מתייחס לטענות שהועלו, בדרכך המיוחדת, להציג בצורה שקרית מה שנטען, ואז לעשות ממנה צחוק. כנראה שזו סיבה מספיק טובה שיש לך לדאוג שהסטודנט בעוד שלושים שנה לא ידע שזה אתה. אלא שהנך צודק כי אין סיבה להכריז על כך, כי אותו לוגיקה משמשת אותך גם כאשר הנך כותב תחת שמך באומץ רב.
תוקן על ידי יהיאור ב- 29/04/2014 13:36:54
|
|
|
|
|