| נשלח ב-28/4/2014 19:34 |
|
| |
vic gundotra שייסד את google + מתפטר מתפקידו
בפוסט שכתב בגוגל פלוס, התפטר מי שייסד אותה והוביל את הרשת החברתית מאז היווסדה. הוא לא מסביר למה הוא פורש, מלבד סיפור על דוד של אישתו שמת בתאונה. הוא רק כותב שהוא פורש אחרי 8 שנים ''מדהימות'' בגוגל. ישנם הערכות בחלק מאתרי החדשות שגוגל עומדת בפני סגירת הרשת החברתית, שלא כל כך הצליחה. זה לא כל כך מסתדר עם הנסיונות האחרונים של גוגל לדחוף משתמשים לשירות, בין היתר ע"י סגירת חלקים מgoogle talk והעברתם ל+.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 20:00 |
|
| |
תוקן על ידי מרןניק ב- 29/04/2014 20:01:45
תוקן על ידי itshak57 ב- 29/04/2014 20:19:01
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 20:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 21:32 |
|
| |
אני לא חושב שזה כישלון כזה גדול, זה חדש יחסית. צריך לזכור שגם לפייסבוק לקח 5 שנים עד שהביסה את מייספייס ז"ל. בכלל מחקרים מוכיחים שיש לפייסבוק בעיה רצינית עם הצעירים, שצריך לזכור שהם אלו שבנו אותה. מה עוד, לגוגל יש כוח שיווק חסר תקדים, ובגדול הם יכולים למכור קרח לאסקימואים. אבל גוגל היא חברה 'טובה', וככזו היא לא דוחפת מוצרים שכשלו, אלא תודה בכך ותסגור אותם. זה אחד מהסיבות שתמצא מאות אלפי אנשי מקצוע שאוהבים את גוגל, ומתעבים עד מוות את החברות ה'רעות', שבינהם נמצאים פייסבוק מיקרוסופט ועוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 21:48 |
|
| |
אני מסכים איתי שלגוגל יש שיווק מצוין. אבל אני חולק עליך על מה שכתבת שהיא לא 'דוחפת את המוצרים שלה בכוח'. אז זה שלא, גוגל פלוס נדחפת בכוח בשנים האחרונות אם זה בתגובות ביוטיוב, ניקוד בגוגל פליי, איפשור פיצ'רים מסויימים בהאנגאטס ומוצרים אחרים רק לבעלי חשבון גוגל פלוס ועוד ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 21:56 |
|
| |
יש שיווק לגיטימי, למשל זכותה של גוגל לתת שירותים נוספים לבעלי גוגל פלוס. ככה זה בעולם. MS למשל דוחפת מוצרים שלה ע"י שימוש בכלים לא הוגנים, למשל תקינה לא מתאימה למתחרים, חוסר אפשרות להסרת תוכנות שלהם (IE) וכד'. זה שיווק אגרסיבי. אגב, את ההודעה שלך תיקנתי בשביל לתקן את הלינק, לא לתיקון תוכן :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2014 22:54 |
|
| |
גוגל אכן פחות אגרסיבית ממיקרוסופט, אבל עדיין חוצה לפעמים את גבול הלגיטימיות. דוגמה לכך תמצא בהמלצות של אנשים זרים שמופיעים עם תמונותיהם ושמם המלא, בביקורות שלהם על תוכן בגוגל פליי על אף שלא התכוונו לפרסם המלצות בשם אומרם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 16:54 |
|
| |
| מרןניק כתב: |  | אני מסכים איתי שלגוגל יש שיווק מצוין. אבל אני חולק עליך על מה שכתבת שהיא לא 'דוחפת את המוצרים שלה בכוח'. אז זה שלא, גוגל פלוס נדחפת בכוח בשנים האחרונות אם זה בתגובות ביוטיוב, ניקוד בגוגל פליי, איפשור פיצ'רים מסויימים בהאנגאטס ומוצרים אחרים רק לבעלי חשבון גוגל פלוס ועוד ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בכלל יוטיוב משובש לאחרונה! (כתבתי על זה בפורום תמיכה טכנית)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 17:41 |
|
| |
עוד מהלך שנוי במחלוקת של גוגל זה העדכון האחרון לאפליקציית גוגל דרייב, שבעצם מסירה את אפשרויות עריכת מסמכים וטבלאות. מתוך ניסיון לדחוף את המשתמשים להוריד את אפליקציות המסמכים והטבלאות החדשות של גוגל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|