בית פורומים שידוכי חרדים

תכל'ס, למה מתחתנים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2014 19:05 לינק ישיר 

צדיקונת כתבה:

דיברתי בגדול..בארור שיש מקרים יוצאי דופן..וחוץ מזה זה לא קל ולא לכולם יש כוח לעבוד על עצמם...וידוע כבר הסיפור שרב אחד (שכחתי איך קוראים לו...מי שזוכר שיגיד לי.תודה:) )  אמר שהוא מעדיף ללמוד את כל  גמרא ולא לעבוד ולשבור מידה אחת קטנה..(מרוב הקושי בדבר..)

אז מי שלא נשואה בהכרח שאין לה עדיין מידות מושלמות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2014 19:07 לינק ישיר 

תודה (על שתי הדברים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 19:47 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

צדיקונת כתבה:

דיברתי בגדול..בארור שיש מקרים יוצאי דופן..וחוץ מזה זה לא קל ולא לכולם יש כוח לעבוד על עצמם...וידוע כבר הסיפור שרב אחד (שכחתי איך קוראים לו...מי שזוכר שיגיד לי.תודה:) )  אמר שהוא מעדיף ללמוד את כל  גמרא ולא לעבוד ולשבור מידה אחת קטנה..(מרוב הקושי בדבר..)

לא. וגם אדם שנשוי לא אומר שהוא מושלם!
(ועל זה יעידו חיי הנישואין שלו....)

רק שנישואים זה מחוייבות. ומטבע הדברים אדם משתנה /עובד על עצמו כדי לקבל את השני ...בין בקלות בין בקושי.

זו רק אחת הסיבות לנישואים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2014 19:47 לינק ישיר 

רציף כתב:
לעבד את המידות ?... נחמד, מייגע, משגע.. כדי להביא ילדים ?... נשמע נחמד לאללה, סיפור מההפטרה.. כדי לספק צרכים של חברות עם אישה ?... יש לי את החבר שלי, אחלה בן אדם.. כדי לספק צרכים גופנים ?... אוהו זה צורך חיוני, שוה כל הבאלגן והטירטור הזה ?... מה דעתכם ?.... האמת שיש סיבה כללית למה אנשים מתחתנים, ולאחרונה הרבה אנשים בוחרים לא להתחתן, משום מה ?... ויש סיבה תורנית למה להתחתן, אלא שעדיין לא התעמקתי בסוגיה הזאת. עזרתכם בבקשה. תודה

להפוך מחצויה לשלמה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2014 20:13 לינק ישיר 

כיפהאדומה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

צדיקונת כתבה:

לא. וגם אדם שנשוי לא אומר שהוא מושלם!
(ועל זה יעידו חיי הנישואין שלו....)

רק שנישואים זה מחוייבות. ומטבע הדברים אדם משתנה /עובד על עצמו כדי לקבל את השני ...בין בקלות בין בקושי.
זו רק אחת הסיבות לנישואים.
נשלח מהאנדרואיד שלי

אדם זה תהליך... ואין הרבה רווקים שהגיעו לשבירת ועבודת המידות כמו נשואים..(אני מכלילה יש יוצאים מן הכלל..) ושוב לא כל הנישואים הגיעו לשלימות זה לא קל וזה עבודה רגעית...
כיפוש...זאת אחת הסיבות המרכזיות אם לא ה..מרכזית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2014 11:57 לינק ישיר 

בס"ד

לדעת החסידות,וזו דעתי,אני ובן זוגי זה נשמה אחת,וכשאנחנו לא ביחד אנחנו בעצם חצויים...
רציף,אתה היית רוצה ללכת עם חצי גוף???כך גם כאן עד שאינך נשוי אתה רק חצי נשמה.זה לדעתי סיבה מספקת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 12:22 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

לדעת החסידות,וזו דעתי,אני ובן זוגי זה נשמה אחת,וכשאנחנו לא ביחד אנחנו בעצם חצויים...
רציף,אתה היית רוצה ללכת עם חצי גוף???כך גם כאן עד שאינך נשוי אתה רק חצי נשמה.זה לדעתי סיבה מספקת.

סיבה מספקת למה?
להתחתן איתו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 15:08 לינק ישיר 

כדי שיהיה לך עם מי לחלוק את החיים שלך. שיהיה מישהו שעד לחיים שלך. חוץ מזה זה כיף לקבל מחמאות מבן זוג...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 15:12 לינק ישיר 

פשוטוטוב כתב:
כדי שיהיה לך עם מי לחלוק את החיים שלך. שיהיה מישהו שעד לחיים שלך. חוץ מזה זה כיף לקבל מחמאות מבן זוג...

בס"ד

ואם תתחתני עם אחד ביקורתי כרוני,שלא יודע לתת מחמאה ורק מבקר אותך מבוקר על ליל??ויש כאלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2014 17:49 לינק ישיר 

פשוטוטוב כתב:

אפשר לקבל מחמאות ולחלוק תחיים גם עם חברות/חברים..ובשביל כיף לדעתי לא מתחתנים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 11:42 לינק ישיר 

בס"ד

בדיוק מתחתנים כדי ללדת ילדים ולקום בלילות ולחתל אותם בבקרים כדי לקרצף רצפות ולהבריש חלונות...
וכמובן כדי להכין מאכלי גורמה לבן זוג כבודו יאיר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/5/2014 12:00 לינק ישיר 
אז את תשני אותו, יש לך עוצמות !

חייכנית770 כתב:

בס"ד

ואם תתחתני עם אחד ביקורתי כרוני,שלא יודע לתת מחמאה ורק מבקר אותך מבוקר על ליל??ויש כאלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 12:07 לינק ישיר 

בס"ד

רציף,אדם מלומד כמוך לא נתקל במשפט שהיועצים חוזרים ומדגישים ש....לא מתחתנים כדי לשנות.
ו...שלוקח 70שנה לשנות מידה אחת(עפ"י החסידות...) כך שזה לא כזה פשוט...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/5/2014 12:09 לינק ישיר 
התשובה בקצרה

להתחתן זה ליגה אחרת לגמרי, ויש תגמולים רבים ומרגשים. למרות שזו משימה לא תמיד קלה, יש אקשן ועליית מדריגה, שמחה ונחת, ריגושים וחידושים.. ומי שלא משקיע מפסיד, ככה זה בעולם הזה, ואין צורך להשקיע הרבה, יש צורך לדעת מה הצרכים של הנשמה המשלימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2014 12:11 לינק ישיר 

רציף כתב:
להתחתן זה ליגה אחרת לגמרי, ויש תגמולים רבים ומרגשים. למרות שזו משימה לא תמיד קלה, יש אקשן ועליית מדריגה, שמחה ונחת, ריגושים וחידושים.. ומי שלא משקיע מפסיד, ככה זה בעולם הזה, ואין צורך להשקיע הרבה, יש צורך לדעת מה הצרכים של הנשמה המשלימה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תכל'ס, למה מתחתנים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.