רציף,אדם מלומד כמוך לא נתקל במשפט שהיועצים חוזרים ומדגישים ש....לא מתחתנים כדי לשנות. ו...שלוקח 70שנה לשנות מידה אחת(עפ"י החסידות...) כך שזה לא כזה פשוט...
שכל אדם קובע את הצלחת הנישואים שלו, בלי קשר לשני, ואם תתני מאה אחוז תקבלי מאתיים אחוז, ובמיוחד אם תשבי עם הנשמה שלך ותגיעי איתו להסכמות, ואת כמובן תשקיעי קצת ותדעי איך מסובבים גבר, ותדעי גם איך לקבל ביקורת, = לפתח ביטחון עצמי, ולענות בדיחה בתמורה, וזה תהליך.
רוב הסיכויים שלא תיפלי עם מישהו ממש עקום..
וגם, גם היום אנחנו מתמודדים..
נשלח ב-4/5/2014 12:22
בס"ד איזה שיטה הכי טובה לפתח קבלה של ביקורת בצורה טובה?
נשלח ב-4/5/2014 14:00
מה שאני מכיר
חייכנית770 כתב:
זה להעצים את הביטחון העצמי
שלך, יש קורסים לזה, ואנשים משתנים כל יום, (וזו סוגיה בפני עצמה להבין מה אמר רבי ישראל מסלאנט שקל יותר לסיים את השס מאשר לתקן מידה אחת) יש את ההמדיטציה
שנקראת לאהוב את הילד שבפנים, אנחנו פשוט שוכבים במיטה לפני שאנחנו נרדמים, נושמים נשימות רגועות ונזכרים במעשים מגיל הילדות, מעשה טוב שעשינו אנחנו שמחים בו וטופחים לילד על השכם, ומעשה רע או מביך אנחנו מחבקים את הילד ונותנים לו אהבה, וככה אנחנו אוהבים את עצמינו יותר ויותר, זה מעולה כי אנחנו נרדמים וישנים כל הלילה מתוך מחשבות של אהבה וקבלה עצמית, אחרי כמה תרגילים רציניים כאלה של כרבע שעה כל פעם את תרגישי שינוי ממשי לטובה, תרגישי חוסן פנימי, ואם מישו יבקר אותך זה פחות יזיז לך.
מתי שמבקרים אותנו או לפני שאנחנו כועסים אז הכי טוב לשתוק, ומגבירים את השכל על
ידי שחושבים דברים שכליים, כי הרגש גורם לנו לעצבים
נשלח ב-4/5/2014 14:04
בס"ד
ואאו מדהים.יש לך עוד טיפים?
נשלח ב-4/5/2014 14:06
בס"ד
הבעיה שאני לא זוכרת משו מיוחד וטוב שעשיתי שהייתי קטנה
נשלח ב-4/5/2014 14:07
מה שאני מכיר
חייכנית770 כתב:
זה להעצים את הביטחון העצמי
שלך, יש קורסים לזה, ואנשים משתנים כל יום, (וזו סוגיה בפני עצמה להבין מה אמר רבי ישראל מסלאנט שקל יותר לסיים את השס מאשר לתקן מידה אחת) יש את ההמדיטציה
שנקראת לאהוב את הילד שבפנים, אנחנו פשוט שוכבים במיטה לפני שאנחנו נרדמים, נושמים נשימות רגועות ונזכרים במעשים מגיל הילדות, מעשה טוב שעשינו אנחנו שמחים בו וטופחים לילד על השכם, ומעשה רע או מביך אנחנו מחבקים את הילד ונותנים לו אהבה, וככה אנחנו אוהבים את עצמינו יותר ויותר, זה מעולה כי אנחנו נרדמים וישנים כל הלילה מתוך מחשבות של אהבה וקבלה עצמית, אחרי כמה תרגילים רציניים כאלה של כרבע שעה כל פעם את תרגישי שינוי ממשי לטובה, תרגישי חוסן פנימי, ואם מישו יבקר אותך זה פחות יזיז לך.
מתי שמבקרים אותנו או לפני שאנחנו כועסים אז הכי טוב לשתוק, ומגבירים את השכל על
ידי שחושבים דברים שכליים, כי הרגש גורם לנו לעצבים
נשלח ב-4/5/2014 14:15
בס"ד
????למה אותה תגובה?
נשלח ב-4/5/2014 14:16
הנשא בכל מקרה: אם תנשא לאשה טובה תהיה מאושר, ואם תהיה לך אישה רעה תהיה פילוסוף.
הבעיה שאני לא זוכרת משו מיוחד וטוב שעשיתי שהייתי קטנהתעשי את המדיטציה ותזכרי בדברים טובים, את פשוט עשית על חייכנית הקטנה והמסכינה איקס אחד גדול.. מנסיון, נזכרים, כי הרי יש לך תכונות ומעשים טובים
בס"ד
אני יודעת שיש לי תכונות טובות ומעשים טובים שצברתי עד כה...ואני לא חושבת שאני מסכנה... אני רק זוכרת ילדה קטנה ושובבה וקצת חצופה עם פירורים גסים של חוסר טאקט הדבר היחיד הטוב שעשיתי זה שישנתי ובזמן הזה היה להורי קצת שקט ממני
נשלח ב-4/5/2014 15:15
יש לי מדיטציה יעילה לעירנות ורעננות
חייכנית770 כתב:
בס"ד
ואאו מדהים.יש לך עוד טיפים?
תקבלי את זה אחרי שתעשי את המדיטציה של לאהוב את הילד שבפנים