|
|
| נשלח ב-30/4/2014 20:54 |
|
| |
כיפה, אני בטוח שזה עוזר! ויפה שאת מנסה ;) וכן גם אצלי הימים הקשים יותר הם החגים והשבתות שכולם באים עם המשפחות והאחיינים ואני כמו 'זאב בודד' בשולחן.... אין ספק שזה ימים שלפעמים אתה רק מחכם שהם יעברו
אהבתי את מה שכתבת בהמשך. מחזק...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2014 23:01 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  |
אמממ טוב זה נשמע אולי הזוי.... אבל אני אומר את זה מנסיון ממקרה שהיה אצלי איזושהי תקופה ממש קשה... ויצא לי לדבר עם מישהו(שלימים נהיה חבר קרוב) והוא זרק את העיצה הזו(ואמר שזה מנסיון גם אצלו) במחשבה די זילזלתי ברעיון אבל למזלי הרב הוא דיבר כ"כ בהחלטיות שבשונה מפעמים אחרות, זה קנה אותי.
ולא התכוונתי לחייך בצורה של לעשות מעצמך צחוק... לא ברחוב ולא בצורה ובטיימינג שיחשבו שאתה 'גנוב'. קודם כל סתם שאתם לבד זה טוב וזה עוזר... (עד כמה שזה נשמע דבילי) אבל בעיקר כשנמצאים בסביבה תנסו את זה ותראו בעצמכם... זה לא סותר שאלו שסביבכם יכולים להבין שאתם מחייכים בגלל משהו שהצחיק אותכם או שקרה איזה משהו שהם לא מודעים אליו.... אפשר לתת לשני הרגשה אחרת מבלי שהוא יבין את הסיבה.. שווה בדיקה. ובכל מקרה זה תמיד עדיף על פנים נפולות ועצבות
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 30/04/2014 20:25:27 |
|
מחקרים מוכיחים שהחיוך עצמו, הפעולה לבד, גם ללא משו מצחיק שמתלווה לפעולה, מפרישה הורמונים במח, שגורמים למצב רוח טוב. אז החבר שלך ואתה, קלעתם לדעת גדולים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2014 23:06 |
|
| |
| hila21 כתבה: |  |
| עופה_מוזרה כתב: |  | מנסיוני אני, להוריד תראש, ולחכות שהגל יעבור. בתור אחת שהיא חברה של מצבי רוח, זה עובד. לחילופין, פשוט להיות עם חברות, שיסיחו דעתך מן העצב.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כתוב כל משבריך וגליך עלי עברו אמת לפעמים צריך לדעת להוריד את הראש ולהתמודד עם הקשיים אבל נראה לי שהיא רוצה משהו יותר פרקטי יותר מעשי |
|
במעשיות אני פחות טובה, רק תאוריות ומילים יפות.  ברצינות, במעשי- אני חושבת שחברה, אנשים, חברות. בקיצור אנשים- מאוד מסיחים תדעת מקשיים. הקושי ברווקות זה גם הלבד, כי כל החברות מתחתנות, את דיי בודדה, מה שאין כן, או פחות, אצל בחורים, אגב. צריך למצוא המון חברות ולהיות איתן. זה עוזר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 01:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2014 02:53 |
|
| |
| השיבני כתבה: |  | כשהשעה החשוכה לפני השחר מתמשכת
והלבד הזה מלווה אותךשעות היום חולפות כהינד עפעףעבודה, משפחה, שיעורי תורהאבל בערב זה חזרה לאותו סרטאו ליתר דיוק פרק אחרי פרק באינטרנטשל בריחה לכלוםסביבי בלאגןוהרבה שעות שלא יחזרווההבנה מחלחלתשלא כל כך טוב ושמשהו צריך לגרום לי לעמוד זקופה שובלסדר את ערימות הבגדיםוזה לא יכול עוד דייט.אם למישהי יש עצה, תפילה טובה, דרך מועילה לצאת מהאפלוליות הזו, היא תתקבל בשמחה.
תוקן על ידי השיבני ב- 30/04/2014 00:37:46
|
|
|
|
|
|
|