|
|
| נשלח ב-29/5/2014 18:55 |
|
| |
*באמצע, כמובן. ולגבי הפרסום שלך, נטסון, אשתדל אי"ה להגיב שם כשאהיה ליד מחשב. תנו קישורים לכאן ;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 18:58 |
|
| |
מצד שני (לא הכי מסתדרת עם תיקוני הודעות מהפלאפון אז תסלחו לי על פיזור התגובות...), הרבה פעמים ישבתי ביציע ונהניתי מאוד. למעשה, ההזדמנות הראשונה שישבתי בשורה קדמית היתה בהופעה של המכביטס שסיקרתי לאחרונה. כל סוג מקום ויתרונותיו-הוא... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 20:36 |
|
| |
| netson כתב: |  | | כעת ניתן להזמין גם מהיתאטרון עצמו. כאמור רוב הכרטיסים נמכרו. |
|
הנתונים שבאתר Jewish Tickets דוקא מצביעים על עשרות עשרות של כרטיסים שעדיין לא נמכרו (לא ניתן לדעת את מספרם המדויק, זאת משום שתמיד מציע האתר למכירה 20 כרטיסים מכל אזור, מבלי להתחשב במספרם האמיתי של הכרטיסים שנותרו). סביר בהחלט להניח כי אם אתרים אחרים מצביעים על כרטיסים אחרונים, הרי שהדבר הוא תוצאה של יד מכוונת שבכוונה תחילה לא פתחה למכירה את כל השורות באודיטוריום, וכפי שכבר שיערה קודם shapiro3 [אם כי הייתי מניח, shapiro, שזו גם "טקטיקת מכירה" ולא רק "טקטיקת מחירה" כפי שהצעת...]. הסיבה לכך היא (בדרך כלל) כפולה: א. בכדי ליצור רושם כי אכן מדובר בכרטיסים אחרונים [netson, או שהם אכן הצליחו ליצור רושם מדומה זה גם עליך, או שאתה - יד ביד עם ההפקה - מנסים ליצור את הרושם עלינו...], דבר שיגרום לכל המאחרים הכרוניים הרגילים לרכוש כרטיס בערב ההופעה להזדרז ולהקדים את רכישתם. כשמדובר בישראליים, הדבר חשוב אף יותר בכדי להניאם משיטת ה'סמוך' ו'דקה 99'... ב. בכדי שההפקה תוכל לשלוט על המקומות, ואם משום מה לא יימכרו כל הכרטיסים תוכל ההפקה לסגור חלק מהאודיטוריום, כך שלא תתקבל התחושה של אודיטוריום גדול וריק בחציו.
תוקן על ידי משוררששיער ב- 29/05/2014 20:36:39
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 20:39 |
|
| |
| netson כתב: |  | לא הייתי באולם שבו תיהיה ההופעה, אבל כשזה היה בבניני האומה לשורות הראשונות היה גם להם גם חסרונות כיון שאתה יותר מידי קרוב והנך מרים את הראש כל הזמן. השורות שטיפה יותר מהם הם הכי טובות כיון שיש לך תצפית וראות הרבה יותר טובה. את יותר "תופס" את ההופעה- לדעתי!(אשמח לשמוע חוות דעת נוספות) (כשאני אומר שורות ראשונות אני מתכווין עד 5 שורת מהבמה.) |
|
נכון מאד. הייתי מוסיף אפילו עד 10 שורות מהבמה, וכפי שהעירה אידי. ואגב, הדבר נכון כמעט בכל אודיטוריום, ולא רק בבניני האומה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 20:40 |
|
| |
| אידי כתב: |  | מצד שני (לא הכי מסתדרת עם תיקוני הודעות מהפלאפון אז תסלחו לי על פיזור התגובות...), הרבה פעמים ישבתי ביציע ונהניתי מאוד. למעשה, ההזדמנות הראשונה שישבתי בשורה קדמית היתה בהופעה של המכביטס שסיקרתי לאחרונה. כל סוג מקום ויתרונותיו-הוא... |
|
קצת קשה לי להבין כיצד ניתן לשבת ביציע וליהנות מאד, בפרט כשמדובר בקונצרט של פרחי מיאמי בו: א. ישנה לדעתי חשיבות רבה יותר לישיבה בשורות הראשונות, לאור העובדה כי אין מדובר בהופעה של אמן בודד המוכר כבר לכולם, כי-אם בעשרות ילדים שונים, ורק מקרוב ניתן להבחין בהם כראוי (כמו גם לשים לב לתנועות והבעות פנים דקות). ב. ירחמיאל, מאיזה טעם כמוס שעוד לא זכינו להתוודע אליו, אינו דואג למרקעי וידאו עבור קהל הצופים שאינם יושבים ראשונה במלכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 20:44 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | לא הייתי באולם שבו תיהיה ההופעה, אבל כשזה היה בבניני האומה לשורות הראשונות היה גם להם גם חסרונות כיון שאתה יותר מידי קרוב והנך מרים את הראש כל הזמן. השורות שטיפה יותר מהם הם הכי טובות כיון שיש לך תצפית וראות הרבה יותר טובה. את יותר "תופס" את ההופעה- לדעתי!(אשמח לשמוע חוות דעת נוספות) (כשאני אומר שורות ראשונות אני מתכווין עד 5 שורת מהבמה.)
נכון מאד. הייתי מוסיף אפילו עד 10 שורות מהבמה, וכפי שהעירה אידי. ואגב, הדבר נכון כמעט בכל אודיטוריום, ולא רק בבניני האומה... |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 21:55 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | אידי כתב: |  | מצד שני (לא הכי מסתדרת עם תיקוני הודעות מהפלאפון אז תסלחו לי על פיזור התגובות...), הרבה פעמים ישבתי ביציע ונהניתי מאוד. למעשה, ההזדמנות הראשונה שישבתי בשורה קדמית היתה בהופעה של המכביטס שסיקרתי לאחרונה. כל סוג מקום ויתרונותיו-הוא... |
|
קצת קשה לי להבין כיצד ניתן לשבת ביציע וליהנות מאד, בפרט כשמדובר בקונצרט של פרחי מיאמי בו: א. ישנה לדעתי חשיבות רבה יותר לישיבה בשורות הראשונות, לאור העובדה כי אין מדובר בהופעה של אמן בודד המוכר כבר לכולם, כי-אם בעשרות ילדים שונים, ורק מקרוב ניתן להבחין בהם כראוי (כמו גם לשים לב לתנועות והבעות פנים דקות). ב. ירחמיאל, מאיזה טעם כמוס שעוד לא זכינו להתוודע אליו, אינו דואג למרקעי וידאו עבור קהל הצופים שאינם יושבים ראשונה במלכות.
|
|
כ"כ נכון. בהופעה האחרונה שהיתה בארץ ישבתי באמצע לא קרוב מידי והצלחתי לראות את הפנים שלהם וההופעה היתה אחרת בגלל זה. כיון שמרחוק אתה רואה רק את הפרחים ובכלל לא רואים את הפנים, זה כמו בובה ששרה לך... ובכל אופן אם כבר באים להופעה ובאים גם ליהנות אין ספק ששווה להשקיע קצת כסף ולראות מקרוב (בצורה סבירה). כיו שאצלי לפחות כשישבתי מרחוק לא ראיתי אותם ובגלל זה לא נהנתי. והרגשתי שחבל על הכסף.
תוקן על ידי netson ב- 29/05/2014 21:55:58
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 21:58 |
|
| |
בפרסומים לאתרי מכירות הכרטיסים מביאים קישור לסרטונים הנמצאים באתר מיאמי. לכן אני מעריך שלא יצא קליפ ואפי' לא טריילר . הלוואי שהתבדה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 23:29 |
|
| |
הזמנתי שתי כרטיסים באתר של התיאטרון בירושלים, והיה שם דף למלאות את כל הפרטים שלי ובסוף השלמת הזמנה ולא לקחו שם שום פרטי תשלום מישהו יודע, הזמין שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 23:48 |
|
| |
לגבי הספקולציות שהעלו פה מדוע באתר התיאטרון מסומן שהכל כמעט תפוס בעוד שברור שאין הדבר כן, משעשע לקרוא את החשדנות הישראלית המיידית שרואה בזה נסיון ליצור דחיפות בהזמנת הכרטיסים אצל המתלבטים וכו׳, בעוד שהסיבה האמיתית היא מאוד פשוטה: המארגנים יודעים שרוב רובו של הקהל שיגיע להופעה לא יקנה את הכרטיסים באתר התיאטרון (ביומיים שזה פתוח נמכרו סה״כ כ 10 כרטיסים) אלא אצל מפיצים מקומיים ושכונתיים (כדוגמת שנקיס למשל) ולכן את רוב הכרטיסים הוא מסר למכירה למפיצים אלה, ואת מספר הכרטיסים הזה הוא דיווח לתיאטרון ככרטיסים מכורים על מנת שלא תיווצר מכירה כפולה של אותו כרטיס
תוקן על ידי אייקiן ב- 29/05/2014 23:50:40
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 23:52 |
|
| |
מישהו יודע אם מאפשרים להסריט את ההופעה במצלמת וידאו פרטית?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2014 23:55 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | | הזמנתי שתי כרטיסים באתר של התיאטרון בירושלים, והיה שם דף למלאות את כל הפרטים שלי ובסוף השלמת הזמנה ולא לקחו שם שום פרטי תשלום מישהו יודע, הזמין שם? |
|
מוזר. מה שברור הוא שהמכירה לא התבצעה. צריך ללחוץ על ״השלמת הזמנה״ ואז זה מעביר אותך לדף פרטי כרטיס אשראי. לאחר התשלום אתה מקבל את הכרטיסים להדפסה במייל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 11:08 |
|
| |
כשהלכתי לקנות כרטיסים לירושלים היה ב 65 80 95 120 175 שקל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 12:30 |
|
| |
שינוי זמנים ועדכון מחירים בקונצרט שייערך אי"ה בעיר התורה והכותרות (קרי: בית שמש) ביום רביעי 9 ביולי חלו שינויים בזמנים ובמחירים, כדלהלן: א. הקונצרט לא יתחיל בשעה 8:00 pm כפי שפורסם עד עתה, אלא בשעה 5:30 pm. ב. מחירי הכרטיסים שונו ועודכנו, כך שעתה המחירים אינם תואמים את מחירי הכרטיסים לקונצרט שייערך בירושלים, כשהשינוי המרכזי הוא באזורים הנפרדים: בעוד שבקונצרט הירושלמי כל בעל נפש המעוניין להחמיר ולשבת בנפרד ייאלץ לשבת באזור המרוחק ביותר, בקונצרט הבית-שמשי הכרטיסים לאזורים הנפרדים הינם במרכז האודיטוריום (כנראה שירחמיאל שמע אף הוא על קהיליית הנטורי-קרתא שבבית שמש ושיער שהביקוש לאזורים נפרדים יהיה גבוה יותר...). שינוי זה נכון גם לגבי הקונצרט שייערך בבית שמש ביום חמישי 10 ביולי. שימו לב: הן בירושלים והן בית שמש, כחודש לפני מועד ההופעה, מחירי הכרטיסים יעודכנו שוב (כלפי מעלה, כמובן).
תוקן על ידי משוררששיער ב- 30/05/2014 13:18:31
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 14:36 |
|
| |
משורר, תודה על העדכון!
שוב שימו לב! יש הבדלים המשתנים בין אתר א' לאתר ב'...(יתכנו גם תוספת עמלות גבייה למזמינים דרך הרשת( כל אחד שיבדוק מחיר סופי...) לנוחויות הנה המחירים: מחירים באתר בימות:
בבית שמש: 70 ש"ח, 92 ש"ח, 125 ש"ח, 175 ש"ח.
ירושלים: 70 ש"ח, 85 ש"ח, 100 ש"ח, 125 ש"ח, 175 ש"ח. **** מחירים להופעה בירושלים מאתר התיאטרון:
65 ש"ח ,80 ש"ח,95 ש"ח 120 ש"ח, 170 ש"ח
בנוגע לעידכון המיחירים כלפי מעלה, לא זכור שהיה בהופעת הקודמת כזה דבר. לכן לא סביר בעיניי שזה יקרה. המחירים יפים מאוד בשבילם! אלא אם יש לך מקור מוסמך לכך...
תוקן על ידי netson ב- 30/05/2014 14:37:58
|
|
|
|
|