|
|
| נשלח ב-30/5/2014 15:11 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | אידי כתב: |  | מצד שני (לא הכי מסתדרת עם תיקוני הודעות מהפלאפון אז תסלחו לי על פיזור התגובות...), הרבה פעמים ישבתי ביציע ונהניתי מאוד. למעשה, ההזדמנות הראשונה שישבתי בשורה קדמית היתה בהופעה של המכביטס שסיקרתי לאחרונה. כל סוג מקום ויתרונותיו-הוא... |
|
קצת קשה לי להבין כיצד ניתן לשבת ביציע וליהנות מאד, בפרט כשמדובר בקונצרט של פרחי מיאמי בו: א. ישנה לדעתי חשיבות רבה יותר לישיבה בשורות הראשונות, לאור העובדה כי אין מדובר בהופעה של אמן בודד המוכר כבר לכולם, כי-אם בעשרות ילדים שונים, ורק מקרוב ניתן להבחין בהם כראוי (כמו גם לשים לב לתנועות והבעות פנים דקות). ב. ירחמיאל, מאיזה טעם כמוס שעוד לא זכינו להתוודע אליו, אינו דואג למרקעי וידאו עבור קהל הצופים שאינם יושבים ראשונה במלכות. |
|
צודק כמובן לגבי קליטת ניואנסים. מצד שני, כשאתה למטה אתה חשוף יותר לשדי חמד ושות' המפזזים - דבר שהפריע למדי ליושבים מטה בהופעת... הממ... 2011, כמדומני? תקנו אותי. בשעה שפסנתר_כנף נאבק להסריט מבעד למקפצים, הרי שליושבי היציע האופק היה פתוח. כמובן, אני מדברת על קדמת היציע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 17:08 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
| משוררששיער כתב: |  | | אידי כתב: |  | מצד שני (לא הכי מסתדרת עם תיקוני הודעות מהפלאפון אז תסלחו לי על פיזור התגובות...), הרבה פעמים ישבתי ביציע ונהניתי מאוד. למעשה, ההזדמנות הראשונה שישבתי בשורה קדמית היתה בהופעה של המכביטס שסיקרתי לאחרונה. כל סוג מקום ויתרונותיו-הוא... |
|
קצת קשה לי להבין כיצד ניתן לשבת ביציע וליהנות מאד, בפרט כשמדובר בקונצרט של פרחי מיאמי בו: א. ישנה לדעתי חשיבות רבה יותר לישיבה בשורות הראשונות, לאור העובדה כי אין מדובר בהופעה של אמן בודד המוכר כבר לכולם, כי-אם בעשרות ילדים שונים, ורק מקרוב ניתן להבחין בהם כראוי (כמו גם לשים לב לתנועות והבעות פנים דקות). ב. ירחמיאל, מאיזה טעם כמוס שעוד לא זכינו להתוודע אליו, אינו דואג למרקעי וידאו עבור קהל הצופים שאינם יושבים ראשונה במלכות. |
|
צודק כמובן לגבי קליטת ניואנסים. מצד שני, כשאתה למטה אתה חשוף יותר לשדי חמד ושות' המפזזים - דבר שהפריע למדי ליושבים מטה בהופעת... הממ... 2011, כמדומני? תקנו אותי. בשעה שפסנתר_כנף נאבק להסריט מבעד למקפצים, הרי שליושבי היציע האופק היה פתוח. כמובן, אני מדברת על קדמת היציע.
|
|
אידי- בגלל הקדמת ההופעות השנה אני מקווה שהקעמפ עדיין לא יבוא לארץ...
תוקן על ידי netson ב- 30/05/2014 17:08:35
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 17:11 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | ב. ירחמיאל, מאיזה טעם כמוס שעוד לא זכינו להתוודע אליו, אינו דואג למרקעי וידאו עבור קהל הצופים שאינם יושבים ראשונה במלכות.
|
|
לרוב זה נכון. אבל אם תשימו לב בהופעת פסח כן היה מרקע וידאו. העניין שגם כשיש מרקע וידאו "תאורת הבמה" לא נותנת לראות טוב. המיקום של המסכים צריך להשתנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 17:13 |
|
| |
אני הייתי בהופעת אחת ביציע, והופעה אחרי לא חזרתי על אותה טעות וקניתי באולם. בבניני האומה זה משמעותי... מהיציע שלא בצדדים מקדימה ההופעה נראת כמו צפיה בסרט מרחוק... זה לא שווה את זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2014 22:11 |
|
| |
| אייקiן כתב: |  | לגבי הספקולציות שהעלו פה מדוע באתר התיאטרון מסומן שהכל כמעט תפוס בעוד שברור שאין הדבר כן, משעשע לקרוא את החשדנות הישראלית המיידית שרואה בזה נסיון ליצור דחיפות בהזמנת הכרטיסים אצל המתלבטים וכו׳, בעוד שהסיבה האמיתית היא מאוד פשוטה: המארגנים יודעים שרוב רובו של הקהל שיגיע להופעה לא יקנה את הכרטיסים באתר התיאטרון (ביומיים שזה פתוח נמכרו סה״כ כ 10 כרטיסים) אלא אצל מפיצים מקומיים ושכונתיים (כדוגמת שנקיס למשל) ולכן את רוב הכרטיסים הוא מסר למכירה למפיצים אלה, ואת מספר הכרטיסים הזה הוא דיווח לתיאטרון ככרטיסים מכורים על מנת שלא תיווצר מכירה כפולה של אותו כרטיס
תוקן על ידי אייקiן ב- 29/05/2014 23:50:40 |
|
נכון לחלוטים ושימו לב שהכרטיסים באתר תיאטרון ירושלים ובאתר בימות הם כרטיסים שונים שורות שונות מאותו סיבה שלא תיווצר מכירה כפולה ואכן כן חלק מהכרטיסים נמצאים אצל המפיצים המקומיים. אני זוכר במופע הקודם של פרחי מיאמי בירושלים בבניני האומה אני רציתי מקום שבאתר בימות היה מסומן כתפוס ואז נועם הפקות מכרו את הכרטיסים ביררתי אצלו אם יש לו כרטיסים לשורה שרציתי הוא אמר לי שכן וכך קניתי את הכרטיס בדקתי בבימות את מספר השורה ומספר המושב הלכתי לנועם וקניתי מה שרציתי. מסתבר שכך זה עכשיו במיוחד כשיש 3 מפיצים אם לא יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2014 22:14 |
|
| |
יש חנויות שמוכרות כרטיסים גם בצפון?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 13:35 |
|
| |
יש למישהו מושג איזה ילדים יגיעו????????????????? ה ל ו ו א י שדוד פרלמן יגיע גם!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:10 |
|
| |
מישהו יודע אם מאפשרים להסריט את ההופעה במצלמת וידאו פרטית?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:16 |
|
| |
לסיכום אני כבר קניתי באתר התיאטרון שורה 6 באמצע, מאז שהייתי ילד לא הייתי בהופעה היינו 18 שנה, ואני יכול להחליף כרטיס לשורה 12 13 וזהו, מה אתם אומרים להלחיף או לא? אני רוצה להנות בצורה מקסימלית.
גם חשבתי שמכיוון שמדובר באולם קטן יחסית אז אולי שורה 13 עדיין רואים טוב פרצופים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:21 |
|
| |
אייקון - לנסות תמיד אפשר ;-) פעם קודמת לא עשו בעיות. ניורק - שורה שישית או שורה 6 ? (שורה 6 יוצאת בערך תשיעית מהבמה.) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:32 |
|
| |
אין לי מושג נראה לי 6
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:42 |
|
| |
אוקי תודה רבה. אין לי מושג אם זה 6 או שישית אבדוק מחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 00:51 |
|
| |
לתשומת לבך: בירושלים יש גם שורות א' ב' ורק אח"כ 1 2 3 וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 01:09 |
|
| |
בדקתי זה שורה 6. שזה שמינית מהבמה, שתי שורות מהאחרונה הגוש, השאלה אם צריך להרים את הראש אני פוחד שיתפס לי הצוואר... ביציע בטוח לא צריך להרים את הראש זה מול העיניים..
|
|
|
|
|