|
|
| נשלח ב-17/6/2014 00:28 |
|
| |
לכל בעלי המצלמות למיניהם
"אשכול התמונות" ואשכול"אינדקס סולני מיאמי - תמונה אחת לכל סולן" שלנו זקוקים לריענון משמעותי -בלשון המעטה. ולכן אליכם- בקשתי. כשהנכם מצלמים בהופעה, צלמו בין היתר כמה תמונות שבהם מופיע בין פרח אחד לשלושה כדי שנוכל לזהות את הפרח ולהכירו היטב.(וכל המצלם והמקדיש תמונה אחת לכל פרח בעז"ה יעלה ויפרח!) נשמח בכל תמונה שתרצו לשתף אותנו. כמובן שבתמונות צריכים להופיע רק מי שעל הבמה... תודה רבה מראש!!!
תוקן על ידי netson ב- 17/06/2014 11:16:56
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 22:05 |
|
| |
איזו שורה, אייקון? __ בכל מקרה מעולם לא הייתי שם, ככה שאני יכולה לומר רק על סמך התמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 23:02 |
|
| |
גם אני קניתי כרטיס לשורה 6 ולא נראה לי שאצטרך להרים את הראש כי אם אני לא טועה נראה לי שזה היה אידי שאמרה שיש שורה ראשונה שניה ושלישית ואז שורה 1 2 3 וכו' אני טועה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 23:03 |
|
| |
| netson כתב: |  | "אשכול התמונות" ואשכול"אינדקס סולני מיאמי - תמונה אחת לכל סולן" שלנו זקוקים לריענון משמעותי -בלשון המעטה. ולכן אליכם- בקשתי. כשהנכם מצלמים בהופעה, צלמו בין היתר כמה תמונות שבהם מופיע בין פרח אחד לשלושה כדי שנוכל לזהות את הפרח ולהכירו היטב.(וכל המצלם והמקדיש תמונה אחת לכל פרח בעז"ה יעלה ויפרח!) נשמח בכל תמונה שתרצו לשתף אותנו. כמובן שבתמונות צריכים להופיע רק מי שעל הבמה... תודה רבה מראש!!!
תוקן על ידי netson ב- 17/06/2014 11:16:56 |
|
נטסון אל תדאג יש לי מצלמה עם הרבה מאד זום והיא גם מאד מקצועית-אמנם אני מתכוונת להסריט אבל די הגיוני שבהפסקה אקפוץ לחדר הלבשה לצלם ככה כמה פרחים ואם לא תהיה אפשרות אעשה זאת אחרי המופע!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 23:49 |
|
| |
well done! תהיו שם גם בשבילי ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2014 09:19 |
|
| |
אוףף בתשכה חבל שאת לא באה לבית שמש....ואז היינו מצלמות ביחד:) כי אני מקווה שלא אתפדח לבוא בהפסקה למאחורי הקלעים..(אני צריכה מישהי איתי!!!!!!!!!!!!!וכאמור אני לבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 00:23 |
|
| |
ערב טוב חברים, אההההה בבב... ממממ ... טוב, אחרי כזו נחיתה משומקום ... , אין פלא שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... עדיף שלא אנסה להסביר את האילוצים והגורמים להתעלמותי הרגשית והמעשית ,מקיומה של ההופעה...
מודה, שצער גדול מהעובדה שלא אהיה שם, אין לי. אם כי בהחלט ראיתי בכך הזדמנות נהדרת ,לפגוש את הנפשות הפועלות, בפורום הנפלא הזה :)
באופן כללי, הרהרתי בכמה דברים והרי הם לפניכם: ואולי הם בעצם רעיון לסקר חדש....
1.ללכת עם בן זוג שלא ממש מונח בעניינים ורק מכח זה שהוא נאלץ לסבול בשקט במשך תקופה ארוכה את כל החפירות בנושא, הוא מכיר קצת את ירחמיאל ואולי גם כמה פרחים... לא אידיאלי. בילוי זוגי, הוא ישמח לעשות במקומות אחרים.. 2. ללכת עם חברה שחוותה טראומה לא פחות קשה מזו של הבעל ,בנוגע למיאמי ... לא כיף. היא לא תבין את הניואנסים ואת ההנאה. 3. ללכת עם חברה שהכירה את המקהלה ,עוד לפני שעברה כפייה דתית ודווקא זהתה בעצמה את הכוכבים ואפילו ידעה לקרוא לחלקם בשמות..., אבל כבר שנים(כך לפחות זה נראה..) עברו ,מאותם ימי תיכון בהם עסקנו בדיונים נשגבים שכאלה... לא רלוונטי.גם היא כבר גרה רחוק וגם כי זה כבר לא מעניין אותה והיא לא שייכת לפורום הזה שמספק כר נח להתבחבשות הבלתי פוסקת הזו. 4.אחרי שמצאתי פרטנר כלבבי לכל העסק הזה, אני חושבת, שללכת איתי-שאוהבת את המוזיקה ,אבל ללא שמץ של זיקה לפרחי הדור החדש מיותר. כי בסופו של דבר אני סתם אחזור מאוחר בלילה ואקום עייפה לעבודה ולא באמת אצא מסופקת.
אז נכון שלא כל מי שאוהד/חובב המקהלה הוא חבר בפורום, ואם כל הקהל בהופעות היה מורכב מכאלה אז היו צריכים להיות כאן מאות ניקים פעילים... אבל אין ספק שחויה מושלמת יכולה להיות רק עם אנשים מאותה סירה.
וכל הנ"ל היה עוד ,בלי להתחיל להסביר עוד אי אלו אילוצים וגורמים להתעלמותי הרגשית והמעשית ,מקיומה של ההופעה.. 
בכל אופן, אם אתם יודעים על כרטיסים שנותרו/משהו שהתחרט ומוכר את שלו.... תעדכנו. אולי עוד ישתנה משהו...
כבר מעכשיו, איחולי הכנים להנאה מירבית, לכל המשתתפים!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 01:22 |
|
| |
מבינים אותך לבבית... מבינים... גם אנחנו לא ממש מחוברים להרכב חדש ולא מוכר שלא פגשנו אפילו בDVD אחד! אבל מה? להפסיד את ההופעה? מבחינתי בכל אופן זאת לא אופציה :) גם אם לא נכיר את הילדים - הופעה ברמה גבוהה תהיה בלי ספק (בעז"ה). אז נהנה זה בטוח. (ולפגוש את כולם, הקלה היא בעינייך? זה לבד סיבה מצויינת לבוא!) ונותרו הרבה כרטיסים, פשוט כל אתר/מקום מוכר איזור מוגדר וכל השאר מסומן אצלו אוטומטית כ"תפוס". אז אם בא לך לבוא איתנו... דברי איתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2014 23:41 |
|
| |
| אידי כתב: |  | איזו שורה, אייקון? __ . |
|
מאוד קרוב לבמה.
בכל מקרה, דיברתי היום עם התיאטרון ורק שורות א ב הם במישור. משורה 1 והלאה זה הולך ועולה בשיפוע כלפי מעלה כמו בתיאטרון... כך שהשורות הקדמיות לא מסתירות.
תוקן על ידי אייקiן ב- 19/06/2014 23:44:12
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2014 22:02 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2014 07:56 |
|
| |
| netson כתב: |  | לרוב זה נכון. אבל אם תשימו לב בהופעת פסח כן היה מרקע וידאו. העניין שגם כשיש מרקע וידאו "תאורת הבמה" לא נותנת לראות טוב. המיקום של המסכים צריך להשתנות... |
|
בדרך כלל, בקונצרטים שנערכים בחול המועד פסח בברוקלין קולג', דואג ירחמיאל למרקע וידאו עבור קהל הצופים. אם-כי כאחד שיושב בדרך כלל ראשונה במלכות, איני מודע כל-כך לאפקטיביות שלו, והאם אכן תאורת הבמה מפריעה לצפייה בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2014 07:58 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | ערב טוב חברים, אההההה בבב... ממממ ... טוב, אחרי כזו נחיתה משומקום ... , אין פלא שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... עדיף שלא אנסה להסביר את האילוצים והגורמים להתעלמותי הרגשית והמעשית ,מקיומה של ההופעה...
|
|
האמת? אשמח לשמוע פעם על אותם האילוצים והגורמים השונים. אם-כי אני מוכרח לציין, כי למרות שאינך מעלה אותם על הכתב, כמעט כל מילה שלך אומרת (הייתי מוסיף: זועקת) אותם לאורך המכתב. ובכל זאת...
|
|
|
|
|