בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2014 07:59 לינק ישיר 

ובכן חברים,

בסוף השבוע שעבר נודע לי כי ירחמיאל והזמרירים הצעירים ינצלו את ביקורם בארץ האבות בכדי להתארח בתכניתו של מנחם טוקר (או אולי: מנחם טוקר ינצל את ביקורם בארץ האבות בכדי לארחם בתכניתו...) ברדיו קול חי במוצאי שבת פרשת פנחס. (הדבר היה די צפוי, אולם כעת הדבר קיבל אישור ממקורות מוסמכים).

מנחם כנראה יספר על-כך בימים הקרובים (באחת מתכניותיו היומיות, או בתכניתו במוצאי שבת). אלו מביניכם המאזינים לרדיו קול חי, מתבקשים לשתף אותנו בכל מידע שינפיק מנחם בהקשר הזה בכדי שנוכל לאשרר זאת באופן ודאי (או אולי תם0, הלא הוא דוד קליגר עורך התכנית "מוצ"ש חי", יואיל בטובו לאשרר זאת כאן בפורום).

מי יודע, אולי נזכה סוף סוף לשמוע תאריך מדויק לצאת האלבום "אט אט"?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2014 11:32 לינק ישיר 

תודה על המידע משוררשיער!!באמת תהיתי אם הם יבואו לקול חי...
אתה יודע כמה ילדים ואיזה ילדים יבואו להופעות?.(זה עוד שבוע!!!! באנטוורפן..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2014 19:45 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אוףף בתשכה חבל שאת לא באה לבית שמש....ואז היינו מצלמות ביחד:)
כי אני מקווה שלא אתפדח לבוא בהפסקה למאחורי הקלעים..(אני צריכה מישהי איתי!!!!!!!!!!!!!וכאמור אני לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהופעות קודמות לא היה שום סיכוי ללכת למאחורי הקלעים, אולי כי זה היה בבניני האומה. אבל לך יש יתרון כי נראה לי בצרעה אין אבטחה וחדרי הלבשה כמו באולמות הרציניים, כך שלך יש הרבה סיכוי לפגוש בפרחים בזמן ההפסקה ואילו לאלו שהולכים לתאטרון ירושלים אין מדי הרבה סיכויים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2014 19:53 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

ובכן חברים,

בסוף השבוע שעבר נודע לי כי ירחמיאל והזמרירים הצעירים ינצלו את ביקורם בארץ האבות בכדי להתארח בתכניתו של מנחם טוקר (או אולי: מנחם טוקר ינצל את ביקורם בארץ האבות בכדי לארחם בתכניתו...) ברדיו קול חי במוצאי שבת פרשת פנחס. (הדבר היה די צפוי, אולם כעת הדבר קיבל אישור ממקורות מוסמכים).

מנחם כנראה יספר על-כך בימים הקרובים (באחת מתכניותיו היומיות, או בתכניתו במוצאי שבת). אלו מביניכם המאזינים לרדיו קול חי, מתבקשים לשתף אותנו בכל מידע שינפיק מנחם בהקשר הזה בכדי שנוכל לאשרר זאת באופן ודאי (או אולי תם0, הלא הוא דוד קליגר עורך התכנית "מוצ"ש חי", יואיל בטובו לאשרר זאת כאן בפורום).

מי יודע, אולי נזכה סוף סוף לשמוע תאריך מדויק לצאת האלבום "אט אט"?...

איפה יוסי אייזנטל איפה 
(הבהרה: אין לי משהו נגד טוקר.)

יישר כוח על הידיעה!

ולעניין האלבום, הרי ברור שאט אט נשמע שתאריך היציאה הוא ממש אט אט - - -
בקיצור, יותר טוב שאט אט יבוא כבר משיח.

ׁ(לאלה שלא דוברים אידיש: אט אט ("אוֹט אוֹט") = תיכף ומיד.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2014 21:18 לינק ישיר 

באמת איפה יוסי איזנטל?! אל תשכחו שהוא היה הראשון שארח את ירחמיאל עם הילדים בתכנית רדיו בארץ!!!!!!!!!
Bring Yosale Back - נשמע כמו איזה מבצע יוסלה שוכמכר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2014 23:56 לינק ישיר 

שפירו,את צודקת.בהופעה בישראל לא היה לנו סיכוי להכנס למאחורי הקלעים.היו מלא מעריצים ומעריצות שעטו על הדלת..ובסוף סילקו את כולם..רק מי שנשאר אחרי זמן רב אולי צילם משהו...
לעומת זאת,בניו יורק,לא הייתי צריכה להכנס למאחורי הקלעים כי מיד אחרי ההופעה כל הילדים יצאו לאולם,לבני משפחותיהם,ואני ניצלתי את ההזדמנות וצילמתי את כל מי שרק יכולתי:)
הבעיה שאני חוששת שמא אתפדח או משו כזה להכנס לבדי למאחורי הקלעים...אני צריכה איזה מישהו איתי!!! 
(אני במצב הזה סומכת(אולי יותר מדי..)על אחותי הקטנה (שהיא בסביבות גילאי הפרחים..)שבאה איתי והיא אחת שלא מתפדחת מכלום..)
שפירו אולי את תבואי?:):):)
 אין אף אחד שמתנדב לבוא להופעה שבצרעה???????
יש לכם עצות בשבילי????
בנוסף לכך, שאני אראה את הפרחים אני מפחדת שיהיה לי בלק אאוט.....
נו אז מה עושים???????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2014 00:06 לינק ישיר 

הייתי מציידת אותך בכרטיסי ביקור של הפורום, אבל אין לזה איך להגיע ממני אלייך... זה יכול לעזור לשבירת הקרח.
יש במייל קובץ אם דווקא בא לך להדפיס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2014 00:35 לינק ישיר 

אידי כתב:
מבינים אותך לבבית... מבינים...
גם אנחנו לא ממש מחוברים להרכב חדש ולא מוכר שלא פגשנו אפילו בDVD אחד!
אבל מה? להפסיד את ההופעה?
מבחינתי בכל אופן זאת לא אופציה :)
גם אם לא נכיר את הילדים - הופעה ברמה גבוהה תהיה בלי ספק (בעז"ה). אז נהנה זה בטוח. (ולפגוש את כולם, הקלה היא בעינייך? זה לבד סיבה מצויינת לבוא!)
ונותרו הרבה כרטיסים, פשוט כל אתר/מקום מוכר איזור מוגדר וכל השאר מסומן אצלו אוטומטית כ"תפוס". אז אם בא לך לבוא איתנו... דברי איתי! אחרי כזו הזמנה אישית קצת קשה לסרב..  :) 

קודם כל תודה על ההבנה... חממת את ליבי! ;)
אין לי ספק שהופעותיו של ירחמיאל שוות הגעה ומהנות ,בגלל הרמה (גם אם לא הביצועית, אלא התכנית (לש' תוכן.) והעושר המוזיקלי שיש בהן.
ולהערתך בסוגריים- ציינתי שאני באמת חושבת שזו הזדמנות נהדרת לפגוש את חברי הפורום הנפלא הזה, שאני משוטטת בו בו למעלה מ-3 שנים (גם אם לסירוגין).
אהיה כנה.ברור שזהו טריגר גדול ,בשבילי לפחות, מכל המניעים והצדדים להשתתפות .
(אבל למה שלא נארגן לנו מפגש כזה ללא כל קשר לנוכחותה של המקהלה בארץ.. ? -וזוכרת שהיו כאן מהלכים כושלים בנושא...)
בכל אופן, אני עדיין לא סגורה על עצמי בעניין ורואה יותר את הסיכוי להיות נעדרת, מאשר נוכחת שם.
למרות שיש בי גם קול כזה ותחושה שאומרת לי" לסמן וי" ולהיות בהופעה הזו,רק כדי שהדבר ירשם לזכרון עולם על ספר דברי הימים שלי...  (מאמינה שהוא עוד יצא לאור! ;)
טוב בקיצור,אני לא מחפשת שתעבירו אותי פה מסע שיכנועים...
אין לי משיכה. והסיבות שכן מטות את הכף , אני חושבת שאפשר לחוות אותם בנפרד, גם ללא קשר להופעה.(כנ"ל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2014 00:35 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:
ערב טוב חברים,
אההההה  בבב... ממממ  ...
טוב,
אחרי כזו נחיתה משומקום ...  , אין פלא שאני לא יודעת מאיפה להתחיל...
עדיף שלא אנסה להסביר את האילוצים והגורמים להתעלמותי הרגשית והמעשית ,מקיומה של ההופעה...

האמת? אשמח לשמוע פעם על אותם האילוצים והגורמים השונים. אם-כי אני מוכרח לציין, כי למרות שאינך מעלה אותם על הכתב, כמעט כל מילה שלך אומרת (הייתי מוסיף: זועקת) אותם לאורך המכתב. ובכל זאת...

למה התכוון המשורר?
אילו מילים זועקות?  ואת מה?
אשמח בהחלט לשמוע את ניתוחיך הפסיכולוגיים בנושא :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2014 00:42 לינק ישיר 

הורדתי את זה מהמייל,אבל להדפיס ולהביא לאנשים?
לא יודעת זה נשמע לי נועז מדי:)
וחוץ מזה אני יכולה לתת רק לנשים:):)
(ואני חושבת שרק אדם בעל מעמד(כמו למשל את,בתור מנהלת הפורום) יכול לחלק את הכרטיסים...(גם מבחינת הגיל שלי,אני לא יכולה לתת לאנשים שמבוגרים ממני ...זה לא יראה יפה..)
במיוחד שאני לא יודעת איזה קהל יהיה שם...אמריקאי "חם" כזה כמו שהיה בהופעה של 2010
או אמריקאים מתונים וקרירים...
(כי אני משערת שהרוב יהיו אמריקאים...)
אבל מה לעשות ??נגיד שאני באה למאחורי הקלעים בהפסקה\לפני ההופעה(באיזה זמן הכי כדאי?),כמובן עם המצלמה,ו..?? מצלמת תמונות של הילדים, ו..? ...ואם ח"ו יסלקו אותי משם????(שזה מה שקרה בישראל,מי שנכנס העיפו אותו ולא הסכימו להתקרב לילדים..)
אז מה אני אומרת ועושה??ולעשות ראיונות?? תעזרו לי!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2014 22:03 לינק ישיר 

יעיפו אותך ויהיו לך פדיחות.
מה נראה לך, שאנחנו לא עברנו את זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2014 22:14 לינק ישיר 

אידי כתב:
יעיפו אותך ויהיו לך פדיחות.
מה נראה לך, שאנחנו לא עברנו את זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אידי!!את מזכירה לי נשכחות!!
לא יכלת בזמנו כשראיינת את האברמוביצים לראיין גם את אהוב נפשי.?????????????(ג'רמי)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2014 22:27 לינק ישיר 

ניסיתי. בסוכות שלפני האחרון.
אבל "העיפו אותי והיו לי פדיחות"...
טוב, האמת שהוא פשוט חייך במבוכה וברח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2014 22:37 לינק ישיר 

אידי כתב:
ניסיתי. בסוכות שלפני האחרון.
אבל "העיפו אותי והיו לי פדיחות"...
טוב, האמת שהוא פשוט חייך במבוכה וברח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה.???????????????????
לא הייתי מדמינת עליו בחיים!!!!!!!!!!!!!!
לא הבנתי אבל-באת אליו וביקשת לראיין אותו והוא חייך וברח?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2014 01:24 לינק ישיר 

מחכה להופעה בקוצר רוח סופר את הימים.. ומקווה מאוד 'שהסולן' לדעתי לפחות יצחקוב החמודון עם הקול היחודי להרכב זה לפחות לפי ההסרטות של אלימונסי יגיע ושיתנו לו סולוים כמה שיותר..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.