בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2014 10:14 לינק ישיר 

נו אז מה אתם מייעצות (לכולם..) לעשות כשמעיפים אותם?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2014 10:45 לינק ישיר 

ניורק כתב:
מחכה להופעה בקוצר רוח סופר את הימים.. ומקווה מאוד 'שהסולן' לדעתי לפחות יצחקוב החמודון עם הקול היחודי להרכב זה לפחות לפי ההסרטות של אלימונסי יגיע ושיתנו לו סולוים כמה שיותר..

לפחות יש כאן עוד אחד שאוהד אותו. אני שמח שאני לא לבד בקטע!

תוקן על ידי netson ב- 24/06/2014 10:47:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 10:46 לינק ישיר 

בני פרידמן מתכונן להופעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 15:42 לינק ישיר 

בתשכה - ניסיתי להגיד לו את ה"היי, אנחנו מפורום פרחי מיאמי החדש" וכל זה, אבל באמצע המשפט הוא חייך במבוכה ונעלם איכשהו בחסות הבלגן.

מיאמוש - מי זה ה"אתן" שצריכות לייעץ?

ניורק - קוצר רוח. בהחלט :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 18:08 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי אידי ב- 24/06/2014 19:22:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 18:09 לינק ישיר 

תהנו לכם!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2014 20:12 לינק ישיר 

תודה מחבבת!!
ואידי-התכוונתי לך ולבתשכה,אבל כמובן כל אחד יכול לייעץ...:):)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2014 22:51 לינק ישיר 

אידי כתב:
בתשכה - ניסיתי להגיד לו את ה"היי, אנחנו מפורום פרחי מיאמי החדש" וכל זה, אבל באמצע המשפט הוא חייך במבוכה ונעלם איכשהו בחסות הבלגן.
אני עוד יראה לו מה זה!!!

מיאמוש - מי זה ה"אתן" שצריכות לייעץ?

ניורק - קוצר רוח. בהחלט :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2014 23:53 לינק ישיר 

אתמול מנחם טוקר חילק כרטיס זוגי  להופעה של פרחי מיאמי. תתחילו לשמוע מהדקה 01:09:10
האזינו לתכנית מהתאריך: 23/6

תוקן על ידי netson ב- 25/06/2014 00:00:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 01:04 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:
משוררששיער כתב:
ערב טוב חברים,
אההההה  בבב... ממממ  ...
טוב,
אחרי כזו נחיתה משומקום ...  , אין פלא שאני לא יודעת מאיפה להתחיל...
עדיף שלא אנסה להסביר את האילוצים והגורמים להתעלמותי הרגשית והמעשית ,מקיומה של ההופעה...

האמת? אשמח לשמוע פעם על אותם האילוצים והגורמים השונים. אם-כי אני מוכרח לציין, כי למרות שאינך מעלה אותם על הכתב, כמעט כל מילה שלך אומרת (הייתי מוסיף: זועקת) אותם לאורך המכתב. ובכל זאת...

למה התכוון המשורר?
אילו מילים זועקות?  ואת מה?
אשמח בהחלט לשמוע את ניתוחיך הפסיכולוגיים בנושא :)

טוב, אין לי ממש כוונות להתחיל לעסוק בתורת הנפש מעל גבי במה מכובדת זו, ולהפוך את שולחן דיוני הפרחים לשולחן ניתוחים, בו אנתח בכלים פסיכולוגיים אישיויות שונות של חברי/ות פורום נכבדים. מה גם שאיני בטוח כלל כי אבחון פסיכולוגי כלול בסל שירותי הבריאות במסגרת חוק ביטוח בריאות ממלכתי. כך ש...

[אגב, אני אישית לא ממש שלם עם ההטייה הזו – 'אישיויות'. הסכים לדעתי הבלשן יצחק אבינרי שכתב באחד מספריו "לומר ברבים אישיויות – לא יעלה על הדעת"... אולם מה אעשה ובהחלטה שהתקבלה על-ידי חוקרי האקדמיה ללשון העברית נאמר כך: "צורת הרבים של שמות בסיומת – יוּת, כגון אישִיוּת, אחרָיוּת, נגזרת בדרך הרגילה בעברית: אישיוּיוֹת, אחריוּיוֹת". כך שנראה כי שימוש בהטייה זו הוא תקין.

לשם ההגינות לא אסתיר כי בהמשך ההחלטה נאמר "המבקש להימנע מן הצורות האלה ישתמש בתחליפים, כגון סוגי אישיות, מינֵי אחריות". אם-כי לא ממש הבנתי מדוע יבקש אדם "להימנע מן הצורות האלה ולהשתמש בתחליפים" אם אין כל פסול בשימוש בהטייתם הפשוטה של אותם המילים. לחברי האקדמיה, לשונאים ובלשנים – הפתרונים].

גם לא ממש התכוונתי כי אכן "כל מילה שלך אומרת; זועקת" את אותם "אילוצים להתעלמות רגשית ומעשית מקיומה של ההופעה". הדברים נכתבו בשעת לילה מעט מאוחרת, כך שתשומת ליבי הוסבה פחות לדקדוקי המילים עצמם, ויותר לרוח הדברים, רוח חרישית הנושבת בינות למילות ההרהורים; אותם נובלות חכמה הפזורות בין ענפי אשכול זה כמו גם באשכולות אחרים. לרוח המחוקק(ת) בתגובות שנכתבו על-ידה בעת האחרונה כמו גם באלו שנכתבו בשנים קדמוניות, הדברים אמורים.

אם נתמקד בתגובתך זו האחרונה: "תמכתי יתדותיי בשלוש עשרה תיבות", הלא המה ערוכים במשפט אחד שלך (שחזר על עצמו שוב בסופה של התגובה): (א) עדיף (ב) שלא (ג) אנסה (ד) להסביר (ה) את (ו) האילוצים (ז) והגורמים (ח) להתעלמותי (ט) הרגשית (י) והמעשית, (יא) מקיומה (יב) של (יג) ההופעה", "ובשערי דמעות כי לא נשלבות"... אני, משום מה, שמעתי במשפט זה צליל נוסף, המעניק לו מימד עמוק יותר; משהו מעבר לנתון היבש לפיו אינך מתעתדת להשתתף בהופעה, מאילוצים כאלה ואחרים בעלי השפעה.

אם-כי ייתכן כי טעיתי בהבנת הנשמע (או שמא: בהבנת הנקרא), ומשפט זה אינו מקפל בתוכו עומק יתר, מעבר לרובד החיצוני אותו הוא מציג. הוא בסך-הכל מכיל בתוכו מסר פשוט, לפיו מסיבות טכניות כאלו ואחרות אינך יכולה, להשתתף בקונצרט שבארץ הסגולה. והאמת? לאור העובדה כי איני מחזיק עדיין בדוקטורט בפסיכולוגיה, ההיתכנות [אם נשוב רגע למתחם האקדמיה ללשון העברית: זו הצורה התקנית, לעומת 'ייתכנות' המהווה צורה שאינה תקנית...] לכך שטעיתי באבחון הצליל היא אכן גבוהה...

כך שדומני, כי במקום שאעסוק אני באבחוני סרק ובפרשנויות בזק בדברייך [דבר שייאלץ אותי להשיב לך את מיטב כספך במקרה של טעות באבחון...], 'יבא בעל השור ויעמוד על שורו'; תבא בעלת הטור ותעמוד על טורה, ותואיל בטובה להחכימנו ולשתף עמנו את אותם אילוצים וגורמים ל"התעלמות (!) רגשית (!) ומעשית (!)" מההופעה הקרובה. כמובן, רק אם אין בהם משום פגיעה בחוק הגנת הפרטיות (...), ומנגד, הם אכן מכילים את מימד העומק, ויש בהם משום תובנות כמו הרהורים היכולים להוות פתח לדיונים פורים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 01:32 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

טוב, אין לי ממש כוונות להתחיל לעסוק בתורת הנפש מעל גבי במה מכובדת זו, ולהפוך את שולחן דיוני הפרחים לשולחן ניתוחים, בו אנתח בכלים פסיכולוגיים אישיויות שונות של חברי/ות פורום נכבדים. מה גם שאיני בטוח כלל כי אבחון פסיכולוגי כלול בסל שירותי הבריאות במסגרת חוק ביטוח בריאות ממלכתי. כך ש...

אני מסכים שתנתח אותי. מה דעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 20:33 לינק ישיר 

אי נטסון אנחנו אוהדים גם של יהודה גורקין וגם של שמעון יצחקוב... 
איך אהבתי את הסולו של יהודה בהופעה של מי לה' אלי בשיר באנגלית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 20:54 לינק ישיר 

דבר ראשון תבדקו שזה באמת זמן נוח לפרח ולא לחוץ כזה.
דבר שני פותחים עם מחמאה משהו כמו: יהודה אפשר דקה? קודם כל אני רוצה לומר לך שאתה שר הכי יפה אין לך מושג איך אוהבים אותך... דברי בביטחון..
קנית אותו.. נראה לי אתה פתוח...
לדעתי הכי טוב זה ליצור קבוצה של ילדים סביבך כמו איזה אדם מעניין שמגיע לביה''ס וכולם סביבו, ואז תקבלי הרבה תשובות אולי גם תענדי תג כזה של פורום פרחי מיאמי שזה יראה רישמי כזה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2014 21:34 לינק ישיר 

ניורק,הבעיה שאני לא באה בתור חבר שלו... ומה לעשות,אחים שלי ממש קטנים(למרות שהם אוהדים גדולים שלהם..) והם לא יכולים לבוא ולדבר איתם...אני יכולה לשאול שאלות ענייניות יותר..
אבל בכל אופן,אימצתי את עצתך להחמיא המון....
וצריך לדבר באנגלית כמובן....(למרות שאני ב5 יחי באנגלית בטח יהיו לי מלא שגיאות מרוב לחץ.......)
ועוד משהו,בואו נכתוב רשימה מסודרת של שאלות לראיון,!!!(לא באשכול שזה מפוזר..) שאני אדע פחות או יותר מה לשאול....(ולא אשכח הכל...)
נ.ב ואת הראיון\הפגישה עם הפרחים (אם זה יקרה...בעז"ה!!) אני מקווה להסריט,אבל רק שלא יהיו הפתעות:)
אידי מה את אומרת,שאני אענוד תג של הפורום???:):)
ושאלה אחרונה-איך ירחמיאל מגיב?הוא יסכים שאני אדבר עם הילדים ? (אוףף כמה שחסרה לי פרטנרית זורמת!!!!)אני מעדיפה לפני ההופעה,זה נראה לכם אפשרי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2014 22:39 לינק ישיר 

מיאמוש כל הכבוד על היוזמה! חמודה שכמותך:)
בהצלחות!!!
את עושה חמש יחידות באנגלית?? יפה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי אט אט באירופה ו... ב י ש ר א ל !!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 35 36 37 לדף הבא סך הכל 37 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.